World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
napasztmek... visszahozták a fekete piacot...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
És nem kell hozzá gold.
De 8-assal is lehet azért alkotni nagy néha.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.03. 22:01:14
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Biztos rohadt j tank, csak amíg stock, addig éppen semmit nem tudok vele csinálni, mert vagy állandóan tizes genyók jönnek szembe amiket sebezni sem bír, vagy ha saját tierben vagyok akkor mire odaérek bárhová, addigra a többiek levadásszák az ellent, vagy állandó lepattanó/critical/nulla sebzés jut.
Mondjuk a torony szépen pattint, de hogy ilyen pontatlan az ágyúja, azt nem hittem volna.
Arra leszek kíváncsi, hogy az event után a tízes legénységek a barakkban maradnak-e. Korábban minden bérelt tank legénysége használható formában bent maradt a barakkban. De ezeknek a BB-s tankoknak a legénysége jelenleg nem kompatibilis a megfelelő tankokkal.
A Pz.Kpfw. VII jelenleg legénység nélkül dekkol a garázsomban. Nem bánnám, ha a 100%-os BB legénység megmaradna bele BB nélkül. <#vigyor0>#vigyor0>
Többet nem is vártam ilyentől
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nagyjából úgy is teljesítenek. Mindkét oldalon sok van belőlük, így az egyik oldalnak lesz sikerélménye is. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2020.02.03. 00:56:12
Addig lökdösték egymást míg mind a két gyökér bele nem fulladt a vízbe.
Erre a T54 végig ugatott a csatában hogy milyen szarok vagyunk,satöbbi,hogy merre kéne menni meg anyám kínja.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ami nagyon tetszett hogy kerekeseket lehet alázni T100-al.
Mivel szinte mindig van kerekes,így a móka is megvan.
Másik,mindenki be van szarva az Obj 279(e)-től,de szerintem néha olyan idióták ülnek benne hogy az már fáj.
Legutóbb úgy röhögtem körbe hogy hárman voltak én meg egyedül.Négy lövést adott le rám,amiből 1 lepattant többi meg el sem talált.
Viszont artyt ritkán látni,tíz csatában 1 arty volt.EBR próbálta elkapni,de rácseszett én meg levadásztam az övékét.
Mind két ágon T8-nál álltam meg.
Jut eszembe,srácok melyik T10-as táras tank használható most?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.02. 20:08:11
Td kivételével az összes tankommal megyek itt, 1-2 meglepöen jo.
E50m steppes, lerongyoltam full gázon a foglaló 140re,-822hp neki:-DD
Pedig még nincsen rammer skill.

Direkt széjjellövettem magam, h ne tudják resetelni ezt a barmot, erre kiáll, miután kilőttek. :-(
Ilyenekem már hogy 7ből 3an mennek a mocsárba lakevillen, csak röhögök.
Mindenki irkálta neki hogy cap,de nem ö elment Bc-t kergetni.jo ez a bérelt wz<#hehe>#hehe>
Közben utánanéztem,nekem nem lesz meg a max,mert csak hétfőig tudok játszani,utána péntekig nem érek rá.<#szomoru1>#szomoru1>
De amúgy rettenően bejön ez a mod,nekem,még úgy is,hogy smucig verzióval tolom<#hehe>#hehe>
így is összelövök átlag 3k-t csifténnel,majd hétfőn tolok vele egy full tryhard setupos,2örát,
Természetesen csak kíváncsiságból<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Van ahol a foglalás dupla pont. Van a miden csata 3pont=jolo time, itt a mennyiségre érdemes hajtani
Van ahol minden csata x2 pont. Stb.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De nekem nem számítja,első is lettem xp-ben mégse.
Mi a szösz kell még hozzá?
Az előbb T100-al prokhorovkán az ellenség hátába kerültem,a sineken át a vonatok kerekei közt lőttem rájuk,három heavyt meg egy td-t sebeztem,vicc hogy wz-t ammo rackeltem egy seggbe lövéssel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.01. 12:54:43
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.01.31. 22:13:40
Leggyorsabb csaták a módban? Most volt egy 1 perc 53 mp-s capelős Murovankám. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.01.31. 17:40:54
Szerk.: lol, ilyen egyszerűen is be lehet oda jutni? 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.01.31. 16:38:44