World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha elfogyott sehogy.
Az hogy elmented nem jelenti azt hogy le foglaltad,csupán érdekel.De ha sokáig vársz és elfogy akkor így jártál.
Ott van a kis jel a tank felett hogy még mennyi darab van belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.20. 12:54:15

Hogy lehet az elmentett ajánlatot megvásárolni? A mait is elmentettem, azt engedné, de nekem régebbi mentett kellene.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Biztos le halnak a szerverek.

Vajon mi lesz itt, ha tényleg kitör a háború Ukrajnáért? Mennyire fogják blokkolni a netet arrafelé? Kíváncsi vagyok mennyire fogja ez érinteni a játékokat.

Kipróbáltam az ISU-t,az ágyúja egyenlőre eszetlen gáz,mindenhova lő csak oda nem ahova célzok.
T9 csatát szereti.
Győzelem!
Csata: Ghost Town
Járművek: ISU-122S
Szerzett tapasztalat: 4 072
Szerzett kredit: 33 386
Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Tüzelj és ölj, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
RHM-et megleptem,felkentem a falra.<#idiota>

Én nem is voltam fen,úgysem dob jót,már sok misit eltoltam fölöslegesen.
Legutóbnb volt hogy zsinórban hatszor festést kaptam,ráadásul olyan tankra ami meg sincs véve.

Nálatok sem megy ez a kereskedő karaván? Tegnap is, meg ma is azt írja ki, hogy átmenetileg nem elérhető technikai hiba miatt, és dolgoznak rajta. Nem mintha eddig bármi feledhetetlen motyót kínált volna, de akkor is.

Karácsonyra én is vettem sok vackot és mit kaptam,trutyivagont,basszák meg.Viszont az aranyból vettem Obj703-at az jó.Aminek örültem volna az a Bisonte vagy Caliban.De majd talán szüinapomra veszek Bisonte-t,ha lesz a bótban.
Erről jut eszembe,a Type62 nem tierlimites tank?
T9 csatában találkoztam vele,észre sem vettem volna a marhát ha nem esik rá a tankomra.Nem tom mit gondolt T9 heavyt ramolni T7 szutyokkal.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.18. 17:27:01

Szerencsére én nem pörgettem szét magamat. Kb 5-6-t pörgettem 75k-ért, utána elengedtem a sztorit. Tök jól hangzott az elején ez az event, aztán kiderült, hogy ennél nagyobb szemétséget még nem igen csináltak, pedig az idei lootbox karácsony se volt piskóta. Telerakták ilyen idióta 2d festékkel meg fogyócikkekkel, hogy pörgess eleget. Jó leszipkázták a játékosok credit állományát.
Minden évben ez van. Karácsonykor vedd meg a lootbosokat, amire még azt se tudod mondani, hogy nem éri meg, mert jön egy csomó arany. Amit aztán februárban leszipkáznak a hasonló eventekkel...
Okosabbank kéne lenni nekünk is. Úgyis később minden tankot beraknak a boltba Progetto és Borrasque is szokott lenni csak ritkábban.
Érezhető. Ezek a bounty equipmentek és a 10%os pótellátmány nagyon megdobják a karakterisztikát. Egy leopardnál, E50m-nél is érezhető. Nekem kellettek ezek pl ahhoz, hogy meg tudjak csinálni egy 3500 átlagsebzéses küldit.
Ja, nem gond ez, csak mint mondtam 3-év után visszatérve érzem úgy, - de ez csak személyes vélemény- hogy a felszerelés túl van bonyolítva, és túl nagy bónuszokat ad egy " full extrás" felszerelés egy alaphoz képest.

Ennyi.

Az egyetlen szempont most nálam is a plusszos kredithozam, az meg nagyon bőven megvan.

Akkor ennyi a Senlac "bűne", hogy "totál average" a kategóriájában ?

Mert nekem az olyan tankokkal régen mindíg jól ment, úgyhogy akkor megveszem. 😉

Nem hiszem hogy ilyen komoly a gond.
Sőt.
Nézd meg én milyen tankokkal szeretek játszani,azokkal amik mindenki szerint szart sem érnek.
Még is nagyon jól el vagyok.
Gold lőszert akkor használok ha valami b.zi azza lő.Tegnap például használtam 5 darabot,mert kifogyott a lőszerem és már csak az 5 darab gold maradt hátra.A végén maradt a szemmelverés.<#nyes>
Egyébként meg nem olyan bonyolult a harctéri módosítás.
Ez miatt szerettem bele pár T10 tankba.
CS-63 és 60TP két T10 tank,sosem szerettem T10-el játszani,de ezeket imádom.
Egyébként a statot magasról le szarom,amíg a kredit pluszban van addig le van szarva.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 17:15:36

Mit tud?
Nem jut eszembe semmi.

