World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tierjében alacsony átütésű és alfájú gun, páncél nélkül - ezt értem "szenvedés" alatt. Ez a két kombináció azért nem szokott együtt járni. Előny a mobilitás és a szinte medként játszhatóság, ami növeli a játékélményt (nem csak bokorkemp van). Az object 263 viszont mobilis, van frontja és jó a gunja (csak arti ne legyen, abból már a tier 8 francia is fájdalmas 😊

Nekem is most lett meg, tényleg jó. Mondjuk a végigszenvedés kicsit erős nekem. A 7-es és a 8-as nagyon király cucc, de nekem a 9-es is nagyon bejött 😄
Egyelőre nem bántam meg, hogy végigszenvedtem az object 263 ágat. Eddig nagyon tetszik a tank, élvezetes csatákat lehet menni vele. WR még sz@r, de élvezetesek a csaták. Sniper és brawler is tud lenni, ami a mai világban jól jön. JPzE100-at is elég jól pattint 😊 Nem érzem kevésnek a DPM-et sem, nem véletlenül ez a tank vezeti a vbaddicton a T10 TD-k sebzését. Legikább a JP2-höz hasonlítanám az érzést, jobb páncélozottsággal. Ez meg egy jó kis kép, mert jó így ennyi érmet együtt látni (incl. Pascucci😊.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnos a végén egy IS7 afk volt, pedig szerintem le lehetett volna 1 vs 1 győzni - akkor "gg" lett volna, nem galamblövészet.

De annak a feltétele, hogy csak Csapat csatában (Team Battles) teljesíthető.
joe662
A kis mészáros<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

voivod32
Van ez a küldetés, hogy nyerj tíz meccset zsinórban. Ezt komolyan gondolták?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mondjuk ezt megoldhatták volna hanggal is, erősödő süvítéssel a WoT-ban, vagy hasonlóval.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

az Aw-sok nem ertenek hozza! storm megmondta semmi problema nincs az artykkal!
.. ahogy a td-kel sem, vagy ahogy az only platoon kuldetesekkel, stb stbstb..
"Artillery has the advantage of being able to fire at targets from behind the safety of cover and distance. We felt it was only fair that targets of Artillery therefore have a chance to respond to the incoming threat rather than being shelled without any kind of warning."

DasIsFuck
Én egyszer a tog-on csináltam tetűgrádon, pattogtak is rendesen róla, amíg el tudtam rejteni a tornyot amit minden belő ami eltalálja😄
Max annyi haszna volt emiatt, hogy szedjek páncél által felfogott sebzést, de ugye azt meg nem jutalmazza a wg creditben egy nehéz tankba, miért is kéne ugye....

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Hát a WT-nél vagy minél írtad ott nagyon tré 😄 Mert annak pont hátul van a tornya. KV-5nél azért éri meg, mert nem tudják belőni az R2D2-t az elején, illetve viszonylag elöl van a tornya. Csak azokkal lehet érdemben ezt csinálni, aminek elöl van a tornya. A középtornyosokkal és a hátsótornyosokkal nem lehet ezt csinálni. Egyébként IS-4 pl elég jó szintén ebben. Mondjuk én soha nem alkalmaztam ezt. Jobban szeretem a dinamikus játékot.
Lándzsaorrú tanknál azért jó, mert azokkal nem tudsz úgy kitolatni és lőni egyszerre, hogy ne mutass sebezhető részt a testen.

Fulcrum11
Lehet, csak nekem nem esik le, de miért jobb, mint a sima sidescrape? az elejét mindenképp eldugod, nem?
( ha jól értelmezem, seggel előre állsz az ellenség felé és hátrafordítod a tornyot?)

su85i-t is vedd meg azzal is lehet p3dofilkodni. (Y)
Több nem lesz 😄 Még a két angolt kihúzom, aztán jónapot. Ja meg a kanonenjagpanzert azért meg kéne venni <#vigyor3>
😄 rendben yossarian, lassan több td-d van mint meded.. 😄
Ne menjetek, nagy noob a gyerek 😄
13-90 mellé jönne vki artyzni T8-9-10-el? #11-es arty küldetés
Redbullz
Count Adyn
Nah asszem ez volt eddigi karrierem legdurvább csatája, remegek😄 REPLAY

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mert általában az a vége, hogy közelebb jönnek és jó seggbe lőnek. Csak nettó idióták ellen. Előfordult, hogy rátolattam gyorsan valami roncsra, ha valami hátulról jött.

Maala
Nem gyakran van rá mód, de ha igen, akkor nagyon fun. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Èn most kiprobàltam a trogerrel de nem sikerült<#fejvakaras><#zavart1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Forditott sidescrape... többször jöttetek már ezzel, de én még életemben nem láttam olyat hogy ezt vki randomban csinálta volna....

