World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.05.11. 11:08:38
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Igazából azért szopok ilyesmikkel, mert anno fater kiadta a lakást és a villany nem lett fizetve... és amíg nem törlesztjük az egészet addig dupla pénzt kell fizetni az áramért :/
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.11. 11:00:42
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezt a kurva RNG missziót. 5 belső modul dmg-vel addig szopathat a játék amíg akar. Hisz itt az RNG dönti el mi sérül.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Állítom, hogy északról az a pálya nyerhetetlen normál körülmények között.
wot nick: PsychoTrooper
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Persze a replay végén látható másik állatfaj megmaradt. Az a fajta, amelyik ha meglátja hogy egy zöld vagy jobb játékos maradt utoljára, egyből habzó szájú hörgésbe kezd és reportot követel meg írja az ellenfélnek a pozíciódat, nem baj hogy több killed meg sebzésed van mint az egész agyhalott bandának.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.11. 01:46:22
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
A gyerekrol meg annyit, hogy az elso lepattano utan addig lottem volna amig auto ban-t nem kapok es kesz. Teljesen ertelmetlen irogatni egy ilyen buta jószágnak.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Ilyet szól mert egy *fa**opó klánban vagyok, megkérdeztem,hogy akkor azért lősz rám,mert korábban valaki beszólt neked?
Erre azt mondja ya , még mondtam neki h a commanderének megmutatom a replayt, mire mondta,hogy egészen bátran, utólag kiderül csókosa a srác, aztán csata vége felé, még beírta,hogy Bot vagyok, és statpadder , mire csapattársaim reagáltak,hogy igaza van, hát én kiégtem😄
Csata után úgy gondolta nem volt elég,és elkezdett anyázni.
De nézzétek meg a replayt,mert ilyet nem minden nap látni, legalább is remélem,bár úgy néz ki én hetente kapok belőle.
Replay
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.05.11. 01:13:23
There is but one rule: Hunt or be hunted.

Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.10. 23:27:06
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Átlag playerről beszéljünk, nyilván aki seggel támad azt megoldom 😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Most hogy megvan csak kamillázok hogy lő keresztbe hosszába át minden... vajon a MAUS is ugyanez? Mert beforgatva azzal semmivel sem tudok semmit kezdeni, de gyanítom ha megvenném megint lenne vmi mágia rajta 😊
Eddig egyedül a béla frontjában nem csalódtam, az olyan amilyennek én is láttam ha jön szembe.
Ez nekem annyira megtetszett anno, mikor olvastam, hogy azóta is használom ilyen helyzetekben... 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Egy szavam nem lenne, ha csak a gold lőszert nerfelnék, meg néhány kirívó esetet.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.10. 21:55:20
mert anelkul picit nehez lesz.
ma mentem 17 csatát t10 meddel 1 goldot lőttem el és az hasznos volt (csak nehogy azt gondoljátok h spammelem)
Kedvenc tankjával volt,amivel beállt mögém/su122-44/ de úgy hogy mozdulni se tudtam.
2x is odébb mentem,mert hátha a megszokott helyét foglaltam el,El Halufon A2ben a z út közepén,de mindkétszer utánam jött és beállt a seggembe.
Udvariasan felé fordultam,gondolván hátha megérti ez így nem lesz jó<#gun>#gun>,erre belém jött<#conf>#conf>
Kapott 1et az oldalába,majd mikor távoztam ö ,is belém lőtt<#eplus2>#eplus2>
Sejtésem volt miféle szerzet lehet az ilyen,de ez wtf<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
9k csatája van+az az 1 szerencsétlen ásza<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vagy egy sarok mögött várok és megpróbálom ellőni a láncát. Ha sikerül nyertem, ha nem megyek egy másik tankkal.
M48-al vagy aminek jó csőlehajlása van, azzal még könnyebb egy domb mögül még többet is tudok lőni rá.