World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 3x annyi lepattanó melyik tankkal lehet megcsinálni a vk b-n kívül?
voivod32
Hát... ilyen meccseken elég nehéz lesz összeszedni azt a maradék 30k xp-t a Masuhoz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hétfői darab lehet <#hehe> Ha amúgy lenne kicsit jobb gun depje akkor már megközelíthetné a bulldogot használhatóságban, de így még mindig a bulldog a legjobb tier7 light.
Te valami nagyon rossz darabot foghattál ki 😊
Épp nemrég mentem egy kellemes kört vele.(wotreplays)
27 lövés 23 talált 23 pen. Standard ammo.
Mozgékonysága, az ágyúja a páncélzat mind nagyon jó ami rontja az összképet a gun depression. Vagyis annak a teljes hiánya.
Viszont gyors, fordulékony és jónak mondható az ágyúja. Menetből a k.rva nerf miatt nem talál el semmit, sokkal jobban használható volt korábban. Minden light könnyen veszi a lánctalpát, az nem különleges ebben.
Lunki88
Na én ezt az ablakot talán soha nem is fogom látni. 😊 Gratulálok hozzá! Gondolom sokat küzdöttél érte. Amúgy mikor kezdtél neki az egész küldisornak?
Ezen az LTTB-n nem tudom, kit kajánlanak ennyire. Menetből meg kapásból semmit nem talál el, ráadásul nagydarab és könnyen trackelődik. Komolytalan fostaliga.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Érdekes! Én is pont ezeket szoktam írni a oneshootoló artyknak! De esküszöm, nem az én nyolcadaccom volt! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A felröppent nevek közül fcm pak és a pzs35 (erről még nem tudni, hogy mi lesz, mert ugye nincs mm limitje, szóval akár meg is maradhat) érdekel engem, de nem hiszem, hogy megveszem, talán, ha lesz addig féláras akció, ami viszont nem várható szerintem.

Nem véletlen, hogy az E25-el kezdték, mert szerintem az a tank talán a legértékesebb mind közül. Félelmetesen jó csatákat lehet vele menni, izgalom, taktika, minden van benne. Nincs még egy ilyen tank a játékban szerintem.

Mikor már tele van a búrám a sok idiótával, mindig előveszem és ezzel gyakorlatilag minden csata izgalmas és érdekes.
Harkov pálya (nem is igazán kedvező neki), 7 frag, 2,1k sebzés és az ellenfél totális morális szétesése a brutális golyószórás miatt. 4 Tank nem mert kijönni a fedezékből, mert ha csak kidugták az orrukat már kapták az áldást és közben egyszer tudtak felspotolni, de utána hátrébb mentem (ezért kéne látótávra is felkészíteni a nehéz tankokat, legalább skill szinten, hiába unortodox gondolkodás, mert mi van, ha nincs aki spotoljon? meghalunk hősiesen vagy mi, robogunk a lövés irányába aztán egyszer csak meglátjuk, f.sza?)

A sík ideg ellenfél visszajelzése csata után, teljesen szétesett a csapatuk, nem bírtak mit kezdeni az E-25-mel és az ő e25-jük egy bot idióta volt:
Orta_Direk (16:09:20) TEACH playing e-25 in my teams player he is ******* noob😞
mrkts (16:13:45) true, e25 can be a good weapon

A type59 körül megy a hype mindig, de szerintem az E25 messze többet nyújt játék élményben, igaz nincs type-om, ezt most úgy mondom, 5 csatát tudtam menni egy kölcsön accon még tavaly, de semmi különöset én azon észre nem vettem.

A WG is csinálhatna több ilyen különleges és érdekes prémium tankot, akkor talán többen is megvennék. Pl a cdc szerintem egy jó kísérletezés, gyors, jó gun dep, stb, használhatónak tűnik. De ilyen f.szom klónok meg lebutított normál tankok (sta2 pl) nagyon lehúzás szagúak és kiszedték a legjobb és legérdekesebb prém tankot, az E-25-t a játékból. Ha nem is lesz type szintű hype körülötte, mert elég nehéz játszani vele, de szerintem sok ember bánni fogja, aki nem szerezte be.
xotyi
Ebben én is belefutottam tegnap, egy T14-ben csücsülő vévörös kolléga nem tudta feldolgozni, hogy nincs abban semmi szerencse az hogy M4-trollágyúval 670 Hp-t (nem egy lövéssel)lefaragtam róla a 690-ből, persze kaptam utána a chatban az ilyenkor szokásos "cocksucker" son of a bitch" és a többi kedvességet, meccs után még egy kicsit pörgött arcon hogy gyakorlóban megmutatja,hogy ő a jani.. 😄

Trance&Friends nothing more..

