World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Első gondolatom, hogy te voltál az a megáltalkodott , hogy ilyen proli-buzi módon hirdetsz. ÁÁÁ.

Maraton misszió keretében visszahozhatnák, vagy a KV-5-t.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.20. 13:06:50

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem megvan és az accom sem eladó. Csak érdekesség képpen tettem be. De ennyit valóban nem ér.

wot nick: PsychoTrooper

Húzza a faszára! Semmit sem ér sajnos az a tank. Ennyiért már normális 1/16-1/10-es RC-ben megveheted.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.20. 12:58:33

wot nick: PsychoTrooper

Lehet oneshootolni, szemből, hátulról, de ha jön a trollos ágyús és beforgatom akkor az oldalát kínálom fel, ami nagy célpont, azt lövik. Az oldallemez meg nem csak dísz rajta, 100-150hp-t szoktak bele sebezni max. Most nyilván nem kv2-ről beszélek, de az még nem lőtt rám, nincs meg régóta a stug. Már összefutottam viszont jópár trollos tankkal, tier5 környékén főleg hemzsegnek és eddig legalábbis sikerült az oldallemez segítségével megúsznom a full hp-ról való one shoot-ot. Kisebb hp-ról már lőttek ki természetesen.

Jól pörög a stug, tessék használni rajta az he nyelő oldallemezt.
Gyűrűs napfogyatkozás: 2075. július 13. 04 perc 46 mp -Magyarország, Ausztria
Teljes napfogyatkozás: 2081. szeptember 3. 05 perc 33 mp Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc

(wikipédia.hu)

Hát igen, de ennek is örülök.

"Hazánkból 2015. március 20-án részleges napfogyatkozás lesz megtekinthető a kora délelőtti órákban. Az év első teljes napfogyatkozása lesz, mely a Kárpát-medencéből (is) részlegesként lesz megfigyelhető, bár az utóbbi és előttünk álló évek egyik legnagyobb fázisú fogyatkozása lesz, a maga 57,5 %-os fázisával. A következő, ennél nagyobb fogyatkozás 2026. 08. 12-én (88 %), illetve 2030. 06. 01-jén (72%) lesz, bár előbbi közvetlenül napnyugta előtt kezdődik, és hazánkból már nem lesz látható a maximális fázis." metnet.hu

T28 Prototypera milyen felszerések ajánlottak?

Azért a 1999-es jóval látványosabb volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem kell órákig nézni, csak egy fél pillanatra.

SutgIV-et közelebbről simán lehet még tier4/5 105mm-es AP-vel is oneshotolni. A 20mm-ess homloklemezt pont a test közepén minden overmatchelni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igen pont úgy jobban kiégeti a szemed.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kis ponton, 1-2 mm-s ponton átnézve is meglehet nézni. Pl. az ujjaiddal csinálsz egy kis látószögű négzetfélét.

Szemüveg nélkül és utánna lehet játszani.😊
Alacsonyabb szinten, tier 4-5-ön még oké a nemtornyos TD.

Ja és mindenki menjen ki és nézze a napfogyatkozást.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.20. 09:51:27

18 000 000 credit van a 260as küldikhez meg 40 prémnap az szép XD
Látom megértetted, amit írtam <#nevetes1> Akkor egyszerűbben fogalmazva, hátha most, nem 50%-al több legénységi xp-t kap egy prém vagy prém jellegű tank, hanem tierenként eltérő az érték, de pl tier 5-ben +109%-t ! Én mindig 50%-t tudtam, szóval jó, hogy utána számoltam.

Nekem tetszik a stug iv, az ágyúja 110 penes, ami nem sok, de még éppen használható kategória, jól pörög, a sebessége ok lenne, de tolatni borzalom lassan tud (hellcat érzés), szóval spot után menekülni nem esélyes, amúgy is 2-3 lövés és meghalt.

Szóval egy használható tank, nem op, de nem is gyenge a tierjében. Az oldallemez nyeli a troll ágyúk HE lövéseit, még egyszer sem oneshoot-oltak pedig tier5 környékén rengetegen a trollal mennek, de figyelni kell, hogy az oldala kapja be a lövést, ebben segít a gyors pörgés.

