World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Multkor mikor kiakadtam a prem autoloaderes is3on, valaki avval nyugtatott, h csak annyira lesz autoloaderes mint az is7, plusz extra szivas h nincs toltokezeloje a legenysegkepzeshez.. hat most ugy nez megsem ennyi lesz:

- On supertest, IS-3 with autoloader previously was just a regular IS-3 with higher rate of fire. Now, it received a real autoloader for 4 shells with 9 seconds between each shell and 20 second autoloader reload; - azert ez a reload time vicces osszehasonlitva az 50-100 40secevel, meg ha abba 6 loszer is van, plane ekkora alpha sebzessel.

valaki meg emlekszik, ezt miota igergetik? 😄
- Render range will change from square to circle either in 9.8 or in 9.9;
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.31. 19:06:27
Maala
Kösz. De azért dögöljön meg minden artista. /suicide mode off /irony off

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

😊

Széria hiba, vagy kismillió más. Én se vagyok szakértő, vannak sorozatok amelyek halálra vannak ítélve alapból, btw melyik típus?
(ha deathadder-t mondod, egyből lesz 1 pozitív vélemény, mert én maximálisan megvagyok/voltam vele elégedve)

És h az egész h jön hozzá? Vmilyen szinten te is reagáltál 1 egérpados posztra (milyen egérpadot vegyen wollnerd), majd belevitted a gombokat meg h szar a márka stb. Persze tiszteletben tartom a véleményed, csak picit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint mikor 1 számtech-s szervízbe beviszi a papika a gépét, amit már 5 éve nem takarított és nem érti miért olyan lassú rajta minden, meg miért melegszik túl stb. 😄

Végszó, lehet én vagyok ilyen tetves mód szerencsés csak, de kifogtam két olyan egeret egyiket 2k06, másikat meg legalább 2k11 óta használva, és (régi kone szériahibája volt, sok embernek a görgő bedöglés, ragadás, "rohadás" a te szavaddal élve) hogy azóta sincs problémám egyikkel se, enyém még mindig zakatol és siklik, takarítás, szétszedés nélkül 😄 (pedig ütöm vágom őket tényleg)
Maala
Pl. Amikor kanalazol, az egérpad felfogja az ütést.

2mp gondolkodás után, akarod, hogy 10-et is rászánjak? 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha már modok akkor EZT kifejezetten ajánlom mindenkinek ,igen hasznos!
Elég sok replayt nézek és mindig feltünik hogy nem veszik észre az ellent (még a pro játékosok sem).
1 próbát megér.<#eljen>
Szép esszé

"ne használj 1 razer egeret úgy mint 1 teszkósat, mert ég és föld a különbség a kettő között, használd ahogy az arra rendeltetve van. Normális egérpaddal 😊 "

Csak mi köze van az egérpadhoz annak hogy fél évente lerohad a gomb meg beragad a görgő?

Saját tapasztalat (nem szent írás azért, mert a gyártók se hülyék, de ők inkább pénzügyi oldalról is nézik a dolgokat), vmi fasza fekete, matt egérpadot vételezz, steelseries, roccat, razer és egyéb gyártók is kijönnek jó egérpadokkal.
A gond az ha vmi csillivilli, színes felületű egérpadot veszel, hogy egyes egerek lézerei "megcsúszhatnak" rajta, a nem megfelelő felület ugye eltéríti, csökkenti a lézer hatékonyságát, így lehet akármilyen szuper egered, az nem fog a megfelelő módon dolgozni.
A mai modernebb egereket, mind-mind normális egérpaddal tervezték (nem hülye dolog, ha veszel egeret, vegyél egérpadot is hozzá = more money), de van benne logika is azért, mert ezeket az egereket kifejezetten ezekre az egérpadokra készítik. Ahogy lammaer is írta, a razerja imádja a normálisabb, "trendi" egérpadokat, amúgy 3-5k-ért lehet venni normális egérpadot manapság, ami egyáltalán nem pénz főleg 1 naga-hoz viszonyítva 😊

