World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pales27
ha magasabb tierben játszol ott több az arty, sztem a 30-40ből 20-30 t8-t10, így már egy csatára juthat 1 arty

Ez már nem működik. Lőszerváltásnál addig lesz betöltve az újonnan kiválasztott lőszer ameddig az előzővel eljutott. Régen használtam azt amit írtál, elég sok gépemen megmaradt emiatt ez a képesség. Vicces volt FV215b (183)-ason, 1100 sebzés AP-vel majd 10 másodperc múlva 700 sebzés HESH-el.
Nézegetem az MM-et. 1200-1300 játékos várakozik, közülük 30-40 arty. Ma direkt figyeltem és nem volt olyan csatám, ahol ne lett volna legalább 1-1, de a tipikusabb az a 2-3 oldalanként. Ez tényleg és nagyon komolyan érdekelne, hogyan matekozza ki az MM, mert egyszerűen a várakozó játékosok száma alapján lehetetlen lenne ilyen összeállítás. Nyilván meg lehetne nézni az összes típusra is, csak arty esetében feltűnő a dolog.

Ha 6 arty, akkor a várakozó artyk 15%-a (40-el a magasabb értékkel számolva) ebben a csatában van. A többi tanktípusból meg 1,8%-a került be a csatába (1300 játékossal számolva, 24 nem arty játékos a csatában). Na erre varrjon gombot valaki és ez nem egy egyedi ritkán előforduló jelenség.

A számok alapján 0-1 arty kéne, hogy a leggyakoribb legyen oldalanként.
Jól tudod, de állítólag van vmi hibajelenség. Igaz, én még nem találkoztam ilyennel, nekem mindig úgy adja be, hogy onnan folytatja a töltést, ahol éppen volt. A gond ezzel a skillel azzal, hogy általában nem merem megkockáztatni a váltást és bukni a teljes töltés időt.
Kaptam már dupla lövést többször is, szerintem rögtön betölt.

Jaja, 5 perce állt le, addig toltam 😄

Már tegnap óta megy a tesztszeró ,én is nyomom ezerrel😄
Count Adyn
Én ugy tudom az ugy mukodik hogyha töltés közbe nyomod be a lövedékváltást akkor nem lesz instant betöltve, csak nem kezd elölről tölteni ha ráprocol a skill hanem pörög tovább az előző reload órája.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Köszönöm!
DasIsFuck
Nekem támadt egy olyan perverz ötletem, csak még nem elérhető a teszt szeró sajnos.
De tuti adok egy próbát neki.

Nézegettem a skilleket, azokat is amik ilyen nagyon random és nem olyan fontos kategóriások és az Előrzeten, ami esély ad, lövedék váltásnál arra, hogy rögtön betölt kicsit elszaladt a fantáziám.
Borsig-15cm-es ágyú,lövészen mesterlövész,töltőn előérzet skill.
Azért nem lenne ám semmi, az mikor beadná és ilyen potenciálisan 1500 sebzést tudnál leadni.
Na majd teszt szerón adok neki egy próbát😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nehogy azt mondjátok hogy csak panaszkodni járok ide:
MT-25 kevesebb mint 40 csata alatt beadta az első kiválóság jelét.

Most gyűlt ki az XP a maxos motorra, így már olyan gyors mint egy rakéta 😊

Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.03.15. 21:41:58
DasIsFuck
Játékon belüli hang kommunikációt érdemes lehet használni akkor, régen ph-s klánba is úgy századoztunk.

Vettem 3 nap prémet mert ugye vennem kéne egy csomó felszerelést és kéne nagyon a kredit. Nekem ami tankjaim vannak, a wz111 termeli talán a legjobban a kreditet, bár eléggé rapszódikus vele a játék, van amikor 3e sebzés és 100e bruttó kredit simán kijön belőle, de van amikor már 1-2 sebző lövésnek is örülök, mondjuk olyankor is hoz 20e körül tisztán prémmel. Na mindegy is, előszedtem az SP-t is, régen mentem vele. Mondjuk ahogy kell, sz.r pálya (north west) és sz.r csapat, úgyhogy pillanatok alatt szembe találtam magam egy rám rontó bélára, hull down-os jt8.8, mert jött mögöttük lassan egy proto. Mondom, aranyat neki, nincs mese. Kiszedtem a JT8.8-t először, a béla már odaért és rámlőtt, de szerencsére hülye volt meg közepes ágyús csak, úgyhogy sebezni nem bírt, utána az első görgőnél leláncoltam és kilőttem a francba. Lehet, hogy nem kellett volna arany, nem tudom a 170 pen bevitte volna-e, mert be volt forgatva, de tudtam lőni a görgőt srégen. A proto aztán kiszedett.

A csata végén nézem az összesítőt és 27e kredit pluszban voltam úgy, hogy lőszerre elment 35e és a javítás 8e volt. Prém nélkül is plusz 4e-be zártam volna a csatát 7 vagy 8 arany lövés után.

