World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És igen, jól éreztem h vissza kell venni a shörmit....meg is lett a gyújts ki 1 tierrel nagyobb enemy-t és légy top3....a vicc h úgy lett meg h 1 kv1-t, 1 kv85 és 1 jpz4-t gyújtottam ki..ergo 3 tankot 1 körben...vicc 😄
a francért nem tudta ezt előbb beadni 😄
Ígéretesnek tűnik a dolog, főleg a pontosság buffal, amit a medek kapnak. Nyami 😄
"Developers decided NOT to implement the penetration nerf in 9.7. It will come together with gold ammo nerf in one of the upcoming patches." .. hell yeah

Ennek a nyomoréknak hány skilles T18 legénysége lehet. Az oldalát mutatta én meg a pz II D-be aranyat töltöttem és adtam neki. Utána feljelentéssel fenyegetőzött, mert hogy őt egy pz II D nem sebezheti meg, úgyhogy azonnal riportoltam unsportsman... kategóriában (mostanában aki feljelentéssel fenyeget bárkit, azonnal riportolom, maximum az afk esetében nem lépek, azt lehet riportolni, de ez már egy vicc, hogy a nyomorékok össze-vissza riportolnak mindenkit, tudom, magas labda <#nevetes1>).
Aki T95E2-re hajt, az tesztelheti teszszerveren. Kis acc-al belép teszszerón és vesz egy t10-est.
Majd a fő accal tesztelheti.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.16. 18:41:32

angelus1991ster.blogspot.hu

A fogyóeszközök is akciósak, én meg abból vásároltam be, az se volt írva. <#hawaii>

LT-15 5000 próba: 4 853 spot dmg. <#mf1> <#gunyos1> <#kocsog>
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.16. 18:16:20
DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Nem értem a wg-t a francia leo ágat miért nem úgy oldották meg, hogy a lorraine visszatették volna t8-ba, helyette bejött volna az amx 13 105 és az amx m4-ből lehetett volna kifejleszteni a lorraine-t majd onnan az amx 30-akat.
Sokkal jobb lett volna, ráadásul így eltudtam volna indulni a francai vonalon.
Így, hogy a bat.chat ágon maradt a lorraine és át kell menni a 13 tetveken az amx 30-hoz felejtős.

Köszönöm,töltöm kíváncsi vagyok.
Azért az SP-vel is lehet keresni. Ha nincs vagy kevés tier9 van és városi vagy legalább tagolt pálya, akkor lehet vele osztani rendesen. Pár aranyat elfüstöltem a JT8.8-ra, mert nagyon előnytelen szögben volt az alja, a 170 pen kevés lett volna. Látható, hogy meg sem kottyan a kredit termelésnek, igaz most prémmel (általában nincs prémem). Cserébe rám is köpték az aranyat. Egyedül a lassúsága zavar, máskülönben egy nagyon jó tank lenne ez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 17:33:10
9.7 test szerver vehicle icons-oknál : az olasz L6 40 captured ikonját találtam meg.
Valamint a német ikonok közt: a T-26 alapját az angol Vickers B-t.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.16. 16:48:25

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Na, ha majdnem minden tankoddal jobb a sebzésed nálam, akkor nem értem, miért sírod körbe a fórumot, ha leviszik a tankok penjét. Csak nagy pennel megy, 20-al kisebbel már nem? Ennyire kevésnek tartod magad, hogy 20 penen múlik a zunyikum szín? A hsz-eid alapján nem.

---

A replayekről meg annyit, hogy ha valami átlagos, akkor skippelik az emberek. Csak néhány hozzád hasonló vadbarom kezd el fikázni, és visszahúzni, ha valaki más esetleg örömét leli még ebben a foshalmazban pár kör erejéig, és ezt meg is osztja itt.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Ezzel az új akció kiírással szépen befürödtek megint WG-ék. Én a hírben nem láttam, de a crew átképzés/reset is akciós. Mondjuk jó, mert erre vártam már egy ideje😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Forolto
Ha van FCM-ed akkor nem igazán éri meg.Megmondom miért.Lehet agilis a CDC,de mivel sniper tank,hova akarsz elöbb elérni?Az FCM-el én jobban fel tudom mérni merre is menjek és nem sokkal rosszabb a menettulajdonsága.Megnézed kb azonos a méretek,szal szerintem a CDC iszonyat nagy darab.Az ágyú is ugyanaz.Az ágyúsüllyedés nagyon jó a CDC nél,de a nagy darabossága miatt hamar felspottolják,igy nehéz vele játszani.Szumma szummárum,annyival nem jobb az FCM-nél hogy megérné megvenni,nem beszélve az fcm tierlimites.Annak éri meg megvenni akinek nincs meg az FCM,mert akkor egy agilis gyorsan helyet változtató tankot kapsz,de ezt tudja az FCM is....én azért vettem meg a CDC-t mert az fcm a recruit accounton van,igy kellett egy francia premium tank,de mellé már biztosan nem vettem volna meg.

