World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha 6 arty, akkor a várakozó artyk 15%-a (40-el a magasabb értékkel számolva) ebben a csatában van. A többi tanktípusból meg 1,8%-a került be a csatába (1300 játékossal számolva, 24 nem arty játékos a csatában). Na erre varrjon gombot valaki és ez nem egy egyedi ritkán előforduló jelenség.
A számok alapján 0-1 arty kéne, hogy a leggyakoribb legyen oldalanként.
Már tegnap óta megy a tesztszeró ,én is nyomom ezerrel😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De tuti adok egy próbát neki.
Nézegettem a skilleket, azokat is amik ilyen nagyon random és nem olyan fontos kategóriások és az Előrzeten, ami esély ad, lövedék váltásnál arra, hogy rögtön betölt kicsit elszaladt a fantáziám.
Borsig-15cm-es ágyú,lövészen mesterlövész,töltőn előérzet skill.
Azért nem lenne ám semmi, az mikor beadná és ilyen potenciálisan 1500 sebzést tudnál leadni.
Na majd teszt szerón adok neki egy próbát😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A csata végén nézem az összesítőt és 27e kredit pluszban voltam úgy, hogy lőszerre elment 35e és a javítás 8e volt. Prém nélkül is plusz 4e-be zártam volna a csatát 7 vagy 8 arany lövés után.
Nem olyan rossz tank ez az SP, komolyan mondom, csak bátrabban kell benne az aranyat használni. 3-5 arany lövés meg sem kottyan neki, simán kitermeli úgy, hogy mellette még marad is bőven kredit. Prémium számlán meg nem is kérdés. Az arany lőszere meg elég komoly, bevisz nagyon sok mindent. Ha nem lenni ilyen iszonyat lassú, de az sajnos.
Igazából még anno a Wz-111-es grindelés ölte ki az SH-t, utána meg az IM.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Még a GayWagon Panther grindnél tartok a Humellel.
Továbbra is azt vallom, hogy aki arty-val játszik sokat just for fun (nem az IM miatti kényszerből), annak komoly defektusa lehet.
Ha szeretnéd ide kiteszem a screenshot-ot a végéről, csak neked ;-)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ha volt 50 100 ad ha nem akkor tobb
Utoljára szerkesztette: LeviWot, 2015.03.15. 20:59:36
Értem én hogy trollkodszc de t6 meccsen nem nagyon hiszem hogy bármilyen, akár botnak, akár kreténnek elfogadható lenne ez számhármas.
Type 58-al, 10 goldal
Csinálta a küldik light tankos részét és városban hátba kapta az ellent a tankjával.
Csórikám lőtt újra meg újra az utca végén álló tank seggére de az nem sebződött, gyereknek már lilult a feje. Egyszer csak búm, kirajzol a játék neki egy enemy Centurion I-et.... közzé és a lőtt tank közzé 😊 (Anfield kb 4-5 tanknyi távolságra volt a célponttól szóval igencsak meglepődött)
Persze a Cent már szemben állt vele és rövid úton ki is kapta.
Nem akarok gonosz lenni, de ez szerintem nem a játék hibája.
A kv-1s -en nem találtam olyan pontot, amit át tudtam volna pedig mindent megpróbáltam. (megállt egy helyben, körbegurultam)
Ez a szarság veszi el az egésztől az ember kedvét. Nem érdekelne az elbaszott MM, az ismétlődő pályák, az artyk, az OP tankok, a rengeteg be nem váltott ígéret csak ez a faszság ne volna.
Nem tudom mikor voltam büszke az autó aimre te kötöttél bele leírtam leginkább miért használom.
Csak egy kötekedő vagy keress mást. Innentől én is leszarom mit gondolsz.
A másodikat most így nem tudom, mindjárt megmondj valaki.
1. Mennyi xp-t kell beletenni a 13 90-be az új kilenceshez.
2. Mennyi xp a kilencesből a tizes, ha free-ből szeretném kihúzni, azaz csak az a modulág kell, amiből a tizes kinő?
Kubukli persze, az lesz, ahhoz szinte mindig találni partnert.
A magadfajtat ugy ertettem akik buszkek arra, hogy az auto aim megoldja helyettuk a celzas "nehezsegeit".
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az egyetlen értelmes, nem szakasz lehetőség volt.
(A szakasz támogatást persze köszönöm, az kiváló volt és remélem lesz is a jövőben.)
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:50:02
azért mert te belemagyarázol valamit hogy igazad van az nem biztos, hogy úgy is van.
Kéne már statot javítani...
Sajnos egyik sem tudta meghaladni a 40% win rate értéket.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:40:49
Akkor nézzük:
Igen goldot töltöttem, mert azt hittem az is7-el találkozok szembe. Aki ilyenkor amúgy sem tölt goldot főleg egy 40mp-ig töltő tankba annak úgy kell. Addig nem is használtam azt.
Auto aim-al nem tudom mi a gond, jól használtam. Sokszor leesik az fps-em azért is szoktam rá de akkor sem ész nélkül használtam. Az igazán jók is használják.
Ja volt szerencse de az is kell. Te biztos olyan profi is tökéletes vagy, hogy nincs rá szükséged. Egyszerűen csak kötekedni akarsz szerintem vagy ennyivel többnek képzeled magadat másnál. Tök mind1 nem is érdekel.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
IS-6?
Le kéne törni a kezüket...
Most néztem végig ahogy a top IS-6 retardáltat kicsinált egy tomato E-25 full HPről.
Nem flank volt... szemtől szembe: mellélövés, lepattanás, HE-re váltás majd újabb mellélövés 50 m-ről.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:16:22
Ezeken kivul tenyleg jol toltad"
Ha erre gondolsz akkor tenyleg igazad van. "Alpari" modon leirtam az igazat ami nem tetszett a sracnak. Az o valaszaban levo segget mutogato smile-ra ment egy hasonlo valasz. Ha azzal volt bajod miert egy teljesen masrol szolo kommentembe kotottel bele, hogy nem megy nekem az esszel valo trollkodas? De nem is erdekes. Szerencsere neked megy az esz nelkuli.
A Patton-os buff-nerf vitarol meg annyit, hogy azzal nem lesz jobb egy med tank ha a tobbi medet meg jobban lebutitjak. Azzal csak a medek kozott lesz jobb, de mivel nem csak medek vannak igy minden egyes parameter csokkentes a jatekelmenybol vesz el.
Ez, hogy "Én mindig ki tudtam osztani a 2k sebzést, még ha 0-15re is kaptunk ki" meg "Egyszerűen lusta geci vagy normálisan becélozni, vagy alapból kétséges helyen próbálod átlőni a tankot."
Szinte minden tankommal tobb a sebzesem mint neked, ugyhogy ez a kioktato dumat nem jo embernek probalod eladni.
Elővettem az Indien-Panzert, nem kellett volna. Himmelsdorf-on a saját Borsigunk lőtt 2x seggbe.
Márpedig az ilyen magas átütési értékek+a világűrben tanyázó arany átütések pontosak ezt teszik.
Mert ebben az esetben egy BF szerintem jobb választás,abba is lehet tankal menni,ott is minden lövés sebez például.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Te meg a 250 átütést is kevesled egy 10-es nehéz tankra...