World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért kell elrontani, azt a minimális játékélményt is amit a szargaming még nem vett el?
angelus1991ster.blogspot.hu
módositott fájlok
Csak amit módosítani kellett azt raktam bele. Tooltip nem tudom mit takar pontosan, talán a hangárban adhat olyan plusz infókat a tankok leírásához, amit az alap kliens nem jelez ki.
Mik azok az értékek amit a konfigod altra kiír?
Esetleg nézd meg ezt >>
Utoljára szerkesztette: viper07, 2015.05.03. 22:16:26
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nem tudod véletlenül (v vki más?), h ez a tooltip funkció micsoda az xvm-ben? Érdemes miatta órákat eltöltenem, h vképpen beépítsem a saját configomba?
Config fájljaim
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Majdnem full stock (rádió kivételével).
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
LIVE STREAM

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
- Wargaming RU announced a new initiative to fight ingame chat toxicity. From the announcement, the punishments for violation of chat rules will be longer and stricter. Wargaming introduced a new automatic system that detecs profanities and punishes the players accordingly. The punishments however still consist of chat bans only and not game bans. Russian player reaction on the news was overwhelmingly negative (RG: Bring it on!)
- It's "completely possible" that Wargaming will introduce a message system that will announce you that "player X was banned after your report" for players to understand that their reports have meaning (RG: oh... please do!)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
- The bug where shells are flying through enemy tanks (ghost shells) in 9.7 is not confirmed according to Storm, that's why there's nothing to fix (RG: and what about the bug where my tank fires and no shell comes out?)
Hopp egy lövés hova lett?
Megvan! Beszarás... de leírom hátha valaki másnak is van ilyen gondja. Szóval wot mappa megnyit, másik ablakban replay mappa megnyit és szépen rá kell húzni egy replay file-t a worldoftanks.exe-re...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.03. 17:47:39
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyesével bepakolni meg nem tudom, mivel a win valamiért nem hajlandó a replay file-okhoz hozzárendelni a wot-ot, minden egyes mod berakása után elindítani a játékot és futni egy szar csatát...
Mi a faszért nem rakja be a wg a legnépszerűbb/leghasznosabb modokat a játékba? Vagy miért nem csinálja úgy a szaros frissítéseit hogy ne kelljen ezekkel szopni napokig?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.03. 17:38:43
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Na ez a második vagy harmadik az Oroszlánnal ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Nekem a kedvencem, amikor egyik hazánkfia így indított a chatben: Bojler van eladó, ha érdekel meccs után írj rám!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem amúgy azt hiszem,9v10 nullás a rekordom<#wilting>#wilting>
Csak a megdöglött laposba van még a vinyó,amin a kép van.

Ami fontos, hogy legalább egyet menni kell a tankkal az adott legénységet használva, utána "menti el" és tudja automatikusan pakolgatni a járművek között az embereket.
kép
Steppes térképen É-i oldalról indulva jónak tűnt a kezdet, mert az összes heavy a jobb oldali folyósóra indult, gondoltam ezt még meg is nyerhetjük a 38% ellenére. Az E100 meg az fv215b nagyon küzdöttek, sikerült is 0 meg 1 lövéssel elhullaniuk akárcsak a többi botnak.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.05.03. 12:55:49
Többmagos cpu támogatás? Arról is lemondanak mert buzik hozzá nem? De a TV-be meg a reklám az a lényeg!
Sose gyűlöltem még ennyire "multi" céget mint ezeket a patkányokat
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.03. 12:52:28