World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WG-féle ballanszolt MM: 4-el több több tier10 tank van az ellenfélnél, ugyanannyi tier9 és mi kaptuk az egyetlen tier7-t is. Elhiszem, hogy elfoglalt az MM-et fejleszt egyetlen? alkalmazott, de kéne már neki egy kib.szott nagy körmöst adni, amit csinált eddig, gyakran egy trágya.
Manni71-hez hasonló okádék férgek miért vannak még életben? Nem lehetne ezeket egy vidámtáborba deportálni? Vagy meszes gödörbe rúgni?
Miért kell elrontani, azt a minimális játékélményt is amit a szargaming még nem vett el?

angelus1991ster.blogspot.hu

Jókor, most fejeztem be éni is 😊
módositott fájlok
Csak amit módosítani kellett azt raktam bele. Tooltip nem tudom mit takar pontosan, talán a hangárban adhat olyan plusz infókat a tankok leírásához, amit az alap kliens nem jelez ki.
Mik azok az értékek amit a konfigod altra kiír?

szvsz is jó tank, nekem tetszik, jó vele játszani, javaslom, hogy nézegessél replay-eket. Nincs azzal az ágyúval semmi baj, kicsit lassan céloz, rakjál bele jó embereket <#smile>. Ha orosz med legényeket kell húzni, akkor nem is kérdés.
Esetleg nézd meg ezt >>
Utoljára szerkesztette: viper07, 2015.05.03. 22:16:26
popey8
Tárgytalan. Sikerült megcsinálni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha rámutatsz a kérdéses alkatrészre, akkor a súlyt piros számokkal írja, ha nem fér fel.
Álljgyereálljgyeregyereállj...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lol, QB-ék TOG-oznak platoon-ban. Erre a meccsben 15! TOG van összesen (8:7). 😄
popey8
Nem biztos, h tudsz vele vmit kezdeni, mert 1 fájlból konvertált configot használok. Egyébként mire írtad, h át kell írni, mert én a default mappában lévő összes fájlban átírtam a ratingeket winrate-re. Azért feltöltöm, ha lesz időd légyszi nézz rá, előre is köszi😊

Nem tudod véletlenül (v vki más?), h ez a tooltip funkció micsoda az xvm-ben? Érdemes miatta órákat eltöltenem, h vképpen beépítsem a saját configomba?

Config fájljaim

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jól számolom, hogy a T28 protóra felmegy a 2. gun az alap felfüggesztésre?

Asszem' barátok leszünk Mr. Slow úrral.
Majdnem full stock (rádió kivételével).

Olyasmi, keményebb páncélzattal, rosszabb mozgékonysággal, és pontatlanabb/lassabban célzó ágyúval.
McFrost
Akkor ez egy felhizlalt T-44?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem rossz. Engem T10-be nagyon keveset rak vele, a döntő többség T8-9. T8-ban a páncélja még elég jól működik, de azért közel sem T-54 szint, úgyhogy feljebb könnyen szétszednek. Mednek lassú, és az ágyúja stab és EGLD nélkül használhatatlan (utána is kaparni fogod tőle az arcodat gyakran), de mindent egybevetve kellemes vele a játék, és érzésre jobban hoz, mint más prém T8 medek (CDC, T-34-3).
Fizika teszten végig ez ment: putin lover vs. putin 4eva.

Aztán ez lehet azért van, mert az oroszok és az ukránok verbálisan is ölik egymást a RU szerveren.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sziasztok! Ha vasárnap akkor, másnapos stream. 😄 Kicsit megnyúzva és fáradtan, de annál több motivációval. 😊 Gyertek és nézzetek be ha van kedvetek! 😉
LIVE STREAM
McFrost
Ez a T-54 proto milyen lehet?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sajnos önmaguk likvidálásával nem.

azert az megnyugtato, h a fontos dolgokra mindig jut kapacitasuk..

- Wargaming RU announced a new initiative to fight ingame chat toxicity. From the announcement, the punishments for violation of chat rules will be longer and stricter. Wargaming introduced a new automatic system that detecs profanities and punishes the players accordingly. The punishments however still consist of chat bans only and not game bans. Russian player reaction on the news was overwhelmingly negative (RG: Bring it on!)
- It's "completely possible" that Wargaming will introduce a message system that will announce you that "player X was banned after your report" for players to understand that their reports have meaning (RG: oh... please do!)
joe662
Biztos volt benne nèmi szinesfèm:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

rosszul lattad! 😄

- The bug where shells are flying through enemy tanks (ghost shells) in 9.7 is not confirmed according to Storm, that's why there's nothing to fix (RG: and what about the bug where my tank fires and no shell comes out?)
Vajon 11:40-nél, a gránát, amit kilőttem hova tűnt? Beraktam a szerver oldali célkeresztet is, de oda mutat, ahova lőttem. Szóval?

Hopp egy lövés hova lett?

Pales27
vagy mész egy kört modok nélkül és a replayen teszteled a modokat

Total Commanderrel is lehet társításos dolgot variálni, hogy utána sima windows intézőbe lehet társítani.

patchaou
Arra nincs ötlet, hogyan rendeljem hozzá a replay file-okhoz a worldoftanks.exe-t? Hiába tallózom be és okézom le, nincs ott a listában és nem választódik ki.

