World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azt mondom, hogy a kedvenc tankom, de nagyon kellemesek az emlékeim róla, számtalan ász, rengeteg jó csata, amit egyedül hoztam le vele. Mondjuk én a látótávra kigyúrtam, kapott binot és ha hull down-ba le lehet rakni, a waffe ágyú szétszed bárkit. Ha nem idegenkedsz az aranytól, akkor a 221-es átütéssel vérengzést lehet rendezni még tier7-ben is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.23. 15:32:06
én csak azt látom, hogy bármilyen 5-ös járművel keresztülhuggyozom, akárhogy van beforgatva, és a lövegétől sem féltem soha, túl kicsit sebez
|Származási hely: Degec|
Az amúgy se volt valami jó megoldás mert ha nem láttad konkrétan a tracert akkor nem tudhattad,hogy merre is lehet a tanktest.Mivel a csövet elhagyó lövedék helyét jelölte meg a piros pötty.
Viszont most már magát a spg-t mutatja,azt amiben a delikvens ül,abban a pillanatban mikor elölte magát,így viszont tudod hová kell lőni<#eplus2>#eplus2>
A jól belátható pályákon,nem nehéz kilődözni ökét,nem mondom hogy mindig sikerül de azért elég jó az arány.
Prohon,a dombtetőről nem 1x lőttem már ki a K1 ben kuksolo makikat,vagy a D2 bokrokból a bázisról pufffogtatokat.
Általában nagy alfás tankkal mindig odalövök ahol megjelennek,mert sok esetben még mindig ott van,ugye Pl a gw széria sem a gyorsaságukról híresek,mire az odébb vánszorog,már ha elindul egyáltalán.
Ezt anno a haver gépén csináltam,mert az én gépem nem bírja el a felvevőt már
Utoljára szerkesztette: baromarc0011, 2015.04.23. 15:02:45
Pár napja EL Halluf térképen találkoztam 2 playerrel platoonba tolták, a lila játékos 2700 sebzést csinált, persze full arannyal lőtt meg kb 15x. Ez is hasonló szint lehet mint a tesója, gold spam nékül xart sem ér.
én csak ellenfélként találkozok vele a csatákban, de ott úgy érződik, se sebessége, se páncélzata, se egy valamirevaló lövege nincsen, vagyis egy totálisan használhatatlan hulladék, még a saját tierjében is.
ha tényleg így van, inkább free XP-ből átugrom
|Származási hely: Degec|
Lehet xvm kever be.
WG-utálók számára egyszerűen: "Érzik a vesztüket..." 😄 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Artys piros pöttyös modról hallottam már.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.23. 13:43:22
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Olyan 500+ méterről meglőttem és láncoltam M41-et M41-el.Többiek ki is lőtték.
Állítólag valami warpack hacket használtunk azért láttuk meg őket és azért találtuk el.<#whatever>#whatever>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"- artillery will be rebalanced this year apparently - and by rebalance Storm mentions real rebalance, not nerf, with possible changes to the artillery mechanism. The insider adds that the new mechanism is apparently inspired by the Armored Warfare artillery"
Amúgy már kijátszottam, de az online része nagyon érdekelne, meg jó lenne ha tudnám a kutyát is tanítani <#zavart1>#zavart1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mivel még nem jött össze újra kiírom. GTA V -ért cserébe farmolást vállalok 😊
a legtöbb playa azzal van elfoglalva. Azé' kell a HD modell is, mert legyen szép meg csicsás és persze fusson a 8 éves gépen is...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.23. 07:56:20
A százalékos TD küldetést legkönnyebb 3db E-25-tel megcsinálni, ha nincs Hellcatot tudom ajánlani, illetve a T28-at, ha már a T55A-ért megy a dolog. Három T28 top tierként hozhatja az 50%-ot.
Legénység ✓
Limitált Tier ✓
Sok embernek megvan ✓.
Tier5 csatában átlag 800-900 sebzést kell összehozni vele fejenként. Nem nehéz, nekem konkrétan úgy lett meg hogy csináltam 1800 sebzést a másik két palánta meg összeszedte a maradékot.
T55A már érdekesebb.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mert akkor ne t10-el szenvedj....vegyetek fürdőkádat (pzsfl 4 v mi t5 német td) és ha bedop t5-be easy... 😊
2-n mentünk egy totál random figurával fürdőkáddal t6 csatában és elsőre meglett 😊
Kampány 2 lehetne párhuzamosan.
Pl.ha megvan a Stug IV a Kampány 1-ből, attól függetlenül nekiállhatsz a Pz III ausf. K-nak. De mindig csak egy küldetés csinálhatnál. Kampány 2 küldetései is teljesen mások lennének.
Ha a felhasználót aki mellékesen fizet is, azt így semmibe veszik. Akkor megérdemlik a szargamingozást.
City Interactive is jogosan kapottt hideget és meleget.
Most őszintén, ki faszt érdekel a havok? Kinek hiányzik? Spintires csatakos,sáros,dögönyözős fizikája hiányzik nekünk?
Valaki tud olyan vadállatról aki csak ezt a havok dolgot várja epekedve?
angelus1991ster.blogspot.hu
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mondjuk én azt nem értem, hogy miért nem lehet egyszerűen bent hagyni és kész. A programozása készen van, mit zavarna ott? Be lehetne mellé rakni a kampány 2-t és kész.
A wg meg a szokásos bunkó stílusában áll a témához, bent marad, amíg bent marad, kiveszik, ha kiveszik, kussoljál
Azt még megértem, hogy mondjuk a havok-al kapcsolatban már nem mernek időpontot mondani, de ott komoly fejlesztés és technikai háttér kell, de azt mi a francért nem lehet világosan megmondani, hogy mi a tervük a kampány1 küldetésekkel, mindenféle pletykák vannak csak. B.sszák +, ezt tudom rá mondani, mindegy, annyira már nem görcsölök rá, mint az elején, akkor hajtottam nagyon a küldetéseket. Leginkább az van, hogy kiválasztok egyet, amit az adott tankkal reálisnak ítélek meg és megpróbálom, néha cserélgetem, ha tankot váltok, néha elfelejtem és akkor bent marad a korábbi, de már nem veszem annyira komolyan és néhány küldetés még így is felb.ssza az agyam, amikor már sokadjára múlik kevésen a teljesítése <#falbav>#falbav>
És olyankor lép az életbe az úgynevezett "játékelmélet", vagyis "bakker elestem a lottó 3-4-5-östől, de majd legközelebb".
T28HTC küldetései se emberbarátok, bár baszakodok velük de könnyebnek tűnik, mint az utánna jövő borzalmak.
Kérdésem az lenne: Szól ez még a játékélményéről? ( válasz: kussolhatok, mert ingyen van a játék, senki sem fenyeget , hogy vegyél prémium dolgokat )
Csinálom azt ami egyszerű: T95E2.
Tesztszerveren azt tapasztaltam, hogy jól fordul, jól gyorsul. STA-2 amerikai módra.
angelus1991ster.blogspot.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lighttal egyszer volt esély kb. 50 csata alatt. Westfield, végjáték, nincs másik light, én még full HP-n - őriztem az artikra. Ezen a pályán tudjuk hol vannak az artik, szépen, egy kupacban. De sajnos látom egy IS6 pálya közepéről eszeveszetten rombol a bázis felé - ebből baj lehet. Kicsit hamarabb ér oda, de nem sokkal. Szépen villannak az artik, mind a háromba gondosan belelövök egyet, mert állítólag bugos ez a küldi. Csata után látom a 3-ból csak egyet spotoltam, kettőt az IS. Szomorú történet. Nem értettem miért rohant a bázis felé, mikor még voltak tankok. Lehet foglalós küldije volt 😊 - mind1, egyikünknek sem sikerült.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Azért a t55a-nál már vannak sz.patós küldetések. Ez a medes pascucci medál, komolyan nem normális aki ezt berakta, de a light-os megfelelő 3 artys küldetés se könnyebb sokkal, sőt. Valamelyik artyt kiszedik előlem vagy a nyűves artyk szednek ki engem full sebességgel a kanyarodóban. Azért az már nagyon régen volt, hogy az artyk tehetetlenek közelharcban. Kizárt dolog, hogy megússzam bekapott splash találat nélkül, onnantól meg az rng kegyeire vagyok bízva és ugye három ilyen csótányt kéne kiszednem. Arról nem is beszélve, hogyan jut el az ember egy med tankban az artykhoz lehetőség szerint elég hp-val, hogy legalább 1-2 splash túléljek. Ütném a fejét a falba, aki ilyen küldetéseket kitalál és a másik, hogy észrevehetően kevesebb arty van a csatákban, ahogy aktiválom ezt a küldetést.
Most értem el a 30. teljesített t55a küldetést, a ht-6 sikerült végül a tigerp-vel és a 2k sebzés is megvolt, el se hittem. Ezzel is mióta sz.vok, eddig mindig ellopták a frag-et előlem vagy nem értem oda.
Ennek a jeles alkalomból a csata végén be is zárta a wot saját magát.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.22. 19:36:04

Ezt hányszor is hallottuk már? Én ötre tippelem, amiből az első úgy egy éve hangzott el.
- Storm on ultra-HD textures: "For now, our position is that players do not need those. But there are several opinions on that within Wargaming. It's possible something will change."
Látom a prioritások megvannak a playereknél is, hogy már hetek óta ezzel b*sztatják. Bámulatos, milyen betegesen felületes az emberek jó része.
- developers are considering reducing the artillery alpha

- according to Storm, the most important feature of BigWorld is that it allows the players to play even on really bad computers (unlike Frostbite, CryEngine and Unreal engine). Developers tested it.
Tényleg? Akkor miért van, hogy Unreal Engine-re tíz éve fejlesztenek játékokat, és még a legdurvábban szénné kozmetikázott verziója alá írt játékok is 40-50 FPS-sel futnak a 8 éves gépen, míg ez a BigWorld-ös fos lowon alig megy 35-tel?

Best. Bug. Ever.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezzel gondolom nem mondok újat, de forgatni se érdemes, mert az oldalát mintha vizes papírzsepikből hajtogatták volna, és még a lőszerrekesz is ott van. Olyan igazi support heavy, én megkedveltem miután ezt beláttam.
Ez alapján úgy érzem, ahogy mondod, az ágyújától nem tartok különösebben (sebez, de átlagosat), viszont SZEMBŐL nagyon nem szeretek lőni rá, ott nekem elég sokat szokott pattogni még a test is, a torony meg végképp.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kép
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2015.04.22. 15:20:02