World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És most már nem is találom meg a hivatalos support szöveget a hibás küldetésekről...

Sunsetjoy
És mi a poén? Hogy a küldetések kihelyezése óta volt rendes patch, mikropatch is, volt küldetésjavítás is, de mintha nem minden jutott volna el a szövegkijavítás fázisába... nyomi hangárokra meg közösségioldal-belépésekre mindenképpen kellett mikropatchet kiadni 😊
A március 10.-én jött 0.9.6.3 csak ezt a közösségioldal-baszást tartalmazta, mert olyan kétségbeejtően szükséges volt azonnal berakni, amikor 20 nappal később jött a 0.9.6.4, abba már nem fért volna el...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azt hiszem ez volt az a küldi, aminél QB már majdnem agyvérzést kapott. Bár úgy rémlik, nála 3 arty kellett. Többször megpróbálta többféleképpen(spot, spoton tartás, láncolás sérülés nélkül) és sehogy se lett meg neki. Végül mérgében mindegyikbe belelőtt egyet és így lett meg. A szöveg egyetlen szava sem utalt erre.
Grat.
Igen, sajnos rosszul van megadva a küldetés, valahol a WG közzé is tette ezt a hibát még párral. Az más kérdés, hogy miért nem reklámozta ezt jobban, mondjuk a játék főoldalán.

voivod32
Ígéretes kezdet! A legtöbbször így indul, de mi nem tojunk be igaz? ;-)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Ez borzasztó!veled is jól kib...tak! Készülj, mert egy hatalmas broki közeledik a kanyarban!

No elszántam magam és megvettem a T-62-t. Első csatám így kezdődött:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Full HP-ró köcccsöög.
azt hittem azt mondja majd h GG 😊
Trentaro
hát kössz...
csafival körberohantam, felszpotoltam az artikat, kaptak 1-1 lövést aztán azépen meg is haltam és a csatát is simán buktuk plussz más nem is lőtte őket.
DE MEGADTA a küldit!!!, hálám addig üldöz míg utol nem ér! 😊
ja a küldetésnek angolul és magyarul is más a célja, lehet így akarják izgalmasabbá tenni? 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Na a vérparadicsom IS-7 top tankunk Abbey-n végigkempeli a bázis mellett a meccset, majd a végén elhal nulla sebzéssel, és aztán még ő anyázik meg reportolgat, amiért elküldöm a jó édes... Mordorba. Kemény periódus lesz ez a húsvéti szünet <#hehe>
Ccleaner + törölnöm kellett minden előzményt, így már működik. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
joe662
Nekem ilyet a mobilos opera csinál ha a nem mobilnézetet akarom.
A gépen a mozillával soha semmi gond nem volt.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Nálam se stimmel valami<#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Manipulálva van ez a szar? Kiválasztottam a T28 HTC MT-7-es küldetését és csak artymentes csaták vannak.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nálam úgy sem ment. 😊
Tow! katt fent a zöld ikonra! utána menni fog 😊
voivod32
Nem csak ma, de ma különösen brutál módon szopat! Mondjuk, az utolsó 3 meccsen beadta a finomat, de most meg mennem kell inni! 😄

Neked csak ma? Irigyellek😛
voivod32
Az, hogy egész nap ez megy!

voivod32
Végre!

Trentaro
amator szemeim szerint ok jobban allnak. de mi a kerdes? 😊

voivod32
MI A FASZ VAN MA???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálam úgy működött a dolog, hogy google-lel megkerestettem és onnan mentem az oldalra. Azóta megy az eddig használt módon.
McFrost
Én régen kukáztam ezt böngészőt, épp az ilyen heppjei miatt. CCleanert nem futtattál még? Hátha segít. Persze előtte zárd be a böngészőt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem működik, ezt látom:

Próbáld ki, hogy belépsz a fórumra, utána Ctrl+F5 -öt nyomsz (de lehet Ctrl+Shift+R is). Firefox alól írok, nálam nincs gond.
Emeld fel az ágyúd az ég felé. Mivel középen van a kupola így pont takarni fogja az ágyú azt.
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.04.05. 18:33:43

Van arra megoldas, hogy ujra mukodjon a forum mozillarol?
Piros IS-6 játékos három lövésből háromszor lőtte be a T34-em kupoláját (bár lehet arany volt, olyan detektorom nincs), úgy, hogy még mozgattam is. Ennyit a szórásnerfről és arról, hogy az IS-6 rossz tank. Szerintem nagyon is jó.

DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

voivod32
Egyszer van egy kibaszott szabadnapom, de ez a fos akkor is játszhatatlan... ;-(
Bruttó: 240 105
Szervíz: 59 017
Nettó bevétel: 181 088

Napi Statisztika:

Csaták: 9 (20) (45.0%)
XP: 11 674 (583)
Szabad XP: 532

Ölések: 15 (0.8)
Halál: 13 (0.65)
Találat/Lövés: 136 / 292 (46.6%)
Átütés: 84 (61.8%)
Sebzés: 8 820 (441)
Sérülés: 7 833 (391)
Felderítés: 13 (0.7)
Védekezés: 32 (1.6)
Foglalás: 23 (1.1)

Hatékonyság/WN8: 953 (40) 1 025 (40)

xotyi
Stock KV4 stronk scout😊

Trance&Friends nothing more..

popey8
A STI-nek a toronytető eleje overmatchelhető már asszem 90 milissel is. 1x már régebben én is lőttem egy ilyet szerencséset. Én sem tudtam, h tudott sebezni, de aztán itt felvilágosítottak.

