World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor az IS3-at veszem vissza. Tizes pénznyelő nekem nem cél.
Sunsetjoy
Magát a szóbanforgó reklámot nem láttam élőben (vagy nem emlékszem rá, 33 vagyok). De illett ide a szlogenje, ennyi. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nagyobb, papírabb az eleje és kevésbé mozgékony, viszonylag tűrhető ágyúval. Sztem vhol a heavy-k és medek között van félúton, de nem igazán tuti konstrukció. Sztem csak akkor vedd meg ha ki akarod fejleszteni az IS7et, egyébként csak önmagáért nem éri meg.

Az ilyen hozzáállásról meg mindig a király jut eszembe: vhogy a wot is úgy jár(t), mint a sziget, csak a játéknak több, önjelölt uralkodója is van! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.04.26. 09:18:45

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

thx :-)

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Sziasztok! IS-8-at érdemes megvenni? Sokáig E50-nel nyomtam és azzal elég jól ment. Ahoz képest ez mennyivel jobb/rosszabb?
Ez egy tipikus HOAX mellék hatás 😊.
Gratulálok!
Srácok...mentem egy szép kört :-) nem is tudom mikor volt ilyen utoljára
t32 ace 11 kill

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Klasszikus! Gondolom Te sem tinédzser vagy. 😊

Pales27
egyél már meg belőle 3 dobozzal 😛

Sunsetjoy
A tejfölt pl. "nem lehet megunni!" 😄 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem ne menjünk bele abba, hogy mit lehet megunni qrvára <#hehe>
Ezt viszont qrvára meg lehet unni:

joe662
Ezt viszont nem lehet megunni<#eplus2>
Lassan meglesz vele a T28 Td15 is <#ravasz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Kredit mindig kell és a prém előfizetés elfogy egyszer. Az igaz, hogy a prém előfizetés is sokat ér, de aki nem tudja rendszeresen megvenni, annak egy tier8 prém tankra szüksége lehet erősen.

Az igaz, hogy meg lehet unni egy tankot, de ha legénységet képzek benne és kreditet termelek, akkor előveszem és letolom vele a napi x2 meg még párat és kész.
Ez olyan, mint amikor választások vannak és valaki nem megy el szavazni, de utánna rinyál.

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Nem is tudtam hogy a spot is ilyen jól hoz a konyhára<#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

De szeretem ezeket az arcokat, akik adott esetben nagy bölcsen megmondják hogy az egész játék szar, értelmetlen játszani vele, és úgy általában szemétrevaló az egész, mégis évek óta itt kolbászolnak. De tudom, ilyenkor mindig megtudjuk, hogy "én már hónapok óta nem játszom, csak fórumozok", meg "csak a hülyék nyomorán röhögni járok fel a fórumra", stb. Ja, én meg egyszarvúra vadászni😄

Hogy meg fogod a pénzkidobást bánni, amikor pár "javítás" után már azt is tönkre fogják tenni, amit megvettél, vagy a játékot, annyira, hogy végképp nem fogod élvezni a csatákat... (ebbe az irányba haladunk, lassan 2 éve...)
Amíg ezen, eléggé leamortizált formáját nem javítják, legalább a korai 8.x-as verziók szintjére vissza, addig egy lyukas garast sem dobnék a wot tönkretevői elé!
Hidd el, nem lesz jobb a játék attól, hogy kidobsz rá 15k HUF-ot, marad uo x@r a random-od, tier-beosztásod, meg a játszhatatlanná tett térképek is...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

BORCZ klán... Egy szóban leírva: PRICELESS.
"Jeden za všechny,všichni za jednoho :-)"

Ez a gyökér top HT-vel 12 percig dodgem-ezett a pályán és túlélte... az ellen befoglalt 3:14-nél. 😊
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.25. 22:28:55

Meg ne vedd!!!!Prémium előfizut vegyél,sokkal jobban jársz vele.Ha jól játszol, prémmel simán keresel annyit,mint prém tankkal előfizu nélkül.És ha megunod a játékot mit csinálsz a garázsban pihenő prém tankokkal?Egy 8-as prém tank kb fél év gondtalan játék,+ jön az xp-is rendesen.Ráadásul a prém tankok gyengített szarok.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Funnak meg egyik se fun, az 500. csatára már a tököd tele lesz a lassúságukkal.
T34. Azzal T10-ben is lehet boldogulni, hulldownban akár első vonalban is lehetsz vele, míg Löwével ilyen helyzetben csak free food vagy. A plusz pen is jó, megfelelő célzással nem jöhet olyasmi szembe, amit ne tudnál átlőni. A Löwe KT stílus, de azt ne feledd, hogy a KT-nak van egy 150-es frontja, ami a saját tierjében megfelelő forgatással és hasrejtéssel elég kemény. A Löwe egy bazi nagy, lomha papírdoboz, és a 320-as alfájával T9-10-ben semmi megállítóereje.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.25. 21:48:18
Most megleszek kövezve, de én is a Löwét ajánlom. Bár mindkettővel nem játszottam. De egyediségben a Löwe nyer. T34 moduljaiban már bennt van a játékban. Ezt hívják tier 9-es T30-nak.

Löwe, de ha kreditszerzésre + fun akkor inkább valamelyik med.
mindkettohoz jo nagy turelem kell, mert az egyik lassu, a masik meglasabb... szoval csak akkor, ha birod a lassu tempot.

vasralas elott erosen ajanlott tesztszerveren kiprobalni!

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.25. 21:30:26
Napi bannt adnak, ha bekékülsz majd levág a szerver csapat sebzésért?
Egy kretén kv2 úgy gondolta élete értelme az ha kitolja a churcill 1-esemet a fedezékből.... nem úszta meg.
Asszem ideje átállnom kicsit a War Thunderre.
Prémtankot készülök venni(meglepem magam szülinapomra), a nagy kérdés: Löwe vagy T34? Húzom az amerikai és a német nehéz ágat is, németnél E75nél vagyok, amcsinál meg T32-nél, úgyhogy nagyjából tudom melyik tanknál mi a dörgés. A Löwe a tigris2-re hasonlít, a T34 meg egy lassú T29 bazi nagy ágyúval. A legénység húzás annyira nem szempont nálam, inkább az lenne a fontos, hogy élvezhető legyen a játék vele, mert elég sok kreditet kéne kifarmolnom. Szóval melyik tankkal lehet jobban érvényesülni és melyik a nagyobb fun? 😊
A választ előre is köszönöm.

Megvolt, de ugyanaz. Azért jó tudni, hogy nem valami új "ötlet", hanem csak egy hiba nálam. Köszi a válaszokat!
Frissíteni kell vagy újra aktiválni az xvm-et.
Sherman0070
XVM mutatja a nemzetet pontosan. Gondolom valami hiba történt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mi ez a nyomorult eu zászló mindenkinek?? Eddig nem volt egyértelmű, hogy eu szerveren 99%-ban eu játékosok játszanak? Így mi értelme az egésznek?
Nem,top tank voltál.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
GFPREMWOT
Egy nap prém.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szerintem semmi, mert ahol volt nyereményjáték (HyperX, Giga), ott meg kellett adni az email címed.

voivod32
Ez a szaros megijedt, hogy eladom? Vagy kezdek ráérezni?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sherman0070
Na valakinek valami ötlete van? 😄

joe662

Count Adyn
legközelebb probald ki az alt+f4-et, az instant win, a csatát se kell lejátszani, ami számodra előny😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sherman0070
Akkor mivan ha Facebook-on szavaztam arra hogy a WGL-en a schoolbus nyer 5:2-re és úgy lett? Ad valamit vagy csak szavazás volt?

tigrincses
egyszerű, csata elején beírok egy szót a csetbe , nyilvánosat, várok egy kicsit, majdhogynem utolsónak indulok... ennyi volna. 😄 és tényleg bejön 8:10 arányban de nem mindig, mikor vesztettünk az leginkább abból adódott hogy volt pár hülye taktika a meccs alatt vagy egy két alak a saját társát lőtte ki...
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.25. 16:28:39

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

mindjart jon majd valami onkepzokori okossag, pl.: "winrate is just luck!"
A 45 körüli WR-edet is ezzel a csodamódszerrel szedted össze? Mert akkor inkább passzolnám😄
tigrincses
JHA KINEVETTÉK DE ISMERED A FILMET TE IS 😄 akkor titok marad.. 😄

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
Tudok egy egyszerű és hatásos győzelmi taktikát, bármelyik pályán, úgy 10 csatából 8 sikeres ezáltal... 😄 akit érdekel írjon. Normál csatáknál próbáltam eddig és X-es járművel.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.25. 16:06:42

Solten
Az elozo meccsen ugy nyertunk az amobainkkal vert hugyozva hogy az ellennel 2 afk volt (egyik top tier) 😄D

Saor Alba

Sherman0070
Azért mert a sok mikróba megszokta az fps játékokból hogy minden pay to win és semmit sem kell csinálnod ahhoz hogy jó legyél.

Ezek az egységsugarúak nem tudom miért gondolják jó ötletnek hogy bevásárolnak egy 8-as prémtankot vagy többet.A csatában meg 0-át sebeznek mert a barmok arra még nem jöttek rá hogy IS-6-al meg 112-vel nem fognak szemből 9-es HT-kat csak esetleg gyenge ponton Gold nélkül átlöni.De nem és még csodálkoznak is.De sajnos még Lövé-vel sem tudnak sebezni pedig annak van átütése is,ja de el is kellene találni az ellenséget.De így hogy 12 lövés 3 találat 0 átütés.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

voivod32
Ma kétféle meccs van!
Ilyen:

és ilyen:

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88