World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.07. 12:53:36
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
artynál egy csomót szoptam a "sebezz meg 3enemyt 1 lövéssel" missziónál
majd meglett, feloldódott a 15. és 2.körben kész is lett
mednél szintén csomót szoptam a "gyújts ki egy nagyobb enemyt"
és a "ölj meg 2 enemy hvyt ami nagyobb mint te" misszióknál
nagy nehezen meglett, feloldódott a 15. ahol 3 TD-t kell kiszedni....
2.körben 4 TD-t kiszedtem és meg is lett 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Magyarul nem a géppuskadudort szedi le, hanem a collosion modellből veszi ki a géppuskadudor kisebb páncélozottságát.
Szerintem ez pont, hogy értelmes, nézd meg egy T14 géppuskarészét, meg egy német "dudort"... azért a kettőt nem lehet összehasonlítani, nem?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.07. 11:47:59
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.02.07. 11:45:34
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Bezzeg az orosz ágon ha lenne még egy T-54 variáns vagy IS-x tier 9-es akkor azt simán behoznák mellékágba.
Si vis pacem, para bellum.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A javítás viszont ott van mindig, ha láncot kell feltenni. Nagyobb tankon már illik tűzoltót is rakni, tehát nem lehet nagy javítót, amiből az következik, hogy szorult helyzetben csak egyszer lehet láncot feltenni kis javítóval, másodszor már skillből kell megoldani. Sőt én úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem javítok szívesen láncot, mert ha később sérül valami, akkor ott jól jönne a kis javító.
A skill sorodban én egy hibát látok csak, amit 5.-nek betehetsz (bár jobb lenne, ha 100% lenne ez a kettő) lövésznek pillanatkép és vezetőnek sima utazás, ezek az együttműködő skillek a függőleges stabilizátorral, abszolút must-to-have egy med tankon, de én pl nehezekre is teszem, mert nem csak a klasszikus értelemben vett terepen mozgásnál van szerepe, ha nem városi harcban, sarok mögül kimozgásnál is.
A parancsnoknak tudsz látótáv növelést adni, a rádiósnak meg a töltőnek meg nincs több értelmes olyan képessége, ami egyből hatásos lenne, nem csak 100%-on. Ha át tudod őket képezni, akkor mehet nekik tűzoltás, ha nem, akkor a töltőnek előérzet (ha használsz vegyesen több lőszer típust, akkor néha segíthet) vagy adrenalin rush-t (ez volt pár tankomon, de annyira ritkán tud segíteni, hogy szinte mintha ott se lenne, de jobb híján mehet ez is). A rádiósnak meg tényleg passz, mindegyik gagyi, de tényleg. Maradhat a tűzoltás, jobb híján.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.07. 10:18:14
Ja hogy gold-al nem lövik át az engem nem érint én nem lövök azzal.Azért nem olyan hülyék a játékosok azon a szinten ám,szépen besorakoznak mögé ha kimész leláncolni vissza már nem kell menned főleg nem egy HT-val.
Ki beszél itt IS-7-ről,forogd le egy másik 9-es HT-val sok siker hozzá.
Ja kedvenc tank persze nem tetszene ha vissza nerfelnék.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha jon feléd vagy spotolod szép csendben és megvárod hogy a mogottedlévo leláncolja és a tobbiek széttlovik.
Vagy te láncolod le és elhuzol onnan ha nincs idod célozni a kupoláját vagy a tobbi gyengepontot. Nekem a kedvenc tankom foleg mikor betoltik a "skillt" és még azzal is pattannak. A másik dolog ez egy tetu lassú tank , oldalpáncélja eg szem sincs neki HL lovedékek ugyanugy sembzik mint a tobbi tankot csak ezzel még elmenekulni sem lehet. Arty kedvence a nagy motortér miatt meg a lassúsága. Ha szemtol szemben vagy vele simánn még egy IS7 is korbeforogja nemhogy egy gyorsabb medium.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tapasztalat mert ST-I-vel majdnem minden csatában találkozok VK-val.
Nem egy csatát láttam ahol egy fogyatékos jött VK-val és látott és győzött mert nem bírtak a páncéljával.Elég csak megnézni a páncélhasználati hányadost a járműveknél máris meg lehet állapítani mivel nem bírnak,főleg a szobanövények.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun