World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.19. 20:50:43
összehasonlítás
Míg te 135-t versz rá ő 180-t rád és még a bulldog is elmarad a 150-jével.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.19. 20:28:22
Ha meg lehetne venni csak a tankot, 5 ruppó körüli összegért, még szerintem kapható is lennék rá, de ezzel a ravasz üzletpoltikával, hogy "igaz, hogy még 4 rugónyi dolgot ki kell fizetned mellé, de a tank maga elméletileg csak ötezer", nekem nem pálya. Az AW-t max grafikán futtató gép egyelőre prioritást élvez😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én meg egyszerűen kétbalkezes vagyok lightokkal. A 13-75-öt még viszonylag szerettem is, de a 13-90-t, amit a lightbűvészek az egekig szoktak dicsérni, eladtam, úgy utáltam. Ezek után elég nagyfokú hülyeség lenne kiadnom 9 ruppót egy prém lightért.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Én játszanék szívesen könnyű kocsikkal, de a "normálisakig" eljutni, több mint idegtépő számomra. Nekem a Luchstól is elhal a szürkeállományom nagyobb része és az még messze a céltól.
A 13-57 engem is érdekel, a 13-75-öt kedveltem, de nem annyira, hogy 9 ezret perkáljak ki érte. Ez meg gyakorlatilag egyedül az 1 másodperces töltésben nyújt mást, ami jópofa, de sok gyakorlati haszna nincs. A kredit is jó dolog, de annyira nem vagyok penge lightos, hogy ezzel farmoljam a nagy pénzeket.
Más téma, hogy kérdezgetik a gyereket a t55a-ban, hogy mivel csinálta meg a dupla gyújtást. Mondja, hogy t34-2, de arany lőszer szigorúan. Ha ennyire szereti az aranyat, akkor azt raktam a wz111-be és beb.sztam egy 417-t a kupolájába neki, de nem köszönte meg <#crazya>#crazya>
Mondjuk én biztos, hogy arannyal mennék neki a gyújtásnak, esetleg nagy kaliber esetén he-vel és most már sokadszor hallom, hogy arannyal gyújtott valaki, úgyhogy erre érdemes figyelni. Megpróbálom én is a t34-2-vel, de lehet, hogy vissza kell vegyem a cromwell-t, mert a kv85 meg a kv3 a két potenciális célpont. Ezek tutira úgy égnek, mint a fáklya.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.19. 18:45:51
Saor Alba
"this might not come anytime soon (at least it won't as per Storm)"
szóval talán majd egyszer - soha😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Angelus: Sokféle hardverrel lehet biztosítani a 20-25 FPS-t. A fő kérdés, hogy milyen színvonalon (vagyis felbontáson és részletességen)... Nekem pl. 55-70 fps átlagban- 1280x1024, csak a látótávolság nem minimum, alap grafikán.
Nem pofátlanságból írtam, én is tudom, hogy gáz a wot grafmotor.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.19. 15:32:10
Ami pozitívum, h van benne több elég jó skill pl. a pontosság növelő vagy az Ammunition Tuning. Viszont ugyanúgy vannak olyan semmit nem érő használhatatlan skillek, amit jó játékos soha rá nem fog tenni a tankjára, max a piroskák. Azt hiszem a mostani felhozatalhoz képest, ebben az új listában több vagy legalábbis ugyanannyi a must have, mint a useless. Meglátjuk mi lesz ebből.
Más: megvette itt vki a Grand Finalos kis AMX1357-et? OP? Érdemes megvenni? Bulldoghoz képest milyen vele a játékélmény?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.19. 14:20:58
Gyorsan vége lehetett volna a körnek, ha CDC rádmegy. Érthetetlen, hogy miért nem ment utánad. Ennél még érthetetlenebb a WT. Nem volt betöltve és úgy ment a tankokra? Vicc.
Amúgy, ha már ennyi HE-t viszel magadra akkor a WT-re miért nem használtad? Kicsit többet kellene a belső nézetet használnod szerintem, sok lepattanót megúszhattál volna.
De, ami a legérthetetlenebb számomra, hogy az a hely, ahol végig voltál az igazi arty paradicsom. Általában oda céloznak a legtöbbször a játék során, erre te összesen 1 lövést kaptál a három artytól úgy, hogy magasan a legveszélyesebb is voltál rájuk, mert fentről simán bespottolhattad volna őket.
WoT-hoz sajnos nagyobb erősművek kellenek.
E8200 2,6gHz*2-ről E8500 3,16GHz*2-re növelném a procit és hozzá csapnék egy 240gb-os ssd-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1GB-os GTX 560 ti és 8gb 1333mHz-es ram.
Szerintetek ez biztosítja az átlag 20-25 fps-t?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.19. 13:45:14
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2015.04.19. 12:45:07
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jó az SSD, igen. Nekem 3 GHz-es E8400 van.
SSD segít ezen a játékon?
E8500-as 3,16 gHz*2-es proci van valakinek?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.19. 12:23:44
Érdekes, érdekes, egész jónak tűnnek. Leszámítva egy-kettőt, mint ez a "Attention to detail" (Your Gunner learns the ability to reveal various points of weakness on the targeted tank.). Weak spot skin WG támogatással <#hehe>#hehe>
Erre most? Lehet, hogy ss a WG támogatása miatt volt annyira arty-buzi?
cyka blyat
Szerintem kicsit sok az a 8 HE, nem?
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.19. 08:37:52