World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyullad mint a fene
valamint szemből a tigris 1
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Csak szólnom kellett és máris adta a küldit a WG.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondjatok egy könnyen gyújtható tankot. Tárassal menjek rá vagy troll HE?
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha akartam volna még új tankokat kifejleszteni, én is mind parancsnoknak raktam volna. Majrélámpával. Hatalmas előny.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.21. 18:39:01
Igen rossz a jelenlegi,félre is van skillezve és igen ritkán td-zek így mivel egy számomra a kedvenc a jp2 jó lesz egy normális legénységgel.
Artira szerintem ne pazarold.
Oda annyira nem kell, kb csak a bia az a skill ami hasznos artira, a többi kuka.
Így eléggé pazarlás lenne szvsz artira rakni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Két előnyét ismerek, az egyik hogy kapásból 2 skill és a másik, hogy a sisterhood nem számít skillnek a fejlesztés szempontjából, tehát sokkal hamarabb, kevesebb játékkal lehet felfejleszteni őket 3-4-5 skillesre.
Na most ugye a TD, mint típus szerintem az, ahova a legtöbb skill kell, mert fullos kamo, fullos javítás (ha leláncolják a támadók) és mellette még a többi, tehát érdemes TD-re tenni őket. A második ilyen tankcsoport a med szerintem, de ott már csak ajánlott a fullos javítás/kamo, attól függ milyen stílusban játszik az ember.
Illetve hát az artyk. Az IM miatt játszom artyval és rohadtul lassan gyűlik az xp, a brit tier7-t majdnem befejeztem, előtte játszottam egy csomót csak úgy az fv304-el, miután elit lett és még így sincs meg egy teljes skill sor. A problémám az, hogy nem szeretném artyra elpazarolni a női legénységet, bármennyire is ez tűnik a leglogikusabb választásnak.
Ha van más megfontolás, ne habozzatok, osszátok meg. Az első legénységet nem volt kérdés, t-54-re raktam, mert lesz 4 vagy 5 (ha bejön az obj430ii is) tier9-10 szovjet megtartós med tankom, oda kell legalább 3 garnitúra legénység. Arról viszont fogalmam sincs, hogy hova kéne raknom a következező csapat, jó lenne olvasni pár véleményt, hogy ki hova rakta és miért.
A többi 4 nagyon profi nehéz tankunk, jó pár td-nk a túl oldalon gyakorlatilag 0 sebzéssel kihalt mire visszaértem bázisra. Beálltam védekezni, úgy hogy a 3 arty lehetőleg ne lőjön szarrá. Kezdődött is a szövegelés, reportolás...Tényleg mit is képzeltem én, hogy 2-9, aztán 4-14 es állásnál még húzom az idejüket, nem futok ki, hanem minél többet sebzek még.
Én meg a megnyerhető prémium napokat sajnálom így hétvégente, mikor az amúgy 50-60%os győzelmi arányom 40 alá esik...De jól kivan találva ez az új küldi trend...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Talán az IS-4 használja azt az ágyút (is) s mivel ezt még ott nem fejleszthetted ki, de itt igen, így az utolsó IS-4 fejlesztés meg is volt?
A régebbi ágakon sűrűn előfordulnak a közös felszerelések több járgányon is. Az újakon már figyelnek arra, minél ritkábban forduljon ez elő. 😊
Ilyet már.... meg vannak bolondulva.
Amúgy nem kempeltem, csak beragadtam egy helyre, ahol arty és 3 hevy lött. Baszki 300 HP-ra leamortizáltak, én lövök 1 kill-t meg 3K dmg és reportolnak.
De senki nem jött oda segíteni. (na jó egy piros E100, de az belehalt 2 perc alatt.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mai legjobbam, egyedül voltam 5 ellen a végén, és már csak fél életem volt(arty álldás). Sajnos egy lövés híján kikaptam, mert egyszer pattantam és a cromwell gyorsabban töltött.
játék
Szóval nem kellett vele vesződnöm, sokan mondják is ugye hogy egy nehéztank bőrébe bújt medium - csak sajnos a nehéztank "bőre" nem erős😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Miért?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem kérds, kijelentés.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
én másoktól is azt hallom hogy szívás a tank
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ami változott, hogy most már nem chat-bant adnak érte, hanem játék bant, úgyhogy hagyom a fenébe az oktatást én is, inkább kortyolok egyet a hűvös sörből, ha idegesek vagyok <#awink>#awink>. Nem tudják kiválasztani a megfelelő kategóriát és a játék ban már nagy büntetés szvsz.
Illetve az van ugye, hogy szó szerint bármiért riportolhatnak, akár csak azért, mert te túlélted őt és ő úgy ítélte meg, hogy kempeltél, az mindegy, hogy top xp és sebzés mellett, az számít, ahogy ő látja. Az IM miatt már elég sokan frusztráltak, engem azért riportolt egy játékos, mert szerinte elloptam a fraget előle és már mióta akarja a küldetést csinálni. Jó, ha beír a chat-be előtte, hogy hagyjuk meg neki, nem lövöm ki, de máskülönben honnan találjam ki, hogy küldetésben van? Mondjuk sok ember meg olyankor direkt kicseszik vele, gondolom azért nem divat ilyent beírni. A gyengébb játékosok, főleg ha szakaszban jönnek meg ahogy írtam szó szerint bármiért riportolnak, ráadásul az egész szakasz, nem segítesz, pedig ő nyomta a helpet a nagy rush közepette, szerinte passzívan játszol, foglalsz, ha ölni akar, nem foglalsz, ha neki az a küldetése, szerinte lopod a frag-et, vagy csak úgy egyszerűen jobb a statod és neki nem tetszik, ahogy játszol, ennyi is elég. Egy lila gyerek mondta a chat-ban, mikor ugattak neki, miért kempel (top sebző volt a végén, ugye, amit a gyenge játékos kempelésnek lát, az valójában a lehetséges maximális sebzés kiosztása, de úgysem fogják ezt megérteni soha) hogy hagyják már békén, állandóan cseszegetik, ő így játszik, nem kell tetszeni ez mindenkinek, miért b.sztatják a riportolással állandóan.
Több ismerőstől is hallom (meg én is tapasztalom), hogy állandóan megy az ugatás meg a riportolgatás és ez csak a folyamat eleje, még nagyon sokan nem tudják, hogyan kell riportolni, de belejönnek majd ebbe a "fontos" dologba nemsokára. Csak abban bízom, hogy legalább a megfelelő kategóriát megtanulják kiválasztani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.21. 12:20:28
én is átállítottam USA-ra, de aztán, hogy tényleg ez alapján nézi-e az xvm az jó kérdés....
video
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.02.21. 11:31:06
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
angelus1991ster.blogspot.hu