Ha tier5, akkor még mindig sokkal inkább a T-25-el vagy a matilda iv-el vagy a kv220-al gurulok ki, azok több játék élményt adnak, de képeznem kell egy plusz töltőt a tier9-10 TD-kre ugye és erre a célra kiváló. Sőt, az E100 + töltője a stughoz kapott legény lesz, most képzem, hogy 100%-ról induljon (legalább 60e xp-t kell összeszednem rá).

Meglepődnék, ha valaki a stug iv-ért lenne megőrülve, mert átlagosnak mondható tank csak, de a célnak, legénység képzésnek ideális, ha nincs pl egy másik német prém td a garázsban. Ha van is másik német prém td, a napi duplákat érdemes megcsinálni a stuggal, nagyon jó legénységi xp-t hoz.
Na ne csesszé😄 Stug IV alapból gyorsabban fejleszti a legénységet?

Amúgy milyen gép? hogy jött be nektek?

TD-15 van hátra még.

DasIsFuck
Én arra értem, hogy a tierért járó bónusz vagy vmi ilyesmi neve van, na most egy t5-ös csatában egy jó csatáért jár vagy 300+ xp egy kiemelkedő meg még akár 4-500 is lehet, ez egy t8-ban kb 100+ épphogy.
Én nem tudom a pontos működését, de én abban a hitben vagyok, hogy a meccs végén kapott össz xp 50% még plusszba megkapják kiosztható xp-nek a legények.

Nos, mint mondtam én nem tudom a pontos algoritmust mögötte, de t5-ös tankba több xp-t lehet hozni, ami egyértelműen jobb fejlődést biztosít a legénységnek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ha már megemlítettem a pz ii d-t, akkor mentem is vele egyet, bár nem nagyon szeretem, mert nagyon igényli az arany lőszert, anélkül szenved, de ez meg sokba kerül.

Belefutottam egy söpredék germán mega statpadder 3-as Ltr szakaszba. Köpték az aranyat, ahogy a csövön kifért. A vezérüknek még annyi esze is volt, hogy a pribékjét küldje spotolni és ő lőtte ki a foglaló társunkat, ő kapta a medált. Nekem csak egy kérdésem van. 6e+ csatával az Ltr-ben, gondolom pengés legénységgel, jó WR mellett, irtja a nyomorult kezdőket arany lőszerrel, modullal, mindennel felszerelt tankjában és mégis nagyon messze van a lila wn8 szinttől <#confused> Az ilyen minek erőlteti, komolyan? Legalább elkentük a száját, de fel kellett áldozzam magam, különben senki nem mozdult volna a csapatomból és simán döntetlen lett volna.

A legény képzésre a válasz, hogy igen, ha nem sajnálja valaki az aranyat a tankból, akkor elég jól lehet a legényeket nevelni és fejleszteni kisebb tier tankkal (erre rosszul emlékeztem), de nekem hányingerem van ezektől a statpadderektől, akik ott hemzsegnek tier1-3-ban. Amúgy is egy T-25 vagy matilda iv csata messze érdekesebb, mint ez a kis tier hentelés és jóval több kreditet is termel nekem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, hogy másnak is egyértelmű-e, de én úgy hittem mindig is, hogy a legénység +50% xp-t kap prém tankban. A helyzet meg ugye az, hogy pl egy tier5 prém tankban, vagy pl a stug iv (itt vettem észre, mert csak most számoltam utána) először kap +40% xp bónuszt az alap xp-re és ezt a megnövelt teljes értéket szorozzák még 1,5.

Konkrét példa utolsó stug iv csatám: alap xp: 594 legénységi xp: 1246, tehát egy normál tankhoz képest 2,09x legénységi xp-t kap. Kb úgy lehet számolni, hogy fele idő alatt lehet kiképezni a legénységet egy tier 5 prém tankban. Egy tier8 prém tank viszont már csak +10% xp bónuszt kap, úgyhogy ott a legénységi xp szorzó 1,65.

