418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#360222 Spanyol? Valami fanboy dobta ossze? -
#360221 meg találtam valami olasz tankfa szösszenetet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#360220 heh, most nézem mik vannak még, ami nem lesz arról nem írok, (pl arról hogy a +/- 1 tieres balanc bevezetésével a cég töbszörös bevételtől esne el, és e miatt kizárt hogy bevezetik, új japó tier6 meg prém heavy nem kap kumulatív vagy egyébb extra átütésű lőszert továbbra sem, stb.) jön vlmi 2 szintű újabb amcsi arti, egy rakás ruinberg verzió jön meg egyéb mapok, az artikat valszeg nerfelik a sebzés-kritikus találat kapcsán de nagyobb pontosságot kapnak "ahol kell", meg valami supportszerüség bevonására is sor kerül náluk, van cse tankág meg legénység pofázmányok, dolgoznak a PvE módon, az az infó hogy az új fizika 2017 ben jön nem igaz mivel előrehaladottabb annál és gőzerővel fejlesztik, ennyi. -
#360219 Batchattel loholok vissza Redshire-on hogy megmentsem a sarokban kuksoló 3 db artynkat, ami csodával határos módon sikerült is, erre az egyikük nem sokkal utána kilőtt... Mondjuk legalább bocsánatot kért, de ez nem vigasztalt amikor éppen az egyik td-re kezdtem el kitárazni hátulról, ami pont kellett volna az mt-15-höz. Nem értem ha valaki artyval játszik miért ad le lövést annak tudatában hogy jó eséllyel a csapattársát fogja kiszedni. -
Angelus1991ster #360218 Szerintem direkt nem talál semmit. 0,07-es kill ráta is csak ütközésekből jöhet össze. -
Angelus1991ster #360217 Meddig tesztelgeti wg azt a fizikát , amit egyszer már negyed éve mini tesztszerverként kiadtak. Réges régen megcsinálhatták volna a domboldal miatti lelassulást.
Gondolom, majd amikor kijön az AW Open Béta akkor csinálják meg ezt is. Ahogy oly sok mást.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.27. 22:04:12 -
yossarianHUN #360216 At first WG wanted to model Chieftain Mk.2 but there are none left really, the Bovington one turned out to be Mk.6.
Ja hogy hónapokon keresztül méregették a páncélját lézeres hiperkütyükkel (állításuk szerint), de közben nem jöttek rá, hogy Mk. 2 helyett Mk. 6-ot tapiznak?:D Ezek vagy hihetetlenül barmok, vagy megint lehazudják a csillagot az égről. Szerintem egyszerűen az történt, hogy miután a külsősök elbalfaszkodták a dolgot, és tévedésből Mk. 6-ot modelleztek le, lusták voltak minimális energiabefektetéssel átkozmetikázni a modellt Mk. 2-vé. -
#360215 Nem is vitatkozok , mindenesetre az látszik, hogy az új britt top heavy helyett jobb választás a top med kihúzása (a prémtől függetlenül) mivel a britt med annyira nem volt népszerű, hogy vállaltan némileg buffolva kellett kinyomni, jobb menetdinamika, helyenként erősebb toronyfront (de beüthető), cserébe nagyobb test és kb. ua a testpáncél, gun.
A heavy meg marad olyan felemásnak amivel nem lesz könnyű jól játszani, ahogy az elődjével sem volt az.. -
#360214 Nálam A mai nap fénypontja,egy a 30k csatás 1550w8 as játékos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az még csak hagyján,hogy a bázisról se megy el az fv207 dobozával,de hogy még lövés után is "de luxe" a mozgás.Persze elsőnek halt,majd nem értette meg hogy ha nem mozog akkor ez is történhet,mert különben is van ilyen küldetés. De ö reportol+feljelent.
Ok.
De amíg száj karatéztunk,a célkereszt ott maradt a hulláján,és mit látok töle 20 méterre az M53 már a 3. lövést eresztette el ugyanonnan
Szemléltetés -képpen kilőttem öt is
Na ezek után barátunk már habzó szájjal közölte küldi a replya-t a wg nek
Ugyhogy most várom a banánt
-
Kronos79 #360213 Azért a Hotchkiss-szel letolni 1,4k+ csatát nem kisnyúl. :) -
Angelus1991ster #360212 Az év játékosa: rivaseloy -
yossarianHUN #360211 Nem lesz buffolt az Action X teste, az Action X eleve csak egy torony volt, amit egy Cent 7 testre raktak rá, ez a játékban is így lesz. Az meg igaz, hogy 20 fontos löveggel tervezték, de a torony minden további nélkül befogadta volna az L7A1-et.
De egyébként szerintem az új japán ág után nem nagyon érdemes realisztikusságon vitatkozni, azoknak a kétharmada úgyis a DragonBall történelmi hűségével vetekszik. -
#360210 Ja, ja, említi hogy jobb menetdinamikával stb. jön, de annak a fényében hogy a wg azért cserélte le a korábbit mert nem felel meg a történelmileg valós adatoknak a korábbi, mivel fel lett buffolva és visszamegy a valós paramétereivel t8 ba, ehelyett behoztak egy ugyanolyan történelmileg nem hiteles cuccot, ugyanis a teste annak is buffolt, a lövege 84mm es 20 fontos lenne, helyette belepaszíroznak egy Royal Ordnance -t ami most is megvan a a jelenlegi fv-n, amin pedig egy 76 mm löveg volt eredetileg, szóval mondván hogy történelmileg hiteltelen leváltanak valamit ugyanúgy egy mesterségesen kreált valamire. -
yossarianHUN #360209 Akkor a faszi valamit rosszul tud. Jelenlegi statjaival az Action X gyakorlatilag egy Patton lesz, gyorsabb töltéssel, jobb ágyúval, jobb mozgékonysággal és végsebességgel, erősebb toronnyal. A Patton egyedül látótávban és testpáncélban veri, de egyiknek kisebb a jelentősége, mint a másiknak. És hogy nagy... Na bumm, a Patton meg nagyobb mint a T110E5, és mellesleg a kedvenc T10 medem. Irigy is leszek ha így hagyják, mert ezzel eléggé kiherélik szegény kis Patton pajtit, kicsit power creep szaga is van a dolognak már megint. -
#360208 lemaradt a link, ez is orosz sajna -
#360207 Az érkező Cent X ről is elég lehangoló dolgokat mondanak, kb. ugyanaz mint az elődje csak kicsit erősebb toronnyal (a torony szar geometriája miatt az is belőhető marad), cserébe az elődjénél nagyobb(magasabb) papír testtel jön, a faszi csak röhög az egészen, mivel teljesen értelmetlen szerinte a csere. -
yossarianHUN #360206 Az lehet, de nem is az a med-heavy, mint ami az IS-8, vagy a VK 4502 A. Se a fajlagos teljesítménye, se a talajellenállása nem indokol különösebb fürgeséget, mozgékonyabb lesz mint az átlag heavy, de ennyi. T110E5/T57 Heavy kategória. A tornyának meg örülnék, de a pattanás a tetején kizárttá teszi a tartós hulldownt. Peek a boo-ra jó lesz, de kb ennyi. -
#360205 úgy fogom fel hogy majdnem TierX-es Conqueror akkor tetszeni fog -
#360204 szal egy kemény torony kicsit jobb karakterisztikájú t110e5 löveggel és papundekli testtel, jó dinamikával, light-med szerű konfig, írják is máshol hogy igazából semmi köze a heavy hez. -
yossarianHUN #360203 Az LFP veszett ügy, ugyanaz a 76 miliméteres rizspapír, ami T7-től fölfele minden brit heavy hasát adja. Át is lövi akármi, akármilyen szögből. -
#360202 az lfp je már csak a mérete és a geometriája miatt is egy vicc, nem tudom hova kéne buffolni hohy ne lőjje szanaszét bármi -
