World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Csata indulás előtt nyomtam egy screenshotot, hogy mennyi prem van nálunk és a wot ettől crashelt és kivágott az asztalra.
Persze mire visszaértem már nagyban folyt a csata...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
.. ugy erzem belhuztak a penzkaszalasba, joelore ha epkezlab konkurencia lenne az AW
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/is-3-with-autoloader-premium.html#more
Egy a lényeg Malinovkán. Ha Északon kezdesz, azaz azon a bázison, ahol nincsen házak, ezeket vedd figyelembe. Nem kioktatásként írom, csupán tapasztalat. Nyiss meg egy térképet, és akkor érteni fogod, miket írok.
- ha az ellenfélnél van jó képességű felderítő , ne rohanj be azonnal az E4-en található spot bokorba, hanem állj meg egy lélegzetvételnyi időre D3-ban a bokorban, ugyanis az áhított spot bokor elérését ellenfél felderítője két féle képen is meg tudja akadályozni . Elég, ha beáll H6-ba (én is ezt szoktam arról az oldalról), akkor rögtön lebuksz, és a sorsod innen borítékolható. A másik, amit előszeretettel csinálnak, hogy elszaladnak a meredély mellett a vízben a D6-os emelkedőre. Ilyenkor is bukta van, mert meg fog világítani. Persze ő is meghal, de az téged nem vigasztal.
Szóval ha D3-ban állva levadásztattad az ellen feldeírtőjét, vagy olyan noob, hogy nem kell tartani attól, hogy lebuktat, akkor vágtass be az E4-be. Arra figyelj, hogy úgy állj meg benne, hogy ne hagyd szabadon az oldalad 7-8-9-es oldal irányába. Itt meg fogod kapni azokat a spot damegeokat, amik abból állnak, hogy a hegyre felmenőket meglövik, illetve az F7-es ormon lévő tankokat is ki fogod szúrni, és szarrá löveted őket.
Amikor elindul a hegy harc, és kilövettél, vagy elzavartál már mindenkit a H6-on lévő ház sarkától (az ott campelő a legnagyobb veszélyt jelenti rád), akkor át kell menni aktív felderítésbe, ugyanis erről az oldalról nagyon kevés a passzív spot damage, mivel a házak fedezéket nyújtanak, illetve nagyon sok tank elmegy K3-ba, és azokra Te nem látsz át.
Na ha minden feltétel adott, akkor át kelsz a nagy vízen. E4-ből átmész az E5-ös bokorba, 1 perc pihi, így látni fogod, hogy vannak-e az F7-es meredélyen.
Ha tiszta, akkor átmész a vízen, és felkaptatsz az E7-en lévő emelkedőn. Remélhetőleg addigra a hegy a csapaté, és sniper pozicióba küzdik magukat. Na és innen indul a tánc. A dombokat felhasználva futás körbe-körbe karikába E-F-G területen, az erdőben, eléggé elkanyarodva, hogy megmutasd az a D9-es szikla mögött bújkálókat.
Mindehez persze kel, egy jó csapat.
Ennyit látnál a repleyen is.
Remélem hasznodra volt az írásom.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.03.27. 17:49:12
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-resupply-weekend/
Pedig megvettem a t67-et, a katasztrófális StuG lV tapasztalatok alapján. Persze nem is lehet összehasonlítani a kettőt. a t67 egy álom, a lassú toronyforgást (de neki legalább van tornya) leszámítva.
cyka blyat
LIVE STREAM

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.27. 15:30:21
Minden küldi előtt vállalnék 1 nap bant, ha így adná......

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
eredetileg így van:
"Storm confirms: yes, the 9.7 test 2 removal of some vehicles from the ingame shop is intentional. Following vehicles will be removed from all sales: M10/Panther, FCM 36 Pak 40 and TOG II* (perhaps S35 739 (F) too) (RG: The "Frenchies" are worth getting)"
Csöppet tömörítettek a híren. Játékból való kitörlésük igen buzi dolog lenne.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.27. 14:29:01
a stugIV egy fos, a T28C sem lehet sokkal jobb az adatai alapján, T-55-öt esélyem sincs megszerezni, szóval már most belekaka az egész személyes küldetésesdibe, főleg az olyan hülyeségek miatt, hogy menjél szakaszba, deríts artinak
így aztán hogyan lesz személyes, ha nem is rajtam múlik a küldetés sikere
naszóval már most nem érdekel ez az egész, és azóta érdekes a statjaim is kezdenek kicsit jobban állni
|Származási hely: Degec|
A SU annó az alap derp ágyúval félelmetes volt (135ös átütés 700-as sebzéssel igen csúnya dolgokat szokott művelni a tierjében 😊 ), az ISU pedig a Bl10-el minden csatában megállja a helyét.
Szerintem mindkettő jó TD, az ISU örökös garázstag.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.27. 11:31:17
Saor Alba
Saor Alba
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Amúgy meg el ne sírjam magam hogy milyen nehéz lett az artyzás és milyen hatalmas skill kell hozzá.
#350247 nem azt mutatja.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ma szabin vagyok, gyerekek, asszony, óvoda, meló, enyém a kéró. Bekészülök, hogy ma megcsinálom a gyújtogatós küldit, erre egy üzenet fogad, hogy ma 13 óráig bannolva vagyok.
valami sportszerűtlen játék miatt.
Sose csinálok semmi olyat. Rejtély.
Viszont, ha valakire haragszol, így ki lehet vele szúrni? Mindenap bannolod kicsit, aztán meg ez lesz. Hol lehet fellebezni, vagy megnézni azt az esetet, ami miatt a bant kaptam?
wot nick: PsychoTrooper
Amúgy szerintem csak a tier limites prémek gyengébbek. A nem limitesek között akadnak durva darabok.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"