Nem olyan rossz tank ez az SP, komolyan mondom, csak bátrabban kell benne az aranyat használni. 3-5 arany lövés meg sem kottyan neki, simán kitermeli úgy, hogy mellette még marad is bőven kredit. Prémium számlán meg nem is kérdés. Az arany lőszere meg elég komoly, bevisz nagyon sok mindent. Ha nem lenni ilyen iszonyat lassú, de az sajnos.
Ezt nagyon szervezni nem kell, régen is úgy ment hogy valaki beírta chatre és ha volt 6 ember akkor mentünk.
Igazából még anno a Wz-111-es grindelés ölte ki az SH-t, utána meg az IM.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Stronghold.
Ok előre is köszi.
Még a GayWagon Panther grindnél tartok a Humellel.
Továbbra is azt vallom, hogy aki arty-val játszik sokat just for fun (nem az IM miatti kényszerből), annak komoly defektusa lehet.

Csak a jelenetre vagyok kíváncsi, azt megoszthatnád.
Van, feltöltöm youtubra.
Ha szeretnéd ide kiteszem a screenshot-ot a végéről, csak neked ;-)
McFrost
Miről szól amúgy?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Replay?
145 ezer kifulozni a 9 est
ha volt 50 100 ad ha nem akkor tobb
Utoljára szerkesztette: LeviWot, 2015.03.15. 20:59:36
hello ha jól láttom az sp frontpancélt jol lenerfelték,most nézztem teszten 76mm frontpáncél.hát ezzek tényleg gyokerek
Akkor szervezzük meg.
Azt is írtam hogy körbe gurultam rajta --> 21/17, 4 sebző találat
Értem én hogy trollkodszc de t6 meccsen nem nagyon hiszem hogy bármilyen, akár botnak, akár kreténnek elfogadható lenne ez számhármas.
Type 58-al, 10 goldal
Más: Pár hete néztem Anfield streamjét. Egész szép kis spot/view rendszer hibát talált a srác, lehet ti is láttátok:
Csinálta a küldik light tankos részét és városban hátba kapta az ellent a tankjával.
Csórikám lőtt újra meg újra az utca végén álló tank seggére de az nem sebződött, gyereknek már lilult a feje. Egyszer csak búm, kirajzol a játék neki egy enemy Centurion I-et.... közzé és a lőtt tank közzé 😊 (Anfield kb 4-5 tanknyi távolságra volt a célponttól szóval igencsak meglepődött)
Persze a Cent már szemben állt vele és rövid úton ki is kapta.
"A kv-1s -en nem találtam olyan pontot, amit át tudtam volna pedig mindent megpróbáltam."

Nem akarok gonosz lenni, de ez szerintem nem a játék hibája.
DasIsFuck
Pedig nem lenne rossz, ha beindulna újra😊

Type 58: 21 lövés 17 találat és összesen 4 sebzett.
A kv-1s -en nem találtam olyan pontot, amit át tudtam volna pedig mindent megpróbáltam. (megállt egy helyben, körbegurultam)

Ez a szarság veszi el az egésztől az ember kedvét. Nem érdekelne az elbaszott MM, az ismétlődő pályák, az artyk, az OP tankok, a rengeteg be nem váltott ígéret csak ez a faszság ne volna.
Mnemomic
mert csak azt használtam mi? Leírtam miért használom de amúgy sem én vagyok az egyetlen. Te gondolom soha nem használod. Ha részedről ennyi egy replay elemzése akkor nincs miről beszélni talán mégse vagy olyan profi mint gondolod.

Nem tudom mikor voltam büszke az autó aimre te kötöttél bele leírtam leginkább miért használom.

Csak egy kötekedő vagy keress mást. Innentől én is leszarom mit gondolsz.

1: 197k
A másodikat most így nem tudom, mindjárt megmondj valaki.
ezt a celzos dumat vicces attol olvasni, aki azon akadt ki h a pattonnak (is) leviszik a penjet 257re 😊
Kérek szépen infót a teszt szerverről!

1. Mennyi xp-t kell beletenni a 13 90-be az új kilenceshez.
2. Mennyi xp a kilencesből a tizes, ha free-ből szeretném kihúzni, azaz csak az a modulág kell, amiből a tizes kinő?
Igen, az IM betett a strongnak.

Kubukli persze, az lesz, ahhoz szinte mindig találni partnert.
Ha nem az igazsag faj akkor mi? Egy ilyen seggfejnek a velemenye mint az enyem? Ugyan ugy le kellene szarnod ha tudod, hogy nincs igazam mint ahogy en leszarom amit te irsz nekem a jatekbeli tudasomrol. De csak magyarazkodsz meg mindig.
A magadfajtat ugy ertettem akik buszkek arra, hogy az auto aim megoldja helyettuk a celzas "nehezsegeit".