Antimat
Mai első csatám, szerintem abba is hagyom <#awink>

cyka blyat

igen, ebben egyetertek!
Azért sztem ennél még mindig lenne egy SOKKAL jobb....
- we decided to remove the artillery

Nemtom miért kell erőltetni ezt a tüzérség dolgot egy tankos játékban. Egy hülye kitalálta, a többi meg követi...

Lassan olyanok ezek, mint a magyar politikusok.

hmm-hmm..
.. no lam, odaat kicsit mashogy allnak a kerdeshez..
Armored Warfare: Artillery Development Update

The changes are:

Incoming Artillery Warning;
Counter Battery Radar
New Camera View
General Balance Changes (like the maximum artillery units allowed in a battle) - max 3 oldalakent..

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/armored-warfare-artillery-development.html
Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WT auf E 100-on melyik löveg a jobb ?
A kicsi 5 lövedékes vagy a nagyobb 4 lövedékes ?
most akkor hogy is van ez?
sokan sirtak az op armorja miatt, lenerfeltek ugy a picsaba, h meg goldert is vissza lehetett valtani. mert hogy az unhistoricals ettings volt!
most meg kiderul , jah akkor megsem jo, a jelenlegi pancelzat-sema?? ezt igy masfel ev utan? 😊

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.18. 15:22:00
en ezen most tenyleg jot nevettem:

- as a reaction to Armored Warfare video about the role of armor in AW, Storm states that armor does play a role in WoT even now and that its role will improve in the future
Nagyszerű akkor nincs semmi extra dolgom, köszike.

Sziasztok!
Tudom ez nektek nem nagy eredmény de még nekem ez az első. Ilyeneket még nem kaptam mivel soha nem játszottam csapat csatát.

Benne vannak a kliensben, nem kell külön leszedni őket.
Maala
"Team battles only"

Na van egy kis időm nézzük mi a küldetés hétvégére.
Nyerj 10 meccset egymás után bukó nélkül. => ALT+F4
Sziasztok,

Most telepítettem újra a játékot és érdekelne hogy a már meglévő hivattalos HD tankokat honnan tudom letölteni? Vagy már a játék alapból letölti?

SP-nek a HD-ra átálláskor visszaáll kb. a nerf előtti testpáncélja.

SP? Hmm nem ingyen volt? Akkor minek a rinya. Jó kis med, bár nem véletlenül adták ingyért.

angelus1991ster.blogspot.hu

DasIsFuck
Hát egy 0.34 vagy jobb pontosságú ágyú,jobb célzás idővel mint 3.4 kb mindig oda lő ahova célzok és reális esélyem van beütni ami elém kerül.
Nem 50% eséllyel megyek neki egy t34-nek, hogy átüti-e a frontot a lövedék vagy sem.

Megy t10-be?
Egy löwével amin 234 átütés figyel mi az amit nem tudsz alap lőszerrel reálisan belőni?
Meg rendes 8-as tankok is mennek t10-be, szóval ez engem nem különösebben érdekel.
Goldod nem fizetnék olyan tankért amin ilyen fos ágyú van, meg eleve legutolsó doog lenne, hogy szovjet,kínai meg usa t8 prémekre pénzt adjak ki.
Nekem az SP is egy teljesen élvezetes,komfortos tank jelenlegi állapotában, Párduc 8.8 még inkább az lenne, de a löwe is az lenne.
SP-ből úgy indulok ki, hogy ott a pontatlanabb ágyú és kicis átütés miatt elég sok sebzés el szokott menni, egy Párduc 8.8 pl a 203mm-es átütésével és lézer pontosságú ágyújával azért jóval jobb lenne ilyen szempontból szerintem.

Nem mellesleg a t-34-2 kb ugyan az a tank és azon nekem a 100mm-es ágyú sokkal szimpatikusabb mint a 122-es.
Is-2-n megkedveltem az alap ágyút, egy gyors platformon látok benne potenciált.😊

