World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy elmented nem jelenti azt hogy le foglaltad,csupán érdekel.De ha sokáig vársz és elfogy akkor így jártál.
Ott van a kis jel a tank felett hogy még mennyi darab van belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.20. 12:54:15
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
T9 csatát szereti.
Győzelem!
Csata: Ghost Town
Járművek: ISU-122S
Szerzett tapasztalat: 4 072
Szerzett kredit: 33 386
Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Tüzelj és ölj, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
RHM-et megleptem,felkentem a falra.<#idiota>#idiota>
Legutóbnb volt hogy zsinórban hatszor festést kaptam,ráadásul olyan tankra ami meg sincs véve.
Erről jut eszembe,a Type62 nem tierlimites tank?
T9 csatában találkoztam vele,észre sem vettem volna a marhát ha nem esik rá a tankomra.Nem tom mit gondolt T9 heavyt ramolni T7 szutyokkal.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.18. 17:27:01
Minden évben ez van. Karácsonykor vedd meg a lootbosokat, amire még azt se tudod mondani, hogy nem éri meg, mert jön egy csomó arany. Amit aztán februárban leszipkáznak a hasonló eventekkel...
Okosabbank kéne lenni nekünk is. Úgyis később minden tankot beraknak a boltba Progetto és Borrasque is szokott lenni csak ritkábban.
Ennyi.
Az egyetlen szempont most nálam is a plusszos kredithozam, az meg nagyon bőven megvan.
Akkor ennyi a Senlac "bűne", hogy "totál average" a kategóriájában ?
Mert nekem az olyan tankokkal régen mindíg jól ment, úgyhogy akkor megveszem. 😉
Sőt.
Nézd meg én milyen tankokkal szeretek játszani,azokkal amik mindenki szerint szart sem érnek.
Még is nagyon jól el vagyok.
Gold lőszert akkor használok ha valami b.zi azza lő.Tegnap például használtam 5 darabot,mert kifogyott a lőszerem és már csak az 5 darab gold maradt hátra.A végén maradt a szemmelverés.<#nyes>#nyes>
Egyébként meg nem olyan bonyolult a harctéri módosítás.
Ez miatt szerettem bele pár T10 tankba.
CS-63 és 60TP két T10 tank,sosem szerettem T10-el játszani,de ezeket imádom.
Egyébként a statot magasról le szarom,amíg a kredit pluszban van addig le van szarva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 17:15:36
Nem jut eszembe semmi.
Három év után visszatérőként -azon felül hogy csak kapkodom a fejem a sok új f@szságon, ( szerintem mára feleslegesen szarrábonyolították a játékot, főleg a felszerelés részét ) alap fiókkal, alap felszerelésekkel, alap kiegészítőkkel, 0 gold lőszerrel játszva " van némi hátrányom" érezhetően...XD
Persze szar is vagyok, de régen a cuccok nem adtak ennyi pluszt, ráadásul stock tankokkal játszani még nehezítésképpen ma ebben a közegben gyakorlatilag az önszoptatás kategória...
Bár egyenlőre élvezem, azért a statot direkt nem figyelem a nyugalmam érdekében, mert valószínűleg az meg közben épp sikoltva zuhan a mélybe...XD
Ennyire szar lenne az a gép ?
Mit tud az FV 1066 egyébként ?
Mert én azt akarom megvenni kötvényből éppen.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szerk.: Ha a többi tankra gondoltál, akkor nem mondtam semmit. 😊
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2022.02.16. 14:30:37
Az a kirovets nem nagy szám.Strv 81 alap lőszerrel belövi.Plusz ami jó pont nála hogy artyra ez is kurva érzékeny.Hiába a fél tonna páncél,felülről úgy be csap neki mint a franc.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mi a túrónak kettő belőle?
Főleg hogy a meglévőben már sok skilles banda van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 11:37:08
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ilyen brazil meg mittudomén mijen okádek 2d festeseket dobál vég nélkül,meg senlacot es pilótat folyamat.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Már vagy hatszor kijött a Mauer.
Volt hogy háromszor egymás után ugyanaz a felszerelés csomag jött.