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Mert?Vagyunk egy jó páran.Igaz most szinte mindenkit az IM mozgat de néha jól esne egy kis szabad nem feladatorientált küzdelem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Remek.
Az egyetlen értelmes, nem szakasz lehetőség volt.
(A szakasz támogatást persze köszönöm, az kiváló volt és remélem lesz is a jövőben.)
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:50:02

Én úgy látom felejtős, nem hiszem, hogy lesz több.
Mnemomic
amúgy meg egy replayből véleményt alkotni valakiről az se semmi...

azért mert te belemagyarázol valamit hogy igazad van az nem biztos, hogy úgy is van.

Tekintve, hogy csatban vagyok itt kérdezem a HOAX prominens tagokat, hogy a stronghold örökre felejtős?
Kéne már statot javítani...

A szabadalmaztatott, kibebaszott MM-ről annyit, hogy - nem szívesen de - ma 10 arty meccset mentem: 7 Himmelsdorf, 3 Stalingrad lol.
Sajnos egyik sem tudta meghaladni a 40% win rate értéket.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:40:49

Mnemomic
magamfajta? te segg.

Akkor nézzük:

Igen goldot töltöttem, mert azt hittem az is7-el találkozok szembe. Aki ilyenkor amúgy sem tölt goldot főleg egy 40mp-ig töltő tankba annak úgy kell. Addig nem is használtam azt.

Auto aim-al nem tudom mi a gond, jól használtam. Sokszor leesik az fps-em azért is szoktam rá de akkor sem ész nélkül használtam. Az igazán jók is használják.

Ja volt szerencse de az is kell. Te biztos olyan profi is tökéletes vagy, hogy nincs rá szükséged. Egyszerűen csak kötekedni akarsz szerintem vagy ennyivel többnek képzeled magadat másnál. Tök mind1 nem is érdekel.

Gondolod, hogy pont a te velemenyedre adok valamit? <#nevetes1> A replayedre mar leirtam mit gondolok a magadfajta jatekosokrol. Te is erzed, hogy igazam van(jobb esetben), ezert akarsz ilyen modon elegtetelt venni.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Mnemomic
Te profi te....

TOG-II?
IS-6?
Le kéne törni a kezüket...
Most néztem végig ahogy a top IS-6 retardáltat kicsinált egy tomato E-25 full HPről.
Nem flank volt... szemtől szembe: mellélövés, lepattanás, HE-re váltás majd újabb mellélövés 50 m-ről.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:16:22

"Gold spam, auto aim, kurva nagy szerencse az obj. 268-cal es az elejen a T-62-vel benazasrol mar ne is beszeljunk.
Ezeken kivul tenyleg jol toltad"

Ha erre gondolsz akkor tenyleg igazad van. "Alpari" modon leirtam az igazat ami nem tetszett a sracnak. Az o valaszaban levo segget mutogato smile-ra ment egy hasonlo valasz. Ha azzal volt bajod miert egy teljesen masrol szolo kommentembe kotottel bele, hogy nem megy nekem az esszel valo trollkodas? De nem is erdekes. Szerencsere neked megy az esz nelkuli.

A Patton-os buff-nerf vitarol meg annyit, hogy azzal nem lesz jobb egy med tank ha a tobbi medet meg jobban lebutitjak. Azzal csak a medek kozott lesz jobb, de mivel nem csak medek vannak igy minden egyes parameter csokkentes a jatekelmenybol vesz el.

Ez, hogy "Én mindig ki tudtam osztani a 2k sebzést, még ha 0-15re is kaptunk ki" meg "Egyszerűen lusta geci vagy normálisan becélozni, vagy alapból kétséges helyen próbálod átlőni a tankot."
Szinte minden tankommal tobb a sebzesem mint neked, ugyhogy ez a kioktato dumat nem jo embernek probalod eladni.

Tipikus.
Elővettem az Indien-Panzert, nem kellett volna. Himmelsdorf-on a saját Borsigunk lőtt 2x seggbe.

DasIsFuck
Épp az lenne szerintem a lényeg, hogy ne legyen már a wot egy átlagos shooter szintjére butítva.
Márpedig az ilyen magas átütési értékek+a világűrben tanyázó arany átütések pontosak ezt teszik.

Mert ebben az esetben egy BF szerintem jobb választás,abba is lehet tankal menni,ott is minden lövés sebez például.

Hát mi az életben nem értjük meg egymást.😊Csak egyszer találkozzak veled a wot-ban,telepumpállak arannyal. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Pales27
250 bőven jó lenne ha fixen adná, csak én pl -25%al számolok az rng miatt, az meg 188 ami kevés

DasIsFuck
Én 246-os átütéshez vagyok szokva egy t10 körüli csatában, mai napig egyedül az E3 az ami irreálisan op páncéllal van megáldva és még alul sem nagyon lehet ennyivel belőni, de minden mást simán viszel wekspoton.
Te meg a 250 átütést is kevesled egy 10-es nehéz tankra...