418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #360102 Az ágyú átlagsebzését. -
técs #360101 Egy láma kérdés: Ha rálövök egy tankra és az lepattan, a játék végén a tank által felfogott sebzésként azt mutatja ami a fejlesztési ágban meg van adva egy ágyú sebzéséhez, vagy pedig azt a dmg-t amit az rng dobott volna? -
#360100 Második osztályos képet beszúrni tényleg csak trollkodásból lehet. -
#360099 Tudom most nem leszek népszerű de akkor is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
stork13 #360098 Tessék, én ezt használom. -
Angelus1991ster #360097 Hát jah a magyar ág. Talán 2016 nyarán kapjuk meg a max 11. típust. Turán III Prototype és Toldi III ( karácsonyi ajándék?) addig jó lesz.
Magyar ág beillesztése a német ágba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy tippelem, hogy:
TD-águnk:
Leichttraktor-> Nimród-> Toldi Marder -> Zrínyi -> a Stug III ausf. G ágba torkollana bele.
LT-MT águnk:
Leichtraktor-> Toldi és V-4-ből -> Toldi IIa -> Turán -> Turán III -> Tas Prototype -> 44M Tas -> Párduc vagy Párduc II -be torkollana bele.
11 típus elég egy nyári nagy patch-nek, mint most a japán godzilla tankok.
Magyarországi hadszíntérről is csinálhatnának térképet a történelmi csatákhoz. Milyen magyarországi helyszínek lennének jók WoT-os pályáknak. Budapest, Balaton, Torda, Alföld.
Tényleg történelmi csatákat visszahozhatnák PvE móddal, ahogyan az Armored Warfare-ban van megoldva. -
#360096 Többmag szupport van, tökmag vagy napraforgó, ha veszünk tankozáshoz :) -
yossarianHUN #360095 Narniába'. -
#360094 hol van a több magos támogatás? Havokba...? -
#360093 Igaz, csak ugye engem meg pl jobban izgat a 16.fantasy bolíviai tankág
mondjuk nem, inkább csak a német/magyar elsősorban, de a gyűjtő hozzáálásom miatt úgyis ez lesz.
A játékmenetet korántsem élvezem annyira, hogy ennyi időt és pénzt öljek bele, de a gyűjtő énem meg élvezi, hogy eltervezgetem ezeket meg azokat a tankokat fogom megtartani meg beszerezni.(közben meg kb alig bírok haladni a grindekkel...:D)
A wt-t például játékmenet szempontjából sokkal jobban élvezem, de ott meg pont a gyűjtői énem ránt vissza tőle, hogy játsszak vele...
...meg a balansz még rosszabb mint itt, szóval ezért sem látom értelmét folyamatosan játszani csak néha rám jön és felrakom pár csata elejééig.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.25. 21:34:47 -
Lokker #360092 Majd jön a hír hogy senki nem fog ingyen fv4202 prém tankot kapni csere után... már azt se tudom ez ügyben mennyi változás volt. -
yossarianHUN #360091 Még mondanám is, hogy ne öljék ebbe az erőforrásaikat, ha látnám, hogy egyébként valami fontosabba ölik. De mivel erről nincs szó, ölhetik akár ebbe is, főleg ha már megígérték. Engem speciel jobban izgat, mint a tizenhatodik fantasy, bolíviai tankág. -
#360090 de a q&a-ban gyakorlatilag naponta cáfolják meg az előző napi válaszaikat:D
de nyilván az a fő baj, hogy engem eleve nem érdekel a havok. -
yossarianHUN #360089 Jó, akkor úgy mondom: a WG, mikor Havokról beszélt, akkor az élethűen rombolható épületeket, és a tankokon mozgó vackokat értette alatta. Ezt megmondták többször is, ahogy azt is, hogy konkrétan a "Havok" nincs hatással a játékmenetre, csak eyecandy. A mozgásmechanikára mozgásmechanikaként hivatkoztak, és az nemsokára be is kerül a játékba. -
#360088 Értem, hogy mit mondasz.
Én ezért gondolom pont azt, hogy nincs értelme erre ölniük az erőforrásaikat.
Bár azt is tudom, hogy ettől még nem fogják értelmesen balanszolni a játékot...ez inkább csak ilyen személye preferencia, hogy magasról teszek erre és ezért nem látom mitől lenne ezektől jobb a játék, amíg az új tankok meg pályák esetleg hozhatnak valamit(bár sok ok van ami miatt ez sem csigáz fel igazán, max ha jönnének a magyar tankok tasos és rohamtasostul).
