World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Németekhez már ideje lenne a VK6501H-t behozni t5-re 1500-as árkategóriába prém nehéz tanknak...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
angelus1991ster.blogspot.hu
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
de egyébként agyrém havernak mikor csináltuk volt gond
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Elindulok a mostani csatában az E75-el és szabályosan utat kellett törnöm magamnak a sok össze-vissza mozgó csapattárs között, elképesztő kavart tudnak csinálni ezek, egyik lightot toltam magam előtt, mert éppen olvastam a tableten és nem számítottam rá, hogy valamelyik hülye beugrik elém. Nagy nehezen szabad térhez jutottam, megyek támadni erre keresztbe bejön elém egy wz111, utána elfordul srégen, kapja a lövéseket és nekem tolat, de én nem megyek ki az arty safe helyről, bocsi. Sőt, miután kiszedték, jól jött LFP takarónak <#nevetes1>#nevetes1>. Riportálással fenyegett, amit nem tudom, hogy megtett-e, én riportoltam az biztos. Szóval érdekes, ez az új divat, hogy valaki odajön akár egy kisebb tankkal és akkor én takarodjak onnan különben riportol? Persze a saját hülyesége, mert minden ellenség spotolva volt korábban, tudhatta, hogy ott vannak, de kimegy eléjük.
Csata: Malinovka
Jármű: T25/2
Szerzett tapasztalat: 1 813
Szerzett kredit: 46 389
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

replay
és lehetőleg a normál fejlesztési ágba kerüljenek egyedi tervek mint a prémium részre én azt mondom.
A két szinttel nagyobb heavyk kilövése nem a T8 tankok dolga, erre ott vannak a ti T10-eseitek.
Amit tehetsz, hogy megpróbálod megkerülni, hogy hátulról/oldalról tudd lőni, vagy betöltöd a goldot.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Előröl: hasi páncélt luggatni, parancsnoki kupolákat, tornyon a lövegpajzs melletti egyenes lemezeket.
Hátulról merőlegesen vinnie kell, szögben necces.
De a mögékerülés a legbiztosabb bizonytalan.
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.03.18. 18:36:41
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2015.03.18. 18:32:24
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.18. 18:17:28
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.18. 18:12:05
Korai PZ variánsok még oké a Japán Császárságban.
Egyre alkalmatlanabbak a WoT-hoz. Csoda , hogy még a mostani francia tankok bekerültek. következő patch-ekben mi lesz?
-Tiger II Porsche mit 8,8 cm -KwK L/71 új trémium tank.
World of baszunk rátok, kaptok kevert tankot újba, játszatok azzal , nekünk meg dől a lóvéc. játék lesz lassan.
Németbe meg +1 teljesen copy paste normál tank amibe semmi egyediség nincs a német nehéz tankokhoz képest.
Kivételesen ezt nem tartom baromságnak.
(német vonalra betéve az lenne, de így, hogy a japánok kapják van létjogosultsága)
A kínai Type 59 test és Patton torony meg szintén baromi igéretes prémnek néz ki t8-ra.
Régen a béla egy mocsok sz.r tank, csak kicsit durva buffot kapott és most meg mindenki azt akarja az IM-hez. A WG meg mindig kinyírja, lecseréli, szétszedi stb a népszerű tankokat és talán jó és használható darabokat, mert attól lesz jó a játék szerintük.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.18. 16:56:53
Bár, még mindig azt mondom, jobb lett volna mellékágba vezetik a Muaschent, és a VK4502B megmaradt volna. Az egyik legrégibb nehéztank, faszság kivenni. Legközelebb mi jön , E-75?
Nem csak a beforgatáshoz, a sidescrapehez is jól jön.
Ha ezek rajta vannak, már nagyon jól testre szabott a tankod. 4 skill sorba belefér mind, a 4. helyre olyanokat kell rakni, amik azonnal aktívak, pl recon, javítás. Azt kell megfontolni a fejlesztés közben, hogy hajlandó vagy-e beáldozni aranyat a "skill reset"-re, ha igen, akkor kicsit jobban lehet játszani a skillekkel és nem lesz inaktív, de ha nem, akkor inkább le kell nyelni, hogy nem aktív valameddig, mert egy jól képzett legény brutális xp-t veszíthet resetnél különben.
There is but one rule: Hunt or be hunted.