418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Provokálásra jó semmi másra. Tejfölösszájúak közt menő manapság. Pl. egy online játékban valakit "könnyedén, látványosan" legyőzöl ezt beírod és ezzel rúgtál még egyet a delikvensbe, hogy aztán egymást anyázhassátok.
  • Angelus1991ster
    Kolduló gomb nyomók közül egy furcsa nevű egyed.
    Getr3kt:2500 Gold
    get rekt - mit jelent?
  • pecaboy
    Köszi! :)
  • Frankie69
    Linkin éppen most játszik:Stream
  • pecaboy
    Sziasztok!

Streamel valami jó magyar játékos ma este WoT gameplayt?
    Ha nem, akkor akár ángyélusul beszélő is jöhet :)
  • davidbog
    Az O-Ni még tényleg jó, az tetszett. Egész jó a mozgékonysága, hamar eléri azt a 25 km/h-t, fordulása se vészes. De menekülni nem lehet vele.
    Páncélzata egész jó, gyengébb helyeken 175-185 mm, amúgy meg 200-205 mm körüli. Tier 7-asok ellen elég a páncélja ha nem lövöldöznek APCR/HEAT lövedéket, tier 8 ellen még a gyengébb AP-t néha megfogja, nagyobb 220+ mm átütésüt már elég ritkán. A tier 9-esek lövegei ellen már semmit nem ér a páncélzata.
    Tűzerőben viszont jó. Én a 10 cm experimentalal használtam. Tierjében jó DPM, jó átütés. Lövegkitéríthetőség is jó.
    Talán egy picit kicsi a látótávolsága, bár nem nagyon lövöldöztem vele hátulról, mert menni kell ha nem akarsz lemaradni a csatáról.

De ez az O-Ho hát nem tudom.
    Kicsit lassabb mert 20 tonnával behezebb.
    Szemből a páncélzata hasonló mint az O-Ni-é csak tier 8-hoz igazítva. Gyenge pontokon ~200 mm, amúgy meg 215-230 mm. Ennek ellenére ez gyengébb tier 8-ban mint az O-Nié tier 7-ben, mert tier 7-ben nem nagyon van heavy tank átütésű közepes tank, ellentétben a tier 8-al. De amúgy nagyjából az a szituáció ennél is mint az O-Ni-nál.
    Ami viszont szerintem gyenge az a tűzereje. A 15 cm Type 96-t ezen már lehetne használni mert elég jó a tűzgyorsasága, szerintem az O-I és az O-Ni tankokon még nem éri meg a 15 cm-es mert túl lassú. Csakhogy a O-Ho harckocsin se éri meg mert a löveg alatti bak vagy mi a fene nagyon hosszú és nagyon vastag is. Ez pont kicsi tornyok felett van, amik miatt nem lehet a löveget lefelé irányozni. Emiatt a -10°-os lövegkitértíhetőségből ez elülső 180°-os tartományban jó 80°-90°-os szögben pont elől, jó ha van -2°-os lövegkitéríthetősége. Emiatt a 15 cm-es löveggel mindig úgy kell nézni, hogy el van forgatva a torony annyira, hogy a löveg alatt már ne legyen ott a két kisebb torony. Én ezzel a löveggel nem is bírtam rendesen játszani, inkább visszaraktam a 10 cm Type 92-t.
    A 10 cm experimental kai és a 10 cm Type 92 löveggel már javul valamelyest a lövegkitéríthetőség helyzete, a fent említett kritikus tartományban olyan -6°-os kitértíhetősége lehet a lövegnek. De ez még mindig nem igazán elég, mert nagyon magasan van a löveg, közelre egyszerűen nem elég ez a -6° körüli kitéríthetőség, kéne az a -10°. Amúgy átütésre jó az a 10 cm experimental Kai is, és a DPM-je pedig nagyon jó tier 8-ban. De elég oroszos célzásidejük és a célzókör szétesésük. Ja és nem 1000 hanem csak 450-500 credit a 10 cm-es lövegekbe a lőszer, ezért jól termelik a creditet is.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.19. 18:46:28
  • Witch king
    VGA driver-directx-Microsoft CC Redist illetve a Net frameworkel nem hiszem hogy probléma lenne mivel minden játékkal frissítem őket, régebbről 2mód volt fent, esetleg még abban tudnál segíteni hogy hogyan lehet őket eltávolítani ?
  • yossarianHUN
    A VGA driver friss? Modok vannak? Esetleg még Direct X, Microsoft CC Redist, NET Framework fronton érdemes keresgélni, de ezek közül ami kell neki, szerintem felteszi ő magának.
  • Witch king
    Sziasztok!
    Most raktam fel újra a játékot (illetve most updateltem).
    Olyan probléma akadt hogy utoljára 2015 január végén játszottam és most újra kedvem lett ehhez.Amint elinditom a játékot akkor fekete képernyő és rá 5-10mpre visszarak asztalra mintha mi sem történt volna. Ilyenkor mi a teendő? valahogy meglehet oldani reinstall nélkül?
  • Pales27
    nem szoktam replayt feltölteni, de ez az utolsó másodperces 12 killes győzelem elég izgi volt
    replay
  • yossarianHUN

1173 base XP...