Egyébként durva lett a különbség tényleg.
Három év után visszatérőként -azon felül hogy csak kapkodom a fejem a sok új f@szságon, ( szerintem mára feleslegesen szarrábonyolították a játékot, főleg a felszerelés részét ) alap fiókkal, alap felszerelésekkel, alap kiegészítőkkel, 0 gold lőszerrel játszva " van némi hátrányom" érezhetően...XD

Persze szar is vagyok, de régen a cuccok nem adtak ennyi pluszt, ráadásul stock tankokkal játszani még nehezítésképpen ma ebben a közegben gyakorlatilag az önszoptatás kategória...

Bár egyenlőre élvezem, azért a statot direkt nem figyelem a nyugalmam érdekében, mert valószínűleg az meg közben épp sikoltva zuhan a mélybe...XD
Erre felfigyelve hogy csak "ilyen Senlac-okat dobál".

Ennyire szar lenne az a gép ?
Mit tud az FV 1066 egyébként ?

Mert én azt akarom megvenni kötvényből éppen.
Lunki88
Elég nagy gerinctelenség a WG-től hogy erről nem tájékoztatják a játékosokat. Én is csak onnan látom, hogy a kedvencekhez elmentettem és mire elkezdtem volna a tankjaimat eladni már el is kapkodták.
joe662
Nagyszerü,akkor itt be is fejeztem.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lunki88
Nem akarlak elszomorítani, de a Kirovets már tegnap este elfogyott.
Szerk.: Ha a többi tankra gondoltál, akkor nem mondtam semmit. 😊
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2022.02.16. 14:30:37
Szerintem ne tedd.
Az a kirovets nem nagy szám.Strv 81 alap lőszerrel belövi.Plusz ami jó pont nála hogy artyra ez is kurva érzékeny.Hiába a fél tonna páncél,felülről úgy be csap neki mint a franc.

joe662
Ha bedühödök nálam is az lesz, asszem 64 tankom van, napi 5 el, még 20at eltudok adni:-)))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

De akkor is ugyanaz.<#hehe>
Mi a túrónak kettő belőle?
Főleg hogy a meglévőben már sok skilles banda van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 11:37:08

Maala
Vk vagy a Mauer van a garazsodban? Emlekeim szerint a Mauer? Az eventlista szerint viszont a VK-t adjak. Kulon tanknak szamitanak.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Eladtam 5 t10 tankot, rolloltam kb 10x, és megvettem a Kirovets-1-et. Hosszú event volt, lol. 😉

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Mar 6 misinel jarok, de csak hulladekokat dob.
Ilyen brazil meg mittudomén mijen okádek 2d festeseket dobál vég nélkül,meg senlacot es pilótat folyamat.

T-22, vk168, isu 122s 😊😊😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Lunki88
Nekem mire feljött a Kirovets már minden példány elfogyott belőle. Eddig szuper ez az event...
Dettó.
Már vagy hatszor kijött a Mauer.
Volt hogy háromszor egymás után ugyanaz a felszerelés csomag jött.
Eltoltam rá több mint öt misit és semmi,vagyis 1 T7 tankot vettem végül mert már csalódott voltam.
Megvettem inkább kötvény boltban az Strv 81-et.
Már majdnem megvettem a Mauer-t megint,mert annyira elszomorított hogy semmi.Jah az a gagyi Type is jött többször,meg rengeteg Progettó bérlés,ha mindet megveszem már vagy két hónapra meg lenne.<#vigyor>
Annyira vártam black marketet,eltettem rá 15k kötvényt meg 32 misi kreditet és erre jött ez a szar.
Azt igérték az a tank ami a garázsban van az nem jöhet ki,akkor mi a retkes isten némi szervéért jött ki Vk168?Már két vagy három éve a garázsban van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.15. 21:22:09

joe662
Mekkora hulladék ez a karavános baromság.
3x egymás után senlac,vagy mi a tosz,meg végtelen számu retek álcafestések.<#szomoru1>
Elpörgettem 3 misit,de Kirovets sehol.szomorodjanak meg.

Napi küldi 10 és 15 kritikus sebzés.
Gw tiger-el összejött 12 egy csatában.<#vigyor2>

Fulcrum11
Activation limit reached. Eh 😞

Holnaptól.

Bónusz kód.
MU6WRWOTYTFEBRUARY
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.14. 13:24:58

Mamám.
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: T-34-3
Szerzett tapasztalat: 1 320
Szerzett kredit: 65 276
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Acélfal, Harcos, Párbajozó, Golyóálló, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Ennyi gold gyökeret de rég láttam.Skorpion görény 4 lövésből 4 pattant,strvs1 mind pattant.E25 vért szarva sem tudott belőni.Én meg vaktában kilőttem.<#idiota>
Nyolc gyökér lövöldözött,szinte mindegyik golddal,túléltem és bementem a bázisukra,mindegyiket belőttem,strv s1-et is kilőttem auto aim-al roham közben.

