World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
T-44: 16
Obj. 416: 24,2
P2: 9,3
Indien: 11,86
Pershing: 13
Supershing: 13,17
Centurion: 11
T-34-2: 17
Mint látható, csak a Panther II-nek és a Cent-nek van rosszabb álcája a T8 medek közül. Más szóval egy Super Pershing jobban rejtőzködik, mint egy CDC. Az én fogalmaim szerint ez gagyi.
Most megnéztem másik medekét, a CDC-nek kifejezetten rossz a többi medhez képest a camoja. Igaz az FCM heavyként még rosszabb ilyen téren, de sok más téren pedig jobb.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.13. 19:51:16
Alap cdc es fcm 50t camo adatok camo skill alcafestes es elit alakulat nelkul.
Allo helyzetben Fcm: 4,33 / Cdc: 11,12
Mozgas kozben fcm : 2,17 / cdc: 8,32
Loves kozben Fcm: 0,97 / cdc: 2,5
Es most lassuk 100%-os camo skillel alcafestessel es elit alakulattal
Allo helyzetben Fcm: 10,03 / cdc: 23,59
Mozgas kozben fcm: 6,03 / cdc: 18,40
Loves kozben fcm : 2,25 / cdc: 5,30
Hasonlitsuk ezt ossze az object 416 alap ertekeivel. 24,19 / 14,55 / 5,32
Azert eket az ertekeket kimondottan jonak mondanam. A tobbivel egyetertek.
Remélem a VGA kibírja addig. (103 fokos jelenleg) <#zavart1>#zavart1>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Kb ez volt az a pont, amikor vettem egy nagy levegőt, egy korty sört, hogy ne b.sszam be a monitort a sok semmirekellő fényevő miatt <#falbav>#falbav>
Tényleg kinek a pap, kinek a papné.
LIVE STREAM

T 5-ben van a legtöbb reatardált siemka tomato.
Ha szar a csapat, akkro nem fogsz olyan sokat sebezni.
Sőt a win rate is mélyrepülsébe kezd.
Ma csak a t-25-öt 8 csat óta nemtudom leszorzózni, mert agyhalott piroskákat kapok csapattársaknak akik az első 2 percben elhullanak.
Most Panther 8,8-at vettem, sokkal pontosabb mint az FCM, FCM-et cska credit farmolás miatt járatom, de nem tetszik.
Egy az hogy papír a másik, hogy némelyik agyoniskolázott még nekemugrik, hogy miért nem segítettme nekik heavy útvonalon IS3, Löwe, stb. ellen.
Talán azért mert semmi páncélom sincs.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.04.13. 16:55:09
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.13. 16:48:50
én töltöttem fel a 9.7 test1 alapján. Viszont nem követtem, hogy a későbbi tesztverziókban történt-e változás az xp-kben.
/Beidéztem magamat, a kép alul spoilerben 😊/
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.04.13. 16:46:08
Ami miatt érdekes, hogy ilyen tűzerőt magamra vontam, közben meg a csapatom kinyírta az ellenfeleket egyesével, mert nem volt támogatásuk, mind engem akart kiszedni a kocsik mögött.
Csak azért írom le, hogy bátran be lehet menni a vasúti kocsik mögé, jó fedezék arty ellen, de mozogni is kell persze kicsit, hogy alatta a többi ellenfél ne tudjon meglőni olyan egyszerűen. Szegény vasúti kocsikat szilánkosra lőtték, de nekem csak láncot szedtek le.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem mondom, hogy rossz tank, de csak az vegye meg, aki tudja mit vállal, mert sokkal könnyebben játszható és lazább prémek is akadnak. Sokat elmond, hogy CDC-vel 1540 az átlagsebzésem, T-34-3-mal 1750.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.13. 16:21:17
Lehet itt keresni a fórumban? Ha vissza tudsz keresni még kép is volt róla, de már több hete.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Annak érdemes megvenni, akinek nincs egyszerűen lehetősége drágábbat venni, de kéne mégis a kredit. Bónusz ajándék, hogy a német med legénységet lehet húzni benne. Fun célokra nem tudnám ajánlani, nincs benne úgy semmi kiemelkedő, ez a tipikus jack of all trades / mindenben átlagos tank, pont ez a jó benne, hogy az ágyúja is jó végül is, kicsit szór, de célzásgyorsítóval, skillekkel meg persze kivárással találni fog, jó a gun depje (dombokon remekel és domb sok van mostanában), elég gyors, bár nehezen fordul és a tornya is lassan forog (kell a benya bele), átlag feletti hp-ja van és a páncélja néha pattint, a látótáv csapnivaló, de skillekkel és bino-val ki lehet javítani, igaz meg kell állni, de a célzás miatt amúgy is kell, evvan, ki kell találni a megfelelő játékstílust vele, nem nehéz. 750 arany az ára most az akcióban és gondoljunk már bele, egy átlag kör (800-1000 sebzés, 100-200 spot 1-2 frag) hoz 30-35e nettó kreditet prémiummal, ami nagyon jó. Ez a tank nagyon jól hozza a kreditet és nem nehéz vele a játék, megtanulható és a 800 körüli sebzés nem számít rendkívülinek. Egyszer láttam a dyaebl-t t-25-ben, neki 1200 az átlag sebzése vele, megnéztem akkor, szóval a pro-k 1000 felett mennek simán vele.
Egyébként a chi-nu-kai elég hasonlóan hoz, mint a t-25, én is meglepődtem, de jól használható kis tank, nagyon jó az ágyúja, csak kár, hogy nem nagyon érdekel a japán meg ág. Elakadtam a type61-n, qrva sok xp kéne még az stb-hez, úgyhogy tessék-lássék csinálgatom csak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.13. 15:21:45
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.04.13. 15:14:03
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Akkor meglesz hamar, aztán alt+f4.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WZ111-el 175 pen sokszor eltűnik az oldalában a lövedék sebzés nélkül. Legizgalmasabb csatát eddig egy kv5-el vívtam ő nyert de csak azért mert ő full hp-n volt én meg 70% on és az utolsó 200-hp-n 1x pattant 1x criticall.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Már csak 29 csata kell a 3. küldetéshez, de csakis pirosak közé rak a matchmaking zöldek és citromok ellen.
Wins/Battles: 2 (14) (14.3%)
9 vereség KV-2vel 9! csak azért szenvedek vele mert 99%on van a 2. képesség a legénységnek....
WoT: Nishizumi77