Hali ! Kíváncsi vagyok, hogy az FCM és a CDC mennyire máshogy játszható, FCM nekem is van, érdemes mellé a CDC -t megvenni ? Sokat segítene a tapasztalatod a választásban, köszönöm.
Én eladtam a T95-öt, az azért a sebessége miatt sokkal többször szenvedés, mint fun amit a páncél okoz - és váltottam E3-ra. A T30 az egyértelmű megtartós, de megvan az E4 is (de T30 jobb a maga szintjén).

Sunsetjoy
Olyan, mint a másik ágon, hogy inkább érdemes maradni T9-ben? Ott T30, itt T95?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csak szólok, nehogy az E3 legyen a következő X-es tankod amit 30 csata után el kell adjál 😊 az E3 páncélja gyengébbnek érződik, ott ahol ő játszik, mint a T95. A gun az ua kissé gyorsabb töltéssel. Mozgékonyabb, de az artik max 2 lövésből gyorsan kiszedik. Nekem nem lett kedvencem...

Az E3 még brutálisabb, garantáltan <#nevetes1> csak legyen full-full javítás rajta, mert állandóan a láncát szedik le, máshol kicsi az esély, hogy sebezzék szemből.
Pár szó a T95-ről: amilyen okádék fostalicska volt a T28, ez a monszter annyira brutális. Megérte végigszopni a kistesót (némi free XP hathatós közreműködésével). Ha az E3 még jobb lesz, abszolút el leszek ájulva.
Lejárt a szerk idő, elbambulta. A másodaccomon lesz is3, kb1-1,5 hónap mire fullos lesz. Nagyon szívesen kiállnék vele bármelyik tier8 tankkal szemben, amin a 122-es szovjet ágyú van (akár kv4,110,112,wz111,is6 vagy másik is3), lássuk azt a könnyen belövöm történetet. Lehet, hogy én fogok meglepődni, de nekem ezzel a bunkó ágyúval nem tűnik ilyen egyszerűen bedarálható ellenfélnek az IS3.

dassisfuck: a wz111-el én sem szeretek menni, de a kreditet ez hozza a legjobban. Nagy alfa sebzés és ha belemész vele a húsdarálóba, akkor kb a hp-jat azaz 1500-1600-t le tudod sebezni vele, ami már kiváló mennyiségű kreditet ad. Néha rosszabb, néha jobb, ennyit kb átlagban lehet vele, arany nélkül persze, de kredit termelésnél minimális mennyiségű aranyat lövök csak el. Pontatlan az mindenhogyan, de a facehug azért megy neki, sőt talán az az egyetlen értelmes dolog vele. A lényeg, hogy rángatni kell a tankot töltés közben, mindig csinálni vele valamit, én kaszáló mozdulatokat szoktam, olyankor nem is nézek oda, nehogy megfájduljon a fejem. Meglepően sokat pattogtat így, de akkor sem szeretem az olyan tankokat, ahol minden lövés arról szól, hogy vajon eltalálja, vajon sebez?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 13:07:21
DasIsFuck
nem velelen irtam, hog ami van az ugyan olyan lutri, mint megprobalni beloni azt a par milimeteres szelessegu reszt a front kozepen.😊

DasIsFuck
Na ezert xar a wz-111 szvsz.
Ket nagyon jo pontja van a tanknak a torony pancel es a felso pancel, de amint bemesz vele kozelharcra, kiteszed a tank aljat az ellensegnek, ezzel nem lehet mit csinalni, szoval, ha az ellenfel tudja, hogy minden loves amit a tank lfp-jebe lo biztos atut egyszeren eselytelen vagy vedekezni, de ok akkor mehetsz facehuggolni, csak akkor meg kozelrol a szep nagz kupolat fogja minden beloni.
Emitt jon kepbe az agyu, ami meg kozelrol is full random az esetek 40%-ban es szar az atutes.