Zegi Norbi HUN
Nehéz, de én inkább kihívásnak nevezném 😊 Én 20-5-5 lőszerelosztással játszom, van hogy mind az 5 gold elfogy az említett vagy a tier9 tank/tankok valamelyikére, de van hogy egy sem, mert rengetegszer nyertem már az általad említett helyzetben gold nélkül is. Volt, amikor viszont nem pazarolhattam el az értékes időt egy db tankra, szóval pár gold lőszer az 5-ből, hogy helyzeti előnybe kerüljek(az is-6 páncélvédettsége segít is ebben), aztán ha kell, akkor lerohanom és vége, megyek tovább. Az is-4, lassan 5 skilles legényei vannak benne, szerintem ezért is van valamivel könnyebb dolgom vele és jobb esélyem, mint akinek csak 2 vagy 3 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Supershing buff? Hmm. Ha jól értem, és ezek az effektív páncél értékek, akkor még a végén visszaveszem.
Az, hogy megvehető legyen a boltban😛 Meg plusz 10 mm pent se bánnék.
Hagyjuk már ezt az "RNG-re kell hagyatkozni" marhaságot. Melyik tankkal nem kell RNG-re hagyatkozni? Pont az a lényege ezeknek a tankoknak, hogy úgy az arcába mássz az ellenfélnek, hogy ne főként az RNG döntsön arról, hogy beverd a weak spotjait. Van, hogy így is mellélő? Na bumm, minden tanknál van. T-34-3-mal meg flankelsz, és kerülöd a dimbes-dombos helyeket, azt jóvan. Ennyi erővel a T34 is RNG-re hagyatkozik, mert kb. egy artynak jobb a célzásideje, és hiába a jobb pen, mert az E-100-akra meg Mausokra lövöldöz, nem IS-3-ra.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.18. 11:12:07
úgy emlegeti ezt az r2d2-t mindenki, mintha nem ezzel a játékkal játszanátok .. ha nem a közepét lövöd meg annak a droidnak, az is képes pattintani. RNG rulez.
a KV-5, ha a csata elején berambózol, és egy lövés nélkül kilöveted magad, akkor is hoz olyan 30k nettót, ~2000-3000 páncél által felfogott sebzés mellett .. mi kell még?!

Maala
+1. vs VK pl: te 2-t lősz, amíg ellen egyet. 2x lánc, benn vagy mellette, és ágyembúgyem VK.

KV-5 inkább a lőszerára miatt jó, r2d2 miatt nem mondanám páncélozottnak. Bár fordított sidescrapeben az is nagyon adja. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.18. 11:04:55

én nulla gold lőszert viszek IS-6-al, és megvan az 1700+ átlagsebzés. aki gold lőszert használ prém tankban, az hülye. ezzel fel kell venni az arcbamászós / nyomulós játékstílust, közelről bármely tier 9 belőhető (mondjuk a felbuffolt VK B feladja a leckét), ha meg nem lövöd be, és veszít a csapat, hát istenem .. nem 60-100k lesz a nyereség, csak 30-50. ha meg ellövöldözöl pár goldot, ÉS veszít a csapat, örülhetsz ennek a töredékének.
röviden: prémtankkal kreditért megyünk, nem győzelemért. szarni bele hogy néha nem megy át, így is, úgy is fossa a kreditet.
ezért kell a páncélozott prém tank, mert ezzel megengedteted magadnak, hogy csinálj hülyeségeket, az átlagos siemkát simán pattintod vele, míg egy CDC vagy FCM csak értő kezekben muzsikál. IS-6 / KV-5 rulez.
prémtankot csak tierlimitest, és csak páncélozottat. ez a titok. .. na basszameg, most elárultam.
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2015.04.18. 11:02:22

DasIsFuck
Hát a tegnap beírt értékeimhez képest mentem 20 csatát és úgy 200-al javult az átlagsebzésem a wz-111-el, nulla arany használat mellett.
Az első 25-35 csatám borzalmas volt vele, akkor még ennyire sem tudtam használni, nem voltak rajta a megfelelő felszerelések(bár ez még most sem teljes, mert a célzás gyorsítót már nem volt kreditet a leárazásba megvenni) és álca legénységgel játszottam egészen a késő hajnali újraképzésig, amikor meglett a szükséges mennyiségű xp a legényeken.

Nem azt mondom, hogy most hűde nagy pro lettem vele 20 csata alatt vagy, hogy nem rázna tőle a hideg még mindig mikor 50 méterren nem tud eltalálni valamit, de ilyen jó csatákat huzamosabb ideig nem mentem még vele, mondom borzalmas első 25-30 csatát volt szerencsém átélni vele, de ez a 20 csata arra mindneképp elég volt, hogy ne tartsam azt az 1800-as átlag sebzés olyan lehetetlennek még arany nélkül sem.
Én persze nem hiszem, hogy képes lennék elérni arany nélkül, mert rng-re kell hagyatkoznod az ellenfél átütését illetően egy baromi pontatlan ágyúból, meg 17 fps-en játszok, de egy jó játékos aki megfelelő gépen játszik és megfelelő felszerelésekkel használja szerintem még arany vagy maximum 1-2 arany per meccs-el is elérheti ezt, is6 meg ugye azért jobb a wz-től.