Tier2-3-4-ben magasabb a szorzó, tehát pl az ajándékba kapott tier2 német tank esetében 2,55x, tier3 is 2,4x, de nem tudom, nekem úgy tűnik (utána lehetne mondjuk nézni), hogy tier5-ben lehet értelmes alap xp-t kapni, de a kisebb tierben elég keveset ad, de ez nagyon szubjektív, lehet, hogy nincs igazam. Akárhogy is a tier5 már nem annyira pedo, nem bírnék tier2-3 prém tankkal sokat farmolni, még akkor se, ha nem jól emlékszem és legénységi xp szempontjából jók lennének.

Nekem is a tier5 jött be a legjobban, mint legénység fejlesztő és ott meg lehet csípni féláron a tankokat, sőt pl a matilda iv-t szinte bagóért vettem.
DasIsFuck
A test megépült csak torony problémák voltak és nem cserélnék le, lejjebb sem vinnék sztem a vk36-ot és őszintén az nem lenne túl jó, ha t6-on egy történelmi tigris,t7-en meg egy teljesen történelmietlen lenne.
Így legalább egyedi a t6-os német nehéz, meg ha már lecserélésről van szó akkor lehet úgy lenne a legjobb ha a tigris h lemenne t6-ra történelmi ágyúval és a vk4502B meg ugyan olyan páncéllal mint a tigris csak döntött frontal, ugyan azzal a mozgékonysággal és ágyú karakterisztikákkal.
Bár ez meg megtörné a henschel vonalat.
De még a leichte löwe is bejöhetne t6-t7-re az is ekkora páncéllal rendelkezett volna csak 10.5 cm-es ágyúval.(ugye más nemzetek is kapnak 105mm-es kalibereket t6-on, csak a németeknek nincs)(meg olvastam hogy a jelenlegi prém löwének is volt egy 140mm-es frontpáncélzatra áttervezett tervezete)

vk6501H meg t5-ös cucc 75l/43-al és 80mm-es páncéllal előd/oldalt/hátul csak semmi döntöttség.

De ha a sima tigris történelmiesedne a P-nek is le kéne mennie t6-ra történelmi beálításokkal..

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.19. 21:15:37

DasIsFuck
érdemes t5-ös prém gépeket beszerezni ahova elérhetőek, mert olcsók és azok adják a legjobb prémium xp bónuszt.
így pl igen hatásosan végig lehet húzni egy-egy nemzet vonalat, hogy mikor átképzed a legénységet a 10%-ot vagy 20-at ha más tankosztályba kell képezni könnyen letudd.

nem lenne evvel baj, ha nem nyomnak orrba-szajba mindig h nem lesz tobb clone-tank..
..amugy fantasy tankok kitalalasa sosem volt problema szamukra, ezert is log ki a lolab, hogy annyirol van csak szo, h szarnak az egeszre, jo lesz neketek igy is..
amugy a nemet agba nem ferne be dolgot egyaltalan nem ertem, plane nem heavy agon. tier6ba a loszar kitalalt vk heavy helyett sokkal ertelmesebb megoldas lehetne..
Biztosan, de miért kellene 75%-os legénységgel játszanom, ha van jobb? Egyébként az lemaradt, hogy nem volt elég free xp-m semmit egyből rátenni, így ebben a stock-os körök is benne voltak. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Köszönöm!
Csak, hogy spammeljek kicsit 😊

DasIsFuck
Aminek van értelme az nem, márpedig van egy történelmi kapcsolódási pont és japánoknál amúgyis hiány van nehezekből, úgyhogy legyen csak tigris prémnek és egyedi japán dizájnok a fejlesztési fába.
Meg aztán német vonlba nem férne be sehova a tigris történelmi setuppal úgy, hogy ne legyen túl szar vagy épp erősebb mint a normál nehéz tank.
Szóval a japán tigris esete eggyáltalán nem zavar.

