World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a francért nem tudta ezt előbb beadni 😄
Majd a fő accal tesztelheti.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.16. 18:41:32
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.16. 18:16:20
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sokkal jobb lett volna, ráadásul így eltudtam volna indulni a francai vonalon.
Így, hogy a bat.chat ágon maradt a lorraine és át kell menni a 13 tetveken az amx 30-hoz felejtős.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 17:33:10

Valamint a német ikonok közt: a T-26 alapját az angol Vickers B-t.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.16. 16:48:25
angelus1991ster.blogspot.hu
---
A replayekről meg annyit, hogy ha valami átlagos, akkor skippelik az emberek. Csak néhány hozzád hasonló vadbarom kezd el fikázni, és visszahúzni, ha valaki más esetleg örömét leli még ebben a foshalmazban pár kör erejéig, és ezt meg is osztja itt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
dassisfuck: a wz111-el én sem szeretek menni, de a kreditet ez hozza a legjobban. Nagy alfa sebzés és ha belemész vele a húsdarálóba, akkor kb a hp-jat azaz 1500-1600-t le tudod sebezni vele, ami már kiváló mennyiségű kreditet ad. Néha rosszabb, néha jobb, ennyit kb átlagban lehet vele, arany nélkül persze, de kredit termelésnél minimális mennyiségű aranyat lövök csak el. Pontatlan az mindenhogyan, de a facehug azért megy neki, sőt talán az az egyetlen értelmes dolog vele. A lényeg, hogy rángatni kell a tankot töltés közben, mindig csinálni vele valamit, én kaszáló mozdulatokat szoktam, olyankor nem is nézek oda, nehogy megfájduljon a fejem. Meglepően sokat pattogtat így, de akkor sem szeretem az olyan tankokat, ahol minden lövés arról szól, hogy vajon eltalálja, vajon sebez?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 13:07:21
Ket nagyon jo pontja van a tanknak a torony pancel es a felso pancel, de amint bemesz vele kozelharcra, kiteszed a tank aljat az ellensegnek, ezzel nem lehet mit csinalni, szoval, ha az ellenfel tudja, hogy minden loves amit a tank lfp-jebe lo biztos atut egyszeren eselytelen vagy vedekezni, de ok akkor mehetsz facehuggolni, csak akkor meg kozelrol a szep nagz kupolat fogja minden beloni.
Emitt jon kepbe az agyu, ami meg kozelrol is full random az esetek 40%-ban es szar az atutes.
Ha eltudod dugni az aljat,kegyetlen a fronpancel, ha tartod a tavolsagot lutri eltalalni a kupolat, de kozelrol evesz a pancel nyujtotta plussz es ilyen agyuval nem fun a jatek.
Gynitom egy kezemen ossze tudom szamolni, hany ertelmes korom volt ebbe a tankba.
Most a P8.8 teszten meg full t10-es csatakban is elvezetesebb volt es sokkal sikeresebb is, mint ez a szar limitalt mm mellett.
De a lowe is.
Nekem is grindbol van az SP-m es szeretem is, meg jo statom is van vele, de osszehasonlitva a p8.8-al eg es fold a kettoes hagsulyozom a p8.8 full t10-es kozegbol, mig a masik limitalt mm-es,eggyertelmu melyiken jo a gun dep es az SP-nvan azert egy igen eros pancel, de mindezt ki lehet dobnia kukaba, ha nem jo az agyu.
vmi lowe vagy p8.8-as maratont bedobhatna a wg az eu-nak😊
Ahhoz, hogy atusd pontosan azon a kis reszen kell eltalalnod es meg ha el is talalod azon muik az egesz, hogy nem kaptal-e minuszos rng-t.
Arrol nem is beszelve, hogy egy 0.46,0.4, de meg egy 0.38-al, te nem fogsz konstans pontosan loni, ehhez minimum egy 0.35-0.34 kell minimum.
SP-vel eleget jatszottam mar ahhoz, hogy alap reflex legyen egy is-3-ra az arany lovedek,vagy a type59-re, annak aztan semmi ertelme nincs, hogy 5 lovedekbol jo esetben atusson 2.
Foleg az is3 eseteben ahol nincs igazi weakspot amit ne lenne hasonlo lutri beloni, mint a front kozepet.
Ha nem akarsz kipróbálni egy prémtankot mondjuk vásárlás előtt, vagy megnézni, hogy milyen irányban indulj el egy-egy fejlesztési ágon, akkor piszok mód nem éri meg a vesződést 😄 Amit ott csinálsz, semmilyen kihatással nincs a valódi accountodra, a nevéből adódóan teszt.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
T34-3 illetve P8.8 között vacilálok,többi tank vagy megvan vagy nem érdekel.
