World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sd-nek butitott grafikaja lesz, h a sok nyomorul pusztai orosz-ork, az abakuszara ne kelljen a hd-t letolteni, es aztan butitani, mert ott meg az a 3G kulonbseg is szamit..
És mennyit mentél a sima cromwellel és mennyit az újjal?

Tulajdonképpen mi lesz a látható különbség a a HD és az SD kliens között? Rosszabb lesz a grafika a mostaninál vagy akkor a jelenlegi melyiknek felel meg?
Azt vártam, hogy ugyanolyan WR-t megyek vele, mint a nem prémiummal...
Ez most a tank vagy a játékosok hibája?

Tudni kéne dolgok közt különbséget tenni... vagy mit vártál: megveeszed a trendi prémiumtankot és hirtelen mindenki jól kezd el játszani a wotba?

Amúgymeg nem is értem minek dobsz ki pénzt egy cromwell prémiumra, amikor a sima cromwell - ahogy irtátok - ugyanolyan jó játékélmény, és gondolom farmtankod már van elég...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.09. 11:23:45

Sherman0070
Akkor csak annyit tudok mondani hogy teszt szeró érthetetlen okok miatt mindig 6GB felett van.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ezek 9.6 idején kész voltak.

angelus1991ster.blogspot.hu

De a HD második körben még közel 3 gigát le fog tölteni.
Sherman0070
Érdekes, a HD és SD quality között 30MB különbség van.<#gonosz3>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Azért az a 10HD tank sok erőfeszítésbe telt szóval hagy békén őket <#hehe>

2020-ra Bigworld 3.0 confirmed?<#zavart2>

Jaj szargaming de imádom, hogy hamvadnának porrá a mocskos buzik.
Le kell tölteni 6gb-nyi 9.8-as public lószart, hogy megnézhessem pár sornyi adatot. Mert alsóbbrendűek ahhoz, hogy kiírják a az IM-et érintő változásokat.

popey8
Szeretném itt is megköszönni Frostpapának és Towelieenek, h E-25-tel segítettek a T28 TD-14 küldiben. T10-ben kb. 15 csatát mentem és 1x a közelében is voltam, de egy general chatről összeszedett elég alacsony WN8-ú tag nem volt képes 268-al 1k-t sem sebezni, míg én meg egy másik arc kb. 10k-t sebeztünk E3-al és 263-al. A lényeg, h már a hajam is égnek állt a külditől, a játéktól, a "randomtól" stb. és erre a 3 E-25-tel 2. vagy 3. csatára sikerült.

Szal, köszi még1x Frostpapa és Toweliee. Saved my day😊
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.09. 10:45:58

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

joe662
Ugye,hogy ugye,amikor nem Rambozzuk el<#ravasz1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szerintem leszek .
Még két ízelítő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én azt mondom gyenge csapatok ide vagy oda, jó tankkal lehet élvezetes köröket futni így is. Első köröm ezzel a kicsikével. Úgy érzem meg fogjuk kedvelni egymást. Igazi kaján mosolyt csal az arcra, mikor bedurrantasz a klikkelőknek. <#hehe>

szenzációs, ilyenkor szokott elmenni a kedvem a játéktól...
Akit érdekel az ilyesmi: már van 9.8 tesztszerver.
Amcsi és orosz oldalon kint az infó, csak eu-ra felejtették kitenni. Jó nagy csomag, HD kliens esetében 6071 + 3414 megát szed le.

A küldetések sok esetben lényegesen egyszerűbbek lettek, például az Object 260 / TD-14: már csak 35% sebzés kell. A szakaszos küldetéseket már egyedül is meg lehet csinálni.
joe662
Az szép Lulu<#eplus2>
Du,este leszel?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Öööö a fele<#whatever>

Mardel
5x xp event van, a sok siemka ilyenkor tudja kiszenvedni az xp mennyiseget a nagyobb tankjara.

Ilyenkor nalam altalanosan melyrepulesbe megy a wr.

Tegnap stug3, t34, amx 1357-el mentem.

Stuggal zsinorban 7 buko utan mentem amxel nagyok koze, 3 win.

Az mm meg olyan kegyes volt a stugommal hogy a csapatom 80%a piros volt a maradek narancs, ellenfelnel mev 6-7 zold meg par citrom.

A pirosaink lemmingeztek, keptelenek voltak ures bazist elfoglalni mig en resetelni probltam a mienket. Akkor epp 1500 korul sebeztem de dontetlen lett mert 4en is foglaltak es nem tudtam azt megloni aki elsonek ert a cap korba.

