World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindkettő High Caliber meg Steel Wall is (pattint, mint állat) 😊
4.2K dmg - 7.1k block dmg
5.8K dmg - Top Gun is
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.03.29. 21:22:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

6-os meccsben lett meg a lőj ki nagyobb nehéztankot:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez még teljesen nem cseszi el a játékot,de az mikor észrevehető ahogy az MM a fogyatékosokat próbálja segíteni,folyamatosan a top felső 3-4 játékos még 300 wn8-al sem rendelkezik.Ez megy a csaták 80 %-ban.Van mikor mindkét csapat ezzel küzd de többnyire az egyik oldal top tankjai retardok.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
LIVE STREAM

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Saor Alba
(zárójelben a 13-75)
Power-to-weight: 17.33 hp/t (19.74)
Terrain resistance: 0.9/1/1.6 (0.80/0.90/1.40)
Fun tanknak jó lehet, csak van ugye ltp-m, annak a frontjáról is pattognak a pz1c-k, de tény, hogy az ltp valamivel gyengébb, a pz s35 jobb tank. Illetve még egy dolog, hogy a szovjet t127-t ajánlják sokan a pz s35 helyett, mert az mm limites és alig gyengébb tőle (ráadásul az ltp helyett nekem jobb lenne legénységet húzni, német med tankom már van), de ezt még át kell gondoljam, de jó lenne egy használható tier3 tank, mert az ltp elég sok problémától szenved, nem mondhatnám élvezetesnek vele a játékot.
Kis tier-ben csak prém tankot tartok meg, azokba tudok legénységet rakni, mert az túl nagy luxus lenne, hogy dedikált bandám legyen ezekbe. Ami használható szerintem és nekem megvan, az a te-ke, csak nincs ugye nagy japán könnyű tank, szóval porosodik a garázsban és az ltp korlátozottan használható, ha van x3 vagy x5 akció akkor előveszem, amúgy ez is csak porosodik, mert nem szórakoztató vele a játék. A minimaus-ra fáj a fogam, de csak kuponokról lehetne valahogy megszerezni és nem akarok horribilis összeget kiadni érte.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.29. 13:52:24
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Más. 10-4-re álltunk, engem kilőttek, elmentem enni, mondom ez a duplázó már megvan. Erre vereség fogadott, amikor visszaértem. Egy is3 7db tankot kilőtt, nevetségesek ezek a hétvégi moronok. A sok fogyatékos még ilyen túlerőben sem képes lehozni a csatát.
Ha ezt így hagyják, hát lesz egy új E25 a játékban.
Jobb mint a vele azonos szinten lévő t71, és 13-75.
Nagyobb dpm, nagyobb páncélzat, APCR-el meg valami 1430 m/s-os sebességet produkál, ha megvillan az ellen tankja, nem fog a lövedék elől elgurulni.
Az első prém tank lesz, amit pénzért fogok megvenni.
Mikor jön be?
Az odáig ok, ha betalál az nagyon fáj az ellenségnek, meg he-vel nagyobbat tud sebezni, mint az alap ágyú, ami szintén jól jöhet néha, de gyakorlatilag itt el is fogytak az érvek. Lényegesen lassabban tölt, pontatlanabb, lassabban szűkül és az átütés meg a pontatlanság miatt sok a lepattanó vagy egyszerűen mellé lövés. Bárhogyan görcsöltem vele, nem képes ez normális sebzés átlagot hozni, szemben a 12.8cm-es kiváló alap ágyúval. Esetleg közelharcnál jó, de egy borsiggal csak nagyon speciális körülmények között (másra figyel az ellenfél, buta az ellenfél, nincs más lehetőség stb.) lehet ilyent csinálni.
angelus1991ster.blogspot.hu
Most lett meg a gyújts ki két tankot küldi.
Kigyújtottam egy cromwelt, az én cromwelemmel, és érdekes módon,a végéb nem jelzett mosulsérülét az ellen tankjánál, de a bekapott két lővés sebzés összegének 600 HP-t ír, ami az égésből származó sebesülés, és a két lövésem okozta sérülés összege, s ez valóságos is, ennyit írt játék közben a damage panel is.
Akkor ez hogy is van? Modul sérülés nélkül is lehet gyújtani?
Regisztrálni kell az oldalon, aktiválni az e-maillel, majd beírni ezt a címet az oldalra, lentebb belépni a generals oldalára (a wg accountoddal), és a közben mailben megkapott kóddal elérni a játékot😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azért a T-44-ébe elég komoly legénysége lehet...

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.28. 18:25:08
Valaki tud este vagy holnap segíteni a küldetésekben?
Amúgy aki segíteni szeretett volna a TD-s küldiben, köszönöm már nem kell, megvettem reggel a fürdőkádat féláron, aztán randomba találtam 1 arcot, azzal elsőre megcsináltuk (ő is hozta a fürdőkádat). Nem gondoltam volna h ilyen easy lesz, t5-ben, 1200 dmg-t lőttem össze, a srác is kb annyit és meglett, röhögött ő is 1 jót, én is, aztán mehettünk is a dolgunkra 😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

replay