#361690 Nem tudni, arra nem mondtak még fix időpontot, de ha már ennyire pengén ment a tesztelés, nem zárom ki, hogy a következő peccsel bedobják azt is.
  • pointer4
    Hát, pedig a killre súlyozottabban jön az xp, mintsem a sebzésre. Nem pontos adat, de kb 1000-1400 sebzés érhet annyit xp-ben, mint 1 kill. De persze ez attól is változik, hogy milyen messze voltál az áldozattól, illetve még a bázisoktól is. A tier különbségről nem is beszélve, meg a túlélés is ér némi plusszt.
  • pointer4
    Ez a felborulós fizika is most jön majd ?
  • liberty2
    A japánok megint megmutatták hogyan kell valamit jól reklámozni! :D Nagyon flash! :D

• yossarianHUN
    Ja és mellesleg Top Gun is volt.
  • yossarianHUN
    Még nincs, minden valószínűség szerint 9.11 (bocsánat, 10.0)-ban érkezik.
  • yossarianHUN
    A minap 6500 sebzésre, és 3000 spot sebzésre csak első osztályt kaptam T-62-vel. Valszleg nálam is ott volt a hiba, hogy ennek nagy része távolból leadott sebzés volt, de azért na.
  • Maala
    Szép, ma én is 8 killes last stand-et nyomtam Lakevillen OI-val, nagyon fasza kis ág ez szerintem. :D Simán lehet, áttérek rá a kisaccomon, majd ha egyszer lesz időm rajta húzni tankot. :D
  • pointer4
    Sniperkedésre nem jár XP :D
  • Pongyi
    Van olyan ember a földön aki tud valami jót mondani a Brit 7-es forgótornyos td-ről? Mert szerintem egy vicc az a td, teljesen használhatatlan....
  • oneal1
    ez az M4 Revalorisé már bennt van a játékban?
  • ilovearty
    Milyen elvetemült állatok játszanak ezzel a fossal hogy erre sem járt tank ász ? :)

Egy tiger2-t meg egy t34-et csak én láttam mikor köröztem mellettük és kitankoltam rájuk. Mondjuk spot sebzésnél többre számítottam de csak ennyi lett...
  • SzocsA
    Nem is kell ma több csatát menni :D
  • popey8
    Ha nem full goldozol, akkor a light sztem.
  • sempike
    Sziasztok,
    Egyszerre sikerült kihúzni a t54ltw -t meg a t44-et. A gond csak az, hogy most vettem meg 2 másik, szintén frissen kihúzott tankot és csak az egyikre maradt kredit. A t44-et nagyjából be tudom tájolni, mozgékony de szar a pen, skilles játékhoz ideális. T54ltw gondolom nulla löveg elhajlás és nulla páncél, de gyors mint a villám.
    A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy kredit szempontból, melyik tank tudja jobban eltartani jobban magát? Most hogy elég kevés kreditem marad nem akarok egy pénznyelőbe ruházni.
  • lexlutor
    jol ertem-e, h egy 640hp-s atlag 160as sebzesu tankkal, osszeszedtel sebezes+hp+leptttanoval 6000-t?
    inkabb lottoznal! :)
  • ilovearty
    a stugost kv1-gyel csináltam meg....
  • popey8
    Igen erre én is felfigyeltem. Most is 48k tisztán, jó persze prémmel és nem lőttem goldot.
  • András77
    Egy dologra érdemes figyelni, hogy az oi exp milyen szépen termeli a kreditet. A másod accomon ki fogom húzni, mert a nagy alfa miatt kiváló a kredit termelése. Mondjuk az engem is meglepett, hogy 2,2e sebzésre még csak első osztályt ad.
  • ROMOTO
    Gratula!
    Én egy darabig azt mantráztam magamban amikor minden szir-szar álőtt, hogy az az alfa, az alfa az kárpótol, hát nem így lett ...nekem nem dobott tankászt, szívből utáltuk egymást aszem, aztán az o-i vel gurultam párat stock löveggel, rájöttem hogy nélküle reménytelen, úgy hogy gyüjtöm a free xp-t rá, kb fél év múlva meg is lesz, hogy ottrohaggyonmeg...
  • Antimat
    Igen, reggel is 8 lose in a row. 2 tankot alig tudtam lecsillagozni.
  • vasasgabri
    Szerintem van értelme elég jól adja.
  • madmanic
    van értelme felmenni játszani, vagy megint csak a hétvégi fos..?
  • kekksz
    Mozgékonyság nem marad, a hatos már mocsok lassú, viszont annak már használható armorja van.
  • popey8
    Ez egy szörnyeteg :D Páncélja ennek még nincs, de ez a löveg (10cm)... Pff mindent visz ebben a tierben. Ráadásul a tank mozgékonyabb, mint gondoltam. Én sebeztem a legtöbbet, a 2. is csak 500-at o.O Majdnem meglett a Radley is, de persze a csapattársam nem adta oda a killt. Ezután kíváncsi leszek a többire is. Azoknak még - elvileg - páncéljuk is van. Ha marad ez a mozgékonyság és ilyesmi karakterisztikájú löveg, akkor elég szórakoztató lesz a többi is.

• yossarianHUN
    Akit érdekel, hogy néznek ki egyes, ritkán látott tankok a garázsban. Featuring Pz III Ausf. K, 7-es VK B, VK 100.01, Krupp-Steyr WT, Rheinmetall Skorpion, T-28E, T-22, Ob. 244, IS-3 autoloader, Ob. 777, SU-76l, M4 Improved, M48A2/T54E2/T123E6, M56 Scorpion, M4 Revalorisé, 8-as FV4202, 59 Patton, 121B.

• yossarianHUN
    just a small update, according to sources the next patch will be called 10.0.

• Gyuszopapa
    Tudod min lepődtem meg egyszer.Csöffivel acélfal.
  • pointer4
    Az igen szép csata :D

Mindig gondoltam én is a KV3-ra, meg a BlackPrinc-re, T29-re mint végső megoldás, hátha azokkal könnyebb a tank hp-jának 3x meg 4x ét lepattintani. De aztán a MAUS-al összejött :D Sosem próbáltam.
  • ROMOTO
    Lekerül a Böelter mellé