418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#360062 A wn8 a szerveren az összes játékos teljesítményét átlagolja, ez az átlag idővel a játékosok teljesítményével szinkronban emelkedik (elvileg emelkedni kell mivel egyre több a valamilyen szinten tapasztalt játékos), nem piszkálnak bele, hanem csak simán aktualizálódik az átlag, ezért van az hogy idővel egyre kevesebbet ér a saját teljesítményed az adott tankkal ha mondjuk régebbi... -
#360061 Én egészen pontosan fx6300-al vagyok felvértezve(6x3500mhz) nyilván lassan lassan már alsókategóriás de azért még nem a legrosszabb, fullhd tv-n játszok, visszafogottabb grafikai beállítások mellett(ami annyit takar hogy pár effektet beáldozok pl nekem nem kell ultra árnyék stb.) 50 körül tudom tartani az fps-t az meg nekem már bőven megfelel. -
técs #360060 Külföldi fórumokon azt írják, hogy azért pörgetik ennyire a csatákat, mert egységnyi idő alatt több meccset játszol le , több a javítási ktg, jobban ég a kredit = nagyobb bevétel. Ha ez így van akkor ne várd hogy ezen változtatni fognak. -
suba53 #360059 R3nton?
Már én is várom, hogy eljussak odáig.
Skilles legénység lesz benne, mert a Chaffee racing alatt szépen fejlődtek.
-
Ezek azt hiszik, mindenki mongol, aki T49-cel játszik?
Tegnap egy LeoPTA-ba nyomtam előbb egy 270+-os majd egy 921-es lövést, persze kb. utolsó 20 hp-ja megmaradt és kilőtt, mondjuk pont ő nem mongolozott le :) -
Plata #360057 Nekem a T49 az egyetlen tankom amin van festés.
Ő a kedvencem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #360056 Figy eszement tank,500-600 méterről olyat lehet vele lőni.Tudom hogy eleinte szar lesz,mert pontatlannak fogod találni,de később nem.
A német új td-k iszonyat allergiásak rá.RHM meg Wt kurvára nem szereti.Wt-be már 1400 felett is sebeztem egy lövéssel.És ott vannak a francia prém tankok,na azokat ha oldalba kapod,oda piszkosul be üt.Mondjuk a panther 8.8 is vicces,mert azt bárhonnan szarrá lövi.
De T10 csatában simán elvan,kicsit lomha M41 után,de nem is arra való.E100-at vagy Jpze100-at szemből tornyon sebzi.
Ma is volt olyan hogy kamikaze stílusban bementem t10-ek közé és auto aim-al telibe nyomtam T57-et,tornyába belebaszott egy szép nagyot,ki csaptam a tornyát meg a lőszerrekeszét.Mondott is szépeket,bár nem tom honnan vette hogy mongol vagyok. -
#360055 Én agyfaszt kapok amikor egy light olyat csap belém ami még egy arty-tól is jó lövésnek számít XD Ezért is kell!! Nem tudom ki mondta itt egyszer, hogy ha OP egy tank akkor nem sírni kell miatta, hanem kihúzni és játszani vele. -
Plata #360054 Én csak annyit mondok hogy szeretem.
Ha több skilles legénységet raksz rá,szerintem az elit alakulat kötelező.
Szerintem sokkal pontosabb tőle.Amíg nem volt 100% a legénység elég szar volt a tank,mert ugye nem aranyért képeztem át őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.25. 11:59:07 -
#360053 Egyet értek!
A T49-et annyira utálom, hogy ma az egyik accon végre meg is veszem :) -
Plata #360052 Szerintem fejezzétek be a vitát,hogy ki miért vagy mennyiért húz másnak statot vagy tankot,az szerintem az ő magánügyük.Ehhez másnak semmi köze.
Mellesleg asszem sikerült valami eszetlen nagyot lőnöm T49-el,padló gázzal szálló T54 ltwt-t 324 méterről lőttem ki.Úgy hogy kb elébe céloztam.és telibe kapta és megpatkolt,és 5 modult vitt el a lövés. -
suba53 #360051 Tudod mi a gáz?
Az, hogy te leszólsz másokat azért, mert az anyagi lehetőségeik korlátozottak.
Ez a gáz, baromi nagy gáz! -
#360050 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fingod sincs a családi helyzetemről, a családtagok és az Én egészségi állapotomról. Ha nem csinálnám ezt, akkor nem lenne villany, de sokszor még étel sem hó végén... ilyesmikre megy el a farmolásból származó pénz nagy része.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.25. 11:39:57 -
Plata #360049 Lt-13 küldivel szopok mint állat.Vagy nincs meg a sebzés de spot megvan vagy a sebzés van meg de spot nincs.