Ha eltudod dugni az aljat,kegyetlen a fronpancel, ha tartod a tavolsagot lutri eltalalni a kupolat, de kozelrol evesz a pancel nyujtotta plussz es ilyen agyuval nem fun a jatek.
Gynitom egy kezemen ossze tudom szamolni, hany ertelmes korom volt ebbe a tankba.
Most a P8.8 teszten meg full t10-es csatakban is elvezetesebb volt es sokkal sikeresebb is, mint ez a szar limitalt mm mellett.
De a lowe is.
Nekem is grindbol van az SP-m es szeretem is, meg jo statom is van vele, de osszehasonlitva a p8.8-al eg es fold a kettoes hagsulyozom a p8.8 full t10-es kozegbol, mig a masik limitalt mm-es,eggyertelmu melyiken jo a gun dep es az SP-nvan azert egy igen eros pancel, de mindezt ki lehet dobnia kukaba, ha nem jo az agyu.
vmi lowe vagy p8.8-as maratont bedobhatna a wg az eu-nak😊

Ha eltalálja, különben rikosé <#nevetes1>
torony teteje is-3nál minden átviszi
Forolto
Volt WZ-120-as tankom,tudom mit produkálhat.Gondoltam,hogy a kinai ágyú érdekeseket csinálhat,én a lassú töltési és célzási idővel nem vagyok megelégedve,de ha maga a tank pattogós és a közelharcot bírja akkor még lehet érdekes tank.

DasIsFuck
Igen be lehet loni, de 5-bol 5x garantaltan le fog pattani a 175 vagy 170-es atutes.
Ahhoz, hogy atusd pontosan azon a kis reszen kell eltalalnod es meg ha el is talalod azon muik az egesz, hogy nem kaptal-e minuszos rng-t.
Arrol nem is beszelve, hogy egy 0.46,0.4, de meg egy 0.38-al, te nem fogsz konstans pontosan loni, ehhez minimum egy 0.35-0.34 kell minimum.

SP-vel eleget jatszottam mar ahhoz, hogy alap reflex legyen egy is-3-ra az arany lovedek,vagy a type59-re, annak aztan semmi ertelme nincs, hogy 5 lovedekbol jo esetben atusson 2.
Foleg az is3 eseteben ahol nincs igazi weakspot amit ne lenne hasonlo lutri beloni, mint a front kozepet.

Sunsetjoy
AMDROBI, le kell szedni a tesztkliens telepítőjét (lásd besti hsz-ét), kiválasztani neki egy rendes wot mappától különböző helyet, ahová letöltheti a cca. 7-8 gigáját, majd feltelepíti, majd belépés után ott lehet bejelentkezni, és azzal tesztszerverre jutsz.

Ha nem akarsz kipróbálni egy prémtankot mondjuk vásárlás előtt, vagy megnézni, hogy milyen irányban indulj el egy-egy fejlesztési ágon, akkor piszok mód nem éri meg a vesződést 😄 Amit ott csinálsz, semmilyen kihatással nincs a valódi accountodra, a nevéből adódóan teszt.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

T34-3-at karácsonyi leárazáskor vettem, azóta: 175 csata - 3040 wn8 - 60%winrate - 2 csillaga csövön... de szerintem nagyon nehéz vele jól játszani, minden bukkanóra, hupplira figyelni kell, néha irtózatos mellé lövéseket produkál, motor és vagy sofőr minden 2. csatában meghal. DE ha ezeket megszokod, odafigyelsz, nagyon "FUN" tank a nagy sebzése és a limites MM miatt. Pénzt jól hozza ha nem gold-ozol sokat. Én nem bántam meg, nekem jó vétel volt, de persze ettől még másnak lehet eltérő véleménye. (Személy szerint az SP-t eladtam amikor visszavették gold-ért)
Elnézést a kései válaszért: 9.7 teszt
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.03.16. 12:05:08

Forolto
most én is fontolgatok egy új prémtank vásárlását az akció miatt.

T34-3 illetve P8.8 között vacilálok,többi tank vagy megvan vagy nem érdekel.

