World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
WoWs-ban Havok van. WoT-nál nem értem miért pöcsölnek még ezen kb. lassan 2-2,5 éve.
Nagyon City Interactive szaga van az egésznek.
angelus1991ster.blogspot.hu
Alappal csak egyet lehet húzni a terrain detailon. Kipróbáltam a fejlesztetten is, nem igazán látok különbséget ebben a dologban, de a laptopom is jobban szereti a sima grafikát, sőt én is. Nekem ez a fejlesztett túl világos, meg olyan műnek tűnik. Mindig alapon játszottam, már így szoktam meg, maradok ennél.
Lehet egyedül vagyok ezzel, de én nem várom a havok motort, félek arra már nem lesz elég a laptop.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rendszerint ilyen ebay oldalakon, német vaterákon szokott lenni paint-ben kurvára átfirkált szkennelt képek. De felbasz amikor a proli áthúzza lilával, pirosal a képet. Ahelyett , hogy kreténkéje egy homályosabb fotót töltene fel.
Az ágyúd kilövésére talán az a válasz, hogy minden "szerencsétlen" a tornyot lövi. Nem tudják, hogy hol a gyenge pont. Ha HE-vel lőnek, előbb-utóbb megy az ágyúd.
TiborTamas: Ez rettentő zavaró, én eddig azt hittem, hogy ez csak a butított grafika miatt van. Én nem fejlesztettet használok és minden a minimumon van. Gondolom fejlesztett, fullos grafika mellett nincs ilyen, hogy már nem látom a hegyet, de mégis belelövök. Vagy van ott is?
Csak egyedüli 5-ös vagyok. Bármire lövök lepattan, nagyon idegesítő. Normál esetben még 7-es tankot is sebez de itt nem. 6-os tankok meg nincsennek.
A másik ami érdekes, ha párbajozok egy kisebb tankal biztos hogy 5-ször kilövi az ágyúmat vagy a tornyot. Meg volt olyan hogy 50 méterről lőttem egy tank hátulját az egeret nem mozgattam és csak minden 3-ik lövés talált.
Így nem igazán lehet wn8-at javítani. Szerintem mostanában nehezebb szinteket lépni mint két évvel ezelőtt. Tudom van sok béna tomátó de nem mindig az ő hülyeségük miatt kapnak ki a csapatok, hanem az ilyen szituációk miatt is. Láttam már unicumot is 0 sebzéssel igaz még csak egyszer. Ha őnekik nem jön össze néha akkor mit szóljanak a gyengébbek. Tényleg ki találhatnának valami megoldást hogy ne sorsoljanak össze tomátót unicummal mert az egyiknek sem jó. Max két szint külömbség lenne mint a tankoknál ami még teljesíthető lehetne, és talán a sok anyázás is kevesebb lenne, és nagyobb esélye lenne a tomátónak is elérni a citromsárga szintet. Egy pirosnak nem sok esélye van egy kék játékosokból álló csapat ellen. Ilyen csata csak felidegesíti, és nem ösztönzi őket. Ezalatt nem a madarakra lövöldözőket meg a tájban gyönyörködőket értem, hanem akik tényleg szeretnének tovább lépni.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szóval én értem, hogy most nekik kellett nyerni és ez az RNG-ben is látszódott, de basszus, ne már hogy ennyire bunkó pofátlan módon eltérítsék az RNG-t és gyakorlatilag elcsalják a csatát. Ha kilövöm a pz-t valószínűleg nyerünk, de nem lehetett kilőni.
Lulubell2
könnyű tier VII -ig
és
medium tier X -ig
Nesuten a nevem a WoT -ban
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Object 140 - 8000 sebzés
Többet a merevlemezen nem akarom meglátni ezt a fos bugos random *** kupacot.
Tegnap SU-100-al kétszer nem tudom átlőni az ARL-44-et, 0-ás crit.
St. Emil 6 lövés 0 sebzés 850 spot dmg.
Ezek a pontos német lövegek....
Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.05.02. 20:53:44
"Timeo Danaos et dona ferentes."

Nem biztos, hogy nincs igazam...
Esetleg csatlakozhat hozzánk valaki 3 nak E-25 el trollkodunk . <#hehe>#hehe>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Làtod gyakoroltam az estère:-)
Leszel?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
(okés, több képet linkeltél, de ez megfogott. 😊

Type-58 Tank Ász
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun