World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy megnézzem az M1-en? Ott 2 percenként van meteo, de csak a jó idő fér bele.
😊
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.09. 20:50:51
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
T28 HTC-t küldetései nem nehezebbek a Stug IV-nél. Remélem ez a patch minnél hamarabb bejön.
angelus1991ster.blogspot.hu
a bela is csak azota hazsnalhato, miota atlohetetlen szembol.
elotte egy kalap fos volt.
szomorú.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Popeye: Én sem vagyok 300 méterre a fronttól, pont azt írtam, hogy nem is lehet (csak kéne). A sebzés meg többé-kevésbé nekem is meg szokott lenni, mert a DPM-je elmebeteg, de ez nem változtat a tényen, hogy a csata alatt végig HP-ból kell megélni, ami számomra egy tízes heavynél elfogadhatatlan, és az endgame 1v1, 1v2 szituációkban 10-ből 9-szer végzetes. Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk 2 heavyvel állsz szemben, habozás nélkül rádmásznak, mert tudják hogy simán átlőnek, és a 400-as alfának nincs sok megállítóereje. RoF-fal meg ilyenkor nem mész sokra, mire a harmadikat lőnéd úgyis kifiléznek.
TD HEavy MED küldetésekhez
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.05.09. 16:42:53
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is tudom mikor volt ehhez hasonló katartikus csatám utoljára.
A végén még megszeretem ezt a tankot, mert mikor van 1-1 prém nap akkor mostanában mindig sikerül 1-2 baromi jó kört menni, mikor pár hete a földig aláztam a tankot az ágyújával együtt..😄
Ru 251 mindig 5.01 alatt töltött? Simán kiszaladok a lőszerből olyan gyorsan lövök.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Eddig, amit láttam a tesztszerveren tetszik. A keveset játszók biztosan nagyon fogják értékelni a 2 és 6 órás bónuszokat, pénzre, xp-re, szabad xp-re legénységi xp-re, amit akkor nyomhatnak el, amikor akarnak. Tetszik, hogy most már jelzi csata közben a játék, hogy a te spotod alapján sebeznek a társaid. Gondolom ezek után ez akkor mentésre is kerül és a WN8 is megváltozik, figyelembe veszi majd a spotsebzést.
Csak kettőt mentem és pont nem kaptam módosított pályát. Az új játékmódot még nem teljesen értem, de alapvetően szerintem engem az annyira nem is fog érdekelni, én a randomot szeretem. 😊
Kár hogy HT-12 nem változott.
MT-8: 3000 sebzés 3 különböző típusú járműbe
MT-15: 2000 sebzés páncélvadászokba
HT-12: a hp-d kétszeresét blokkold és okozz legalább 1500 sebzést
52. perctől
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adminoknak jelezném, hogy nem lehet videót időparaméterrel linkelni.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.09. 13:40:48
Bár az Armored Warfare-nél nem várom azt el hogy minden tank bekerüljön. Mert a cím nem hazudik végre nekem.
World of Tanks-nál igen. Megvan az a rossz esély arra, hogy pár év múlva az egész WoT-ot megszüntetik és nem kerül be a maradék 150-250 tank. Kezdve a Sentinel IV-től a P43 bis-ig.
Parancsolj: (kérek egy nagy köszönömöt, mert nem lehetett copy paste módon kiszedni <#smile>#smile> )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LT-11: 12 sebző lövés veled azonos vagy nagyobb tierű járműbe, second: 2500 damage
LT-12: spotolj ellenséget és 3000 assziszt sebzésig mutasd úgy, hogy te nem látszol, second: éld túl és nyerj
LT-15: saját és assziszt sebzésből csinálj 8000-et, lehet trackeléses assziszt is, second: éld túl
MT-15: 4000 sebzés páncélvadászokba, second: éld túl és nyerj
HT-15: okozott, elnszevedett és blokkolt legyen 14000, second: nyerj
TD-15: 8000-et sebezz second: 5 kill
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.09. 13:28:45
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Na de majd három hét múlva majd már első kézi tapasztalatokkal a hátam mögött mondhatom meg a tutit😊
Mert mondjuk ki, lehetne ezt jobban csinálni, hozzártőkkel. Itt nem az AW készítőire gondolok, mert ők a szargaming modellt követik.
De sajnos a wot gyarmati státuszban van. Jelenleg a WoWs és WoT Generals élvez elsőbbséget. Utóbbinak létjogosultságát sem értem.
Az csak ilyen érdekes kiegészítőnek menne el a WoT-ban.
2, kösz, hogy anno előttem jártál a brit heavy ágon, és megkíméltél a T8 és feletti tankoktól 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Köszi! Ezek hiányoznak még
t8-as FV4202 már hd modellje bennt csücsül a kilensben. Ha ezt a tankot nem képesek megcsinálni, akkor az EU ággal mi lehet.
Aki nem hülye, az röhögve belő mindenütt, pattintásra egyedül az UFP és a torony képes, de előbbinél nettó gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy az ember egy kéttenyérnyi lemezt lövöldözzön egy hosszúszárnyú bálna méretű, mindenhol máshol abszolút papír tankon, a toronyt illetőleg meg sok sikert kívánok ahhoz, hogy úgy dugd ki, hogy semmi ne látsszon közben a tank testéből, mert ha csak egy hangyafasznyi részecske is kibukkan a fedezék mögül, mérget vehetsz rá, hogy a tornyodat magasról leszarva szénné lövi minden, legalább kétjegyű IQ-val rendelkező ellenfél.
A hátsótorony jó lehet egy olyan tanknál, aminek nem taknyos papírzsepikből hajtogatták az oldalát, ennek viszont se oldalpáncélzata, se frontpáncélzata, se semmipáncélzata, úgyhogy minden egyes fedezék mögül kihajtás olyan érzés, mintha a pöcsödet dugnád a fa odvába, hogy megtudhasd van-e benne darázsfészek. Vagy, hárdkór ravasz módon kitolathatsz rükvercben, és akkor a seggét lövik széjjel. Vagy, megpróbálhatsz sidescrapelni, és akkor az oldalát. Vagy megpróbálhatsz hulldownozni, és ha az ötszáznegyvenedik próbálkozásra meg tudod oldani, hogy a tank testéből az ellenség semmit ne lásson, akkor van ez.
Ritka nagy kacat egy szó mint száz, de sebaj, lesz ideje pihengetni a garázsban addig a 2-3 évig, amíg a WG megszüli a Chieftain modellt.
VALAMI ESZMÉLETLEN BRUTÁL JÓ VEZETNI...XD
És valami kegyetlen epikus kinézete van...😊
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.05.09. 12:12:26
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8