Megvan! Beszarás... de leírom hátha valaki másnak is van ilyen gondja. Szóval wot mappa megnyit, másik ablakban replay mappa megnyit és szépen rá kell húzni egy replay file-t a worldoftanks.exe-re...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.03. 17:47:39

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Vegyél egy T1 tankot 50-es emberekkel. A még kipróbálatlan modokat én is így szoktam tesztelni. Ott 3 perc alatt úgyis lemegy egy meccs, az meg pont elég arra, hogy lásd, mi változott.
patchaou
jove's és az aslains fekete képernyőt produkál, el sem indul a játék, az omc meg bevariál olyanokat amiket nem választottam ki..,

Egyesével bepakolni meg nem tudom, mivel a win valamiért nem hajlandó a replay file-okhoz hozzárendelni a wot-ot, minden egyes mod berakása után elindítani a játékot és futni egy szar csatát...

Mi a faszért nem rakja be a wg a legnépszerűbb/leghasznosabb modokat a játékba? Vagy miért nem csinálja úgy a szaros frissítéseit hogy ne kelljen ezekkel szopni napokig?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.03. 17:38:43

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

OMC vagy Aslain a két legismertebb. Valaki erre, valaki arra esküszik 😊
patchaou
Valaki linkelhetne már egy értelmes modpackot mert az agyam már eldurran.

joe662
Háát ahogy azt a szerencsétlen E25-t is használtad,abban a videóban nem is csodálom<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
WoT-ot nem a WoWS-osok csinálják. Gondolom WoT-nál csak fogyatékos munkaerőre telt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nesuten

Na ez a második vagy harmadik az Oroszlánnal ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

patchaou
Nálam még mindig nagypapibedugtaapopimba a favorit 😊 bár már nem aktív.

Nem tudom, hogy fejlesztettem van-e ilyen, mert az én laptopommal is csak full minimumon lehet játszani. Bár tegnapelőtt került bele egy SSD, ami kicsit megdobta a teljesítményét. Azóta szinte fixen 30 felett van az fps (eddig meg örültem, ha éppen elérte 😄) és nagyon gyorsan elindul a játék + a csata is. Persze ettől még nem fogok tudni jobb grafikán játszani, de már én is hozzászoktam a minimumhoz. Nagybátyámnál már próbáltam a csilli-villi változatot, de annyira nem jött be. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Jók! <#hehe>
Nekem a kedvencem, amikor egyik hazánkfia így indított a chatben: Bojler van eladó, ha érdekel meccs után írj rám!

Én a spéci nickneveket gyűjtöm szenvedélyesen évek óta. Sok mindent láttam már, volt Népművészetibolt (nepmuveszetibolt), Tebuzi, Mostszarokbe, de a kedvenceim a hármas szakaszban bandázó KanosKarfiol, RetardRetek és ZakkantZeller voltak.
Én is készítettem néhány "vicces" képet az évek során <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Töltsd fel valahová, ha gondolod, ránézek. A biztonság kedvéért én a default mappában lévő megfelelő file-okban is átírtam. Nem tudom ez kell-e, de valamelyik fórumban javasolták.

joe662
Ez se rossz<#eplus2>
Nekem amúgy azt hiszem,9v10 nullás a rekordom<#wilting>
Csak a megdöglött laposba van még a vinyó,amin a kép van.

popey8
Én átírtam, amit mondtál de nekem még mindig ilyen:

Ha fölé viszed az egeret nálam kiírja amúgy.
Ami fontos, hogy legalább egyet menni kell a tankkal az adott legénységet használva, utána "menti el" és tudja automatikusan pakolgatni a járművek között az embereket.

Mutatok én is egyet tegnapról.
kép
Steppes térképen É-i oldalról indulva jónak tűnt a kezdet, mert az összes heavy a jobb oldali folyósóra indult, gondoltam ezt még meg is nyerhetjük a 38% ellenére. Az E100 meg az fv215b nagyon küzdöttek, sikerült is 0 meg 1 lövéssel elhullaniuk akárcsak a többi botnak.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.05.03. 12:55:49
Master91
Oké, most téptem le az arcom
Többmagos CPU? Folyamatban van. Ahogy 4 éve is folyamatban volt.
Ja meg azt is mondták, hogy miután rájöttek, hogy az épületrombolás megvalósíthatatlan (2 év után), filóztak rajta, hogy csak a tankokon mozgó alkatrészeket tegyék be, de úgy döntöttek, hogy nem, mert az magában kevés. Érted, beígértünk két fícsört, ebből csak egyet sikerült megcsinálni, úgyhogy nem tesszük be egyiket se. Fuck logic.
Master91
Istenem...orosz kapitalista g.cik

Többmagos cpu támogatás? Arról is lemondanak mert buzik hozzá nem? De a TV-be meg a reklám az a lényeg!

Sose gyűlöltem még ennyire "multi" céget mint ezeket a patkányokat
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.03. 12:52:28
Konkrétan azt mondták, hogy ha lesz, akkor még a nagyon távoli jövőben, de valószínű, hogy nem lesz, hanem kitalálnak helyette valami mást. Lefordítva soha az életben nem hallunk róla, vagy bármilyen más fizikai motorról😄
Master91
nem rég tértem vissza vagy 4 hónapos szünet után (minek, én hülye???)

EZ most komoly??? azt mondták még sem lesz havok ?