T34-3 azért érdekel mert szeretem a type59-esemet,formailag hasonlít rá,de másik accra kellene.
A P8.8 meg azért mert van FCM és CDC is de szintén nem ezen az accon.

Ugyanazt nem akarok venni igy ezért ez a kettő maradt.

Valaki???
Ja, be lehet lőni, sőt én már lőttem be a 122mm-essel E75-t is a kupoláján. A gond ott kezdődik, hogy baromira pontatlanok is, nem csak az a gond velük, hogy 175 az átütés. Az IS3 meg eléggé trollos azért, pontosan el kell találni ezzel a szovjet csoda ágyúval, nem csak úgy ránézek és bárhova lövök. A lövés meg szinte garantáltan nem oda megy, ahova szánod és a hajadra kenheted a tudományod.

Ezek az ágyúk a szó szerint közvetlen közelre, a test test elleni harcra készültek. Onnan be lehet lőni a gyenge pontját, bár ugye, ha az ellenfél kicsit is pengésebb és rángatja a tankot ide-oda, meg mindig a frontját mutatja, forog veled, akkor már ott sem olyan egyértelmű, hogy tisztán belövöd, mert akkora rikosét lőhetsz, hogy öröm nézni.

És ez "csak" az IS3, igaz ebből sok van, de van ettől keményebb ellenfél is a játékban, amelyiket a szovjet 175 pen 122mm-essel kéne legyőzni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 11:16:44
Szia olvastam amit írtál és nem értek vele egyet az IS3-mat simán belehet lőni szemből. A löwe meg igen érdekes minden át lövi viszont cserébe nem sokat tud át lőni viszont azzal brutális pénzeket hoz a konyhára.😄
Nem 😊 Napközben laptopról írok, valalmiért a magyar bill kiosztás nem tartalmazza a nullát, de remélem nem zavaró.
Ezért jó a cdc a gun deppel, azzal dombos terepen is lehet tevékenykedni. Nekem csak a grinddel megszerezhető wz-111 és SP van tier8 prém tank, de mindegyik nagyon jól hoz, talán a wz111 hoz a legjobban. Bemenni a sűrűjébe és nagyjából a saját hp-t le lehet vele sebezni átlagban. Ha nem lenne ennyire pontatlan és gyenge átütésű ágyúja, akkor még talán szórakozni is jó lenne, de a wz111-el izzadságszagú minden csata, minden lövésnél azon kell izgulni, hogy betalál-e és sebez-e?, nekem legalábbis nem szórakoztató. Egy komolyabb átütésű és pontosabb tank több élmény faktort tartogat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 10:44:45
Nem kell azzal spammelni, néha be kell tölteni, de többnyire elég az AP
Főleg hogy a WZ-111-es játékosok 99% arannyal spammel.Persze hogy nincs gond az átütéssel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pales27
nem műkszik a nulla a billeden?

Ezekkel a sniper meg support tankokkal csak az a baj, hogy nagyon kevés az olyan térkép, amelyiken használni lehetne ezeket. 1oo méter távolságból meg tök mindegy hogy az ágyú o,33 vagy o,4 pontosságú. Mondjuk én valamiért a T3o o,39 pontosságú ágyújával sokkal többször lövök mellé valalmilyen rejtélyes okból, mint t29 o,42-esével
Nekem nincs bajom a kis átütés nagyot sebző orosz ágyukkal, szerintem király a WZ-111 is. Közelharcra pont jó.
DasIsFuck
Szerintem könnyebb vele a játék mint egy kínai prém meddel például, szerintem pontosan a baromira jó ágyú miatt könnyű vele, gyakorlatilag mindent be lehet lőni még alap lőszerrel is amivel találkozol és mivel baromira pontos az ágyú, simán lőhető minden weakspot még 10-es tankokon is.(bár igaz én alapból német med vonalon szocializálódtam közepes tankok tekintetében)
(Szerintem a P8.8 még így is sokkal jobb mint a Párduc 2-ami elég vicc szerintem)

Nekem semmi pénzért nem kellenének azok a tankok amiken a szovjet 122mm-es kis átütésű,pontatlan,nagy célzó idejű ágyú van, gyakorlatilag a kínai prém med,kínai nehéz tank,szovjet nehéz tank t8-on mind ilyen, iszonyat...ha nem nagyon masszív arany felhasználásával játszod egyszerűen borzalom.
Gyakorlatilag is3-ra nicns is értelme szemből alap lőszerrel bepróbálkozni,is6 is nagyon határvonal,kv4-et még oldalról se ajánlott 170 körüli átütéssel meglőni,német nehezeket sem lehet tornyon biztosan belőni,lazán lepattanhat egy mezei is,tiger p,kv3 is bármikor,t9-es tankokról ne is beszéljünk.
És t8-as meccseken min 2-3 is3/is6 alap szinte minden csatában.