yossarianHUN #360201 Úgy látom az UFP-je effektív védelme a 72 fokos döntöttség miatt 275 miliméter. Ez jól hangzik, de a lemez vékonysága miatt, ha egy magasabb tank lő rád, tuti a pen. Ha már csak minimálisan magasabbról jön a lövés, mondjuk 70 fokos szögben, máris csak 248 az a 275. 65 foknál ez már csak 200 miliméter. Gyengus. -
#360200 orosz nyelvtudásúak előnyben mondjuk én kenem vágom... -
#360199 Valami orosz videóban azt írják hogy a lovege a t110e5 höz lesz nerfelve, bár a videó nem valami friss, az egész szövegelésnak az a konklúziója hogy kb összenerfelenk-buffolnak a most leváltandó helyett kb egy ugyanolyat, aminek 1 előnye lesz hogy nem lesz hátul a tornya. -
#360198 A -3 fokos lövegsüllyedés fényében ritka ergya tank lesz. -
yossarianHUN #360197 Az biza. A med a Centurion Action X lesz. -
#360196 Ja ez most a heavy lesz? :DDD
Conquerornál vagyok, hamarosan kifejleszthetném a 215b-t, lehet neki ülök -
yossarianHUN #360195 Én jó előre visszavettem a 215b-t pár hónapja. -
yossarianHUN #360194 Én sem, az ágyúja szerintem nerfelve lesz, kérdés hogy cserébe a védelmén buffolnak-e valamit, és ha igen, érni fog-e valamit. Egyébként az a vicc, hogy ez a páncélzat ugye az Mk. 2-é, ehhez képest szuperteszten Mk. 6 a tank neve. Ez érdekes, azután, hogy állítólag át is modellezték, mert tévedésből az Mk 6-ot modellezték le a külsősök (már ha tényleg átmodellezték), miközben a WG az Mk. 2-t akarja, mert a 6 túl OP lenne. -
#360193 hát kíváncsi lettem rá, várom a test szerveren őt
mondjuk amennyit wotozok 5 év múlva se lenne meg xD -
yossarianHUN #360192 Elméletileg baromi meredek, az UFP egy része eleve autobounce szög, de láthatod mennyire vált be a vékony de döntött front a 113-nak. Az oldala szintén taknyos zsepi védelmű, gondolom gondosan kitömve lőszerrekesszel, szóval nem, a teste nem lesz jó semmire. A tornya 350 mili, masszív, csak van rajta egy ólajtónyi kupola, úgyhogy nem tudom, mennyire lesz ez így életképes. Az ágyúja penge lesz, ezt el is vártam, hogy minek neki 270 pen azt nem is értem, de a 140 penes HESH azért baba lesz. Az 1,44-es célzási idő megint nevetséges, úgy tűnik a WG elmebeteg ágyúval akar kompenzálni a szar testéért, ezt szerintem nem kéne erőltetni. -
davidbog #360191 Hát erre csak azt lehet mondani, hogy WTF? 7,449-es RoF mellé 1,44-es aiming time, -10°-os lövegsüllyedés és olyan jó 300 mm effektív védelmű toronyfront? Talajellenállása se rossz, gondolom a célzókör szétesési értékei is jók. Ez így nagyon durva, nem hiszem el, hogy ilyen értékekkel kijönne. -
#360190 Aztaaaaaaaaaaaa :OOO
Hull armor: 85/50/25
nem tudom a szögeit, jó lesz ez valamire ? -
yossarianHUN #360189 És HD-ba kerül a Goldtájp a sárgáknál.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #360188 Hull armor: 85/50/25
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.27. 18:20:35 -
yossarianHUN #360187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #360186 Még sehogy, szuperteszten van. Vagy CW, vagy IM reward lesz. -
bekescsaba #360185 VAn info erről a tankról?
Object 777 II
Mármint arról, hogy hogyan lehet megszerezni. -
#360184 Light-ra minden esetben kell távcső oké, de igazából a játék arról szól, hogy te minél több sebző találatot tudj bevinni, ahhoz meg leginkább az kell, hogy a lehető legjobban csökkentsd a célzás időt mert az összes többi komponens random.
A célzásidő egzakt és én mostanra azt vallom, hogy minden azon múlik, hogy minél kisebb a célzásidő annál biztosabban fogsz találatokat elhelyezni az ellenségre.
-
vat69 #360183 belépek a játékba...föl tudsz venni ha most esetleg van időd