Volt úgy hogy 4-4 arty volt,azt gondoltam sikerül most,spot sebzés meg is lett több mint duplán,de az arty minden szart kilőtt előlem,így valami 31 vagy 32 sebzés hiányzott az 1500-hoz.Aszittem padlót fogok.
Most pont fordítva jártam,a spot sebzés lett kevesebb.
-
Plata #360048 Nem tudtok valami olyan hitlog modot ami az én sebzésemet méri?
Lehetőleg ne xvm-es legyen mert arra szarok.
Jah és ne vágja haza a játékot sem,mint az amit legutóbb próbáltam,gyakorlatilag fullra eltüntette a hud-ot,nem láttam semmit csak a tankomat,még célzó kör sem volt.Sőt azt sem tudtam ki az ellenség ki csapattárs,mert csak azt láttam hogy ott egy tank,de hogy ellen-e vagy barát nem mutatta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.25. 11:30:28 -
#360047 Pont egy i3 3220-al toltam anno full hd-ban, es soha nem esett 30 ala az fps olyan 40-50 volt atlagban egy HD 5850-el. -
#360046 Valóban drágábbak, de adott mag teljesítménye nagyobb. A Broadwellnél és felfele meg már tényleg elveszik minden előnye az AMD-nek. Persze horribilis összegekért cserébe.
Az a baj, túl sok a "ha" az írásodban. Perpill AMD-nél FX-6300 alatt nem érdemes WoTba kezdeni full HD-ben, ha az ember akar fix 30 (60) FPS-t. Sajnos.
#360034: Ha mindenképp csak új, akkor a helyedben váltanék egy FX-6300-ra, esetleg egy FX-8320-ra, meg egy jól tuningolható alaplapra (pl. GA-970A-UD3). De ez is 50k-ba fáj. Meg kiverném a fejemből ezt az AMD vs Intel és AMD vs Nvidia + "szívemhez nőtt" baromságot, és ár/érték alapján vennék hardwaret. Ez nem ingatlan, hanem kocsi - egy használati tárgy. (Habár az újabb Intel procik rendelkeznek az ingatlanokéhoz hasonló "értéknövekedés" képességével. Mert vicces a dollárár.)
Van igazság abban, amit mondasz, hogy van kockázata a használt cuccoknak, de olyan eladótól kell venni, akinek jó az értékelése. Azt meg tudjuk, hogy mindketten borsodiak vagyunk, szóval a pesti átvétel/szállítás sem feltétlen gond. :)
#360036: Ne feledd, hogy FHD felbontásról van szó. Oda azért kell a kraft CPU-ból is, ami egy 3 éves AMD APU-tól azért kemény elvárás. Ez a CPU kb egy i3 3220-nek felel meg, +-10%.
#360041: Az oroszoknál az egekben a rubel-USD-hez viszonyított ára, szerinted olyan könnyű ott az elmúlt 1-2 évben gépet fejleszteni? Nem véletlenül fejlesztgetik a saját processzorukat, hogy az Inteltől (is) függetlenítsék magukat - igaz, még csak kb. egy 486-os szintjén állnak.
Laptopon én is minimum grafon tolom, és olyan a játék. So what? Amíg élvezi az ember a játékélmény miatt, nem mindegy a grafika?
#360033: Nem egy lila (jellemzően artys) hagyta már abba, mert csak annyit látott, hogy keményen esett a statja a wn8 táblázat változása miatt. A játékos WN8-ad nem érdekli a konkrét csatád, csak az átlagod az adott tankkal. Az meg egy időtől független statisztikai adat, ami módusol mindegyik csatád után. Ha változtatod a ráeresztett táblázatot, változni fog a végeredmény is.
#360037: Előbb kerülj tisztába az árakkal - mind a wot powerlevel szintjén, mind a hardware árak szintjén -, azután vagdalkózz hülyeségekkel. Miért gáz az, ha valaki van annyira jó játékos, hogy akár mellékállásban jobban tudjon élni abból, amit élvez? (Legyen az bármilyen játék) Talán a diákok is gázak, hogy dolgoznak suli mellett?
Vagy ha egy beszélgetésben felmerül mellékes dologként, és elmondja, hogy azzal, amivel te nap nap után szopsz és szívsz - rosszabb esetben emellé még ide is jársz siránkozni ahelyett, hogy egyszerűen abbahagynád -, ő pénzt keres, akkor már gáz, meg inkább legyen kuss a neve?
A piac árait egyébként a kereslet mértéke határozza meg, a sikerességedet meg az, hogy mennyire vagy valamiben jó és a piachoz képest olcsó. Powerlevelnél legalábbis mindenképpen.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.08.25. 11:00:54 -
András77 #360045 Vannak klánok, ahol nézik ezt. Nekem egyébként nincs azzal semmi gondom a klán kérdéstől függetlenül sem, ha valaki szeretné, ha az acc szép színt/számot mutatna. Tudom, hogy a nagyon agyasok szeretik ezt a kérdést magas lóról elintézni, mintha kicsit elmebajos lenne az, aki pl egy jobb wn8 értéket szeretne a neve mellett látni.
Ismerősöm például banán címkéket gyűjt és felragasztja a hűtőjére. Egyébként teljesen értelmes ember és nem tartom azért hülyének meg nem fogok vele lekezelően beszélni mert van egy furcsa szórakozása, aminek az értelmét nem látom be. -
Userx2 #360044 Hány centivel hosszabb a zöld, mint a sárga? :-)
Így is világítok. :-D
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.08.25. 10:45:31 -
#360043 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az fel sem merül benned, hogy azért játszik pénzért, hogy esetleg legyen miből fizetni a számlákat? Most már én is befejezem :) -
99lufi #360042 hagyjuk,
te csak arra fókuszálsz amit a spoilerben írtam.
olvasd el ami a spolier felett van illetve a [#36035] hozzászólást is.
hátha körvonalazódik valami..
de lényegtelen nem fogok ezen szájkaratézni, peace
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.08.25. 10:10:41 -
András77 #360041 Jah kérem szépen, 2015-ben a több mag támogatás még rakéta tudománynak számít. Még régebben olvastam, hogy az oroszoknál, ahol a legnagyobb a játékos állomány, nagyon gyenge gépekkel játszanak. Erre hivatkoztak, hogy miért nincs prioritása a több mag támogatásnak. Meg persze teljesen át kéne írni a programot hozzá.
Tényleg csak találgatni tudok, mert semmiféle infóm nincs erről, de azért 2015-ben nehezen tudom elképzelni, hogy a játékosok döntő részének 1 magos processzora legyen, még ha oroszokról beszélünk is és tegyük fel igaz az állítás, hogy valamivel gyengébbek a konfigok, mint mondjuk az eu szerveren. A szokásos WoT szöveg, nehogy elveszítsék a vérszását, mint "játékost", aki feljön a 12-14 éves pentium 4 konfig csodájával, hogy aztán pixelesen játsszon a legalacsonyabb felbontásban. Laptopon próbáltam egyszer ilyent, hát basszus ez kb mint a 90-es évek közepén ami játékok voltak, olyan grafika. Rohadt pixeles minden és tényleg ocsmány, mint pl a régi wolfenstein, ilyesmire kell gondolni grafika témában.
Ránézésre a WoT amúgy kiválóan párhuzamosítható játék lenne, gondoljunk csak az ellenfelekre, tereptárgyakra, stb, ezt mind szét lehetne választani, mert jórészt független a mozgásuk a saját tanktól, sőt a szerver kiszámolja a fizikát hozzá, inkább csak a megjelenítéshez kell számolni. A víz, fák, füvek hullámzása szerintem szintén kliens oldali (vagy mondjam úgy, majdnem biztosan kliens feladat), ezeket simán rá lehetne rakni a 2. magra.
Tegnap este elővettem az is3-t, letoltam vele 3 csatát: 15-2,15-0 és 15-1. Nem értem ezt a játékot, de tényleg. Persze, jobb abban a csapatban lenni, amelyik legyalázza az ellenfelet, de valahol siralmas is ez az egész... Ilyen borzalmas játékos állomány mellett az MM-t nagyon sürgősen javítaniuk kellene és a tudás alapján jobban kiegyensúlyozni a kiválasztott 30 játékost. -
#360040 Valószínűleg nem kérte őket, önkéntes felajánlás.
Miért is lenne gáz segítséget kérni? -
99lufi #360039 nem a közösség a gáz...azok előtt le a kalappal -
#360038 Miért lenne gáz? Egy összetartó közösség, le a kalappal előttük. -
99lufi #360037 ha már egyszer lóvéért játszol másoknak akkor nem értem miért okoz problémát pár proci megvétele...gondolom nem 2 sörért húztad a statot,tankot etc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már az is gáz hogy a klántársaid dobják/dobták össze a gépedre valót...és még le is írod itt, grat
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.08.25. 09:49:48 -
#360036 Ilyen merteku bottleneck azert furcsa egy A10-el... Esetleg Athlonal... :) -
#360035 Ja, a kozmetikázott stattal rendelkezők meg sírtak... :) Nekem jól jött, mert kerestem egy kis lóvét azzal hogy egy sárgát felhúztam zöldre XD -
#360034 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb egy éve azért ez a proci lett kiválasztva, mert az előző gép totál megadta magát. Táp és alaplap elszállt, megmaradt 775-ös proci köré totál fölösleges lett volna gépet összerakni. Mivel akkoriban még a mostaninál is szarabbul mentek a dolgok, sehogy nem tudtam megoldani a problémát. Végül a klántagok dobtak ~65k forintot így ennyiből kellett gazdálkodni. Ebből lett táp, alaplap, ram, és mivel nem jött volna ki a keretből proci és vga (értelmes meg pláne nem) ezért esett a választás a kis A10-esre :) Szívemhez nőtt a kis dög és valószínűleg el sem adom, ha meglesz az új cucc, inkább szép lassan ahogy az Én vasam majd fejlődik megkapja a többi alkatrészt is, és működhet tovább a tesómnál :) Használt cuccot ilyen kevés garival nem merek venni, de amint lesz kb ennyim körülnézek majd a piacon.
-
#360033 Azt én is tudom, hogy belenyúltak az elvárt értékekbe, de ettől még nem romlik visszamenőlegesen a statod. Csak amelyik csatádra tegnap még lilát kaptál, arra ma már csak egy sötétzöld jár. Vagyis többet kell tenned, ha tartani akarod az átlagod, de az eddigi eredményeid nem romlanak. -
#360032 Jobbak az intelek, de drágábbak is, egy adott mag teljesítménye is jobb, ugyanakkor ha ez a ócska játék támogatná a többmagos rendszereket lehet az AMD-sek is nyugodtan hátradőlhetnének. -
#360031 Pedig volt rá példa nem egyszer, amikor módosították wn8 segédtáblázatban az adott tankhoz tartozó értékeket. De elvileg ilyen nem lesz többet, max új tankoknál. -
#360030 Sztem CPU bottlenecked van. :) Ezért nem ajánljom az AMD procikat senkinek, jóval gyengébbek az amd magok az intelnél. Következő beruházás egy használt i5 legyen, és fasza leszel. 2xxx/3xxx szériát már kapsz 50 körül akár alaplappal együtt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.08.25. 08:07:00 -
#360029 "Na meg, hogy ha a wn8 mutató az idő során emelkedik az adott tankon, akkor ez automatikusan a saját wn8 csökkenéséhez vezet"
Ezt a mondatod magyarázd el légyszíves! Szerintem ez így nem igaz. Ha így lenne, akkor például egy új tankkal hiába mész lila statokat az elején, később, amikor már sokan és jól játszanak vele, akkor a te WN8-ad csak úgy el kezdene csökkenni, miközben akár nem is játszol a tankkal... nyilvánvaló, hogy az egyszer megszerzett wn8 értéket nem fogják visszamenőleg einstandolni...
Ja. A győzelmi arány pedig (bár benne van a képletben), elég jelentéktelen mértékben befolyásolja a végeredményt...
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.08.25. 08:04:14 -
tiszabalazs #360028 Nem tudom erre gondolsz-e, de ez hasonló csak jobb felső sarokban
http://wothungary.hu/xvm-modok/multi-hit-log-ingame-wn8-effi-stat-099 -
#360027 Nálam is ment így vga nélkül, ezzel nincs gond. Nvidia driverel még nem szórakoztam, de szerintem fölösleges is. Az, hogy átpakoljam másik magra talán segíthet valamit.
A fejlesztői videót néztem, de nem lettem tőle előrébb. A szerint lényegében csak egy dolog lehúzásával csökkenthetjük a terhet a proci vállán, de hiába. Ha minden full minimumon van, akkor is beesik 20-ra vagy az alá az fps. -
SzocsA #360026 Állítsd be a játékot, hogy olyan magon fusson amin csak az megy. vagy tedd át másik magra. amin kevesebb a futó alkalmazás.
A Nvidia driveren kipróbáltad a minőséget vagy a teljesítmény beállítást?
Itt Videokártya nélkül játszik a gyerek.
-
Lokker #360025 Ez esetleg egy próbát megérhet, hátha találsz benne valami infót, ha nem láttad volna még. -
SzocsA #360024 Ugyan olyan tank lesz vagy van mint az összes többi eventes tank.......
Arra ne számíts, hogy kapsz egy X tier CW op tankot.
-
#360023 Lehetne driver hiba, ha minden más ilyen szarul futna :) Nem tudom mi az ami segíthetne hardver csere nélkül :( Egyszerűen megdöglik a proci alatta és mivel egy mag dolgozik 25%-on dolgozik csak.
Ha feladatkezelővel, meg az asus gameboosterével minden háttérben futó szart kilövök akkor is ez a gond.