Természetesen fenntartásokkal kezeld a kommentem, érdeklődj utána ennek fórumokon, de Pixel-ben pl. egész jó arcok vannak, ott ki is tudod próbálni az adott egereket, egérpadokat és egyéb más dolgokat akár pár órán keresztül is. (nem nem akart ez reklám lenni, inkább csak infó, én pl. csak 1 egérpadot vettem még onnan).
Nem szar márka a razer, csak mikor vmi spécibb kütyüt nem megfelelő körülmények között használnak, persze h nem fog működni.
Nagyon sokáig kompetitív módon toltam az fps játékokat, 1.6, cz, pici source, cod1,2,4, pici mohaa, pici quake, pici wolfenstein. De lényeg h mihelyst össze tudtam kaparni normális egérre és !!normális egérpadra!! (nem győzöm hangsúlyozni h az egérpad milyen qrva fontos), akk vettem 1 razer deathadder-t. Sztem jobb egerem se volt annál, és a napi 12 órákat bírta több éven keresztül.
Majd nyugdíjba vonultattam, mert bedőltem a parasztvakításnak (roccat kone, több színben világít stb.), de szerencsére az is legalább olyan jól működik (sokan panaszkodnak a beragadó görgőre stb.,), én az a fajta voltam/vagyok fps-s korszakomban, ha vmi mellé ment lövés, nem adta be, nem hoztam a clutch szitukat, esetleg elbasztam vmit, belőttek, akkor azt a környezetembe levő tárgyat bánták felfokozott hangulatomban, ergo billentyűzet, egér, monitor. Nos a deathadder és a kone és még bírta/bírja ezt a strapát, pl. kone-n semmi beragadó billentyűzet, mióta megvan (4 éve azt hiszem, v lehet több), azóta sem takarítottam, nem is volt rá szükség, működik, mert működnie kell 😄
Fontos hogy vettem mindegyikhez normális egérpadot, nem a csillivilli fajtából, amin minta és egyéb szarságok vannak. Vagy 1 tetves steelseries qck egérpadot, v 1 roccat taito egérpadot. Ezek kopnak, szóval 1, másfél évente cseréltem őket. Nagy méretűek, és teljesen matt feketék, és ez a kulcsszó, nem tetves cd lemezen, nem pólón, szoknyán, terítőn, pokrócon, betonon, fűrészporon, 2 köbméter sóderen esetleg csiszolópapíron csapattam az egérrel 😊 Mert érzékeny kis szerkezetek ezek, pl. roccat memóriájába be van táplálva 1 csomó ismertebb, "modern" egérpad mérete, ami alapján beállítja az érzékelőit, és ahhoz mérten kalkulálja a mozgást, gyorsulást, sebességet stb. Meglehetősen pontosan követi le a játékban a mozdulataim, gyorsan reagál és még eddig se bántam meg h 20k+-t kiadtam anno érte. (hozzá teszem h ősrégi konfigon tolom a game-t, 88gt már haldoklik és sorolhatnám), de a bill. egér és egérpad (ha volt pénzem füles) kombókra nagyon ügyeltem, főleg az fps-s tapasztalataim miatt.
Ezek után ha megfelelő eszközt birtokoltam, már nem lehetett bennük a hiba, max bennem, vagy a játékban volt az keresendő (lásd kijövök a sarok mögül és a falba megy a lövedék, mert qrva lusta vagyok szerveroldali célkeresztet használni) és sorolhatnám).

