World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legelsőt, a "Let's Do This"-t (nyerj csapat csatában) kell 20/40/60-szor teljesíteni a modulokért.
Egy ideje gondolkodom azon, ha valamikor egyszer oda jutok, akkor melyik TD-vel tudom majd a saját hp 5x lesebezni. Azt hiszem megtaláltam az egyik alkalmas versenyzőt a célra, a su100 személyében, ez a csata is közel volt és ugye a troll ágyú még nincs rajta, azzal szerintem még többet lehet sebezni. Megtartom a su-t az im küldetésekre. Az obj260-nak egyébként mi a tier korlátozása? Tier6-al meg lehet csinálni vagy csak tier7-el?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.21. 14:19:38
Ami viszont dühítő, ha jól nézem kell csapat csatát menni ahhoz, hogy a többi küldetést fel lehessen oldani. Azt csak remélem, hogy modulokért nem csapatban kell menni, de nincs odaírva, bár az bármit jelenthet. Nem vagyok nagy híve a csapat csatának, de ha tényleg csak 1 csata modulonként (lehet, hogy mind 3-hoz külön kell vagy csak az egyik modul választható ki a 3-ból, majd kiderül), akkor majd keresek egy csapatot a listában, de mi a francnak erőlteti ezt a wg?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.21. 13:53:26
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.04.21. 09:07:31
wot nick: PsychoTrooper
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.21. 00:42:50
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne is mond, mostanában nagyon szenvedek az artyktól heavy-vel, mióta így elszaporodtak.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.21. 00:21:29
Más egy kicsit, bár némileg kapcsolódik, hogy ez a su100 tényleg egy mocsok orosz op tank és még a nagy troll puska nincs is rajta, azt várom, hogy lehessen vele igazán pusztítani. A 175 pen már tier6-ban is megjelenik, szóval tier8-ban tényleg kevés. A legbüszkébb arra a részre vagyok, hogy a végén kiszedtem a két artyt, igaz nem úsztam meg splash találat nélkül. Ha egy nyomorult arty befészkeli magát a bokorba, akkor tényleg nem lehet megközelíteni. 50m-ről fogom csak felspotolni és addigra ő már rámrakta az autoaim-et. Annyi szerencsém volt most, hogy mellé lőtt egy kicsit és csak a splash kapott el, de az esetek nagyobb részében telibe talál ilyenkor. Megérett egy újabb nerf a dög artyknak, el kéne venni tőlük az autoaim-et, hogy csak műholdban tudjon lőni, oszt jóccakát. Mondom ezt úgy, hogy az im miatt mentem pár arty kört és én is autoaim-el kiszedem a jónépet vele, de ez akkor sincs jól így.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.20. 23:47:35
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.20. 22:52:48
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A nap két befejező csatája , ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Egy gyors, jobban páncélozott IS-6, BL-9 szintű ágyúval? Ja, totál fos lenne.
- Storm states that there are far more vehicles that can safely rely on armor than the current Minimaus (VK4502B tier 9);
(persze 4 fős legénység kell bele, gg wg)
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.04.20. 17:47:03
cyka blyat
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Replay
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.04.20. 00:25:03
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Pales27 #352008: nem kell a WG-t felteni, csodasan mukodik a biznisz model, a jatekosok boldogan tejelnek 😄
Saor Alba