World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem biztos, hogy nincs igazam...
Az említett kv85-t, t150-t keresd vele, illetve jpz4. Jpz4 szemből oldalról, de legfőképp hátulról gyullad elég könnyen, és ég ahogy csak tud, de a legbiztosabb mikor a motort úgy találod el h a tank leáll, és nekem vmiért olyankor mindenképp gyulladt, ha nem elsőre, másodsorra mindenképp égett már szegény jpz4.
T34-85m-el nem tudom mekkora az esély h összefuss 1 bulldog-al, de igen, ahogy már említették a bulldog ég mint ha muszáj volna, 1 időben szerettem vele úgy beállni a bokrokba h seggel betolattam, ezért ha futni kellett, nem kellett tolatgatni és forgolódni csak press w és kész.
Na most erről letettem, mert minden (tényleg minden) segglövés után égtem....1 időben prémium tűzöltót és simát is vittem magammal, csak mert hamarabb égtem és többször mint hogy kilőtték volna a lövészem v a driver-t v egyéb crew tagot.
A csapatsebzès,vagy az ellenfèl össz hp-nak kell a 50%àt sebezni?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Trentaro: KV1-KV85-KV3-t ajánlom szeretettel. Ezeket igen jó eséllyel fel lehet gyújtani a hátsó részüket meglőve. Inkább tier5-6 meddel próbálkozz. Tog-ot seggbe lőve szinte garantáltan gyullad stb, elég sok potenciális áldozat van, de ezekre fókuszálj. Én kv85-t gyújtottam eddig a hátsó részét meglőve, stug és t28-nál is, ha volt az ellenfélnél, akkor megkerestem.
Amit most vettem észre, mert visszavettem a cromwell és direkt rámegyek a gyújtásra vele, hogy a bulldög is ég, mint a fáklya, ha sikerül seggbe lőni. Két segglövés eddig (külön csatákban sajnos), két kigyulladás, feltűnően könnyű begyújtani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.02. 15:50:38
A gyújts ki egy nagyobb tierű tankot mediummal-nál tartok. Lassan az lesz, hogy kimegyek az udvarra és magamat gyújtom fel. Legutóbbi csatában T44-el arannyal 2x seggbe lőttem egy T95-öt közelről és semmi.
Kéne egy tipp, hogy az alábbi tankok közül melyikkel és melyik ágyúval a legsanszosabb? (mind ki van fejlesztve teljesen) Hálám üldözni fog. Amúgy tudom, vagy beadja, vagy nem, de mivel sanszosabb a beadás?
(Had ne kelljen már felgyújtani magam, köszke) 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...
A kis mocskom ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.05.02. 15:07:54
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A Magyar Lánctalpasok tagfelvételt hirdet!
Szeretettel várunk minden aktív és játszani vágyó embert.
Klánunk élete főleg idősebb korosztályból áll akik a nehéz munka után egy kis jókedvet és Győzelmeket várnak el! Föleg a Stronghold (erőd) csatákra orientálódunk.
Ha felkeltettük érdeklődésed vagy csak információt szeretnél kapni akkor játékban megtalálod vezetőinket "old08" illetve "odesz"-t.
Tagjaink folyamatos bővülése és a strongholdok sikere miatt feltétel lett a klánunkban a 6-os illetve 8-as szintű tankok megléte a garázsban! Köszönjük mindenkinek a kitartó munkát! Nem szoktuk figyelembe venni de minimum 800wn8
Minimum 1db 8-as tank a garázsban valamint 6-os.
Aktív játék!
Minimum korhatár:18
Trágár szövegek mellőzése (Szigorúan) kötelező!
Klán tevékenységnél Ts3 használata kötelező!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szóval sztem a térképnek az a bal oldali harmada encounterben teljesen használhatatlan.
Végkifejlet:Mivel egyedül én mentem a medekkel mint HT(ST-I) a városba nem számítottam semmi jóra.Természetesen a 10 HT-nak vacsorák voltunk.
A baromarcúak átverekedték magukat nagy nehezen a kanyonon és elkezdtek foglalni esélyük nem volt 4-üknek 12 ellen.
De ismét hatalmas taktikát mutattak be a nyomorékok.Az ellenség Ru-ja majd 7000-et spottolt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Korábban írták, hogy ha már lefordították, akkor lehet a Normandia jobb név lett volna.
Hát ha egyszer azt jelenti 😊 Viccesen hangzik, de ez van.
A Forgószélnek ('56-os szovjet támadás Mo. ellen) pl. az orosz nevét nem is tudom.
A Fall Weisst is inkább Fehér tervnek ismerjük, bár inkább is-is.
Wacht am Rhein - ennek még a jelentését sem tudom magyarul, de a Rajnához van köze 😊 (ardenneki német támadás)
Tavaszi ébredés - ezt így szokták használni, a német neve kevésbé ismert: Frühlingserwachen (német támadás a Balaton és a Duna között)
Market-Garden - na ez nagyon furcsán hangzana Piac-Kertként, pedig ezt jelenti 😄 A Market, azaz Piac volt az ejtőernyősök bevetése a német vonalak mögött, a Garden, azaz Kert pedig támadás frontból az ejtőernyősökig.
stb.
Szóval inkább megszokás kérdése, mikor mit érdemes használni. A Hűbérúr esetében a fordító biztos azt az utasítást kapta, hogy legyen minél "magyarabb" a szöveg 😊
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.02. 12:13:50
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.05.02. 01:21:33
Szerk: ez Savarannak ment volna.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.05.01. 23:18:09
mordawn átrakom eff-re, hátha.
szerk.: látom, közben rájöttél 😊
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.05.01. 22:30:29
v4.3.3 (27-04-2015):
removed rating type selection from installer (now you can set it on XVM website http://www.xvmmod.com)
Majd ott a settingbsen wgr-ről átraktam wn8-ra.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
@lexlutor <#integet2>#integet2>
mivel nem állt szándékomban klánba állni így nem volt elegendő ...
de mivel hoax osok felajánlották anélkül hogy kértem volna a meghívó beszerzését gondoltam viccbűl beírok ide ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
4 számjegyű wn8 értékelést látok mindenkinél. A paradicsomok is 1000-túl kezdődnek.
Ez mi és hol tudom nagyon gyorsan visszarakni a régi értékekre?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
aztán fentebb csúszott a szemem a képernyőn..HŰBÉRÚR
Hát én azt hittem lefordulok a székről 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hát erről ennyit, CW betyárok😊
<#hehe>#hehe>
Pl. ezt az M82-es akkor már csak bunkerek ellen tartották , mert ez robbant.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.01. 16:40:48
Viszont a konkurenciánál már ilyen aranyos "átütési mátrix" alapján történik az átütés. Ez speciel az M47 Patton M82 lövedéke:
Tisztára mint a táblázatom. 😄 Csak több adattal amely nagy része nem pontos.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.05.01. 16:29:06
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.01. 16:19:42
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU