World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Gratu! Nem véletlenül szülinapi ajándék ez neked a WG-től? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GabeE3e
11k lepattanó 9-es VK-val, nézzétek meg a replayt,ez a tank priceless
Replay:Replayyy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.03.06. 17:45:51

There is but one rule: Hunt or be hunted.

na a magam részéről hétvégére hanyagolom...

Sok sikert a sok agyatlan csicskához...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lunki88
Közben rájöttem hogy egyébként sem lett volna meg, mert nem volt elég tp-m.... 😊
Lunki88
Ilyenkor ne legyek ideges. <#falbav>
"We have improved not only the game itself, but also the tools at are our disposal." Na de pár hete még a warpack pénzért vehető cheatpack-re is azt mondták hogy oké?! Tényleg a legnagyobb probléma ha egymást retardáltnak hívjuk?

Jól sejtem, hogy ennél a "hívj meg egy barátot" izénél ha régóra inaktív játékost csábítasz vissza a WoT-ozáshoz, akkor ezt azelőtt kell jelenteni, hogy az illető újra elkezden játszani? Tehát ha van X ismerősöd, aki egy éve nem wotozott, de egy hete újrakezdte, akkor gondolom már késő azt mondani, hogy te invite-oltad vissza, ergo lehet nyomulni a T95E2-ért?
BarackHUN
Sziasztok! Szeretném meghívni 2 unokatesóm WoT-ba, rá is mentem az Invite Friend opcióra, de azt írta hogy nem felelek meg a kritériumoknak, ha jól értem azt írja hogy novemberig kellett lennie 100 csatának? A probléma hogy januárba kezdtem el játszani csak. Nincs valami más opció hogy valami bónuszt kapjak amiért meghívom őket? Ha már úgyis regisztrálnak gondoltam legalább legyen belőle kis hasznom akár nekem is 😄

I S A e o e m o w s m !

2. brunette nő nem is rossz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Solten
Ujabb gyonyoru propagandavideo:

Aki nem szeretne vegigszenvedni kb ez a lenyeg: ...megbuntetjuk... blalabla.... felulvizsgaljuk.... blablabla... kosztumer serviszes Igor klikkelget boszen az egerrel... blablabla...

Saor Alba

COD ban is volt...

patchaou
Az lesz az 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

America's Army-ban volt elsősegélyes oktatás, kezdő angolosnak nagy szívás volt.

patchaou
Akkor lehet hogy az első arma volt. Arra emlékszem hogy valami elsősegély nyújtó szopatás volt benne 😊 A legtöbb fps kampányában van ilyen tutorial, de ugye azok is csak azoknak hasznosak akik életükben nem játszottak még hasonlóval.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Arma2-ben biztos nincs, a tutorial csak egy menüpont, teljesen kihagyható. Op. Flashpointban volt az első 1-2 pálya ilyen kiképzőtábor, de csak kampányban.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.06. 12:39:33
patchaou
Mondjuk egy ilyen tutorial szerintem semmit nem oldana meg. Az aki többezer csata alatt nem tanulja meg az alapokat annak egy ilyen oktatás édeskevés. Valamint ugye gondolkozni nem tud megtanítani egy ilyen, anélkül pedig max citromsárga lehet valaki.

Sunsetjoy
És azokban nem látsz rendes akciót addig, amíg nem viszed végig az oktatót? Visszarugdos a lobby-ból a játék az oktatóba?
Az szép sütemény 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Ha jól emlékszem az armaII-ben van ilyen, plusz még egy halom multis fps-ben.

Sunsetjoy
Teljes lőszerkapacitás 5%-a (lefelékerekítve) a gold lőszer, csak aranyért, nyersen meghatározott elvárt sebzés híján csakis 0 xp, vagy xplevonás. 😊

Sunsetjoy
Én még nem láttam olyan játékot, amiben a tutorial teljességgel kötelező, kikapcsolhatatlan, innenugyannemmésztovábbamíg-jellegű lett volna. Ha nem akartad, kikapcsoltad (még ha ilyen jellegű is volt)- hiszen pl. rakhattad már x-edszerre ugyanazt a játékot, tutorial nem kell.

