World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válts jobb internetre.
Egyébként a tanktest 4 oldalának közepén, a torony tetején lévő kupolán és az ágyúcső melletti kémlelőn van olyan pont (utolsó infóm szerint), ahol spotolhatsz egy tankot, de hogy a tanktesten milyen magasságban, azt passzolom. Márpedig ha nem a tanktest legmagasabb pontján, akkor azért elég jól fedésben volt egy másik szilárd test (ház, kerítés, doboz, stb) által, ami megint csak blokkolja a spotolást.
Ui.: Úgy néz ki, KV-3ból csak 51300 xp lesz a T8 duplacsövű.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.01.10. 14:03:15
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
https://1drv.ms/v/s!AgW6D_XuTweRqVCtEKLjQ5Syn_2-
Az allomany csak 13 mb nezzetek meg!
.
4-be nem mentem,5-6-7-8-9-10 asszem megvolt.
Tudom hogy egyszer fent, egyszer lent, de azért mindennek van határa. <#vigyor0>#vigyor0>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Járművek: SU-130PM
Szerzett tapasztalat: 2 946 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 8
Szerzett kredit: 122 504
Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Halonen medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (x9)
Hozzáadva: Kis javító készlet (x2), Kézi tűzoltókészülék (x2), Kis elsősegély készlet (x2)
Megszerzett tartalék készlet: 15 876
Bakker jpze100-at úgy lőttem hogy bent volt az utcában,én meg a hegyen,de az ablakon át látszott belőle egy kis darab,sikerült belőni az ablakon keresztül.<#mf2>#mf2>
De én is csak a garázsban gyönyörködök benne. <#vigyor0>#vigyor0>
Azt nem tudhatjuk, hogy az epic csatákat feltöltőknek hány csata után sikerült egy ilyet domborítani. Lehet hogy te sem vagy gyengébb.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2020.01.08. 10:26:21
Nekem szinte minden csatában ebr 105, vagy egyedül ,vagy szakaszban, vagy falkában, és küldik az 500+ sebzéseket 300 méterről, miközben gyakorlatilag repülnek. Mindenki azonnal eltalál , pedig még a lámpa sem gyulladt fel, és ha ez nem lenne elég , átlagosan 2-3 tizes arty mindig van, akik imádnak. Ehhez még jönnek a városi pályák.
4 olyan csatám volt eddig ,amikor azt mondtam , hogy igen, ez ért valamit. A többi csak a túlélésről szólt. Lehet ezt normálisan használni , vagy inkább tegyem félre ?
Azt hiszem 15%.
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2020.01.07. 16:28:00
De nem volt kedvem neki állni a cseh ágnak,aztán karácsonyi díszekből jött rengeteg cseh tervrajz,vagy 100k free xp-ből meg tervrajzokból meg lett a cseh ág.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Jelenleg csak univerzálisokat kapok, van vagy 1200 db. Meg azok a nemzetiek, amiket karácsonyra adtak.
Kell free xp is,a tankot kitudod fejleszteni,de jönnek új modulok,a modulok kifejlesztése nélkül hiába van kifejlesztve a tank tervrajzból nem lehet megvenni.
Így jártam én is,T8 tvp tervrajzból meglett,de nem vehetettem meg amíg free xp-ből modulokat nem fejlesztettem ki.
Elkövettem azt a hibát hogy elkezdtem összeszámolni a tavalyi költekezést:-D
Márciusnál feladtam, inkább nem akarom tudni :-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mintha nem lenne eleg free xp-d barmire a jatekban. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az orosz duplacsövű az megvolt, már gyűlik az XP a KV3-on.
A tankrewards küldinél kapható nemzeti tervrajzok miatt érdekelt, de akkor azok is a raktárban fognak porosodni.
Van valami info arról, hogy melyik nemzeteknél terveik az új ágakat bevezetni?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
3000 kell a Panther M10 re. Van rá 23 nap. Simán meg lehet csinálni. Nem kéne minden tierben meglenni, de szeretem fullosan letudni, ha mód van rá.
