World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neee! Így is sok a proli IS-3-as.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

Dexter 3.évad a hispánó főellenség műve.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mardel
Ez a játék tényleg patchről patchre szarabb.

Csata indulás előtt nyomtam egy screenshotot, hogy mennyi prem van nálunk és a wot ettől crashelt és kivágott az asztalra.

Persze mire visszaértem már nagyban folyt a csata...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Miért szaporodtak el ennyire a csehszlovák wot-patkányok a játékban? minimum 4-5 szardarab koszolja be a csatákat. Valami írtás lehetne arrafelé.

premium lesz, szoval, csak felre kell ra raknod...
.. ugy erzem belhuztak a penzkaszalasba, joelore ha epkezlab konkurencia lenne az AW
kb igen: The work on the project stopped in the drawing phase.
kell

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn
Úgyvan bekell tenni egy tankot amit egyetemi hallgatók a szünetben unatkozva lerajzoltak egy szalvétára GG 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

azthiszem, en most kicsit lekadtam.. is3 autoloaderrel.. agyfasz!

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/is-3-with-autoloader-premium.html#more

Köszönöm a részletes írást😊

Sajnos nincsen, mindíg csak az utolsót rögzítem.

Egy a lényeg Malinovkán. Ha Északon kezdesz, azaz azon a bázison, ahol nincsen házak, ezeket vedd figyelembe. Nem kioktatásként írom, csupán tapasztalat. Nyiss meg egy térképet, és akkor érteni fogod, miket írok.

- ha az ellenfélnél van jó képességű felderítő , ne rohanj be azonnal az E4-en található spot bokorba, hanem állj meg egy lélegzetvételnyi időre D3-ban a bokorban, ugyanis az áhított spot bokor elérését ellenfél felderítője két féle képen is meg tudja akadályozni . Elég, ha beáll H6-ba (én is ezt szoktam arról az oldalról), akkor rögtön lebuksz, és a sorsod innen borítékolható. A másik, amit előszeretettel csinálnak, hogy elszaladnak a meredély mellett a vízben a D6-os emelkedőre. Ilyenkor is bukta van, mert meg fog világítani. Persze ő is meghal, de az téged nem vigasztal.

Szóval ha D3-ban állva levadásztattad az ellen feldeírtőjét, vagy olyan noob, hogy nem kell tartani attól, hogy lebuktat, akkor vágtass be az E4-be. Arra figyelj, hogy úgy állj meg benne, hogy ne hagyd szabadon az oldalad 7-8-9-es oldal irányába. Itt meg fogod kapni azokat a spot damegeokat, amik abból állnak, hogy a hegyre felmenőket meglövik, illetve az F7-es ormon lévő tankokat is ki fogod szúrni, és szarrá löveted őket.

Amikor elindul a hegy harc, és kilövettél, vagy elzavartál már mindenkit a H6-on lévő ház sarkától (az ott campelő a legnagyobb veszélyt jelenti rád), akkor át kell menni aktív felderítésbe, ugyanis erről az oldalról nagyon kevés a passzív spot damage, mivel a házak fedezéket nyújtanak, illetve nagyon sok tank elmegy K3-ba, és azokra Te nem látsz át.

Na ha minden feltétel adott, akkor át kelsz a nagy vízen. E4-ből átmész az E5-ös bokorba, 1 perc pihi, így látni fogod, hogy vannak-e az F7-es meredélyen.

Ha tiszta, akkor átmész a vízen, és felkaptatsz az E7-en lévő emelkedőn. Remélhetőleg addigra a hegy a csapaté, és sniper pozicióba küzdik magukat. Na és innen indul a tánc. A dombokat felhasználva futás körbe-körbe karikába E-F-G területen, az erdőben, eléggé elkanyarodva, hogy megmutasd az a D9-es szikla mögött bújkálókat.

Mindehez persze kel, egy jó csapat.

Ennyit látnál a repleyen is.

Remélem hasznodra volt az írásom.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.03.27. 17:49:12
Csak 1 hónappal előtte van lefixálva, miért meglepő hogy mi mindig délután 5 körül kapjuk? WG EU, just for us.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-resupply-weekend/

dupla xp egész hétvégén, 10K xp után 5 poroltó

Lehet már tudni mi lesz a hétvégi special, vagy az az új módi, hogy majd hétfőn teszik közzé? Hivatalos weboldalon nem látom, játékba meg most nem tudok belépni.
Antimat
Oh, grat.
Pedig megvettem a t67-et, a katasztrófális StuG lV tapasztalatok alapján. Persze nem is lehet összehasonlítani a kettőt. a t67 egy álom, a lassú toronyforgást (de neki legalább van tornya) leszámítva.

cyka blyat

rohadna le az összes TD modos tetves csicska keze tövig...

Sziasztok! Többen jeleztétek a tegnapi kép egy picit sok volt. Ezért ma kedveskedek egy picit. 😊 Gyertek lessetek be ha van kedvetek.
LIVE STREAM
IS-3-at mikor veszik ki a picsába? az összes alantas proli azzal járkál.

Oké, úgy se veszik, mert a szellemi wot-fogyatékosoknak is kell egy tank.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.27. 15:30:21

Fingom sincs a scout-olásról, eddig a legmagasabb 3,6k spot sebzés volt, össze vissza mentem. LT-15 ( na meg a TD-15) van hátra már csak és jól jön a sok példa tőletek.

Replayt kérhetek?

3-ik csata a ban után. 2 hét rémálom után.

Minden küldi előtt vállalnék 1 nap bant, ha így adná......

Tono34
Már nem lesz megvásárolható. Akinek megvan annak megmarad.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem a tankok miatt érdeked nekem sem, hanem a jutalom háromskilles legénységi tagok miatt. Ha jön a cseh ág, legalább nem fapad emberkékkel kezdenék.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"M10/Panther, FCM 36 Pak 40 and TOG II* kikerülnek a 9.7-ben "-ez mégis , hogyan lesz? ingame shopból?

eredetileg így van:
"Storm confirms: yes, the 9.7 test 2 removal of some vehicles from the ingame shop is intentional. Following vehicles will be removed from all sales: M10/Panther, FCM 36 Pak 40 and TOG II* (perhaps S35 739 (F) too) (RG: The "Frenchies" are worth getting)"

Csöppet tömörítettek a híren. Játékból való kitörlésük igen buzi dolog lenne.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.27. 14:29:01

okosszöszi26
én már azt sem 😊
a stugIV egy fos, a T28C sem lehet sokkal jobb az adatai alapján, T-55-öt esélyem sincs megszerezni, szóval már most belekaka az egész személyes küldetésesdibe, főleg az olyan hülyeségek miatt, hogy menjél szakaszba, deríts artinak
így aztán hogyan lesz személyes, ha nem is rajtam múlik a küldetés sikere
naszóval már most nem érdekel ez az egész, és azóta érdekes a statjaim is kezdenek kicsit jobban állni

|Származási hely: Degec|

REmek termék mindkettő....

A SU annó az alap derp ágyúval félelmetes volt (135ös átütés 700-as sebzéssel igen csúnya dolgokat szokott művelni a tierjében 😊 ), az ISU pedig a Bl10-el minden csatában megállja a helyét.

Szerintem mindkettő jó TD, az ISU örökös garázstag.

Su-152 és Isu-152 megéri? Hogy viszonyultok a két rohampáncéloshoz?

Ha már online tüzérkedni akarsz inkább mennyé' azt te játsszál valami mással....

Mondjuk ezzel
Itt molesztálhatja egymást a sok buzi... 😊

Solten
Vegul is csak annyi kellett hogy fizikailag jelen legyenek... <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.27. 11:31:17

Saor Alba

Azaz te megcsináltad, ők meg ott voltak és lőtték... egymást? <#worship>
Solten
Toboroztam ket arcot a general chatbol, erre kiszenvedtuk masodik meccsen a kuldetest 😄

Saor Alba

szerintem először kérdezd meg az asszonyt nem e ő áll a háttérben....<#eplus2>

"a hülyék a másik oldalon vannak"

lacibacsi
lájk! 😊

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Mi a baj engedélyezett a dolog benne van a választható témalehetőségek közt.
Amúgy meg el ne sírjam magam hogy milyen nehéz lett az artyzás és milyen hatalmas skill kell hozzá.
#350247 nem azt mutatja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kikérem magamnak az összes tüzér nevében! Nem olyan könnyű az a nerfelés óta. Ha meg nem tetszik akkor lehet menni COD-ozni 😊

Húzhatnád az én accomat akkor 😄

Tono34
Megcsinálhatnád az enyémet 😄 Lassan azon a ponton vagyok, hogy lesz..m az egészet, de a T28C-t azért szeretném még beparkolni a garázsba.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szia írj panaszt a wot-nak.
Tipikus.

Ma szabin vagyok, gyerekek, asszony, óvoda, meló, enyém a kéró. Bekészülök, hogy ma megcsinálom a gyújtogatós küldit, erre egy üzenet fogad, hogy ma 13 óráig bannolva vagyok.

valami sportszerűtlen játék miatt.

Sose csinálok semmi olyat. Rejtély.

Viszont, ha valakire haragszol, így ki lehet vele szúrni? Mindenap bannolod kicsit, aztán meg ez lesz. Hol lehet fellebezni, vagy megnézni azt az esetet, ami miatt a bant kaptam?
A napokban volt szó róla hogy bizonyos böngészők nem nyitják meg az oldalt. Na tegnap ránéztem, nálam sem ment tegnap a nagy gépről (firefox van, de a verziót nem tudom). Mobilról semmi gond, de itt meg szerkeszteni nem tudok.

wot nick: PsychoTrooper

Jó kis gép 😊
Amúgy szerintem csak a tier limites prémek gyengébbek. A nem limitesek között akadnak durva darabok.

buzi az összes artista

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Count Adyn
Ezt a artykameranézet modot még mindig nem értem hogy engedik meg😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mert még mindig jó. <#nevetes1>

joe662
Azé patakilacit kicsit sajnáltam ott az elején<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Azt mondják a prémtankok gyengébbek, mint az osztályuk fullos tankjai - kivétel PzS35739, mert ez valami beszarás OP ! Aki jól akar szórakozni az - ha lehet - vesz egy ilyet, qrvára megéri, totál fun !
<#mf1>
Mnemomic
Na mentem a stug4-el valószínűleg ez lesz utolsó is, de első meccsen 2300 sebzés tankász 7 kill Himmelsdorfon 😊