Ilyen nehéz kötelező tutorialt berakni új játékosoknak olyan szintű lenne a WG szerint, mintha egy 50 centis műf*szt tolnának be első lépésben, és ahogy haladsz előre, úgy húznák ki belőled. Korrekten megfogalmazva "túl nehéz kezdeti követelményeket támasztanának a feladatok a kezdő játékosokkal szemben". Szóval büdösélet, hogy ilyen nem lesz 😄

okosszöszi26
a WG a wot-zombikból él

az ő érdekük a wot-zombihordák becsalogatása a játékba, és rábírni őket a fizetésre

|Származási hely: Degec|

patchaou
Én bevezetném a +-4 tiert, valamint a negatív xp-t. Kivenném a kredites prémiumlőszert és választható opcióvá tenném az artys csatákat.

5 tankágra vonatkozna. Ezek között oszlana el a 100 tutorial lépcső.
Mert, ismerjük el. A mostani tutorial eléggé vérszegény.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.06. 11:33:29

"Pityeregnének, hogy a pzIV milyen op... " azt a szerencsétlen tankot még lehet nerfelni?
KV-85 az egyik kedvence ellenfelem.
Nem értem a wg-t miért hallgat a fattyakra. Egy harckocsi miatt se rinyáltam még , hogy kurvaop lenne. Ki kö lőni, oszt kész.

Wn8 alapú szintlépésbe belehalna a wg.
Inkább egy rohadt nehéz többlépcsős kötelező tutorialt kéne megírni, hogy ne legyen több zombihorda.
Sok wot-zombi miatt egy minimum 100 lépcsős tutorialt csináltatnék ami mindenkire vonatkozna. Legalább amikora kis buzi , megveszi a T-34-et, Su-122-44-et vagy bármelyik magas szintű prémiumot, addigra valami beleégne az agyába.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.06. 11:21:07

Az nekem meglepő, hogy én egyre kevesebb WTE100-at látok a játékban. Egyrészt régen tobzódtak annyian voltak egy-egy csatában. Jó, kapott egy nerfet, de szerintem még mindig OP. Másodsorban azért is érdekes, hogy ilyen kevés van, mert egyértelműen ezzel a legkönnyebb az egyéni küldetéseket megcsinálni a TD ágon. Ahhoz képest, hogy ugye elszaporodtak a könnyűtankok a küldetések miatt, azt vártam, hogy WT-ből is rengeteg lesz, de nem ezt tapasztalom, sőt szerintem csökken a számuk.

Azért veszik ki, mert a sok nyomorék rinyál miatta.

Ugyanúgy, mint a kv1s nél. Már kapott nerfet, egy lőszert elvettek tőle, de továbbra is rinya van...

Halkan megjegyzem, ha sávosan wn8 hoz kötnék a szintlépést, ezek a véglények soha nem találkoznának wte100 zal... IS3 mal sem nagyon...

Pityeregnének, hogy a pzIV milyen op... <#eplus2>

Nem tudom , miért sírnak a Waffentróger E-100 miatt a wg-sek. Múltkor egy full hp-s WT E-100-at Wz-120-al majdnem kínyirtam, de jött egy hős fraghunter és "segített". Kell az tier 10-re. WG-sek meg elmehetnek a francba, hogy ennyire töketlenek, hgy behoznak tankokat és 2-3 év után kiveszik őket. Mert történelmietlenek. Ez akkor nem jutott az eszükbe?

Jó megközelítés, adok neki egy sanszot.

