World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ezt meg a video ala biggyesztette:
"Lehet, hogy nem mondtam el mindent de szerintem a legfontosabbakat kiemeltem amit erről a tankról tudni kell 😄 azért azt utóla azért utólagosan: kedvenc tankom és ezzel volt a legjobb meccsem is azaz 9 kill top gun radley walters medál kiváló sofőr jelvény tank ász 😄 "
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
angelus1991ster.blogspot.hu
Mi a fasz köze van ahhoz , hogy ha valaki mozgássérült, akkor eredendően rossz játékos?
Videóban narráló kölök nyílván hülye a játékhoz, és a teljesen alkalmatlan egy videót is narrálni. Hála a TS technikának ( amely mint mindig esélyegyenlőség mintapéldája) , az internetet elárasztja az ilyen tucat szemét.
Ha lehet, még több ilyet!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.19. 15:08:57
4fps+300ping<#falbav>#falbav>
Már 3xor nézem de még mindig sírok a röhögéstől<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
wot nick: PsychoTrooper
Az meg hogy mi skill nem is olyan egyértelmű. Ha valaki ment 4k csatát a hellcatel még csak nem is azért hogy jobb stat legyen hanem mert élvezte skilles mert jó adatai vannak? Mit csinál t9-t10-ben? Mi alapján kéne osztani? Régen azt gondoltam valami ligás rendszer kelleni mint a starcraftban, ha 10k csata után is 140 wn8-al rendelkezel bizony maradsz a bronz ligában. De az is más játék ott sokkal inkább saját magad vagy nem kell 29 másik emberrel számolni
No mind1 szinte stabil 1k minden csatában minimum a sebzés, de elképesztő milyen agyhalott retardált sereggel kerültem folyamatosan össze.
Volt olyan t8-as csata ahol én 2k sebzéssel zártam és vagy 7 tank 0 sbezéssel zárt köztük t8-as top tankokból 3...
El is nyomtam mindre bot reportot...2 csata alatt elfogyott a napi 10😄
Másik meg, ezzel az ágyúval nagyon gyorsan beleszerettem a tankba, pedig már olyan jól el is adtam magamba, és megvettem az a-44-et...😄
de sajna nem tarthatom meg, most ezerrel nyomni kell a ruszki medeket, no meg vissza kéne vennem a type-58-at is a kínai medvonal miatt...
Mire elérek a 416-ig kellene még vagy 2 med legénység, kv13,t43-at párhuzamosan tervezem farmolni, legalább lesz lehetőségem kipróbálni a kv-85-öt is végre valahára, így hogy már nem op megengedhetem magamnak😄
Apropó, hol tudom megnézni azt, hogy 75%-os legénységnek mennyi xp-kell, hogy elérjék a 100%-ot?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Miután a wn8 ratingből számolja ki ezért az mm-nek semmi köze hozzá, az a tankokat párosítja nem az embereket.
1. nem látom
2. nyílvánvaló okok miatt nem anyázom-zsidózom-gázkamrázom stb.chat-en
3. nem vagyok afk
4. nem lövöm a csapattársaimat (csak véletlenül)
ha ezeket nem csinálom, akkor aztán tökmind1 hogyan vergődnek én bann-t úgysem kapok csak ők agyvérzést 😊
Valószínüleg ki fogom én is kapcsolni a chat-et és csak szakaszozáshoz kapcsolom vissza. Egy ideig mentem úgy és tényleg nyugalmasabb, kevesebb stressz. Kicsit hangsúlyosabb ilyenkor a játék jelleg és kevésbé érződik, hogy közösségi dolog, nincs kommunikáció.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.19. 13:38:25
Pl: a gyengébb tankokba amik gold kell azoknak tier 1,5 +/+ kellene. Vagyis 2 tierrel magasabbak közé ritkábban tenné, pl 10-csatából 2-3szor.
Abban gondolom egyetértünk, hogy bőségesen van még MM tartalék abban, hogy nagyjából egyforma erejű csapatokat dobjon a gép egymás ellen, de mondom, hogy mindenki kielégüljön, minden 5. vagy 10. csata mehetne a mostani módszerrel is.