#350793 Én annyira nem tartottam viccesnek😊 Azt hittem gyenge pont, de megnéztem Inspectorbna és vastagság szempontjából teljesen homogén az oldala. De így is át kellett volna vinnie, úgy ahogy a másik 5.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Trentaro
klassz, köszöntem. 😊
hogy rohadna meg az összes artivadász küldi, már csak az vígasztal, hogy félig részeg vagyok...

Neked kell felspotolnod őket és mindegyikbe legalább egyszer sebző lövést lőnöd. Ennyi a feladat. Most bugosak ezek a küldetések, ezért ezt kell csinálni értük.

Sherman0070
lenine1er(50K csata 1200wn8) ,Angornus(7K csata 700wn8)

Aki találkozik ezzel a 2 szellemi fogyatékossal csatán belül az lökje ki őket az enemy elé.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Köszi, végülis tök mindegy, így is úgy is szopás lett a vége csak zavar az ilyen mértékű rng. De csak akkor amikor az ellenfének kedvez.
Sokan a meccs elején írják be kb 5 másodperc után 😊
patchaou
Új versenyző lépett a színre, de ehhez már az kell hogy valamelyik kedves kuncsaft ajánljon egy kisebb melót 😊
Szóval lehet jelentkezni 😛
msi r7790 1gd5 oc, 2017 áprilisig garis. 20k huf

.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
Ezzel régóta nem mentem,de tegnap elgurult pár100k,úgyhogy,gurulnom kellett vele.
Bár ne lenne ilyen pontatlan,akkor még szeretném is<#ravasz1>

Trentaro
ja, a szomorú, ha nem a küldire hajtok mindkettőt simán kinyírhattam volna... 😞

Trentaro
Segítség kéne, LT-7, könnyű tankkal kell 2 artit láncolni vagy segíteni a sajátokat a likvidálásukban. felspotoltam kettőt (képen mellékelve látszik én voltam) és a csapat kinyírta őket, a full hp-juk jött spotsebzésnek.
így kérdem én, most akkor mit is csináljak, csak mert rühelem az arti vadász küldiket. Előre is hála a tippadóknak.
képek alant: (nem tudom, hogy jól szúrom-e be a képeket spoiler-be...
http://kepkezelo.com/images/88o70fdapxzbryqgjft.jpg
http://kepkezelo.com/images/0ym966fgd55yxwaoezkx.jpg
http://kepkezelo.com/images/4txq2yh28b9yl5yvnnoy.jpg

Mindenféle képen az MSI ,már csak azért is mert újabb gyártási tech,+ 2GB vram ami sokat számít mostanság.
Nekem 6850 van 1 400w chifi táp ról elmegy q9400 3 hdd 1 dvd kiséretében
Egyetértek, pontosan azért kockáztam ki, számtalan esetben volt már ilyen, hogy a játék közben érzésre "ez nem létezik" érzése van az embernek, aztán visszanézve már más a helyzet. Nem mindig, de sokszor van így. T-29 a tank, de tök mindegy 😊 .
DasIsFuck
OK véglegesen eldöntöttem, azon tankok amiken a célzás idő 2.5-től nagyobb kapni fognak alapból egy stabilizátort+célzásgyorsító párost.
nehéz tankokon legalább a bia miatt a ventilátort tudodm is helyettesíteni.

A gond csak az, hogy megint későn jöttem erre rá és eddig mindössze a párduc 2-es kapta meg ezt a felálást...😄
Korábban a stabilizátor/célzásgyorsító rossz felszerelésekkel szívtam meg, most meg kiderül, hogy mégis csak kellenek azok a célzásgyorsítók..mikor a legutóbbi 50%-os leárazásba egy pár 3-as szintű ventit beszereztem azon tankokra amiken még nem volt, most meg pont azokat készülöm kukázni...agyrém😄

DasIsFuck
Ebből a képből semmi fura nincs abban, hogy átütött, mert overmatchelte a tetejét a t34-nek.
Ahhoz meg épp elég az a pár másodperces,pár foknyi bedőlése a tanknak.

DasIsFuck
Vagy épp tudja, hogy mit jelent és illemből írja be vagy megszokásból,
normálisabb játékok,normálisabb játékosai között ez az etikett.

Nem kell rögtön a rosszat feltételezni.

Speciel wot-ban én se nagyon szeretem a gg-zést viszont, mert nagyon kevés az olyan meccs, ahol úgy tényleg van is alapja.
Néha én is beszoktam lökni, ha épp olyan kedvembe vagyok😄

Na hát a CDC sem kredittermelésre való....
joe662
Boldog nyulat mindenkinek!
A fiam nehezményezte hogy csak 1 zacskó m&m fog kapni a nyúltól<#eplus2>

Tippre azt se tudja hogy mit jelent, csak látta hogy be szokták írogatni meccs végén, hát akkor ő is beírja.