World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.03.17. 12:12:55
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Akkor felhívnám a házigazda figyelmét arra, hogy itt is bugos a stug IV Ht-12 mission leírás.
Szerk:Közben megnéztem, hogy az itteni banner IM 2015 januári dátummal van kiírva, amit meg én néztem ( survive the battle-elsődleges) 2014 decemberi. Totál káosz.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.03.17. 11:42:32
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De amúgy a depression miatt nagyon jól el lehet boldogulni a perzsával, első medem amin 3 csillag kijött a gunra 😄 (bár t20-ra is meglehetne sztem csak akkor még mikor t20-al mentem, nem volt ilyen marks of excellence dolog).
Alig várom már h m48-al furikázhassak...imádom azt a tankot 😄
Elég durva statot lehetne összehozni perzsával full gold spammal...hmn 😄 (még nem mertem eladni...pedig már rég ki van fejlesztve a patron...úgy szeretem a perzsát 😄)
Stug HT-12
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.03.17. 10:05:55
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.17. 09:31:37
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem angolosoknak: fontolgatják, hogy teljesen kiveszik a Northwest (Északnyugat) nevű mapot. Lehetséges, hogy még 9.7-ben.
Ámen. Egyik, ha nem a legutáltabb pálya számomra.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ezt a 40%os sebzéses arty küldit milyen tierben csináltátok meg? valakinek a szakaszból mindig nem jön ki a lépés és nincs meg.
érdemes lenne visszavenni a brit 6os artyt?
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.03.16. 23:31:44
- Earlier, Storm announced that the matchmaker will be reworked for new version. Current state however is that this change will either not come at all or in very distant future as the person dealing with MM is very busy;
fasz kivan veluk mar, h egyetlen normalis dologt nem tudnak berakni az uj tankokon es a hd skineken kivul..
De sajnos valamelyik buzi wg-s alkesz variált. Most meg az E-25-öt szivatták meg.
angelus1991ster.blogspot.hu
Állat tank az a T20 - és végig csak goldot spammelt tier 7-es csatában....
captured tankokat is elvetették már úgy tudom.
A t95/t96 tankok viszont esélyesek, hogy majd a második amerikai med ág tankjaiként lesznek jelen.
Ezek az M4 variánsok pl simán lehet hogy prém vagy reward tanként majd fognak szerepelni, vagy lehet rengeteg ilyen már kész lévő modellt amit aztán soha nem raktak be, tervezik majd a küldetés jutalmakként kiadni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Újabb tank került a listámba, no nem mintha helyem vagy kapacitásom lenne rá😄😄😄
szerk én a 10-es medre gondoltam:S
bár a 112-től olyan ágyúval nincs értelme semmi jót várni😄
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.16. 21:33:37
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerk.: kimaradt, hogy ettől még rohadtul idegesítő, hogy hátrafelé kell vele közlekedni. 😄
Az Obj.416-ot meg pihentettem egy időre, mert kihúztam a következő tankot belőle, de most újra elővettem, hogy menjek vele végre valahára egy Ace Tanker-t, de megint csak felhúzott. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ebben a körben már azt hittem, hogy meg is tudom csinálni. Nem volt arty, tier 9 meccs, szinte csak heavy-k + td-k. Bementem középre, folyamatosan lőttem + spottoltam (gondoltam én 😄), de ez sem volt elég. Pedig még az összes prémlőszerem is ellőttem az E-75-ökre + az AT-15-re, csak legyen már meg... 😞 Két csillag ott van a csövön, nem gondolom, hogy olyan gyengén játszok vele (bár még mindig utálom), de az istenért nem akarja megadni. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.03.16. 20:59:28
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Háát nekem baxottul bejön azt kell mondjam😄
Nem elég, hogy vmi kegyetlen jól néz ki, de vmi isteni menettulajdonsága van, nagyon jó kis ágyúval megáldva, átütés kicsi, de hát ezerszer ez mint az SP eddig😄
Kólával olyan mint egy rallys autó és baromi jó az ágyúsüllyedés.
A vicc az, hogy majd ha meglesz ez lesz a második amcsi 8-as prém medem, miközbe az amerikai medek közelébe sem nézek, sőt amerikai tankokból is a t32-n kívül nincs egy tank sem ami maradandó lenne a garázsba, ott a t29, de istentudja milyen régen mentem azzal és valszeg első választás lesz, ha vminek kell majd hely😄
Akkor már EZ jobban ledöbbentett.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8