Így van, ezt ezzel nem lehet, de én pont a különböző stílusú tankokat szeretem. Annak nincs értelme nálam, hogy ugyanolyan szintű és típusú tankból legyen több. Ru más stílus, mint a T49 így nálam jól meg fognak férni egymás mellett.
Célom, hogy minden szinten T5-től fölfelé legyen minden típusú tankból egy legalább, ezek közül pedig próbálom a legjobbakat, illetve a számomra leghasználhatóbbakat kiválasztani.

Félreértettél, azért szutyok mert szerintem op-k 😊 (de kár volt ezt leírnom, mindjárt jön 1 hadsereg, aki leírja h márpedig miért nem azok stb.) 😄
Mondjuk szeretem a derpeket (SU152-t is azzal használtam és a KVmon is az van 😊 ), nem rossz dolog az hogy csak ritkán kell kibújni a fedezékből.

Csak lightnál nagyon rászoktam arra hogy kirontok a célpontra, jobb klikk aztán csak a vezetéssel törődök miközben spammolom a bal gombot 😊

Tegnap előtt nem röhögött a túloldali IS7 meg Waffentrager E100 amikor lehoztam ellenük az autoloaderes szutyokal egy meccset 😊

Minden autoloaderes szutyok nevetséges 😊
Én most reggel döntöttem el, hogy kell a T49, pont az ágyúja miatt. Jól megfér majd a Ru mellett. Hihetetlen, hogy szemből sebzi a legnagyobb vasakat is. Persze azokba nem sokat, de nekem nagyon tetszik ez az ágyú, ami rárakható.

DasIsFuck
De az összes előző tank kuka a stílusa miatt.
Papíron nagyon jók,ágyúi is fantasztikusak, de 2 normális csatát nem lehet velük menni a pályák miatt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Bulldog-T71-Amx1390 scout trió áll a garázsban, érdemes valamelyiket lecserélni a T49-re? Ki van grindelve de még nem vettem meg (nincs szabad garázshely) és nem vagyok biztos benne hogy kell nekem még egy scout...
Azt látom hog igen érdekes ágyúkat tettek rá, de jól áll az egy scoutnak. Használható/érdekes a játékmenet vele?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.06. 09:10:05

Bennem nem maradtak meg ennyire erossz érzések arról a vonalról.. na és a borsig professzor, az egyszerűen lenyűgöző. Nem vagyok nagy TDs, de szerintem ritka jó jószág, én a TDs küldetések jórészét azzal csináltam-csinálgatom.

DasIsFuck
A waffentreger td vonal borzalom, mind nagyon jó ágyút kap, de ahogy játszani kell velük, egyszerűen nem kompatibilis a pályák 80%-ával.
Mellé még piszok unalmas is.
Meg teljesen a csapaton múlik, hogy hogy sikerül a csata, hiába vagy ott, nem tudsz érdembe segíteni mikor kellene.
A borsig és a wt panzer4 az amik már a toro...forgó ágyúnak köszönhetően érdemben használhatóak univerzálisabban is.

Legyen mondjuk abbey,ensk,himmelsdorf,murovanka és akkor "have fun" a panzer Sfl-el vagy a Nashorn-al pl.
És akkor ennek tetejében még nerfelik a td-k látótávját...
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.06. 00:15:12

DasIsFuck
Ilyet én t6-os tankokkal tapasztaltam
cromwell,chi-to,type 58,vk3002M

type 58-at kivéve az összeset ilyen 42,45-ös wr-el fejeztem be.
typot aztán a végére felnyomtam valahogy 50%-ra.
vk-n 33% 82 csatára, hagytam is a fenébe inkább.

DasIsFuck
Nekem is sokáig ilyen volt, de 1-2 nap hoax platoon és már feltornásztam 54%-ra.
Most vagyok 98 csatánál vele.

Iszonyat jó kis tank szerintem, nagyon fun köröket lehet vele játszani.