A maradek csataban beraktak tier7be 8db 7-es nehezek ellen.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Tartom , és emelem tétet 😊

Kár , hogy ez már nem 5x-ös ;-)
en amikor huiztam, top cso nelkul egy kalap szar volt. onnantol kezdett mukodni.
meg aztan annyi kellett is, h beletanuljak, mikor merre es hova erdemes menni, beallni vele.
ez a sok dimbesdobos fos-szar palya kimondottan jo neki.
Reggeli beindító ötszörös. Hiába nerfelték, ez a tank brutálisan OP. Az egyik számomra legkedvesebb tankomat (T71) muszáj volt lecserélnem erre, mert tényleg jobb. Robbantam már vele, amit hibájának szoktak írni, de közel sem annyiszor, mint amennyire sírnak érte.

R3nton: Ez a hétvége, illetve nagy akciók ismérve. Nekem is minden meccs brutálisan dől el vagy az egyik vagy a másik irányba. A fentebbi üdítő kivétel volt. Az ellenfél is nagyon jó volt, nem nyertünk könnyen.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.09. 08:43:56

Mardel
Valahogy nem szeretem a lowe lassusagu pontatlan papir tdket.

Az ertelmes td helyeket reg elfoglaljak mire ez odaerne.

Hamar spotolodik a sok clickernek elso szamu celpont, tul lassu a menekuleshez 0 pancelja miatt meg szeretik 1 lovesbol kiszedni.

A mostani palyak, lightok, artyk eroviszonyab abszolut nem illik bele.

Stock fegyvere meg d.maxon elmegy de ide mar katasztrofa es rengeteg xp a top cso, kulon orom hogy utana elvileg semmilyen masik tank nem hasznalja azt a csovet ha jol lattam.

Ja azt ugye mondanom se kell, hogy a csaták 90%-ban 3 perc alatt 3-12 volt az állás nagyjából
Nekem meg az a bajom, hogy kibasztam 10k-t a cromwellre ennek a nyomorult WG-nek. Érdekes a sima Crommal 60% feletti a WR, ezzel, most 20% körül, tegnap pl első lövés amit kaptam ammorackelt, persze egyébként az ISU-nak azzal a löveggel tier6-osokat kell lövöldözni. Na mind1 én többet tankot nem veszek az egyszer biztos.
Másnapos jóreggelt. Nálam is felbukkant ez az "Error 520" baszterga Mozilla alatt. Aki megoldotta (ha van ilyen), az hogy tette?
Mydgard
Jo az Mardel, csak nem tudsz vele jatszani. (Vagy nem a te stilusod) ;-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Ezzel a Rudyval nekem egy bajom van a kamo értéke.100%-os legénység esetében állandóan spotolnak. A normál T-34-85-t nem ismerem, kihagytam azt az ágat, de a wotinfo szerint alig rosszabb az értéke, mint a cromwell-é. A cromwellé meg nagyon jó, mint egy szellem gyakran. A Rudyról még nincs adat, legalábbis nem találtam, de nekem nagyon gyanús. Egyszerűen nem lehet vele sunnyogni, mindig spotolnak. Nem ehhez vagyok szokva a medek esetében, de meg lehet tanulni együtt élni ezzel is, csak furcsa. Remélem nem kapott valami büntető kamot a Rudy, bár nem hiszem. Arra is gondoltam már, hogy túl agresszíven nyomom, de kipróbáltam több stílust is, de a folyamatos felspotolódást nem bírom elkerülni vele.

Nekem a tier9-10 medeken javítás skill van elsőnek, mert szeretek rámászni az ellenfélre velük és a láncomat gyakran lekapják, de úgy látom, ha a Rudy-ban akarom a legénységet húzni, akkor skill csere kell és legalább a felüknél kamora cserélni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.09. 08:04:10
Mardel
Én st emillel szoktam dezertálni.

Így is egy hulladék tank, ne olyan kör legyen a szorzós amiben lemaradtam a csatáról.

DasIsFuck
Nálam eljutott ez a rakás szar arra a szintre, hogy 10-es tankból dezertálok full hp-ról...

Az már tűrhetetlen, hogy egy kibaszott hete 2 órákat kell játszani a 3 megbaszott győzelemért...megszámolni sem tudom ezen a héten mennyit csatából dezertáltam leszarva statot,játékot,játékhelyzetet, jelenleg 1 hetes chat bannom töltöm és valamelyik nap inkább elkezdtem minden csatámba tk-zgatni, mert annyira elegem lett belőle...<#falbav>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Azt hittem tengelyhatalmista vagy.