Utoljára szerkesztette: green64, 2020.01.06. 19:59:53
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A Tetrarchot még nem vittem, de bevetem azt is. T15, L60, MKA, - 800 meg 400 egy arany skuló. Nincs idő annyit ellőni, hogy mínuszos legyen a kör.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Na azokat feltankoltam gold lőszerrel rendesen, hogy legalább abból a pár sorozatból, amit a csata ideje alatt le tudok adni sebezzen annyit, hogy beférjek a 10-be. Még így is kétesélyes, mert hiába végzek jó helyen, ha a csapat elbukik. Favágás lett belőle, valóban eszetlen lövöldözés. És még így is hogy full goldot lövök nyereséges a legtöbb csata.<#vigyor0>#vigyor0>
Goldammo detektor mod meg bőven azután jött csak, hogy kreditért is vehető lett a goldammo.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az még egy más világ volt.
Akkor a gold lőszert csak gold-ért lehetett megvenni = pénzért jobb játékos lehettél.
Ez egy elég direkt megoldás volt a turkálásra a játékosok pénztárcájában, és főleg a noob, piroskáknak jelentett némi reménysugarat, hogy jobb játékosok lehetnek.
Nem értették a játék lényegét, nem értették hogy lehetnek mások sokkal jobb játékosok, hát a gazdagabbja vette és lőtte a gold lőszert ész nélkül, mert azt hitte abban rejlik a titok nyitja. A csóróbbak meg abbahagyták a játékot, mert megunták a szopást.
Ja, és nagyon lényeges, hogy a két csapat közti csetelés miatt a szembenálló csapat tagjának az orra alá lehetett dörgölni, hogy gold noob!
Bevallom, ezt én is rendszeresen alkalmaztam, csak, hogy érezzék a pénzen vett tudáshelyettesítő nem egyenlő az igazi tudással, és jókat röhögtem magamban a zavarodott reakciókon. <#hehe>#hehe>
Mert azért ők is érezték, hogy ez nem az igazi.
A legtöbben persze tagadni próbáltak először, de gold detector mod-ot használva pontosan tudtam ki lődöz golddal.
Szerintem erre a problémára elég jó választ talált ki a WG.
A két csapat között megszűnt a csetelési lehetőség, nincs goldnoobozás.
A gold lőszer sima kreditért is elérhető, még ha jóval drágábban is. Ha okosan gazdálkodik az ember real money nélkül is lődözhet a hatékonyabb lőszerrel, a pénztárcákban turkálást pedig (szerintem legalábbis) kevésbé direkt módszerekkel oldották meg.
Nem féltem őket, szerintem így is bőven összejön nekik évi 3-4 ibizai kokószippantós túra.
Még belőlem is kihúztak 1936Ft-ot, amit már 100X megbántam, hogy kifizettem nekik.
Manapság szerintem az igazi gond az RNG faszságai és a cheat modok elterjedtsége.
Az RNG-n tudnának reszelni, ha akarnának, de nem akarnak hiszen nem véletlenül rontották le ennyire a pontos találat valószínűségét.
A csalás ellen sokkal nehezebb fellépni, szerintem ezért hagyják a picsába.
|Származási hely: Degec|
Szokás szerint az összes birka egy oldalon ment,senki nem maradt védeni a bázist,az ellenség meg sok volt,ráadásul arty is akadt rendesen.
De egy ilyenem van.

De nem az jött nekem akit vártam hanem 50TP,nem volt idő lőszert cserélni hát rálőttem HE lőszerrel,1156-ot csapott belé.<#ijedt>#ijedt>
Életemben nem lőttem még ekkorát ezzel a fossal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.06. 11:09:19
Igen. heavybe ül a paracsidom, med-lightba meg a skill, és goldal szemből lealázzák az enemyt
Nincs heavy meta. Kell, sokszor kell hogy győzelem legyen, megfogjanak egy pusht.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2020.01.06. 01:08:47