T34-3 azért érdekel mert szeretem a type59-esemet,formailag hasonlít rá,de másik accra kellene.
A P8.8 meg azért mert van FCM és CDC is de szintén nem ezen az accon.
Ugyanazt nem akarok venni igy ezért ez a kettő maradt.
Ezek az ágyúk a szó szerint közvetlen közelre, a test test elleni harcra készültek. Onnan be lehet lőni a gyenge pontját, bár ugye, ha az ellenfél kicsit is pengésebb és rángatja a tankot ide-oda, meg mindig a frontját mutatja, forog veled, akkor már ott sem olyan egyértelmű, hogy tisztán belövöd, mert akkora rikosét lőhetsz, hogy öröm nézni.
És ez "csak" az IS3, igaz ebből sok van, de van ettől keményebb ellenfél is a játékban, amelyiket a szovjet 175 pen 122mm-essel kéne legyőzni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 11:16:44
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 10:44:45
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
(Szerintem a P8.8 még így is sokkal jobb mint a Párduc 2-ami elég vicc szerintem)
Nekem semmi pénzért nem kellenének azok a tankok amiken a szovjet 122mm-es kis átütésű,pontatlan,nagy célzó idejű ágyú van, gyakorlatilag a kínai prém med,kínai nehéz tank,szovjet nehéz tank t8-on mind ilyen, iszonyat...ha nem nagyon masszív arany felhasználásával játszod egyszerűen borzalom.
Gyakorlatilag is3-ra nicns is értelme szemből alap lőszerrel bepróbálkozni,is6 is nagyon határvonal,kv4-et még oldalról se ajánlott 170 körüli átütéssel meglőni,német nehezeket sem lehet tornyon biztosan belőni,lazán lepattanhat egy mezei is,tiger p,kv3 is bármikor,t9-es tankokról ne is beszéljünk.
És t8-as meccseken min 2-3 is3/is6 alap szinte minden csatában.
Ezért nem éri meg ilyen tankokat venni 10k+ goldért sztem, wz111-es tapasztalataimból egy fillért nem fizetnék ilyen szemetekért..
T34 vagy Löwe pl ezért jobb választás, nem tudom a t34 mennyire megbízható, de a löwét így teszt alapján eggyértelmű, hogy ez lenne az a tank amire kiadnék 10k+goldot.
Azon kívül, hogy német minden lövés oda megy ahova célzol,mindent átütsz alap lőszerrel is gond nélkül ami szembejön.
Hát nem tudom.
Sajnos teszt szerón nem igazán lehet normálisan kipróbálni őket a full t10 csaták miatt, de a párduc 8.8 valami eszméletlenül k*rvára adja az biztos!
Nem gyors tank,nem igazán jó az ágyúsüllyedése sem és páncél sincs rajta, na meg felrak t10-be...de komolyan ilyen rohadt epic ágyú mellett ki nem szarja le ezeket?
Ennél jobb közepes tankot nem hiszem, hogy találnék t8-on prémnek, talán a cdc, de azt meg he-vel is belövi minden, itt legalább van annyi páncél ami arra elég, hogy ne lője be minden he lőszerrel.
7200-ért kurvára megéri, az SP vicc ugyan ilyen árkategóriába.
Nem azért az SP egy jó kis tank, egyedi,jó kis páncél, de az ágyú nagyon sokat elvesz tőle.
Löwének is adtam egy újabb esélyt, még nagyon rég játszottam egy teszt szerón, hát nem tudom...ez is nagyon jó, nagyon korrekt az ágyú, bár a töltésideje igen lassú a KT-hez képest, míg mindössze 0.01 pontosságot kap..rof-is jóval rosszabb, de cserébe t10-es átütés(fogjuk rá, elvileg jobb átütése van mint az e-100-nak😄)
Frontpáncél is aránytalanul gyenge egy 20-assal azért lehetne több.
mondjuk oldalról azért egy fokkal jobb mint a kt meg a tornya is jobb ilyen szempontból.
Annyira nem is lomha,lassú mint vártam.
T34-et lehet kipróbálom egy másik accounton, de ha annyival zavaróbb az ágyú, akkor lehet ezentúl azon a véleményen leszek, hogy pusztán az ágyú miatt jobban megéri a Löwe.
Bár az alfáját felhúzhatnák 340-re, tekintettel a gyenge rofra.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.15. 23:26:27
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!