World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Napi 2-3 óra, hétvégén meg 4-6 sztem bőven az a kategória ahol már megéri a prém 😊

Legalábbis nekem, ha tényleg minden nap tologatnám ennyit. De igaza van a kollégának, nem vesszünk ezen össze.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 11:44:26

Forolto
s hozzá kell tenni,hogy kinek mi a célja a játékban.Aki még tankot fejleszt és sokat ráér lehet jobban megéri a fiók,de olyan mint én aki örülha napi 2-3 órát bent van hétvégén meg talán a dupláját nem éri meg fizetni.Ugy érné meg ha csak akkor ketyegne a prémium amikor online vagy.😊

Sunsetjoy
Mielőtt hitvitába keverednétek, le kell szögezni hogy embere válogatja, ki hogy mennyit és mikor ér rá. 😊
Tehát melyik éri meg jobban ezek figyelembe vételével. De ha valaki tele van erre költhető zsével (nem más pénztárcájában nyúlkálok, csak mondom - ha nem versenyekből, cw-ből szerzi az aranyat), annál meg úgyis mindegy, van mindkettő.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Forolto
azért ez nem igaz.Inkább egy prémtank amivel jól tudsz farmolni prém nélkül is.Én dolgozó ember vagyok hétvégén barátnőzöm,hol érné nekem meg inkább a prémfiók?Amióta inkább prémtankozom sosincs pénzhiányom.Leszórzózom az összes prémtankot már bőven kitermeli azt a veszteséget amit a normál tank okozhat.

és a prémtank örökre a tiéd a fiókot állandóan meg kell ujítani.
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2015.04.14. 11:04:47

+1

Amúgy sztem a legjobb ha az ember vesz inkább prém accot és tologatja a rendes tankokat amikkel szépen termelget ahogy jön az XP.
A túlárazott prém T8asok árából többhavi prémacc kijön, és akkor nincs rákényszerítve hogy egy tankkal tollja orrvérzésig, plusz az XP se csak a legénységre megy.

Prém acc nélkül meg a prémtank se farmol olyan nagyon jól.

Forolto
pont ez a lényeg a T34-nek,hogy nincs limitált MM-je,lehet vadászni sok sok ügyetlen t10-est.Jó helyen van,csak tudni kell vele játszani.
Én még ingyen kaptam. 😊

Tono34
Ha már a medek rád rontanak ott nagyon mással sincs sok esély. Egyébként kedvelem a T34-et a hibái ellenére is.
Természetesen nem lehet minden kör nagyon élvezetes és nagyszerű vele, de ez ugyanúgy igaz bármelyik tankra.

Végül az obj430 II-t vettem meg, nem sokat mentem vele csak amennyi az 5x kellett. Némi kredit szerzés után belefért a T54E1-is, de ezt nem sikerült leszorzózni (mellesleg alig volt kreditem, úgyhogy full stock). Ma még lesz prémem farmolok egy kis kreditet hozzá 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ja aha, meg minden happy meg mosolygás. Azt persze nem mondod mikor, keresztül csap 600 méterről a jgdpze100 úgy hogy hulldownban vagy, vagy mikor rád rontanak a 10-es medek és esélyed sincs, mert egy lassú ótvar fos. Vagy amikor t110e3 vagy IS-7et kell belőnöd szemből, mert esélyed sincs megkerülni, vagy egy Maust, akkor a hajadra kenheted az ágyúját, mert nem fogja átütni. Mondom ezt úgy, hogy a t8-as premek között sztem ezzel van a legjobb sebzésem, akkor is utálok vele játszani, lassú görény egy tank, fos játékélménnyel. Egyébként a többi t8 ugyanúgy hozz a pénzt, szóval az hülyeség, hogy jobban hozná. FCM egy álom ehhez a nyomi t34hez képest.
ROMOTO
Nnah prediktív bevitel rulez, bűnbak*- gunnal
ROMOTO
Nettó baromság a t34 ekézése, több mint 2500 csata tapasztalatával mondom hogy simán az egyik leghatékonyabb kreditfarmoló eszköz, prém nélkül átlag 30-40 rúgó haszon, ez kb 2-3 sebzést jelent, nem kell hozzá izmozni, gyenge pontokat keresgélni, stb. tier 10 be tiszta haszon kerülni vele, mert ott még könnyebb összeszedni azzal a bűnbak a lóvét.
Ja de az a legdrágább prém tank MM kedvezmény nélkül és olyan lassú, mint a tetű. Pénzt keresni azért lehet vele.
Forolto
Azért nem égetném el a T34-et.A legnagyobb pennel rendelkező prémium tankról beszélsz.Még t10-ben is megállja a helyét.Napersze tudni kell vele játszani,de melyik tankal nem?Nemrossz az.112/is6 párosról nekem is lesujtó a véleményem sose venném meg,még ingyen se kéne.Is 6om ott porosodik a garázsban.