Visszakanyarodva a témához jó nagy íven, képzeld el hogy van 1 ferrarid, (csak h hypeolt márkát mondjak), beleülsz, minden fasza, majd nekiindulsz a magyar utaknak, olyan jó igazi kátyúsnak, majd miután nem hogy 250+-al de még 100+-al se igen tudsz menni mert a kocsit szétbassza, akk gondolom nem a kocsit fogod okolni? 😄 Hozzuk párhuzamba a teszkós egeret is, van 1 ladád, amivel már viszont tetves mód lefogod szarni mi lesz, és bírni fogja azt a tetves kátyús utat is, mert nem érdekel téged, és mert bírnia kell. Ha mégse, veszel 1 új ladát.
Végül a nagy kérdés, ugye nem mondod hogy a lada jobb, többet nyújt mint a ferrari?😄 Jó mondjuk tőled kérdezem ezt, aki az élő fába is bele tud kötni, sokszor teljesen logikusan, de úgy alapjaiban nézve, melyik nyújt jobb vezetési élményt aszfalton (mert mind2-t oda szánták, normális útra), melyik tud többet nyújtani a "felhasználónak"?

Persze ha a lada fekszik jobban, akk használd nyugodtan, de akkor ha van mégis 1 ferrárid ne úgy akard használni mint 1 ladát, ne használj 1 razer egeret úgy mint 1 teszkósat, mert ég és föld a különbség a kettő között, használd ahogy az arra rendeltetve van. Normális egérpaddal 😊
Ezt is biztos mind buzi artisták lőtték szét.
Ezer hála <#eljen>
No srácok, tud valaki valami hotfixet a Gnomepapa féle modokhoz, ami megoldja, hogy ne fagyjon szét a játék a tegnapi micropatch miatt?
Count Adyn
annál jobb amikor kimész a sarok mögül és a lövésed a falba csapodik ahol voltál 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

No comment: kampfhei

angelus1991ster.blogspot.hu

Tiger P volt nerfelve az elmúlt 1 évben? Vagy vmi játékmechanikai váltás?
Régen olyan jókat pattingattam vele, de most meg szemből átlő mindenki sima APvel is. Esküszöm még a T5ös scoutok is, jó esetben még beforgatva is. És nem gold, AP.

Nekem az a kedvencem amikor kimész a sarok mögül lőni és nem lő. Ott püfölöd az egeret de nem. Aztán csalódottan visszamész miután feleslegesen elveszítetted a hp-d nagyrészét, próbaképpen kattintasz egyet azt meg persze azonnal beveszi.

patchaou
Az lehet.
Az egéralátétes témához meg annyit, hogy évek óta valamilyen lyukas pólót használok erre a célra. CW előtt régebben kiporoltam (majdnem azt írtam hogy kirázom 😊, de most már azt sem muszáj, nem ezen múlnak a csatáink :/ Legfeljebb csak 10 centit mozdul az egér, de akkor már nagyon körbenézek 😊 A csuklóm föl sem emelem, nem is értettem soha azokat akik teljes alkarral rángatóznak a gép előtt XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.31. 15:41:00

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az autoaim aktiválását teszi könnyebbé, nem kell pont a célkereszteben lennie a tanknak, hanem elég, ha nagyjából a célkörben van és már ráteszi. A json-ban lehet állítani, hogy ne AUTO felirat, hanem a tank neve legyen.

Hö, akkor lehet hogy nekem sem az egerem meg a szemem szar? 😊

Pales27
ha rajta van az autoaim, kiírja a célkereszt alá hogy AUTO

popey8
Ez a mod hogy működik pontosan?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nálam ugyanez volt a 9.6-os patch óta. Nem működött az autoaim, csak 100-adik kattintásra, de általában addigra mindegy volt.

Én is csak ezzel a móddal tudtam megoldani.

Viszont ez a mód, ha autoaim van a tankon, és az eltűnik a susnyásban, akkor azonnal leengedi a csövet, elvesíztve a célpontot, míg a beépített gyári egy ideig követi a a láthatatlan tankot. Legalább is régen így volt emlékeim szerint. Ez a régi Murovankán, a varázserdőben volt szembetűnő.
patchaou
Nem kellene hülyének nézni csak azért mert mázlid van és nálad nem jött elő ez a hiba...
Más is panaszkodott már erre. Sok esetben akkor sem rakja rá ha mindkét tank áll, éles helyzetben pedig kimondottan szar amikor nem rakja csak talán a harmadik kattintásra... sokszor volt hogy már rárakta de mivel kattintgatni kellett még egyszer rányomtam és levette 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egeret próbáltad már megpucolni? 😊

patchaou
Ez van. Ha bármilyen narancssárga rámrakja minden nehézség nélkül, akkor nehogy már azzal szopjak hogy a bugos játék miatt négyszer kell rákattintanom a 20 méterre a mezőn lévő tankra hogy rajta legyen az autoaim..

