World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.30. 20:14:55
Szerk: Jah. Szerk2: Nem csak azt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.30. 20:12:46
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sajnos eddig csak vicces fiúkkal találkoztam, akik azt írták, hogy a Warpackkel akad. 😄
Az egerem Razer Naga (2014). Kiváló egér, de azt hiszem az asztalom felületét nem igazán szereti, vagyis miközben mozgatom (úgy hogy a kezem nagy része az egéren fekszik, de a kezem bal része, (a kisujjam és az az alól induló rész) már az asztalon fekszik) a egeret, néha megakad a mozgása, főleg ha az egérkurzor pozícióját csak minimálisan szeretném csak változtatni. (pl. amikor a WoT-ban próbálok rácélozni a (közép)távban lévő ellenfélre) kicsit olyan mintha egy kicsit "ragadós" lenne az asztal felülete. (Lehet hogy a kezem bal része is közrejátszik olyan 30%-ban...) Emiatt egy kicsit nehéz pontosabb pozíciókra vinni a kurzort. Tudom, a DPI is van, de az érték megnövelésével az kurzor sebessége is megnőtt, próbáltam a DPI állításával, nem igazán lett változás...
Viszont!
Razernek (is) vannak kiváló egérpadjai, amik gondtalan mozgást tudnak biztosítani. Ezekkel kapcsolatban van kérdésem. Én olyan egérpadot gondoltam, ami a pontosságra is koncentrál főleg. Ilyen pl. a Razer Goliathus Control Edition de észrevettem hogy van RAZER GOLIATHUS SPEED EDITION, WORLD OF TANKS EGÉRPAD (Tudom, a WoT-os dolog csak skin) is, ami a minél gyorsabb egérmozdulatok érdekében kisebb ellenállásokba ütközik az egér az e egérpad anyaga miatt... Na most itt elbizonytalankodtam, nem igazán értem a különbséget a pontosság és a gyorsabb célzás elérése között... <#fejvakaras>#fejvakaras> A fent leírt probléma végül ellenállás-probléma az egér számára? Világosítsatok fel!
Melyik egérpadot lenne érdemes megvennem? 😊 (mivel az asztal anyaga picikét "ragacsosnak" érzelődik, ezért terveznék vmi jó egérpadot venni majd)
A véleményeteket, tanácsotokat előre is köszönöm!<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.03.30. 19:26:12
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyszerűen közel 50 sec. reloaddal nem lehet carry-zni, teljesen a csapatra vagy utalva. 43%-ról sikerült ezt is feltornászni. Vagy rövidebb töltési idő kellene neki, vagy az, hogy 6 lövésből mondjuk ne 3, hanem csak 2 menjen el másik égtájra lövéskor. Vagy csak én érzem ezt? Az 50 120 lényegesen rövidebb töltési ideje és jobb gunja már megváltás.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.30. 18:15:21
Ez a mod kisebb is és semmi baja nem volt a micropatch-csel.
Kéne egy igazán mocskos szájú hangmódot csinálni.
Eddig tervbe van a South Park - Mr.Furkó +Brünó igazán nem PC/píszí/polkorrekt hangmód.
angelus1991ster.blogspot.hu
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.30. 16:28:41
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A kigyújtós küldinél sokat időztem.
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.03.30. 15:35:10
There is but one rule: Hunt or be hunted.
papíron gigaatom ágyú, ami éppen csak sosem talál, vagy ha igen, akkor lepattanó, vagy semmitérő critical hit
így kompenzálja a játék, hogy szerintük OP lenne, ha úgy működne, ahogy kellene
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.03.30. 14:38:48
|Származási hely: Degec|
A nagyobb project majd a T55A megszerzése után indul, nevezetesen, hogy az eddig egyetlen aranylőszert sem használt 25k-s accomon elkezdek párat betolni minden tankomba és kíváncsi vagyok igazat állítok-e azzal, hogy ez nem kevés WN8-at fog eredményezni pluszban. Sokak szerint ez 10-100 közötti értékkel növeli, szerintem jóval többel. Meglátjuk.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Tegnap 10 csatából 3 volt 10, 16, 13% -os és csak 1 csata 50%-os. A csatáim 70%-át 30% alatti vagy 65% fölötti győzelmi esélyű csatákba játszom.
Csinálok egy statot megint és már annyi leszűrhető, hogy a T30 átlagsebzése közel sincs a 750-hez, de még csaka 700-hoz sem. Vicc ez az egész kibaszott manipulált játék.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

- ez mi lehet?
Időközben: 1,5xp és 1,5 kredit - minimum 25 hp sebzésért - csatánként.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.30. 11:12:07
az orra a hülye amorf kialakítás miatt tud olyanokat pattintani, hogy meglepetést okoz mindenkinek
|Származási hely: Degec|
Hello warriors,
today, a new micropatch did hit the game. Its size was cca 19 Mb and despite its western designation ("first April patch"😉, its content is tied to the Stronghold mode - some undisclosed fixes or modifications of that mode were implemented.
Please note that this micropatch does interfere with some mods (not sure which, but issues with XVM were reported). If the game crashes or locks whenever you attempt to enter or exit a battle, please remove all mods and try turning them on one by one to find out which mods exactly are causing the trouble.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
cyka blyat
Amely oldal természetesen a tied 😊

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.03.29. 23:03:21
Ez a másik TG
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.03.29. 21:25:32