Szerintem a hatos, ez a legtöbb modpackban is az alapértelmezett. Én legalábbis sosem hallottam fekete noobozni az embereket, ami a tizesben a legalja kategória... A sárga viszont mindkettőben a középmezőny.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.24. 15:24:34
DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sok mindent én se tudtam csinálni, mert elején ellőtték a sofőrt. Többnyire csak a golyózáport fogtam, mert valami futrinka bozótból folyton spot alatt tartott, és ki se tudtam onnan jönni. A végén hatból hármat magammal vittem. Meglehetett volna, ha egy afk védi legalább az egyik oldalam.

Szép egy csapat lehetett, mi lett volna ha az a 18k mind beléjük megy? <#worship>
Már lehúztam a wc-n a többivel együtt, mert nem lett win, így a szükséges 5 token sem. Fisherman's Bay D1 hull-down pozícióban szedtem össze.

Replay or it didn't happen.
lacibacsi
Köszönöm!

Más téma: melyik az általánosan elfogadott színezés WN8 alapján? A 6 vagy a 10 szintű skála? (Ha tehát azt hallom, hogy citromsárga, akkor melyik skála alapján az?)

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

HT-15-nél IS-7-el 18k bevett/kiosztott/blokkolt sebzés, volt ennél több? VK-B nem ér.

KARINTHY FRIGYES - TANÁR ÚR KÉREM / MAGYARÁZOM A BIZONYÍTVÁNYOM
Ne legyem igazam, de ezt még szerintem nem olvastad.

lacibacsi
Köszönöm. Hogy mikor szellőztették meg nem tudom, de a hivatalos oldalon hivatalos bejelentésként csak közvetlenül előtte jelent meg. De mindegy is, lényeg, hogy lesz rá idő felkészülni.
Gondolom (a WG híreiből az jött le), hogy a tier limites tankok helyére jönnek majd az újak. Van valahol egy lista, hogy mely tankok limitesek?

Sunsetjoy
Az ilyeneknél hótmindegy, ha eldöntötték, hogy az vagy, akkor szögeskorbácsos penetenciát is tarthatsz magadon, hogy bizonyítsd az ellenkezőjét, te akkor is az vagy, punktum.
Ha válaszolsz, hogy bizonyítsd az ellenkezőjét, az meg még nagyobb sértés, onnan nincs visszaút 😄

(sajna ha együtt jár az idiotizmus, akkor a csapatukat felhergelhetik valami report-féleségre, de max. ennyi).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tegnap nekem is volt hasonló,csaló meg gold noob voltam,mert megöltem M41-el egy tárral challenger t34-85 párost.
Hiába mondtam hogy sima lőszerem van,csak ugattak hogy csaló vagyok mert az ő lövésük pattant rólam,nekem meg minden lövés átment.

Ilyen nekem is volt mostanában valakivel. Előbb kezdett lőni a gyerek és még én voltam a csaló, mert használtam porciót 😄
Fulcrum11
Emlékeztek még a régi szép időkben a matyashun vs SGfórum gyakorló csatákra? 😄 az volt a valami 😊 Amikor a vereség döntetlen ugye!
Ehhez képest az arty sírás csak óvoda 😊
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2015.03.24. 12:31:54

Jóval előtte szólni szoktak,mert ilyenkor megindul a bevásárlási láz.Az E-25 sem 4 nappal előtte volt hír,hanem sokkal hamarabb megszellőztették.

lacibacsi
Sziasztok! A prémium tankok shop-ból való kikerülését általában mennyivel annak megtörténte előtt jelentik be? Az E-25 esetében ugye négy nappal korábban szóltak. Ez a gyakorlat, vagy általában több időt hagynak erre? Köszönöm
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.03.24. 12:26:17

Ebből látszik, hogy csak akkor kedvez a prémeseknek a rendszer, ha megveszed pénzért a prémet, ha küldiből jön, akkor nem 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hagyjuk már a gárdát, könyörgöm. Egyenes emberek? Akkor minek kamuznak a céljaikat illetően? Egy őszinte, egyenes, igaz magyar ember nem hazudozik és kamuzik össze-vissza. Pont. Csak "sétálgatnak" a városban, miért nem mondják ki mi az igazi céljuk? Vállalják fel, aztán mindenki eldönthetné, hogy szimpatizál-e esetleg velük vagy sem. Jah, azt nem lehet, mert az igazi célok igazából vállalhatatlanok, csak bekamuzni lehet mindenfélét... Szerintem meg a legtöbb ember pontosan látja, hogy kb ezek is hülyének néznek mindenkit, mint egyébként a politikusok úgy általában. Na innentől nincs több mondanivalóm és nem is érdekelnek.