Eltoltam rá több mint öt misit és semmi,vagyis 1 T7 tankot vettem végül mert már csalódott voltam.
Megvettem inkább kötvény boltban az Strv 81-et.
Már majdnem megvettem a Mauer-t megint,mert annyira elszomorított hogy semmi.Jah az a gagyi Type is jött többször,meg rengeteg Progettó bérlés,ha mindet megveszem már vagy két hónapra meg lenne.<#vigyor>#vigyor>
Annyira vártam black marketet,eltettem rá 15k kötvényt meg 32 misi kreditet és erre jött ez a szar.
Azt igérték az a tank ami a garázsban van az nem jöhet ki,akkor mi a retkes isten némi szervéért jött ki Vk168?Már két vagy három éve a garázsban van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.15. 21:22:09
3x egymás után senlac,vagy mi a tosz,meg végtelen számu retek álcafestések.<#szomoru1>#szomoru1>
Elpörgettem 3 misit,de Kirovets sehol.szomorodjanak meg.
Gw tiger-el összejött 12 egy csatában.<#vigyor2>#vigyor2>
Bónusz kód.
MU6WRWOTYTFEBRUARY
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.14. 13:24:58
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: T-34-3
Szerzett tapasztalat: 1 320
Szerzett kredit: 65 276
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Acélfal, Harcos, Párbajozó, Golyóálló, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Ennyi gold gyökeret de rég láttam.Skorpion görény 4 lövésből 4 pattant,strvs1 mind pattant.E25 vért szarva sem tudott belőni.Én meg vaktában kilőttem.<#idiota>#idiota>
Nyolc gyökér lövöldözött,szinte mindegyik golddal,túléltem és bementem a bázisukra,mindegyiket belőttem,strv s1-et is kilőttem auto aim-al roham közben.
Feltéve hogy lehet lengyel tankot is használni.
Vagy próbáld meg az Obj 777-et.
Tegnap voltam vele t8-10 csatában,az a szutyok mindenre critet lőtt sebzés meg nuku.
Azt hittem agyvérzést kapok.Artyba is simán critet lőtt,mire újra töltött kilőtték előlem.
CS-63 szerintem nagyon jó,csak prém nélkül nem veszem elő,mert úgy minuszos.De az ágyúja miatt szeretem,hat másodperc alatt tölt és nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.14. 09:11:57
Igen az a perk jól jön, ha be van állítva. HE-t el kell felejteni, bár skill4ltu azt mondta, hogy he-vel is lehet, csak nem átütő találatokat kell hanem toronyra lőni meg ilyesmi. Valaki arra esküszik, hogy HE-vel a kupolákat lőni, szerintem ez nehéz.
Legegyszerűbben úgy lehet, ha kigyújtod és nincs tűzoltója. Szóval motortért kell lőni oldalt hátul, vagy hátba kell lőni, nekem ez jött be a legjobban. Ja és viszonylag nagy kaliberrel. Én a T56 skoádval próbálgatom. ISU is jó lehet, csak azzal nagyon nehéz flankelni, esetleg valamelyik kínai 8as pérmium med. Meglesz hamar nyugi. Sőt szemből a lower plateket is lehet lőni, RHM borsignak pl az egész lowerplate motor, plusz még sokszor a legénységet is kiüti.
Spot nélkül tökmindegy mennyit sebzek,sosem kapok annyi xp-t mintha spotolok is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyon lomha.Nekem su-14 valami van.
T8-as.
Szovjet vonalon csak S-51 van, és nem szívesen grindelnék.
Amíg volt prémem addig CS63-al.
Gyors az ágyúja és szeret modult ütni.
De T-34-3 is jó.
Mondjuk ha valakit duplacsövessel oldalba csapsz az visz kapásból pár modult.
Nekem mindegyiken van mesterlövész.
Ezt a Chimera Union 8 /sebezz 5 belső modult/ küldit, hogy a túróba kéne megcsinálni? Mindenféle TD-vel SU-152-től Obj 268-ig tolom a HE-t,de nem igazán megy. Esetleg próbáljak valakit meggyújtani és a tűz viszi a modulokat is?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.08. 19:28:34