Na most duplacsövűvel T10 hátsójába bele eresztettem egyet és három modul ugrott.

Ez nálam is így van, borzalamas egyre szarabbul játszok, bár most hogy tryhardoltam egy csomó küldit így érezhetően jobban játszottam. Egyrészt ugye a koncentráció, másrészt sokat lőttem aranylőszert, prémium fogyócikkek + bounty vagy bond equipment és még directive is. Nagyon meg tudják dobni a tank konfigurációját egész más színvonal az egész.
A modul sérülős küldire még a CS-63 és a 60TP is jó szerintem.
Feltéve hogy lehet lengyel tankot is használni.
Vagy próbáld meg az Obj 777-et.
Tegnap voltam vele t8-10 csatában,az a szutyok mindenre critet lőtt sebzés meg nuku.
Azt hittem agyvérzést kapok.Artyba is simán critet lőtt,mire újra töltött kilőtték előlem.
CS-63 szerintem nagyon jó,csak prém nélkül nem veszem elő,mert úgy minuszos.De az ágyúja miatt szeretem,hat másodperc alatt tölt és nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.14. 09:11:57

Köszönöm a tippeket, remélem most már össze fog jönni, bár ahogy öregszem egyre rosszabbul játszom. 😊
Sajna ezek a küldik még benne maradtak, közbe meg nerfelték a HE-t. Arty off, felejtsd el. Én is most próbálkozok kivenni obj279nél egy ilyen küldit, mert ordereztem korábban, 30 belső modul damage/10 game. Amúgy 5-öt már lőttem többször.

Igen az a perk jól jön, ha be van állítva. HE-t el kell felejteni, bár skill4ltu azt mondta, hogy he-vel is lehet, csak nem átütő találatokat kell hanem toronyra lőni meg ilyesmi. Valaki arra esküszik, hogy HE-vel a kupolákat lőni, szerintem ez nehéz.
Legegyszerűbben úgy lehet, ha kigyújtod és nincs tűzoltója. Szóval motortért kell lőni oldalt hátul, vagy hátba kell lőni, nekem ez jött be a legjobban. Ja és viszonylag nagy kaliberrel. Én a T56 skoádval próbálgatom. ISU is jó lehet, csak azzal nagyon nehéz flankelni, esetleg valamelyik kínai 8as pérmium med. Meglesz hamar nyugi. Sőt szemből a lower plateket is lehet lőni, RHM borsignak pl az egész lowerplate motor, plusz még sokszor a legénységet is kiüti.
Mondja meg nekem azt valaki hogy miért akkor kapom a legtöbb xp-t T-34-3-al ha spotolok?
Spot nélkül tökmindegy mennyit sebzek,sosem kapok annyi xp-t mintha spotolok is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az oroszt nem szeretem.
Nagyon lomha.Nekem su-14 valami van.
T8-as.

Arra használok, de ne mond el senkinek! 😊
Szovjet vonalon csak S-51 van, és nem szívesen grindelnék.
Pedig ha az a napi küldi hogy lőj 5 vagy 7 modult egy csatában én artyval tolom le.
Amíg volt prémem addig CS63-al.
Gyors az ágyúja és szeret modult ütni.
De T-34-3 is jó.
Mondjuk ha valakit duplacsövessel oldalba csapsz az visz kapásból pár modult.
Nekem mindegyiken van mesterlövész.

Nem vagyok bu..., mármint túl buzgó artista, úgyhogy megpróbálom ezt skilles trükköt, köszi! 😊
Próbáld meg nagy kaliberű ágyúval de ne HE lőszerrel hanem Mesterlövész skilles lövegkezelővel.

Arty?

Sziasztok skacok!

Ezt a Chimera Union 8 /sebezz 5 belső modult/ küldit, hogy a túróba kéne megcsinálni? Mindenféle TD-vel SU-152-től Obj 268-ig tolom a HE-t,de nem igazán megy. Esetleg próbáljak valakit meggyújtani és a tűz viszi a modulokat is?
joe662
Pedig nincs, mindenféle foscsombékot nem veszek ám meg. :-D

Mert neked már biztos meg van.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.08. 19:28:34

Hát azé elég cinkes hogy mindenkinek ugyanazt a szart rakták be.

joe662
Szerintük nekem a Su100y kell:-DD

popey8
Ugyanez, úgy látszik mindenkire azt a szart akarják rátukmálni, nem fogy túl jól, persze nem véletlenül. 1 Ft-ot nem ér.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png