Jobban érdekel a WoT. Kaptam 2 nap prémet tegnap a küldetésből, és 10 vereséggel nyitottam <#confused> A legeslegszebb jelenet az, amikor cliffen elmegyek a sziklához, de nem figyeltem és kb 10 tank meg lent marad a házaknál, ott kempeltek. Az ellen lenyomott minket, odament foglalni, meg lövöldözni a zászlótol, de lentről a mieink nem igazán tudták őket lőni. Ez a kb 10 tank simán hagyta befoglalni az ellenfelet. Kész, a mai nap mélypontja szerintem ez volt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.24. 10:20:18
Szép!
Tedd oda a vasat és minden rendben lesz.
Rendben,nem etetem a barlangi trollt,mert hegyi troll lesz belőle.<#vigyor>

Hát ez valami marhára tetszik.<#szeret>

Grat! Nem lehetett semmi "meló" összehozni az utolsó tankot is...Én még a t28-as küldetésekkel szenvedek, baromi lassan halad a
dolog. Mondjuk nagyot csalódtam magamban,azt hittem ennél azért jobban játszom...De most a küldetéseknél le tudom mérni,hogy sajna nem..
A t55-öt még jó lenne behúzni (2045-re meg is lesz :-) ), de asszem a 260 mission impossible kategória marad számomra.
tigrincses
Te semmit sem tudsz a Magyar Gárdáról, lefogadom te is azokhoz tartozol akik igazi antiszemiták... 😄 iszonyat buta ember képe rajzolódik ki előttem mikor meglátom a förtelmes irományaidat. Kielemezve azt a trágyát amit itt közzé teszel, egy zombi képe ugrik be hirtelen. Arrogáns, támadó és tudatlan célozgatásaiddal nem érsz el semmit. Bizonyítottad a nagyérdemű előtt is hogy mélységesen szegényes intelligenciával rendelkezel, mind IQ, mind EQ szinten. Csá te gyökér. Felesleges neked válaszolni hisz azt írsz amit jónak találsz, nem nézel a dolgok mögé, nincs háttértudásod mire alapozhatsz. Szinten aluli vagy, mérhetetlenül. Vagy megváltozol és kevesebb egot táplálsz magadban akkor talán még megvilágosodhatsz vagy beállsz a bunkó , tudatlan embertömeg sorába és birka módjára azt teszed amit a társadalom, a beteg társadalom elvár tőled.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Matyi egy meg nem értett zseni, ne etesd tovább pls.

GabeE3e: Nagy grat! Nettó hány meccsbe került kihúzni?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Zegi Norbi HUN
gg <#taps>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Kedves csíkos barátom,ha lenne egy csöpp eszed emlékezhetnél rá hogy az első zárt tesztekre még 2010 augusztusában lehetett menni.Nekem ősszel lett kulcsom,de akkoriban még mással játszottam,és nem nagyon tetszett a játék,csak valamikor januárban kezdtem el játszani vele rendesen.Egy ismerőssel kezdtünk el együtt játszani,bétának 2011 áprilisban lett vége,és nem akkor kezdődött mint ahogy te írtad.<#vigyor>
Ha eszembe jutna az xfire accom kódja,tudnék neked jó sok bétás képet berakni.Sajnos ő valamikor 2012-ben eladta az accountját,így utána már én sem játszottam komolyan,csak szórakozásból.
Állítólag te olvasott és okos ember vagy,olvasott és normális ember olyan szar csőcselék közé nem vegyül mint a magyar gárda.
Ui:Jah,te mint olvasott és bölcs ember,miért írsz olyan privát üzenetet amiből süt a tudatlanság és a hülyeség.<#taps>.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.24. 08:34:29

tigrincses
Te kamuzásban élen jársz ,egyébként iszonyat tudod játszani itt a hülyét de az is lehet tévedek és te tényleg iszonyat hülye lehetsz akkor 😄 , aki egy kicsit is olvasott az nem ír olyanokat mint te.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Az szép eredmény, gratulálok <#worship>, elég exkluzív klubba kerültél.

