World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alaplap asus a78m-a
ram 2x2gb 1600mhz ddr3
proci A10-5800k (4,2-n, de ha lesz vga visszaállítom az alap 3,8-ra 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.05. 12:10:36
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
MSI R7 250 oc 2gb ddr3, 17k huf - év végéig jótállás és
ASUS hd6850 1gb ddr5, 18k huf - egy hó jótállás.
Mivel a 6850 erőseb de nem egy mai darab kicsit tartózkodom tőle, mivel a jóég tudja mennyit futott már. Az r7 pedig kicsit gyengébb de nyilván kevesebbet pörgött és modernebb is. Nem egyszerű..., melyiket válasszam? Te melyiket választanád?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szerintem senki nem állít ilyet. Többségében azt állítjuk, hogy artizni minden hülye ugyanolyan eséllyel tud, ugyanis annyira random hogy a játékos skilljének szinte semmi szerepe. Arty gameplay = elhelyezkedés a kedvenc bokorba, majd rávinni a célpontra a kurzort és bal klikk. A többi a random dolga.
És igen, könnyű, abban az értelemben hogy gyakorlatilag nem kell vele helyezkedni, nem kell vele rizikót válllni, nem kell vele fedezéket keresni, hiszen mindenhová elér és retorzió nélkül oszthatja az áldást mert a célpont nem tud visszütni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.05. 10:03:43
Sniper nézetben néztem vissza, úgy már rá sem láthattam az E75-re, de ő ugye alólról, 30 fokos szögből 300 méterről ráejti a lövés a tornyom tetejére.<#conf>#conf>
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.04.05. 09:15:45
Az lfp-jét nagyon könnyű belőni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
1 igazán értékelhető kört sikerült menni tegnap. Ilyet se nagyon láttam még. A végén a T54L rendes akart lenni, meg akarta hagyni a killt top gunra, csak balszerencséjére az érdekes módon megírt "random" alkotott. 6-ból 6-t lőttem az AT oldalára és mit ad isten 5 átütötte a 6., ami a killt jelentette volna nem vitte át.
Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Azért az ellenség fogyatékos artyja csinált egy top gunt is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Képet miért nem lehet a képrfeltöltés.hu-ról feltölteni?
Replay
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
PaganMaga
angelus1991ster.blogspot.hu
Én nem ezt vitattam, hanem az artyval való játék kvázi könnyűségét.
Melyikkel élvezetesebb illetve melyikkel lesz jobb egy Tier 8-as csata úgy hogy kiegyenlítettek az erőviszonyok.
Csak alaplőszerrel lőhetsz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A klasszikus pro és kontra:
A játék legnagyobb szórásképpel rendelkező lövegei - Splash sebzés
Hosszú töltési idő - Nincsen lepattanó, találat esetén mindíg sebez (HE lőszerre értve)
Hosszú célzási idő - kiemelkedő esély 1 hitre, és modulsebzésre (He lőszerre értve)
Erős csapatra utaltság - műholdnézet
Kevés hp, és 0 páncél - kiemelkedő álcaérték, hosszú játékidő
Szerintem ezek alapvetések.
Sokat artyztam/artyzok, bár mostanában kevesebbet. (Megfertőzött a Buldog, és a T54. Még a végén medes leszek). Szóval nem könnyű kiemelkedőt nyújtani vele.
Legtöbbünkbe mindíg az ég bele, hogy egyhitelt 50 km/h-ól egy arty. Persze benne van. De lehet, hogy az az arty többet nem is sebezz azon a meccsen. Volt egy mákos lövése, és ennyi.
Egy ilyen menetközbeni egy hites találat jó ha 100 lövésre egy jut. Nagyon nehéz kiszámolni az elé lövést. 1000 métert kb 4 mp alatt tesz meg egy lövedék. Azt megbecsülni, hogy egy 50 km/h-val robogó tank 4 mp alatt hol lesz, na ahhoz szerencse kell, és az ellen részéről egy egyenes vonalú, állandó sebességű mozgás.
Sohasem lövök olyan tankra, mely izeg mozog töltés közben, és csak célozni áll meg. Nem lehet. 4 mp alatt befejezi a célzást, tüzel, és átmozog. Ezt nem lehet lekövetni.
Szóval igenis érzék kell ahhoz, hogy jó, a csapat győzelmét elősegítő tüzeréké váljunk. Én olyan 2000 sebzést tudok produkálni tier 10-ben az artyjaimmal. Azaz, egy 10-es tankot sem tudok kivenni a játékból.
6. érzék nélkül jelzi ha valaki meglát téged,jelzi a térképen hogy hol van mozgás a pályán plusz egyéb dolgok amit nem akarok részletezni.
Ez gusztustalan és ilyeneket mennyien használhatnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
1: úgy basztathatod az ellenséget, hogy az nem üthet vissza
2: belőhetsz fedezékek mögé
3: egy lövéssel több modult és legénységi tagot üthetsz ki, ezáltal gyakorlatilag pontot téve egy ellenség csatájának végére, még ha az nem is hal meg
4: a tankok mellé lőve is sebezheted, és láncolhatod őket, ami egy kritikus szituációban könnyen élet-halál közt dönthet
5: az RNG játszik helyetted
Hiszen ez a világ legkönnyebb dolga, mármint artyval játszani, gondolom, akkor hemzsegnek a 2200-es átlagsebzésű artysták. Itt a fórumon is.
Amíg ilyet nem látok, addig nem hiszem el, hogy bárki jó lehet artyval.......
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.04.04. 18:25:03
Ez melyik degenerált ruszki kérdezi meg évek óta heti rendszerességgel? És főként mi a szarért válaszolnak rá heti rendszerességgel újra meg újra?
Csak ne buffot, csak ne buffot, csak ne buffot <#duma>#duma>
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.04. 17:10:00

Tegnap én is segítettem a kollégáknak 1 kicsit,de nem vagyok jó artysta sajnos.
Rohadt statromboló sz.r<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Megint csatánként 3-4 tetű...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...