World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oszt ilyet láttatok-e már?
És ez nem kezdeti tanácstalanság, ők bizony kőkeményen ott is maradtak. Aztán lenooboztak minket.
Megint megpróbáltam az LT-7-t spotolj 3 artyt stb küldetést, ami kezd már rohadtul idegesíteni, mert valami mindig közbejön. Most megint egy mocskos rohadt bot-ba futottam bele egy t34-85. Ez tényleg bot volt, meg sem mozdult, de autoaim-el lőtt, amikor rám látott. Nem volt nehéz kiszedni miután a 2 artyval végeztem, de ugye riasztotta a harmadikat és így a küldetés nem sikerült, hogy rohadna meg az ilyen. Megnéztem csata után és mivel 2x belém lőtt, 6. volt az xp listán, király.
Tényleg egy kérdés, mind a 3 artyba bele kell lőjek vagy elég 1-be, 2-be?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.04. 23:05:42
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.04. 22:42:18

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Question: Do you plan to avoid monsters with very large guns, such as the FV215b project with its 183mm cannon?
Answer: Yes. We have no interest in implementing inherently imbalanced vehicles into the game – vehicles that have one extremely strong element (such as the massive gun in your case) while being poor in everything else. We also do not plan to add large gun tank destroyers with automatic guns.

Sokszor elfelejtem,hogy Ilyenkor csak át kell ülnöm ebbe<#eplus2>#eplus2>
És egy elégedett ügyfél<#eplus2>#eplus2>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.04. 22:00:30
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
<#banplz>#banplz>
Még ilyet, ha van még!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

PaganMaga
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A német vk3001d is jó lehet, ha németet szeretnél, mert jobb a gun depje, nagyobb az átütése valamivel, hajszálnyit pontosabb, cserébe kisebb RoF.
Illetve a táras medek jók lehetnek, megsorozni az ellenfél seggét, hátát, begyújthatják.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.05.04. 17:01:48
t55-a med küldin belül melyik med tankkal lehet kigyújtani 2x az ellenfelet?
Az eddig legjobb a buzigéppel ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.04. 15:35:34
lexlutor: az is jó lehet éppen, de a szakasz sebzése nem adódik össze, jól gondolom? tehát saját magamnak kell 3k sebzést kiszórnom? Ez a gondom igazából, mert tier7-8 tankkal nem lehetetlen persze a 3k, de azért elég jó csata az már és akkor még foglaljak is hozzá. Összejöhet, de mondjuk egy E100-al ki tudok szórni minden 2. csatában 3k-t és akkor utána már csak a foglalás miatt kell izgulnom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.04. 15:30:18
ha ti vagytoka top, letoltok veluk mindenkit. eleg gyorsak is, a tuzero sajat tierben pedig egyutt lehengerlo.
Kodos 9.6 hitlog tökéletesen ment,de az új 9.7 nekem töröl minden hud-ot.
Nagyon undorító küldetés, sokára lett meg. Szerintem 50B-vel van rá a legtöbb esély. A sebzést ki tudod vele osztani és még gyors is, hogy beállj foglalni, míg a többiek esetleg vadásznak a maradékra.
Egy kérdés, a foglalós küldetést szeretném következőnek, adjatok már pár tippet, kinek hogyan sikerült és milyen tankkal, mert ez eléggé kihívás, főleg, hogy 3k sebzés is legyen. Maximum azt tudom elképzelni, hogy letolok egy oldalt mondjuk az E100-al és megpróbálok foglalni, de már most látom, hogy ez nagyon durva lesz megint.
A másik meg a 3x pattintós, ami nincs meg. Lesz bélám, de csak kb 1 hónap múlva, lesz viszont t150-em pár napon belül. A t150-el van esély rá? A gond itt is inkább a 2k sebzés, mert még a pattintást talán össze tudom hozni, de hogy mellé ennyit sebezzek... nehéz lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.04. 13:35:38
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Besti: Köszi szépen megnéztem és ugyanazokat írtam át én is. Mondom van egy kis időm szopatom már magam ezzel a hülye configolással, hátha összejön😄 Aztán nézegettem az újat meg a régimet, gondolkoztam, aztán rájöttem miket kell átírni, h a régi formában jelenjenek meg a számok. Próbáltam a tooltipet is implementálni és sikerült. Mutatja most már nekem is. Egyedül ezt (defaultBoughtForCredits) a funkciót nem tudtam még kipróbálni, h működik-e, mert még nem vettem új tankot. A beállítást/sort beleraktam a megfelelő xc-be, szal működnie kéne. Most jut eszembe a T1-ek ingyen vannak, kipróbálom azokkal😊
Szerk: Működik😊
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.04. 10:42:56
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Gondolom repkedtek rendesen a "jab tvaju maty"-ok mint a MEanwhile in russian videókban 😊
Mindamellett a WGnek tényleg igaza van, a chat tényleg tele van szarral a csaták közt, a jókis battlemessenger mod nélkül nem is érdemes bekapcsolva hagyni. És tényleg ragályos, mert a 0k-s kezdő is pillanatok alatt elkezd noobozni meg tomato teamezni...

Némi plusz rejtett infót ad a tank leírásához. Szerintem ez neked is működhet, ha bemásolod a tooltips file-t.