Maala
Azért belegondoltál, mi lett volna, ha 5-10 perccel hamarabb ér ki a pizzám? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én meg 2010 őszén kreáltam az accomat,nem is tudom pontosan mikor.
2011 április 13-án kreálta mindenki az accountját,a szerver szerint,mivel akkor ért véget a béta,és indult el az éles.<#taps>
Szar net meg rossz gép ócska és szar kifogás.<#mf1>
Örülnék én neki,ha te életedben annyit olvastál volna mint amennyit én egy hónap alatt.<#nyes>
Ősszel lesz 35 éve hogy könyvtár tag vagyok,volt hogy a heti fogyasztásom 10 könyv volt.
Több pénzt toltam el könyvre mint számítógépre.
Jah,blogja akármilyen hülyének lehet.
Jah és még valami,én már három éve szinte csak ökörködni járok fel WoT-ba,így sem olyan rossz a statom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.24. 00:30:32

GabeE3e
Na ez is meglett,

special thanks to: Maala,R03

There is but one rule: Hunt or be hunted.

tigrincses
Plata . te akkora primitív vagy hogy nem is látni mit írsz.. 😄 Saját blogom van te nyominger....olvasni max csak a Wot fórumot szoktad, veled ellentétben én könyvek tucatjait... szánalmas hogy mennyi hozzád hasonló billentyűhuszár tevékenykedik ezeken az oldalakon... wot, sg, INTERNET 😄
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.03.24. 00:01:50

tigrincses
Akkor leírom a történetet egyszer és mindenkorra. 2011 április 13.-án jelentkeztem be először a WoT szerverére.
Akkor még Béta volt, sokan nem is hallottak erről a játékról. 2012 tavasza volt az időpont amikor hivatalossá vált az egész . Ez idő tájt én elértem tier 8 szintig, csak a tiger 2 kellett akkor még nekem másra nem is vágytam... igen ám de azt hittem megmarad de nem, töröltek mindent kaptam egy két prém tankot és kezdetét vehette az igazi WoTozás... Eléggé zavart ez az egész így hát úgy döntöttem ha ők így én is így teszek, nagy ívben szarok a játékra elvégre ők is leszarták mennyi időt töltesz a játékkal... szóval PANZER 4 -el ( ami még mindig rekord a tankok közt amikkel mentem eddig) gyűjtöttem a pénzt ,közben meg olvasgattam, chateltem stb stb.. míg a pz4 el elindítottam a csatát, úgy hagytam az egészet pénz jött be , minimális de
még mindig jobb mint ha nem csináltam volna semmit. Tehát szartam az eredményekre is ,hülyültem sokat és mentem kisebb tankokkal illetve csak álltam, akkortájt még nem büntettek ezért, ma már igen. Idővel megszereztem amit akartam, játszottam ahogy tudtam mert volt egy időszak amikor tényleg csak 8 fps környékén, trágya géppel játszottam, hogy miért??? Azért hogy később több lovetta legyen a következő tankra... Ma már ott tartok hogy lehet akármilyen jó a gépem vagy akár melyik szinten nyomhatom már annyira nem vonz az egész, kivéve ha haverokkal együtt tolom. Megjegyzem , követtem el egy hibát E 75 -nél, 😊 nem megfelelő legénységgel játszottam mivel pirosan jelezte hogyn em arra atierre valók... én későn vettem ezt észre kb mikor lecseréltem e 100- ra 😄 mindenesetre ezzel nyomtam sokat egy klánban.... 😄 durva mi... hozzáteszem rossz nettel. A lényeg a lényeg a stat nem mindent magyaráz meg. Sőt... minden a pénzről szól, ahogy a stat is.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.03.23. 23:55:53

Maala
Gabenek ma este szereztük meg, elég brutális. :o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tigrincses
Mondod te aki itt sincs, ez egy baráti társaság idióta.....

Most kezdte, lehet, hogy belejön.
Úristen,minek költ erre hisz még a seggét se tudja kitörölni egymaga.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha még ezt folytatja 40-50 ezer csatán keresztül, bannolnám vagy átraknám más szerverre pl. egy koncentráló szerverre.

angelus1991ster.blogspot.hu