Target damages
Felmész erre az oldalra, itt le van írva hogy melyik tankhoz mennyi sebzés kell a zöld/kék/lila szinthez. Kiválasztasz egyet amivel jól megy és azzal sokat mész.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Raksz egy komoly legénységet a jagd panzer i-be. Tier2-ben erősen op az a tank, 4e wn8 simán hozható, átlagban természetesen és még kiemelkedő játékot sem produkáltam vele, volt benne tartalék. Másik megoldás, több aranyat használsz <#nevetes1>
Én is úgy emlékeztem, hogy nem. Ha ezt még buffolják, akkor lehet vissza veszem a normál accountomra is. 😊

Malarki: Innen jött az ötlet. 😄

Csak kötözködni akarok <#boxer>. Nem tudom , hogy a srác oktatási céllal tette-e fel, annak természetesen kevés, de ha választanom kellene akkor inkább 10 ilyen 2 lövéses csapattárs, mint a szokásos 0 sebzéses, meg 1 lövéses török-siemka bot csapat.
A wn8-at hogy lehet a leghatékonyabban javítani?
Na, tegnap sírtam itt hogy nem megy a heavy capture aztán sikerült egy szürreális csatában megcsinálni. Kis szórakozás: replay
Szinte csak heavy-k, arty beszólások majd kiherélés, minden tank egyetlen oldalon T9-ben! majd sikerült egyetlen capture ponttal befejeznem. A végén váltottam heat-re hogy biztos legyen a 2k sebzés. Kicsit szomorú hogy ki-be mászkálok teljesen önző módon a cap-ből nehogy a 2k damage előtt behúzzuk de ezek jól megtervezett küldetések.

Talán 75%-os legénységgel nem ment volna ilyen jól.

Rendben akkor azt veszem előbb. Ahogy látom ezt sokan véglegesen is meg tartják, gondolom nem véletlen.
Cromwell.
A kínai copy tankok zavarnak, de a japán zászlós Ctrl+V Tigris nem? Fuck logic.
Az aztán név 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

DasIsFuck
Mind a kettő egyedi tank lesz, nem tudom a mi bajod velük.

a tech tree-ben lévő t-54-et pl simán szét lehetne választani, elvégre az is ilyen fantázia tákolmány, hogy korai testen késő torony.
Ha külön tanként kerültek volna be a változatai arra se lehetne egy rossz szavad sem, mert igen más karakterisztikája volt a korai és későbbi változatainak.

Az eggyértelműen rossz klónosítás az a kínai fában lévő t2-t5-ig lévő copy tankok.
T6-tól már egyedi mind, talán csak a type-58 az ami még ebbe tartozik, de a többi már egyedi karakterisztikákkal rendelkezik.

Sziasztok! Melyik tankot érdemesebb megvenni, a cromvellt vagy a KV13-at? Egyenlőre csak egyre van creditem és free xp.
Még nem buffolták, de állítólag fogják. Én is egész megkedveltem a végére, szemben a 13-90-nel, amivel nem szeretek menni. Igaz, csak azért húztam ki, hogy hamar meglehessen majd az AMX 30, de ez a terv kútba dőlt, mert időm sem nagyon van játszani, és ha igen, akkor se a 13-90-nel, ami igen ellenszenves nekem.
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az AMX 13 75 már megkapta a buffot, vagy csak ezután fogja? Csak mert szerintem egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy mondják:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt 2 délután alatt, szakasz és prémlőszer nélkül sikerült vele összehozni. 😊

T-54 egy fraktál tank.

Hát ott van még az az ocsmány Type 59/M48 torzszülött... Meg a következő T-54 prémtank, amit nemsokára jön tesztre, elvégre nincs még elég T-54 permutáció a játékban.
Előre félek , hogy mit találnak még ki.

Tudod mi lenne még szemétség? Japán felségjelzésű Tigrist kiadni, mint japán prém heavyt😛
És akkor szerinted egy Youtube-os WoT "oktatónak" a meccsenkénti két lövéses színvonalra kéne "tanítania" az újoncokat? Most nem tudom, hogy csak kötözködni akarsz, vagy tényleg elhiszed ezt a csacsiságot.
M56 Scorpion-t komolyan gondolják? IM missziós tanknak oké. De kiadni pénzért, szemétség lenne.

Screenception? 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB