World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. lenne egy pici gun depressonja
2. nem lehetne He- vel belőni a parancsnoki kupolát
3. pontos lenne az a kibasz...tt ágyúja, vagy legalább megkapta volna a su85B ágyúját(ami mellesleg a leg OP-b td a játékban)
4, 5 fokkal nagyobb lenne a lövegkitéríthetősége
5. ha szemből nem mindig lőnék pirosra a motorját
6., Ha 10 ből 9 szer nem tier 6-ban játszana, csak mondjuk felében.
Igaz is. A tier limites tankok többet vannak fentebb, mint a saját szintjükön.
Nézegettem ezt a Type 64-et, de nem hiszem, hogy többet tudna a saját szintjén, mint a type 62 a sajátján.
Pz4 S-em van (ÓÓÓÓriási csalódás...)
Su100Y- hát nem tudom, valahogy nem a világom.
Togom van (de minek?)
Van még más 6-os prém tank?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Excelsior vagy Ram II?
Égeti a zsebemet a Chi-Nu Kai arany......
Apropó, a Ram II limites?
Megvettem a Panther 8,8-at.
Zsinórban első 4 csata vereség.
HP-mat megsebzem, cska a csapat fele piros játékos.
5. csatában ynerünk csak 50%-os találati arányom lett és 333 sebzésem, mert az eddig pontos fegyver teljesen becélozva átvált egy ruszki 0,5 pontosságú-ra és a tank előtt méterekkel esik le a lövedék...
Ilyenkor kell leszorzózni a tankot, persze...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lényegtelen, ha nincs ötlet akkor újrarakom megint (egy hete a frissítéssel szarakodott) 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De mondjuk ez nem nagy ügy a gold korszakban.
Viszont az ágyú az picit kevés volt nekem - a pen az még OK, de sebzése elég kicsike, valahogy nincs visszatartó ereje. Mondjuk lehet hogy az IS3 miatt volt mindíg ez az érzésem (ott ugye 390et rúgy az ágyú mig itt csak 320-at), mert ahogy utólag elnéztem, a 110 top ágyúja kb hozza amit a Királyigrisé. Lehet az emberekben is van valami tudatalatti ösztön, hogy míg az IS3 elé nem szivesen állnak be egy pofonért, a 110emet minden további nélkül lerohanták, gondolván úgyis csak egy ócska kínai Is3 másolat 😊
A kredit is eleg savanyuan jott vele. En azt csak annak ajanlom akit nagyon utalok.
Végül IS-6 és 112 közül mégis az utóbbit választottam, mentem velük néhány kört teszten és valahogy a 112 átlőhetetlen elejének és tornyának gyakrabban vettem hasznát mint az IS-6 oldalának, továbbá teszten megtetszett a 110-es kínai ágon, ki fogom fejleszteni és pont jó lesz hozzá legénységet húzni. IS-6 elég speciális helyzetekben volt jó (de ott nagyon), 112 erősségeit általánosabban tudtam használni. Pl a kemény eleje miatt van idő vele célozni bármilyen pályán, általában teljes nyugalommal belenézhetek 1-2 lövésbe úgyis pattan (magamfajta nabnak ez hatalmas előny). A csata alakulásához is jól lehet alkalmazkodni, mert gyorsan mozog. Legidegesítőbb hibája, hogy egy mozgó üzemanyagtartály az egész. Ami átlő, az általában gyújt is. Ha pedig már le van sérülve a tartály, akkor egymás után többször is. Aki a gyújtogatós küldetést csinálja javaslom neki, hogy keresse a 112-est, garantáltan meglesz neki. Továbbá a goldja szinte használhatatlan, ezért a keményebb célpontokat érdemesebb inkább elkerülni, vagy oldalba támadni alap lőszerrel. A gold csak pazarlás bele.
Jobban szeretek hátul maradni, mint az első sorban golyófogónak lenni.
Mindkettő 550 engine power de a T49 0,2 tonnával könnyebb (24,58t)! Vagy ez valami balance akar lenni, a totál pontatlan ágyú mellé még mozogni se tudjon?
Nagyob vadak ellen meg hajlamos nagyon picit sebezni vagy akár egyszerűen csak lepattanni is.
Szóval számomra a mozgékony scouthoz nem illik az az ágyú, ha meg nem mozgok hogy célozzak kifiléznek.
Mindenesetre kipróbálni ki lehet, mert végülis tök más játékmenet mint a többi scout, de nekem nem jött be.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha nem akarsz rá sokat költeni, akkor ajánlom a T14-et és az Excelsior-t t5-ben. Most még olcsóbban meg tudod őket venni, de ne várj vele sokat mert limitesek és ki fogják őket venni, T14-et pl hamarosan. Ha az utóbbiak mellett döntenél és elsősorban kereditfarmolásra vennéd, akkor érdemes mindkettőt megvenni és felváltva menni velük. Elég jól hoznak t5-ös létükre. Jó kis tankok élmény velük a játék, heavy létükre még gyorsak is.
Nyilván az ajánlás azért lehet nehéz, mert nekem tetszik egy tank, jól megy vele, de ez nem garancia arra, hogy másnak is bejön ez a tank.
Szerintem úgy érdemes megközelíteni a dolgot, hogy ki kell zárni bizonyos prém tankokat, amik nagyon szenvedősek lehetnek, hacsak valaki nem tud alkalmazkodni hozzájuk. Pl. az említett is6 ágyúja nagyon gyenge, emiatt én mondjuk nem szívesen ajánlanám senkinek, mert ehhez kell egy komoly tudás (gyenge pontok, célzás technika stb. vagy az egyszeri játékos megoldás, arany betöltés <#crazya>#crazya>, de akkor nem marad kredit a végén), hogy ezen felül kerekedjen a játékos.
Szerintem egy prém tanknál az ágyúból kell kiindulni, mert sebezni kell. A wg meg előszeretettel az ágyút gyengíti rajtuk, hogy biztosra menjen, mondjuk pont most változik a hozzáállásuk ezen a téren. Gyenge ágyús prém tankot nem szabad ajánlani, mert nagy valószínüséggel sírás lesz a vége. Ha mégsem, akkor jó, de a valószínűsége nagy, hogy nem fogja kedvelni a tulaj.
Nálam meg az SP ilyen, hogy ajánlani senkinek nem ajánlanám, de nekem nagyon bejön, tetszik. Egy ideje már sokkal több aranyat használok benne, mert kitapasztaltam, hogy kb milyen helyzetben és mennyit lőhetek el úgy, hogy maradjon még tisztességes bevételem. Az arany apcr 250-es átütés meg tier 9-10 szintű ágyúvá teszi, nem kell részleteznem, hogy elég komoly erőtényező lesz így belőle. De ajánlani? Nem, hogyan magyarázzak el valamit, amit több száz csatában tapasztaltam ki? Ha valaki venne egy SP-t és én ajánlanám, akkor a pokolra kívánna valószínűleg, bár lehet, hogy pár száz csata után meg megköszönné esetleg <#crazya>#crazya>
Jó ágyús és lehetőleg mozgékony tankok vagy legalább jó ágyúsüllyedés legyen szerintem, ez az alap egy ajánlható prém tanknál.
Pénznyomdának a Jtiger 8,8 aztán SPershing majd T34. Mindegyikkel fájdalmas játszani a lomhaságuk miatt de legalább jön a money.
Utoljára szerkesztette: kHares, 2015.04.13. 09:57:21
Szóval a T-25, amire gondoltam. Vannak gyengeségei nyilván, tier5 prém tankok mind olyanok, hogy több dolog is szenvedős rajtuk, de modulokkal és skillekkel elég jól lehet kompenzálni. Extra benzint is használok benne, attól gyorsabb, jobban forog és gyorsabban a forog a tornya is, ami az egyik fő gyengesége, akcióban 2,5e kredit, amit nevetve kitermel. A látótáv a másik, binot kell rá tenni és megvárni, hogy aktív legyen, ez szintén kellemetlen, de szükséges. Szóval jól felszerelve eléri, de megkockáztatnám, hogy meghaladja a normál tier5 medek szintjét és olcsó nagyon.
A prok 1000 feletti átlag sebzést tudnak hozni vele, nekem 828 most és 60% WR full randomban (338 csata után, szóval hosszú távon is tartható), de már ezzel a szinttel is nagyon durván hozza a kreditet.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.13. 09:42:46
A T34-gyel szemezek régóta, csak elég húzós az ára.
Illetve hogy lassú és az artyk megtalálják, számomra maga a rémálom 😄, dehát valamit valamiért.
Agyalok még rajta.
Piszkos Fred, sajna nem tudom mi lehet a megoldás, talán próbáld ki azt, hogy a kártya gyártójának az oldaláról szedj le egy drivert. Nálam más jellegű probléma volt, az amd oldalról felrakott driverral gond volt, de az msi oldaláról leszedett driver megoldotta.
Egyébként a wot könyvtárában van egy screenshot mappa, oda kerülnek a képek ha játékon belül nyomsz printscreent 😊
Megnéztem a vbaddicton és a T34 vezet most éppen a nettó bevételek listáján, ami nem csoda, egy nagyon jó tank. Bika ágyú, erős torony, cserébe lassú és nagy a teste, artyk megtalálják. Vbaddict
Attól függően mennyit tudsz rááldozni, egy T34 jó választás az US vonalon. Ha ez túl drága, akkor szóba jöhet az SP, de azt jó szívvel nem tudom ajánlani, sok problémája van, kezdve azzal, hogy med létére dög lassú meg több egyéb gond, mondjuk a kredit termeléssel nincs gond vele, jól hozza. Utána már csak tier5 prémek vannak, ram2 meg t14. Ezek sem rosszak, de a kreditet nem túl jól hozzák, sokkal több időbe kerül ugyanannyit kitermelni velük, mint egy T34-el. A vbaddict szerint egy T34 nettóban 22e-t hoz, az SP 12e-t, a T14 7e-t és a ram2 5e-t.
Szóval pl a t14-el 3x annyi csatát kell menni ugyanannyi kreditért, azért a ráfordított idő is számít.
Amin meglepődtem, hogy a chi-nu-kai, amit most ingyen meg lehet szerezni milyen jól hozza a kreditet. A vbaddict szerint is 12e és azt tudom mondani, hogy tényleg jól adja. Jó az ágyúja nagyon. A gond az, hogy 1 nap alatt nem hiszem, hogy meg lehet csinálni az 3 küldetést, de esetleg ez egy ingyen megoldás lenne neked. Igaz, a legénység képzést előnyt akkor elvesztenéd, de ingyen lenne egy kredit termelő tank.
Szovjet ágon meg van ugye az is6, ami jó kemény tank, de gyenge az ágyúja, nem ajánlható jó szívvel, pláne, hogy majdnem annyiba kerül, mint egy T34, meg a churchill iii, amit sokan dicsőítenek, de nekem nem jött be, nem hozza úgy a kreditet, ahogy vártam (vbaddcit szerint is csak 5e-t hoz), legénység képzésre viszont alkalmas és ugye olcsó.
Szóval ha összegzem, ha USA és szovjet med, nehéz tankokban gondolkodsz, akkor a T34 a legjobb választás, ami a vbaddict szerint is a legjobb kredit termelő. Ha ez drága (mert nem adtál meg pénzügyi keretet, amiben gondolkodsz), akkor meg valamelyik tier5 prém is szóba jöhet, esetleg, ha van még rá esélyed a chi-nu-kai-t most ingyen megszerezheted és tűrhetően hozza a kreditet az is.
Orosz és amerikai ágon játszok, de inkább az US-t preferálom.
Tankok közül pedig a med vagy heavy-t, sajnos a TD nem jön be.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A másik dolog, hogy vannak kiemelkedő kredit hozamú tankok, pl a jt8.8-t lehet leginkább megemlíteni és az ebay-en kaphatóak inteles kódok, úgy egész olcsón beszerezhető, de pl ha nem vagy ügyes a TD-vel, akkor neked nem az kéne, hanem más tank.
Mindenféle paraméter és preferencia nélkül, ha csak a kredit hozam a lényeg, akkor egy JT8.8-t ajánlanék, ebay-en szerintem lehet még kódot találni, de kód nélkül is megéri, az elmondható, hogy kiváló kredit hozamú tank, talán a legjobb.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.13. 08:22:44
Credit farmolásra melyik premium tankot lenne érdemes megvenni?
T5-ös premium is jó farmolásra, vagy inkább feljebb nézelődjek?