Tipikus retardmágnes szindróma,nekem is van pár ilyen járművem (például Type 58,Nashorn,).Bármit teszek bukta vele,persze nem véletlen sorban fogyatékosokat kapok csapattársnak.Főleg ilyen támogató járművek csak sajnos akiket támogatni kellene azok nincsenek toppon csak a béka segge alatt.
Volt olyan hogy 8-as csatában nekem Type 58-al kellett kiugrasztanom az elbújva campingező T-28 és T-28 proto-t.Senki nem mert rájuk mozdulni és még mindig ott lennénk a csatában.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az fv4202-ről mik a hírek? Régen olvastam prém lesz aztán nem prém. Oké de emlékszem valami mission később könnyebb lesz ha megvan? Valami ilyesmi rémlik

Volt pár vereségem egymás után gondoltam megnézem, hogy is állok vele. Nem semmi winrate. Ilyen rossz semelyik másik tankommal sincs, amivel mostanában mentem, pedig jó vele a WN8-am, meg csinálom is, amit egy lighttal kell, de hihetetlen csatákat bukunk el.

Megcsináltam, de tényleg hibás. Felspotoltam 3 artyt, HE-t töltöttem a Ru251-be és az egyikbe belelőttem, de sajnos nem szedtem le a láncát. Utána futkostam a 3 arty között legalább 1,5-2 percig, mint a mérgezett egér, meg egy tier9 wt is lövöldözött rám. Ha nem a RU-val vagyok, tuti biztos nem élem túl, olyan tűzijáték volt körülöttem és még belelőttem egyet a másik artyba, de az sem szedte a lánctalpat.

A játék végén így nézett ki, amire megkaptam kitüntetéssel: 3 arty felspotolva, 2 arty-ba én magam belelőttem, láncuk nem sérült csak az egyiknek az ammo, a harmadik artyn volt spot sebzésem. Egy t62a-n volt még spotom ezen kívül, de az elvileg nem számíthat bele, nem spg.

Érdekes, mert a kiírás alapján erre nem kaphattam volna meg, de bánja a kánya, elfogadta a szerver.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.05. 22:56:09
Én úgy emlékszem direkt kilőttem mindkettőnek a láncát és úgy lett meg, de már régen csináltam. Kettőt kell úgy spotolnod, hogy mások meglövik vagy, ahogy én csináltam. Meguntam, hogy senki nem lövi, amit mutatok és akkor ez egyszerűbb volt így.

A WTe100-at nem véletlenül fogják kiszedni. Nevetséges az a tank rossz álca ide, rossz álca oda.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.03.05. 22:15:40

Az LT-7-ben a T28HTC-nál mit kell csinálni pontosan? Egy artyt kilőttem, egy másikat sebeztem, erre nem adja meg. Azt olvastam, hogy hibás ez a küldetés, ha valaki megcsinálta, hogyan sikerült neki? Csak simán spotolni kell 2 artyt (mondjuk egy öngyilkos rohammal) és bízni benne, hogy a csapat kiszedi?
Aki kitalálta a wtf auf e100-t mégis mit gondolhatott. Szeretném végre letudni a kilences duplázóimat de valamiért minden második csatában platoonban közlekednek. És persze heat only. Az hogy az arty minden alkalommal kiszed lightból amikor körülötte kőrőznék elviselem, azt hogy menet közben 1100-t üt belém az amx-be már észre se veszem de már a td-k is ilyen szarok?

Zegi Norbi HUN
Átérzem a helyzeted 😄 Hasonló volt nekem is az object küldinél, csak nekem 4 kell. 3mat kilőttem, már volt 4200 sebzésem is, utolsónak maradt egy rhm borsig, volt 320 körüli hp-ja. Egy lövésem maradt a tárban batchat-tel, na mondom ez az megvan, belelövök, erre a totál minimumot adja a 390 átlagsebzésű ágyúval és benne hagy 23 hp-t... Teljesen nyugodt vagyok egyébként.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Siemka!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.05. 20:40:56