World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.12. 16:36:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
T44ük elmenekül előlem 25 hpval,leabálok egy kv3at+tiger2 fél-fél hprol,a t44 elmegy foglalni közbe.Az idióta arl meg végignézi a cap kör szeléről,hogy befoglal<#falbav>#falbav>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amúgy csak a sínek mellett campeltem ellenség meg össze-vissza jött.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
A löveggel kapcsolatban nekem csak két problémám van. Az egyik hogy a löveg negatív kitéríthetősége mindössze -5°. Ezt önmagában már megszokhattuk volna a Charioteeren, mert annak is ennyi, illetve van még pár hasonló paraméterrel rendelkező gép a brit TD-knél. Csakhogy az FV-n löveg nagyon magasan van, egy géppel amin alacsonyabban van beépítve a löveg még a -5°-al is lehet lőni bizonyos célpontokra bizonyos körülmények között, a Conwayel ugyanabban a helyzetben meg már ellőhetsz felette.
A másik a célzókör szórása. Hát az valami katasztrófa. A maximális sebességnél a szórás, maximális sebességű toronyforgatásnál a szórás és a maximális testfogatásnál a szórás paraméterei nagyon rosszak. Olyan orosz/kínai heavy/med szint, márpedig egy-két kivételes gépet leszámítva általánosságban ez a négy ág a legrosszabb ezekben a tulajdonságokban, illetve most már a brit tornyos TD-k is, merthogy az összesnek olyan szintű célzókör szórása van mint a fent említett négy ágnak. Ezzel gyakorlatilag olyan mintha az aiming time 1,9 helyett 2,5-2,7 körül lenne.
Menj az AW-be, felesleges szenvedni egy olyan játékkal ami már csak idegesít. Én is már csak nagyobb eventekkor lépek fel WoT-ra vagy ha nagyon hívnak szakaszozni a haverok. Ha tényleg meglépik azt az átütés nerfet mint amit terveznek akkor nálam jó eséllyel kap egy uninstallt. Felesleges lesz játszani full premium ammo használat mellett.
Az AW-re én is nagyon kíváncsi vagyok (a másik alternaítva a WT nálam legalább akkora hulladék mint a WoT, ha nem nagyobb...), annak ellenére hogy nem érdekelnek a modern harckocsik. Úgy néz ki jobban figyelembe veszik a játékosok igényeit, visszajelzéseit, balancot mint a WG. És talán az alacsonyabb szintű gépek közt lesznek olyanok is amik kedvemre valóak.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.05.12. 14:23:49
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Semmi személyes és gratula, de ezek egyesével sorjáztak eléd vagy aktívan rájuk mentél?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.12. 14:01:52
angelus1991ster.blogspot.hu
Kicsit megnyugodtam, mert még nagyon sokat kell grindelnem a bélához, de ezek szerint van némi idő rá. Azt mondjuk nem tudom, ha a bélát lecserélik majd, akkor mivel lehet ezeket a durva 3x,4x pattintós küldetéseket megcsinálni? Talán a kisegér is jó lesz, de annak meg a búbját fogja mindenki lőni. Az amx 50 100, az mi akar lenni? Így van fent a Rita féle oldalon, de ezt most nem vágom, mit akarnak vele csinálni.

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.05.12. 12:57:07
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.12. 11:39:30
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Na szóval, megjegyeztem neki, mikor jött a nagy szöveggel, hogy ne sírjak, hogy igazából sajnálom, mert nehéz élete lehet, ezzel az aggyal <#crazya>#crazya> Nem tetszett neki. IS-el voltam, szóval totál értelmetlen arra aranyat f.sni, adtam is neki egy szép válasz puszit, amit nem köszönt meg, ráadásul nyertünk is. Amikor belelőttem, megírtam neki, hogy így kell sebezni arany nélkül, erre elkezdett ugatni a chat-ben és a csata után tudtam csak megírni neki a véleményem.
(10:16:26) I sorry you
(10:16:32) vas te faire *******
(10:16:33) your life would be hard with this brain
Oszt addig a hegyet is szétnyitják nekem hogy rálőhessek az artira? 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.12. 08:47:23
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
86 Meccs után itt is járt a madár ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Végre megszabadulhatok ettől az iszonyatosan szar light tanktól. Még napi duplázókkal is alig volt elviselhető. A worst5 listám előkelő tagja.
"Egyébként van a 70usd amiért kapsz is valamit" - Oszt mér, 4 prém tanknál, 90 nap prémnél, majdnem 10k forintnyi goldnál és még egy rakás más biszbasznál kezdődik az élet? Na ne röhögtess már. Egyébként is, most mondtad, hogy neked zsákbamacska, akkor meg miért akarsz ennyire "kapni valamit"?
Hát tényleg hatalmas zsákbamacska egy játék, ami egy az egyben WoT koppintás, annak a hibáin próbálva javítgatni. Tényleg el se tudom képzelni vajon milyen lesz a játékélmény, elvégre lehet, hogy lesz benne orbitális Mon Calamari csatacirkáló turbólézer csapás, vagy Mortal Kombat-os módszerrel kell majd párbajozni és kitépni a másik tank gigáját, netán Total War-os RTS nézetből lehet majd spéci fogyócikként ráuszítani a lángoló disznókat az ellenséges tankokra. Bizony nehéz kérdések ezek.
Egyébként van a 70usd amiért kapsz is valamit, a középső csomag 30usd ami, csak arra jó, hogy költöttél valamennyit, de már alig kapsz valamit, meg van a 15-ös csomag, ami gyakorlatilag egy belépőjegy az early accessbe semmi más... és most az hogy van videó róla az nagyon nem ugyanaz mintha te is játszanál vele.
Venni akarsz egy autót, akkor te is nyilván benne ülve veszed észre, hogy nem férsz el, kényelmetlen az utastér kialakítása, akad a váltó, nyikorog a műszerfal... Egy nyamvadt youtube videóból pont az a része nem jön át, hogy számodra élvezetes a játék vagy sem és így nyilván zsákbamacska lesz, bármennyit is költesz rá, mert lehet 3-4 kör után unottan dobod félre az egészet...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.11. 19:28:10
Csaták: 16 (20) (80.0%)
XP: 24 749 (1 237)
Szabad XP: 1 221
Ölések: 31 (1.6)
Halál: 7 (0.35)
Találat/Lövés: 280 / 412 (68.0%)
Átütés: 206 (73.6%)
Sebzés: 28 934 (1 446)
Sérülés: 12 719 (635)
Felderítés: 26 (1.3)
Védekezés: 103 (5.2)
Foglalás: 65 (3.2)
Hatékonyság/WN8: 2 362 (100) 3 056 (98)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hogy mi hogy volt arról küldtem egy röpke privátot, nem akarom teljesen offolni a topikot 😊
Ha jól emlékszem AW-hez 14 euró a legkisebb csomag, igaz ahhoz nincs prémtank, de azzal már elérhető lesz a cucc. /4 doboz cigi/
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.11. 17:42:34
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hát, az egyiken beregisztrálsz és játszol, míg a másikon regisztrálhatsz csak utána még várhatsz legalább fél évet mire ténylegesen játszani is fogsz. Ha fizetsz akkor is csak a hónap végén tudod majd meg hogy miért is adtad ki a pénz, mivel se demo, se tört játék nem áll rendelkezésre az előteszteléshez.
Szóval a félkész rossz szó erre. Sokkal inkább azon van a hangsúly, hogy egy nagy zsákbamacska az egész... 70 eur meg rohadt sok ezért így ebben a formában, főleg hogy a gta 5 is 60 euró steamen például.