CDC-ről dicshimnuszokat zengtek,de szépen kikoptak a randomból.Pedig nagyon szeretem lőni.😛

Naja, nem is kéne új map, sőt a mostaniakból is ki kéne venni jó párat, és akkor nem évente 2x lenne malinovka, mikor scoutolnod kell. Meg amúgy is van egy pár tűzre való térkép.

De az elején, hogy mondták, hogy zsír új tankok lesznek, mintha a gyárból gördülnének ki. Nekem azért jobban tetszik így ütött-kopottan, behorpadt lemezekkel. Simán lehetne sáros is.
Solten
Klassz, miert nem ezekre fokuszalnak? Helyette ontjak a fosnal fosabb mapokat.

Saor Alba

Uh még rádobnának a sebességre 5 km/h-t sose raknám le az M48-at
Solten

Saor Alba

`Nem ma kéne jöjjön a 9.7 ?
Fedezékeket kell használni, dombok mögött elbújni stb és akkor nincs para a camoval FCM heavy tank nem scout, nem kell annak camo. Mind2-nek van előnye hátránya. Sőt összességében a CDC talán jobb is ha csak szimplán azt nézzük, hogy egy 8-as tank. DE FCM-nek van MM limite és nem annyira szar a páncélja, hogy minden lövés hazavágjon benne valamit. Ettől függetlenül nem azt mondom, hogy ne vegyetek CDC-t, sőt annyi pénzért simán megéri szerintem. De, aki könnyített MM-et szeretne az kicsit több pénzért jobban jár az FCM-el. Mindenki döntse el saját maga mi neki a jó. Viszont az ilyen T34 és 112 tűzre való...ingyen még megéri a wz-111, de pénzt nem adnék érte.
351455-re: "Pz4 S-em van (ÓÓÓÓriási csalódás...)"
Szerintem csak rosszul használhatod. Igazi meggymag köpködő sniper tank, kicsit keményebb fejjel lomha mozgással. Volt, hogy már vissza kellett fognom magam mert majdnem kifutottam vele a lőszerkészletből a folyamatos tüzelés miatt. Ha eldugod a testét a feje még a relatíve kisebb/azonos tier lövéseket pattintja. Teste nincs, mivel PZIV. Azon meg páncél sehol 😄 3-4 skilles legényekkel messzire egy darálógép 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Tono34
Jön ha kész lesz 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Tegnap egyik csatában ellenfél párduca (t7) beírja a T34-nek (t8), mégis hogy gondolja, hogy kisebb tankra lőtt....

Van hír a patchről?
Solten
Ilyenkor persze lehetne mindig x5... <#alien>

Saor Alba

11-7, győzelemre áll a csata, T-44 már majdnem megöli az Indient, utóbbi erre elbújik a sziklafal bemélyedésébe, Indien 271HP vs T-44 607HP, a T-44 rutinosan rámegy a max. két lövéses noob Indienre. Nincs a közelben senki más. Na vajon melyik döglik meg?
Mi sem természetesebb, hogy a T-44 húzza a rövidebbet, és az rng-nek meg valami megfogalmazhatatlanul nagy adag szerencsének köszönhetően a fogalmatlan Indien 26HP-val túléli és röhögve megy tovább. A csata végül - természetesen - vereség lett. Hát igen, ez van, amikor a pontosságtól kezdve az átütésen keresztül a sebzésig mindent az rng felügyel, plusz ehhez még hozzáadódnak az olyan csodálatos fícsörök is, mint a 0 sebzést okozó leláncolás, és máris minden feltétel adott ahhoz, hogy bármilyen hülyének lehessen sikerélménye... ami persze vitathatatlanul tökéletes üzleti modell.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Csináljátok azt amit én, ha bárki bárkit riportolással fenyeget, azonnal riportoltolom az unsportsman ... kategóriában és meg is mondom neki. Egy idő után megunják, hogy mindenféle apróságért riportoljanak, talán. Volt már olyan ugatás ebből, meg rámírt a gyerek csata után, hogy ő nem is gondolta komolyan, gondolom nem az első alkalommal kapna ban-t. Mindegy én azonnal riportoltam. Le kell ezeket a szerencsétleneket erről szoktatni, mást nem nagyon lehet tenni.
patchaou
Az is megvolt már. Azt mondta hogy mivel hátulról lőttem ki, reportol unfair play miatt. De volt aki a prémium lőszer miatt repoltot (gondolom a wg-nél meg is orrolhattak amiért használni mertem a drágábbik lőszerből is) 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