A razer egy túlhypeolt kalap szar márka szvsz.

Nekem is az van, ugyanezek a gondok (érzékeny mint a fene a felületre, a gombok állandóan elkoszolódnak, fél évente szét kell operálnom és kitakarítani) - havernál dettó. Még jó hogy volt elfekvőbe valami ajándék trendi egérpadom, azt bezzeg szereti.
Igy most persze 50%al jobban headshotolok CSben, és a WOTban is megnőtt az effim 15%al...😊

Auchanos meg mediamarktos bindzsi egerekkel meg nincs baj 😊

Mindig van lejjebb 😊

patchaou
Nem tudom eladni addig amíg nem veszek 😊

Maala
Sztem add el es vegyél új/használt 2x4gbset. Csak a mhz es a profilmeret számít.

patchaou
Kicsit off kérdés:
Ha a 2x2Gb duel chanel-es ramomhoz szeretnék még ugyanennyit, akkor az órajelen kívül mennyire fontos az egyezés? Márka és azon belül a típus szám eltérhet/eltérjen?

Köszi!!
patchaou
OMC mod pack
Ez a része az. Én csináltam biztonsági másolatot a res_mods mappáról, de nálam nem bántott semmit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

besti. Ez is azt mutatja, csak a pozícióján állítottam, mert pont a célkör közepébe írta 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.31. 09:41:06

Én ezt használom: autoaim. 10-ből 9x hasznos, ritkán zavaró, pl. csak rögzíteni akarod a toronyforgást, de ez ráteszi az auto aimet valamelyik tankra, illetve ha közel vannak a tankok, akkor figyelni kell (de hát ezt mod nélkül is nehéz lenne). Én beállítottam, hogy AUTO helyett a nevét írja a tanknak.

Dobj egy linket légyszi, kipróbálom.
patchaou
Olyan, hogy nem kell szopni az autoaimmal. Kb két hónapja akkor sem mindig rakja rá az autoaimot a tankra ha mellette állok 6 méterrel... Viszont pár videóban és replayben láttam, hogy még a domb mögötti tankokra is rárakták ha a célkör éppen rajta volt a tankon... Kipróbáltam és működik.

Milyen mod ez?
patchaou
OMC modpack-ból megszereztem.

patchaou
Mi annak a modnak a neve ami segít rárakni az auto aimot az enemyre?

Maala
Nyem, az itteni rosszindulatú emberek. 😊

TOMSILENT
<#gonosz1><#idiota><#levele>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Foch persze keményen küzdött hogy ne legyen meg 😊
"jó reportolgatást a helpkérésért. 😊 "- Mármint ők reportoltak?

Hali, kaptam tőletek egy meghívót, csak én balga nem léptem fel hogy elfogadjam csak ma és már lejárt, megismételnétek kérlek még egyszer. Köszönöm előre is

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Maala

Replayt kérhetek?

Maala
Victory!
Battle: Northwest
Vehicle: T54E1
Experience received: 2 106
Credits received: 60 988
Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Vehicles added: T 55A (100% crew)
Slots added: 1

LOL. Nem hittem volna, hogy pont modok nélkül fogom tudni megszerezni MT-15-öt fullosra...

Sajnos el kell,hogy keserítselek
Annak nem,hogy a mikropeccsekkel,de a verzió váltással sincsen semmi gondja.

McFrost
Nem tölti le ez a genyó

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

wollnerd
Oké, akkor abba topicba is írok. 😊
Pales:
Köszi ezt a tippet is. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2