Ezért nem éri meg ilyen tankokat venni 10k+ goldért sztem, wz111-es tapasztalataimból egy fillért nem fizetnék ilyen szemetekért..
T34 vagy Löwe pl ezért jobb választás, nem tudom a t34 mennyire megbízható, de a löwét így teszt alapján eggyértelmű, hogy ez lenne az a tank amire kiadnék 10k+goldot.
Azon kívül, hogy német minden lövés oda megy ahova célzol,mindent átütsz alap lőszerrel is gond nélkül ami szembejön.

Most, hogy 6100 gold volt talán a p8.8 megvettem. Ahogy mondod, nem gyors, de azért nem is túl lassú. A torony kisebb kalibereket azért pattint és legalább HE-vel nem lövik szarrá, illetve nem kap folyton modulsebzést, mint a cdc. Idáig jó vele a sebzésem. Egyértelmű sniper tank, gyakorlatilag csak erre jó. Nekem tetszik, kezdőknek viszont nem ajánlanám, nehéz vele játszani.
Össze kell fogni az embereket; kell aki irányít, kell aki mondja, hogy milyen vasakra van szükség. Megpróbálhatjuk este.
Hogyan lehet teszt szerverekre menni,új tankokat kipróbálni?
DasIsFuck
Na tesztszerón adtam egy próbát a 8-as német prémiumoknak...
Hát nem tudom.

Sajnos teszt szerón nem igazán lehet normálisan kipróbálni őket a full t10 csaták miatt, de a párduc 8.8 valami eszméletlenül k*rvára adja az biztos!
Nem gyors tank,nem igazán jó az ágyúsüllyedése sem és páncél sincs rajta, na meg felrak t10-be...de komolyan ilyen rohadt epic ágyú mellett ki nem szarja le ezeket?

Ennél jobb közepes tankot nem hiszem, hogy találnék t8-on prémnek, talán a cdc, de azt meg he-vel is belövi minden, itt legalább van annyi páncél ami arra elég, hogy ne lője be minden he lőszerrel.
7200-ért kurvára megéri, az SP vicc ugyan ilyen árkategóriába.
Nem azért az SP egy jó kis tank, egyedi,jó kis páncél, de az ágyú nagyon sokat elvesz tőle.

Löwének is adtam egy újabb esélyt, még nagyon rég játszottam egy teszt szerón, hát nem tudom...ez is nagyon jó, nagyon korrekt az ágyú, bár a töltésideje igen lassú a KT-hez képest, míg mindössze 0.01 pontosságot kap..rof-is jóval rosszabb, de cserébe t10-es átütés(fogjuk rá, elvileg jobb átütése van mint az e-100-nak😄)
Frontpáncél is aránytalanul gyenge egy 20-assal azért lehetne több.
mondjuk oldalról azért egy fokkal jobb mint a kt meg a tornya is jobb ilyen szempontból.
Annyira nem is lomha,lassú mint vártam.
T34-et lehet kipróbálom egy másik accounton, de ha annyival zavaróbb az ágyú, akkor lehet ezentúl azon a véleményen leszek, hogy pusztán az ágyú miatt jobban megéri a Löwe.
Bár az alfáját felhúzhatnák 340-re, tekintettel a gyenge rofra.

DasIsFuck
Hát így nem igazán látom akkor értelmét, töltőn elképesztően nincs épkézláb skill a biztonságos elhelyezésen kívül.

Ezúton szeretnék szívből gratulálni az _MPZ_ nevű magyar klánnak játékosaihoz. Miután vért hugyozva, 270fokban harcolva nyertem nekik annyi időt, hogy tripla hevi szakasszal érdemi ellenállás nélkül eljuthattak a hegyen keresztül Himmelsdorfon az ellen bázisára. Simán befoglalhatták volna, de még annyi eszük se volt.

Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.15. 23:26:27

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!