Számomra akkor lenne jobb a játék, ha lenne egy olyan gépem amin tudnám jó grafikán is normálisan játszani, illetve ha nem ennyire a random játékosokon múlna az, hogy szórakozol vagy csak idegeskedsz.
Ebből az elsőre közép/hosszú távon van esély a másikra viszont nincs.
A grafikát viszont nem értem, kinek nem elég jó ez?
Jelenleg is az mmo-k többsége nem arról híres, hogy olyan grafikája van mint valami AAA techdemónak... -
#360087 Nem lesz a pálya kevésbé csőszerű. Csak nem fog érdekelni, mert te körbe tudod autókázni a csőben forgolódó lassú disznó td-t/hvy-t. Persze erre majd jönnek a még szűkebb csövek, amiben már csak 1-2 tank fog elférni. WG logika.
#360085: Attól, hogy a "mozgás az mozgás", attól még a havok teszi lehetővé. -
yossarianHUN #360086 Az meg, hogy túl komolyan veszik az ígéreteket... Könyörgöm, szinte naponta pofáztak a Q&A-kban, hogy ilyen-olyan jó lesz a Havok, videókat tettek közzé, ahogy a Havokos IS-4 ledózerolja a téglakerítést, meg a Batchat téglákra lövi a házat, sőt, még Developeres videót is csináltak róla, ami direkt azért van, hogy megosszák a játékosokkal, hogy mit várjanak a játékban a közeljövőben. Ezek után hogy ne vennék komolyan? -
yossarianHUN #360085 A új mozgásfizika a Havoktól teljesen független dolog, meg is kapjuk a játékba talán már nem is olyan sokára (naiv vagyok?). A Havokot jó időre, ha nem véglegesen scrappelték. Még mikor az első hírek röppentek fel a Havokról, akkor mondta a WG, hogy az hozza majd az új tankmozgást, de aztán szétszedték, és megmondták, hogy két külön dologról van szó, a Havok csak a kozmetika, a mozgás a mozgás. -
#360084 Erre nem.
Azt viszont kétlem, hogy emiatt kevésbé lenne csőszerű egy pálya.
A legtöbb pályán szerintem nem az a baj, hogy a kiszögellések lelassítanak.
Pl a lakevillen hogy kerülsz meg bármit is?
Ha a csapat történetesen tudja is, hogy hova kellene állnia és mennie a tankjával kb minden ilyen próbálkozásra rámegy a csatád.
-
Pares #360083 De ha egyszer ők azok, akik kitalálták és beharangozták, hogy beleteszik, aztán mégse, akkor nehogy már a játékos legyen a rossz, mert számon kéri... -
yossarianHUN #360082 Értem hogy a Havokkal vagy így, én is a Havokról beszéltem.
Szerinted elég szép, sokak (úgy tűnik a playerek zöme) szerint meg nem. Hogy ez jó vagy rossz, az más kérdés.
Mégegyszer mondom, a rombolható környezet nem taktikai dinamikusság, csak kozmetika. Nem Battlefield-es Frostbite enginet kell elépzelni, ahol egy RPG-vel lebonthatsz egy házat a benne rejtőzök körül. Füstöt lövő artykról meg soha nem beszélt a WG, az az AW. Mellesleg ott elég jól bevált.
Arról meg, hogy a játék így több meg így nem több, ezért nem kellenek taktikai finomságok... Hát a játék pont attól lehetne több, hogy vannak taktikai finomságok. A füstlövedék például ezért lenne jó. De jó, tegyük fel, hogy nem válik be, és a játékosoknak sok ez az agymunka. Akkor mi van? Kevesen használják, a játék meg olyan marad, amilyen eddig volt. De azért mindig ott a lehetőség, hogy ha az ember speciel kettőnél tovább tud számolni, és fojtja magát vízbe notóriusan a csata második percében, akkor artyban ülve másképp is tudja támogatni a csapatát, felismerve azokat a helyzeteket amikor ez szükséges, még akkor is, ha az átlag nyolcbites Pistikének ez már túl komoly stratégiázás. -
lexlutor #360081 jah hat akkor meg legyen a pofajukon bor, amikor szamonkerik toluk h osszevissza hazudoznak:) -
#360080 Arra még nem gondoltál, hogy ha esetleg be lenne vezetve az új HAVOK-os mozgás, talán nem zavarna annyira a mededdel/lightokkal a pályák csőszerűsége, mert talán tényleg lehetne körözni szűk helyeken is anélkül, hogy egy pici kiszögellés lelassítana 0-ra?