GabeE3e
Én már ott kiégtem,amikor Reportolni akart,mert kilőttem, Egyébként meg vissza sem írtam neki,csak letiltottam,az ilyen lelki nyomoréknak szerintem ez jobban fáj😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

patchaou
Az effélék minden csata után ilyesmiken rugóznak percekig? Egy ideje már a screenshotot sem gyűjtöm... ezt az időt fordíthatnák arra is hogy megtanuljanak játszani 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De 1912/6=318.66 és 6320/21=300.95, tehát ő többet sebzett lövésenként arany nélkül tehát szar vagy. Teccikérteni?
GabeE3e
Amikor 6.000<1900dmg

There is but one rule: Hunt or be hunted.

patchaou
Eddig is zavart, de most kipróbáltam ablakban is pár játékot, hogy lássam menet közben mi mennyire eszi a procit és a vga-t és most tűnt föl, hogy minden játéknál igazodik a felbontáshoz, egyedül a wotnál nem...

szerintem te sokat varsz ettol a jatektol.
patchaou
Azt nem akarják megcsinálni hogy a hud mérete arányosan változzon a felbontással????

Amennyire pocsékul kezdődött az ismerkedés a T-43-al annyira megszerettem a végére.
nem rossz, csak ovatosan kell vele mint a himestojassal banni.
Mardel
Nah meglett a Chi-Nu Kai.
Nem olyan rossz ez. Chi-Nut is szerettem, ott tier 7-ben lett meg a tank ász. 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

A foktonos dünter handolàja mekon.
Tévedsz, nem azt írtam, hogy egyformán szar kamójuk van, hanem hogy mindkettőnek szar, ergo egyiknél sem érdemes nagy lopakszásról beszélni, mert nettó csacskaság. Nagy különbség.
talan az a baj h a kortet az almaval hasolitgatod.
es igy megfelo kortevel osszehasonlitva az almabol tudsz banant is csinalni.

nezz kevesebb hiradot, mert ez olyan parasztvakitas mint a fideszketharmad.
Teeeeeeee! Ne legyel mar buta! Az fcm es a cdc lett osszehasonlitva mert azt irtad hogy egyforman szar camojuk van . Igen az fcm- hez kepest ilyenolyanamolyan jo camoja van . Mit nem lehet ezen erteni ? Valami ertelmes jelezze mar ha erti mert ez mar fajdalmas !
Azzal jöttél, hogy a CDC álcája ilyen-olyan jó. Megmondtuk, hogy ez így erős túlzás. Te erre hisztibe kezdtél. End of the story.
Sunsetjoy
Csináltam olyat, hogy a gyári hűtő bekrepált, ami a bordákra fújt a kártyán. Raktam rá egy alaplapi chipsetventit, bájosan belecsavaroztam a bordák közé (hogy egyik be is ferdült bele). És két évet még simán ment vele. Mondjuk 7300gt volt, de hűtés nélkül kampec lett volna.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Marfy
Hali
Úgy döntöttem még várok a vásárlással, sok tapasztalatra van még szükségem, addig meg nem akarok noobkodni t8-10-ben.
De mivel már eldöntöttem hogy veszek valamit, megvettem a Ram II-t, úgy is majdnem féláron van. Lehet nem a legjobb választás, de legénységet húzni jó lesz.

A cdc camoja hulladek ? Akkor az fcm-e mi ? Kivettetek a lenyeget a mondanivalombol..... Az objectrol beszeltek mikozben nem az a lenyeg. Legkozelebb a mausal hasonlitom ossze.
Kellett egy tank, hogy mindenkinek legyen osszahasonlitasi alapja. Az objectrol mindenki tudja hogy alapbol lathatatlan. Minek rakjam ra a tobbit ? Nyilvan hogy 3x jobb ertekei lesznek. Lehet hogy meg a kepernyorol is eltunne. De tudjatok mit? A cdc egy izzo meteorit ami egy diszkogombe csapodott. Senkinek nem ajanlom. Az fcm a jobb valasztas. Mindenki boldog?
Hát szerintem pucold ki, ha nem tervezel hardware bevásárlást a közeljövőben.
patchaou
Még az is jobb lenne, ha egy akármilyen ventit ráerősítenél a bordákra 😊

Na most megnéztem azokkal a feltételekkel, amiket lent írtál:

CDC állója ugye 23.59, a 416 állója 48.77, szerintem nincs miről beszélni. A cdc camoja egy hulladék a 416hoz képest, de még a többi med között is a legrosszabbak között van...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.13. 20:03:24
Ja igen, én az összehasonlítóban néztem, ott valamiért nem jelenik meg. Mondjuk már az érdekes, hogy az álcaháló elméletileg 25%-ot dob az álcázáson, ehhez képest a kalkulátor szerint 11-ről 21-re módosul az álcája hálóval.
Mardel
Csapágyas volt a hűtő mert csörgött zörgött, afterburner fan speedje szerint 100%-on megy a hűtő.

Monduk vagy 1-1,5 éve nem volt takarítva a gép.

"Timeo Danaos et dona ferentes."