World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a magyar van kerdes mar rosszabbb mint a siemka...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
El halluf támadás, nem kell talán részleteznem mennyire fontos lett volna elérnem még a scoutok kirajzása előtt a pozíciót. Arty valami csoda folytán nem volt, jól ki tudtam volna használni az ágyúsüllyedést. Természetesen nem jutottam el semeddig sem szinte a sokszori blokkolása miatt és be is kaptam két lövést a késlekedés okán. Utána célzok ellenfelet, ez a marha meg bejön az ágyúm elé, mert nem tágított a környékemről és kapott egy véletlen lepattanó lövést, amire ő belém lőtt egyet én is vissza most már, de figyeltem rá, hogy legyen ellenség a célzókörömben (úgy tudom, ilyenkor véletlen találatnak veszi és vagy egyáltalán nem számít vagy sokkal kisebb súllyal).
Utána nekem jött még párszor, lekaptam a láncát és amennyivel a nyomorult szent emil tud menni elmentem onnan, de jött utánam, nem hagyott semmit csinálni.
Tök vicces volt, mikor nagy nehezen utolért azzal a nyomorult motorral ki akart tolni a domb tetejére középen, hogy majd az ellenség kiszed, de meg sem moccantam.
Megkértem a csapatot riportolják már ezt a féleszűt, mert elveszítjük miatta a csatát, erre egy su100, aki egészen végig a leghátsó homokdüne tetején figyelt (egész csata alatt megtett 0,1km-t) először engem lőtt szét, utána az SP-t, láthatóan nem érdekelték a részletek. Ezúton is gratulálok neki a sikeres azonnali kékülésért és az azonnali csata közbeni banért, legalább egy ideig nem lő több csapattársat ez a féleszű, kár hogy az SP most ugyanúgy garázdálkodik tovább.
Ez totál kész, komolyan mondom. Ha csak annyit megtennének, hogy hagyják, hadd menjek a nyomorult csiga lassúságú emillel, ahova akarok, de nem, azt nem lehet, mert az sp-nek most olyan kedve volt éppen, hogy szórakozik és kibasz.k a csapattársával.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.07. 18:59:38
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azóta csak TOP tier vagyok, T6 T7 T9 es medekkel...
Még jó, hogy nincs manipulálva az mm...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Visszaírtam neki, hogy én is megtehetném, de van agyam, vegyen azt is legközelebb az arany lőszer mellé <#crazya>#crazya>
Olyan 30-40e kredit ára arany lőszert lőttek (csak azt) a szent emilre, egy papír tankra.
Tényleg a helyzet röhejessége, ami abszurd. Egy emil-t bármi belövi, sőt az HE jól helyezve hatékonyabb. Tehát abszolút felesleges kredit égetés és az agyasok nem értik még ezt a végtelenül egyszerű összefüggést sem.
Azt hitték, hogy rinyálok vagy ilyesmi, mert aranyat lőttek, de totál nem, mert mindegy mivel lőnek az emilre, be fogja vinni, sokkal inkább kiröhögtem őket, illetve sajnáltam őket az agyi nyomorukért, de láthatóan nem értik. Na mindegy, legalább hoztak pár vidám percet.
Lövök én is aranyat, de ilyen papírtankra csak egészen kivételes helyzetben lövök rá arannyal, ha az van betöltve sokszor inkább újra töltöm (több legénységemen is van előérzet), hogy ne bukjak sok kreditet. Ha nagyon kritikus a helyzet és más ellenség miatt arany van betöltve, akkor lövök csak papírra arannyal, de nem sorozatban és nagyon ritkán van ilyen helyzet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.07. 18:26:01
Csak a skilles legénységért kár(bár ennyi erővel adhatna több skilles nyers legénységet,elvégre csak test szeró).
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
(Nem reprezentatív jelleggel.)
MI A PERSONAL MISSION-RA HASZNÁLT LEGJOBB TANK?
Minden küldetéskategóriában két tankot - egyet kisebb tierben, egyet nagyobb tierben - lehet választani.
1. LIGHT TANK:
2. MED TANK:
3. HEAVY TANK:
4. TD:
5. ARTY:
Válaszokat lehet nyugodtan ide a fórumra beírni, indoklás fakultatív.
Ha elegendő válasz érkezik, összesítem, és leközlöm az eredményt.
Köszönettel!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Aki fórumon próbál feszültségoldani, meg is érdemli. Mármint, hogy még jobban felhúzzák őt a többiek. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Most is olyanokat spottoltam a 2-es vonalról, akik a töltésnél ficeregtek.
Bár ha lett volna arty (aki nem túl hülye), akkor könnyen összejött volna: a T110E3-at kb. 10-szer nem bírták átütni (és egyszer igen), amikor én spottoltam.
cyka blyat
mert az archer se igazán jött be, de ez az achilles fullosan sem az igazi
javul később? vagy ugyanez a szenvedés lesz? köszi
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azóta az ellennél max 2 van...
Nem értem hogy 3 nap alatt nem sikerült javítani a<#kocsog>#kocsog> a hibát de ez van<#szomoru1>#szomoru1>
Saor Alba
Oddball29 #345510: 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.07. 15:07:33
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem muszáj t7-t8 light tank. Elég egy rohadtul csapnivaló lowtier banda, 189 XP-vel TOP az ember 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

The Old Man says, "Lad, look out there to the field. Do ya see that fence? Look how well it's built. I built that fence stone by stone with me own two hands. I piled it for months."
"But do they call me McGreggor-the-Fence-Builder? Nooo..."
Then the old man gestured at the bar. "Look here at the bar. Do ya see how smooth and just it is? I planed that surface down by me own achin' back. I carved that wood with me own hard labour, for eight days."
"But do they call me McGreggor-the-Bar-builder? Nooo..."
Then the old man points out the window. "Eh, Laddy, look out to sea...Do ya see that pier that stretches out as far as the eye can see? I built that pier with the sweat off me back. I nailed it board by board."
"But do they call me McGreggor-the-Pier-Builder? Nooo..."
Then the old man looks around nervously, trying to make sure no one is paying attention.
"But ya fuck one goat..."
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
És igen, összeilletek, mert nem egyszer nálad is elgurult már a gyógyszer itt. Csak épp teszem azt arty onehitek miatt, és nem mission miatt. Szerintem nincs is egymással dolgunk, te jobbra, én balra el. Pá.
Sajnos a teljes képet az átütési értékekkel passzolom, hogy lehet elmenteni, de oldalára 309, szemből 301 mm jön ki. Az alján a kis 3szög 168, a láncnál 272-ig megy el kb a görgő középpontjáig. A kötényzet pedig 260-350mm közt változik a felépítmény vonaláig. Ez sidescrapeben.
Ha viszont az elejét dugod így ki, hogy a mutatott oldal van fedezékben, akkor a háromszög utáni rész autobounce, a felépítmény meg 360mm effektív. Bár arra már az sem biztos, hogy rálátnak.
angelus1991ster.blogspot.hu
arty 15. -> M40/M43
med két nagyobb hvy kilövése -> Panther
med nagyobb kigyújtása -> T-34
med 15. -> T-34
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB