World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Story of my life. De mindig megmondhassák az artysták, hogy mozogni kő😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
engine_config.xml
a res_mods/0.9.6-ba kell másolni. Alapon 60-ra van állítva de igény szerint változtatható.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
toocha - szívesen 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.27. 16:08:55
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Saor Alba
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.04.27. 15:51:07

Hát, más -rctankos- fórumon azt állítja csernobil előtt született... 😊 és mivel magától hozta fel - másokat akart fikázni vele - sanszos hogy túl van a 30-on.
Van ez igy, a természet néha kegyetlen 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.27. 15:13:36
Úgy tudom már akkor olyan ász volt, hogy a meccset le is hozta, mert ösztönösen tudta hogy be kell forgatni a királytigris elejét és akkor legyőzhetetlen lesz.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.27. 15:01:10
Emlékszem, ott rendesen ki is akadtam erre a kis görényre, azt ki is lett rugdosva a fórumról de hát visszajött. Azóta simán ignorálom csak, pont úgy ahogy anyu meg apu teszi vele otthon. Azért jön ide be néha, mert igénye van arra hogy foglalkozzanak vele.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.27. 14:57:33
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Sajnos Tigrincsesnek már akkor sem volt gerince, ugyanis a fogadás úgy szolt hogyha veszít örökre eltakarodik a fórumról, de hát egy szkíta mélymagyar utánzattól ennyire tellik.
Ha jól rémlik az még 7.0 előtt történt, amikor nem volt még replay funkció, szóval max ha rendesen felvette valaki akkor van némi esélyünk a vizuális orgazmusra. De erre sztem 0 az esély, ugyanis tudom hogy én nem láttam az esetet, ergó a forumra nem posztolta senki sem, csak szemtanűk beszámolóira hagyatkoztunk.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.27. 14:51:13

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.27. 14:46:19
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
toocha - ez valami külső program lesz, rapture, vagy az amd gaming evolved.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2015.04.27. 13:02:02
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Bár most hogy mondjátok,mintha rémlene valami,Malinovka E75v100 valami wz,vagy type ellen,ott is a med szétszedte a jóembert talán ha 1-t tudott lőni rá.De az lehet valaki más nagyszájú volt,nem tudom.
R3nton
Azt minek ment ki oda?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ott várták a szerelői<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.04.27. 12:24:56
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Matyi széjjellőtt minden nézelődőt. Merhát élvezte a vasat. :-)
Öt csatából elvileg mindig Matyi robbant, viszont valahogy mégis döntetlen lett. :-)