World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnos a végén egy IS7 afk volt, pedig szerintem le lehetett volna 1 vs 1 győzni - akkor "gg" lett volna, nem galamblövészet.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
.. ahogy a td-kel sem, vagy ahogy az only platoon kuldetesekkel, stb stbstb..

Max annyi haszna volt emiatt, hogy szedjek páncél által felfogott sebzést, de ugye azt meg nem jutalmazza a wg creditben egy nehéz tankba, miért is kéne ugye....
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
( ha jól értelmezem, seggel előre állsz az ellenség felé és hátrafordítod a tornyot?)
Redbullz
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

cyka blyat
- we decided to remove the artillery
Nemtom miért kell erőltetni ezt a tüzérség dolgot egy tankos játékban. Egy hülye kitalálta, a többi meg követi...
.. no lam, odaat kicsit mashogy allnak a kerdeshez..
Armored Warfare: Artillery Development Update
The changes are:
Incoming Artillery Warning;
Counter Battery Radar
New Camera View
General Balance Changes (like the maximum artillery units allowed in a battle) - max 3 oldalakent..
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/armored-warfare-artillery-development.html
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A kicsi 5 lövedékes vagy a nagyobb 4 lövedékes ?
sokan sirtak az op armorja miatt, lenerfeltek ugy a picsaba, h meg goldert is vissza lehetett valtani. mert hogy az unhistoricals ettings volt!
most meg kiderul , jah akkor megsem jo, a jelenlegi pancelzat-sema?? ezt igy masfel ev utan? 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.18. 15:22:00
- as a reaction to Armored Warfare video about the role of armor in AW, Storm states that armor does play a role in WoT even now and that its role will improve in the future
Tudom ez nektek nem nagy eredmény de még nekem ez az első. Ilyeneket még nem kaptam mivel soha nem játszottam csapat csatát.

Nyerj 10 meccset egymás után bukó nélkül. => ALT+F4
Most telepítettem újra a játékot és érdekelne hogy a már meglévő hivattalos HD tankokat honnan tudom letölteni? Vagy már a játék alapból letölti?
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem 50% eséllyel megyek neki egy t34-nek, hogy átüti-e a frontot a lövedék vagy sem.
Megy t10-be?
Egy löwével amin 234 átütés figyel mi az amit nem tudsz alap lőszerrel reálisan belőni?
Meg rendes 8-as tankok is mennek t10-be, szóval ez engem nem különösebben érdekel.
Goldod nem fizetnék olyan tankért amin ilyen fos ágyú van, meg eleve legutolsó doog lenne, hogy szovjet,kínai meg usa t8 prémekre pénzt adjak ki.
Nekem az SP is egy teljesen élvezetes,komfortos tank jelenlegi állapotában, Párduc 8.8 még inkább az lenne, de a löwe is az lenne.
SP-ből úgy indulok ki, hogy ott a pontatlanabb ágyú és kicis átütés miatt elég sok sebzés el szokott menni, egy Párduc 8.8 pl a 203mm-es átütésével és lézer pontosságú ágyújával azért jóval jobb lenne ilyen szempontból szerintem.
Nem mellesleg a t-34-2 kb ugyan az a tank és azon nekem a 100mm-es ágyú sokkal szimpatikusabb mint a 122-es.
Is-2-n megkedveltem az alap ágyút, egy gyors platformon látok benne potenciált.😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Supershing buff? Hmm. Ha jól értem, és ezek az effektív páncél értékek, akkor még a végén visszaveszem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.18. 11:12:07
a KV-5, ha a csata elején berambózol, és egy lövés nélkül kilöveted magad, akkor is hoz olyan 30k nettót, ~2000-3000 páncél által felfogott sebzés mellett .. mi kell még?!
KV-5 inkább a lőszerára miatt jó, r2d2 miatt nem mondanám páncélozottnak. Bár fordított sidescrapeben az is nagyon adja. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.18. 11:04:55
röviden: prémtankkal kreditért megyünk, nem győzelemért. szarni bele hogy néha nem megy át, így is, úgy is fossa a kreditet.
ezért kell a páncélozott prém tank, mert ezzel megengedteted magadnak, hogy csinálj hülyeségeket, az átlagos siemkát simán pattintod vele, míg egy CDC vagy FCM csak értő kezekben muzsikál. IS-6 / KV-5 rulez.
prémtankot csak tierlimitest, és csak páncélozottat. ez a titok. .. na basszameg, most elárultam.
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2015.04.18. 11:02:22
Az első 25-35 csatám borzalmas volt vele, akkor még ennyire sem tudtam használni, nem voltak rajta a megfelelő felszerelések(bár ez még most sem teljes, mert a célzás gyorsítót már nem volt kreditet a leárazásba megvenni) és álca legénységgel játszottam egészen a késő hajnali újraképzésig, amikor meglett a szükséges mennyiségű xp a legényeken.
Nem azt mondom, hogy most hűde nagy pro lettem vele 20 csata alatt vagy, hogy nem rázna tőle a hideg még mindig mikor 50 méterren nem tud eltalálni valamit, de ilyen jó csatákat huzamosabb ideig nem mentem még vele, mondom borzalmas első 25-30 csatát volt szerencsém átélni vele, de ez a 20 csata arra mindneképp elég volt, hogy ne tartsam azt az 1800-as átlag sebzés olyan lehetetlennek még arany nélkül sem.
Én persze nem hiszem, hogy képes lennék elérni arany nélkül, mert rng-re kell hagyatkoznod az ellenfél átütését illetően egy baromi pontatlan ágyúból, meg 17 fps-en játszok, de egy jó játékos aki megfelelő gépen játszik és megfelelő felszerelésekkel használja szerintem még arany vagy maximum 1-2 arany per meccs-el is elérheti ezt, is6 meg ugye azért jobb a wz-től.