Ennyit arról, hogy a "HAVOK"nak semmi hatása nem lenne a játékmenetre. -
#360079 Itt inkább az a baj, hogy a fejlesztők igérgetéseit túl komolyan veszik.
A wg meg eleve ilyen extrém pénz orientált brigád így nem is meglepő ez, hogy aztán nem jut erőforrás ezekre a nagy ígérgetésekre... -
#360078 Nem, igazából csak a havokkal úgy általában vagyok így, nem a wg-t akarom védeni.
Kozmetika vagy sem, a játékosok többsége rombolható környezet vagy egyéb faszság miatt várja a havokot.
A játék meg szerintem maxon elég szép ahhoz ami egy online tankos lövöldéhez kell.
A játékmenetbe meg nem kellenek ezek a taktikai dinamikusságok, mint a füstöt lövő arty vagy a rombolható környezet stb.
Ezek fasza dolgok lennének, ha a játék több lenne attól, hogy hány ezret lövök össze és mennyi wn8-al zárom a napot.
Sajnos nem az.
Ezek csak feleslegesen bonyolítják a játékot, aminek jelenleg is az a legnagyobb baja, hogy még ezt az egyszerű játékmenetet is nehéz elsajátítani a játékosok java részének. -
lexlutor #360077 ha ugy gondoljak nem kell bele, minek igergetik evek ota?
igazabol beigertek szoaks szerint minden szart, azt kiderult, h balfaszok megcsinalni.. lasd tobb mag.. -
yossarianHUN #360076 Egyrészt a Havoknak semmilyen hatása nem lenne a játékmenetre, csak kozmetika, ezt a WG is tucatszor megmondta. Másrészt meg ezt úgy mondod, mintha a WG azon az állásponton lenne, hogy a Havok rontana a játékmeneten (ami a fentiek miatt eleve csacsiság), ezért nem implementálták. Csakhogy a WG nem ezen az állásponton van, a WG kitalálta hogy lesz Havok, egy-két éven keresztül ígérgették, meg eyecandy videókkal hitegették a játékosokat, aztán közölték, hogy áhh, hagyjuk inkább a csába az egészet, nem tudjuk megcsinálni. -
Angelus1991ster #360075 War Thunder: Ground Forces-nél kell az ilyen. -
#360074 Havok miatti sírást, illetve az ilyen rombolható környezet meg hasonló baromságok-al kapcsolatba 100%-ban igazat adok a wg-nek.
Ez a játék nem erről szól, ezek nem segítenek semmit rajta, inkább rontanak.
Ez olyan, mintha a cod-ba rombolható tereptárgyakat és realisztikusabb lővés fizikát és hasonlókat szeretnének az emberek.
Hülyeség! -
Angelus1991ster #360073 HAVOK jobbá tenné ezt a játékot? Növekedne az FPS?
Hírharsonák ezt a hírt kihagyhatnák, mert Half Life 3 szintű hír. -
Tessellia #360072 na akkor ezt az ügyet is sikerült profiként kezelni -
yossarianHUN #360071 - more "development future" videos will likely not be produced because when WG then fails to deliver (like the notoriously delayed Havok), players only use it for negative propaganda and whining
Ejj hát ilyen szemetek ezek a playerek, hogy sírnak amiatt, amit hivatalosan ötször beígérnek, videóba is betesznek, aztán még évek múlva sincs róla semmi hír. Hisztis picsák. -
#360070 Ez most így megragadt bennem... ha gyűjti, és felragasztja őket a hűtőajtóra az okés, szép showcase :) De ha bekrepál a hűtője, azokat onnan értelmesen nem szedi le:)
Persze ha nem olyan, mint egy bélyeggyűjtő hogy mindenből egy, csak tapétának használja, az más. -
#360069 De jó a sárga is, csak belső modul legyen. -
#360068 Köszi a válaszokat -
#360067 Gyakorlatilag nincsen olyan hitlog, ami nem xvm alapú. Legalábbis anno, mikor kerestem, még nem volt. -
bekescsaba #360066 Piros kell, mert
"Piros lett a paradicsom, nem sárga".....
Szóval a piros jó csak, a sárga nem. -
#360065 Belső modult kell sebezni. Track, gun, observation device, fuel tank(?) nem játszik, csak ammo rack, rádió, legénységi tagok, és engine. -
#360064 Elárulná valaki, hogy mi a feladat a HT4-nél? KV2-vel volt, hogy 8 modul és legénységi tag sérült meg, mégse volt elég. Vagy megint nem tudnak fordítani ezek a balfaszok?
-
TiborTamas #360063 Lammaer mondta. :)