Kezdhetnék olyan apróságokkal is, hogy például városi csatában ne egy oldalra kerüljön az összes szuper nehéz tank a másik oldalra meg nyomorult medek, mert ennyire erővel le se kéne játszani, mondja meg a program, hogy a nehezek nyernek 90%-ban ilyen esetben és jóccakát.
Aki 20-30 ezer csata alatt nem tanult meg játszani az soha a büdös életbe nem fog.
Egyszerűen néha már fáj nézni a szenvedésüket,ezek ezt a full szopást élvezik is?Mert amit előadnak játék címszó alatt az minden csak nem az.Oszt közben pedig töltik a játékba a lóvét mert ezek a nyomoroncok tele vannak drága prémtankkal.
Olyan mintha megvenném a több százezres futball szerkót magamnak közben meg nem is tudok focizni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Megvetted már az IS-8 at? Nekem nagyon bejött. Megtartottam azt is, bár már megvan az IS-7 is.
Azt vettem észre, hogy a kínai, és francia T8-as tankok mintha többször lennének top tier, mint a többiek.
A 110, és az AMX 50 100 ebből a szempontból talán kedvezőbb MM besorolást szokott kapni.
Próbálkozz velük, mindkettő nagyon jó.
Ennek lehet ilyen nem várt mellék hatása, hogy ott a rengeteg IS3, mindig kiválaszt párat belőlük és kell mellé "töltelék". Tényleg észrevehetően gyakran kerül tier10-be és én ezt a népszerűségével tudom magyarázni, feltéve, ha elfogadjuk a WG magyarázatát és nincsenek mindenféle érdekes algoritmusok. Mondjuk nekem az a megjegyzés tűnt a legfurcsábbnak, hogy az az illető, aki az MM-t fejleszti nagyon elfoglalt. Mivel elfoglalt mégis? Mindenféle módosítást elhárítanak, ami az MM-t érinti. A másik kérdés, bassz.tok már meg, vegyetek fel még egy fejlesztőt, aki az MM-el foglalkozik. A k.rva pipacsokra meg faágakra meg madarakra tuti biztos van egy egész osztály is, de az MM-t egy nyomorult bütykölgeti. No comment erre, de ez nagyon durva ha belegondolunk a fontossági sorrendbe, amit az erőforrás elosztása tükröz.
Örömmel jelentem, hogy elhasználtam a 10 feljelentést ma, cirka 5 csatában. Utoljára egy 3 fős szakaszt riportoltam, mert az volt a bűnöm, hogy a borsiggal többször rálőttem, sőt sebeztem is az egyik szakasz tagot, aki utána folyamatosan ugatott a chat-ben és feljelentéssel fenyegetett. Én biztosan riportoltam. Korábbi csatákban meg mindig volt valaki, aki engem vagy más csapattársamat riportolással fenyegetett, ezeket én automatikuson felnyomom és az unsportsman... kategóriában, mert a noobok is azt használják. Minél többen tennének így, annál hamarabb leszoknának az agyhalottak a riportolgatásról, mert most már tényleg oda jutottunk, hogy simán azért riportolhat valaki, mert meglőttem.
Mióta nem ugatok annyit a chat-ben, mert próbálok az igénytelenségre nem reagálni, megszűntek a napos banjaim, szóval igen, a sok fogyatékos a chat-beli szövegelésért felnyomott unsportsman kategóriában folyamatosan és kaptam a napi banokat szinte hetente, most megszűnt, kb 1 hónapja semmi.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egyrészt megfosztottad magadat az egyik legjobb T8 heavy tanktól, másrészt kidobtál az ablakon egy csomó kreditet.
Soha nem adtam el úgy tankot, hogy nem volt kifejlesztve belőle a következő. Voltak nyűgös ágak, de azokat csak duplázgatva előbb utóbb meglett az utód.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.19. 08:51:58
főleg hogy még csak szarul se ment a játék mert 1.2k körüli win8am volt vele 😄
meg mondjuk pár missiont megcsináltam
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
annál "pechesebb" szériát nem tudok
és tudom hogy arty meg minden, de az akkor is nonszensz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

replay
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.18. 23:28:59
Ha StugIV 4 ággal megvan , és az 5.ágat a csaj miatt megcsinálom, a plusz 5 elismerés nem megy át a T28 HTC-re.
Vagy az elismerések jutalom tankonként különböznek, nem lehet a többlet tokent-t felhasználni a következő tankra?