Nesuten

ilyet se láttatok tőlem sűrűn ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

És ebből mennyi az E-25-ös statpaddolás trollkodás? <#mf1>
Mardel

joe662
Nálam se kerek valami,ilyen hétvégém nem mostanában volt

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
joe662
Esti mese következik<#eplus2>
E25 vs T29
4db kép/a telefonosok miatt/

Már itt mosolyra görbült a szám<#ravasz1>

Itt szakadtam a röhögéstől,még szerencse,hogy nem kellett célozni<#wink>

Ekkor már tényleg sajnáltam szegényt<#eplus2>

Reméljük legközelebb vesz majd poroltót

Mardel
11 csata 3 győzelem.

Csupa paradicsomszósz csapatokkal...

Trentaro
Na, az tuti, simán megszopatom őket!

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Nem. Bármi jó, szerencsére. Scoutokra megyek rá, kv85-re, kv3-ra.
Trentaro
Direkt nem nézek meg küldetést előre, de a két gyújtósba nagyobb tiert kell gyújtani? Mert akkor neki sem kezdek. 😊

Sunsetjoy
És ha Pisti nem arra felé nézelődik, nem lát addig el a látótávjával... meg úgy általában a példában szereplő Pisti egy tehetetlen mamlasz hülye? Akkor sikeresen elbaxtunk egy képességhelyet a szuper jelfogóra. Így is elég sok múlik a "csapatjátékon" 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Vereség
Csata: Mountain Pass
Jármű: VK 30.02 (M)
Szerzett tapasztalat: 1 741
Szerzett kredit: 38 536
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Ez megy egész este. Kereken 10 meccs, 0 győzelem mégis vigyorgok mert a WN8 az egekben és a sok sebzés miatt a prém is nagyon jól hoz.
Érdkese hogy a wotlabs szerint 13 meccset játszottam ma és 7-et nyertem. Ez kicsit ellent mond annak hogy egyetlen tankot sem sikerült még le 5x-nöm.
A Hűbérúr pályát is igen profi módon tesztelték:
tier8-ban borsig, obj416 ezek égnek szemből alul, kv4 meg a hátán

nekem 2-t kell gyújtanom, röhej, hogy egy gyújtásom szinte minden cromwell csatában van, sőt most már a rudy is gyújtogat, de 2 soha, pedig lövöm a seggüket
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.08. 21:06:55
Ha nem tévedek akkor 12,5%-al növeli meg az ammo rack hp-ját.

És ehhez képest a safe stowage perk vagy skill miben más?Wot wikin csak a parancsnoki képességeket látom, nem tudom miért csak azok vannak listázva.
Gondolkozom a leo1 megvételén, tudom az eléggé ammo rack érzékeny, ilyen tanknál gondolom hasznos lehet mind a safe stowage, mind a wet ammo rack.
Trentaro
Ez csak azért mert nagyon hisztiztem a rohadt gyújts nagyobbat küldetés miatt. Aki nem emlékszik, átugorható.

Szóval azóta is, kb. 1 hónapja szopok vele, megvettem a cromwell-t, hogy megcsináljam meg persze az M4-et is nyomtam. Szinte minden nap játszottam de semmi…
Ma mondom 5x van, leszorzózom a tankokat, a VK30.01P-n volt a sor, arany azért volt töltve mert ha meddel nagyobb tiert látok (ami ugye a küldetés) automatikusan váltok is rá.
Első csatában vele kikaptam ellenfélnek egy 2 szinttel nagyobb Obj.416, szemből hasa alján első lövésre gyulladt… Ezért is a hirtelen halálom, el sem hittem csak álltam amíg egy T34 ki nem lőtt. Döbbenet.
Ennyi szopás után amikor nem is számítottam rá. Lőttem 2x közelről seggbe T95-öt T44-el és semmi, állandóan segg vagy oldal-segg mindenféle meddel, még egy rohadt weekspot modot is felraktam és semmi. Erre tessék. grrr 😊

De utánna a kövi küldetés 9 sebző lövés, mondom ez legalább nem csak mákon múlik. M4 gyorstüzelő ágyú arannyal. A 9. sebzés után kilőttek, de elsőre meglett a küldi.

Következő, ölj ütközéssel és éld túl. Mondom Cromwell, gyors és van rajta repeszpáncél. Első csata, ráugrottam a scout-jukra menet közben egy lövés és neki, simán ki is halt, küldi kész.

A legszebb, hogy ez 3 egymást követő csata. A kövi már szakaszos, de holnap jön két haver és boroskólázás közben simán lenyomjuk mert egyszerű.
Itt a mese vége, így lett meg a rohadt gyújtogatós küldi. 

Nincs is ennél szebb: <#violent>