418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az ellenfélnek 4 nehéz tankja megy resetelni, de semmi esélyük odaérni. Nálunk maradt a foglaló agyhalott kv1s, meg 2 másik tank. Mit csinál a foglaló tank? Kimegy a körből (sztyeppe), de nem lát senkit középen és visszamegy foglalni. Az ellenfél odaért és simán lenyomtak minket. Erre mit lehet mondani, ha basszus még foglalni sem tud a retardált 5e csata után ????
  • ROMOTO
    Fejlesztői válaszok azoknak akik nem olvasták, van még mellete egy rakás tök érdektelen amit nem írok most ide, bár ezek sem feltétlen annyira frissek és érdekesek:

0.9.14 es peccsben valami nagy durranás lesz, cserébe sokáig reszelik (kb. 2 hónapot kell várni rá )
    Studjanka megint felbukkanni látszik (új lengyel dombos, amúgy lepény pálya, Murovankához hasonlít )
    Új wg game center jön ami új launcher, annyiban érdekes hogy végre lehet a régiók között váltani, tehát na-us-stb. szervere telepíteni a klienst. Lehetséges a különböző szervereken telepített játék kontrollja (bármit is jelentsen ez).
    Az FPS leesése az ellenség felderítésekor ismert, kitudja mikor kijavítják.
    Az új hangokért felelős meghajtó miatt jobban futott a játék az utolsó teszten, ennek nincs köze a többmagos támogatáshoz.
    A tankolásért járó bónusz kapcsán a nesze semmi fogd meg jól wg-s megoldás látszik beérni, mivel ahhoz hogy megjelenítsék ezt a bónuszt, más bónuszokat meg fognak nyírbálni...
  • gabor145
    Tier 9-es ST-I-vel voltam bent. Volt a csapatban velem még 4 másik tier 9. A 4 tier 9.-ből 3 meghalt 0 sebzéssel a 4.-dik segített nekem. A 8-asokból is volt egy pár 0 sebzés. Szóval értelmes csapat volt.
  • Angelus1991ster
    Átlagosan a csapat felére nem lehet számítani tier 5-ben. Ez felfelé csökken. Lefelé nő.
  • gabor145
    Néha nem értem a kedves játékos társaimat a csapatban. A játék legrégebbi pályáján Malinovkán, igazán érdekelne hogy lehet úgy 8-an meghalni hogy semmit nem tesznek hozzá a játékhoz, semmit nem sebeznek.
    Most komolyan hogy lehet ennyi hülye játékos?
    Ennyire nem tudják mit kéne csinálni?
    Utoljára szerkesztette: gabor145, 2016.01.08. 21:37:07
  • Sunsetjoy
    Én csak az eredeti (ázsiában ilyen kevesen játszanak) hsz-re reagáltam, miszerint a nagy felvevő piacú kínai közösség ezeken a diagramokon nem szerepel.
  • Solten
    Saccperkabe atlag 80k jatekos van az EU szervereken, a jatek fenykoraban ez duplaja volt vagy meg tobb (olyan 200k - azert kellett letrehozni az EU2-t mert 120k juzertol mar osszetojta magat a szerver).

#366746: a koreaiak mmo-b*zik, ugy gondoltak az offshore-paradicsom ciprusi HQ-n hogy de jo otlet kulon szervert nyitni nekik. Hopp, nem jott be.

Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.01.08. 21:29:58
  • Angelus1991ster
    Kacsa volna?

American T42/T47 project.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Source: T42 but some things don’t match like the driver’s hatch being present and a 600 hp engine when it should be the AOS-895 engine.

Description: The Ordnance Committee considered the possibility of installing an unmanned turret on the M41 chassis, armed with a 105mm gun and an automatic loader.

Tier: 10
    Horsepower: 600
    HP: 1700
    Weight: 28t
    HP/t: 21.42
    Max speed: 72.4
    Hull traverse: 56
    Turret traverse: 42
    View range:420
    Radio: 745m
    Hull armour: 51/25/25
    Turret armour: 90/30/30
    Gun: 105mm L40 L3A1
    Damage: 390/390/480
    Penetration: 248/330/53
    Ammo type: APCR/HEAT/HE
    Shots/minute: 7.5
    DPM: 2925
    Reload: 8sec
    Accuracy: 0.33
    Aim time: 2.1
    Elevation/Depression: +20/-10

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.08. 20:53:02
  • Sunsetjoy
    Amit a grafikon mutat, az az ázsiai (ASIA) és a koreai (KR) szerver. Előbbi az délkelet-ázsia, Szingapúr, Malájzia, de járnak oda japánok és kínaiak is, a koreai pedig gondolom egyértelmű, hogy dél-korea.
    Keleten a kínai szervereken vannak sokan, amelyet nem a Wargaming hostol és felügyel, itt nem is látszik grafikonként!
  • ROMOTO
    Ilyen avéttos érdeklődése csak a keleteurópaiaknak és az oroszoknak van, a világ másik fele a moba, cod és társaira bukik
  • Angelus1991ster
    Főleg a japánok játszhatnak kevesen. Final Faptasy és a bugyi autómata még mindig nyerő páros lehet ott.
  • ROMOTO
    Nem látom az AW megjelenése miatt sokak álltal megjósolt iszonyatos lejtmenetet a görbén, sőt ellenkezőleg...
  • Nihili
    A grafikonokból az derül ki túl sok játékost nem sikerült elszipkázni a konkurenciának. Viszont számomra meglepő, hogy ázsiában ilyen kevesen játszanak csak.
  • Kubukli
    Kösz, megnézem.
    Ez sem rossz, de ezért nem fogok regisztrálni.
    Nekem ez tetszik, de itt nagyobb a merítés.
  • Angelus1991ster
    Nyári és téli szünet :D
    Bár elsőre reménykedtem, hogy a wg-t lassan megsebzi az Obsidián.
  • stork13
    Akár innen is...
  • Angelus1991ster
    A fejlesztők nagyrésze talán nem is játszik a játékkal.
    Grafikus,animáló, hangért felelős fószer és a fejesek szerintem le is szarják a végterméket.
    Az a viktor kisly bigboss (bigbuzi) szerintem nem is játszott a WoT-tal, nem hibáztatom, hiszen ő csak egy igazgató és befektető.
  • Solten
    Online juzerek szama 2015 Majusatol:

forras vbaddict.net
  • Kubukli
    Tudja valaki, hogy Aslain mester honnan veszi a fotókat történelmi login háttérképekhez?

• sempike
    A wg megbaxhatja a francos kamu RNG-jét. Kevesebb mint 1000xp -re vagyok a 110-től és képtelen dolgok történnek. 3db 0dmg critet toltam egy stock tornyos Churchill I-be. Ugyenezen a csatán Panther, BlanckPrince az oldalát mutatta nekem hosszú percekig kb 100m-re és csak a földet kapálta a lövegem. Mondjátok meg miért jó ez nekik? Ezzel csak a hangulatom cseszik el és 1000x is megfogadom hogy többet egy fillért sem látnak tőlem.
  • lexlutor
    igazabol nem ertelek.. orosz vonalat huzod, szereted az is3at, akkor is3a-n kivul mi merulhet fel egy orosz jatekban?? kizart h avval melle lehetne nyulni..
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.01.08. 18:54:05
  • yossarianHUN
    FCM-em nem volt, de az állandó szakasztársamnak igen, és ő nagyon szerette, jól is ment vele neki. CDC-m viszont volt, és rühelltem, pedig nem tartom magam egy tapasztalatlan medesnek. 1500-nál nagyobb átlagsebzést nem tudtam összehozni vele, pedig a mindenki által fikázott, akkor még 3 fokos deppel szaladgáló T-34-3-mal 1700 felett van. Egy az hogy gyors, de ez csak hosszú sprinteknél számít, mert lassan fordul. A teste pedig valami rohadás módon drabális, kb. az M103-mal egy méret, és mivel kartonból van hajtogatva, sokan csuklóból repeszt töltenek rá, kirobbanó eredménnyel. Ha meg egy arty elkap jó szokásuk szerint 50-nel fordulás közben, akkor csók a család. A rejtőzködésére meg nem érdemes apellálni, mert lehet hogy jobb az FCM-énél, de még így is egy kalap szamóca, szinte mindig előbb látnak meg téged, mint te őket. Az ágyúja francia viszonylatban jó, viszonylag megbízható. Mindent összevetve én utáltam vele játszani, kegyetlenül megtorolja ha csak a legkisebbet is hibázol, meg időnként azt is, ha nem.
  • R3nton
    Nem osztom, az fcm mivel limites jóval többet van 8asban és egyáltalán nincs 10esben. Illetve oké, hogy gyorsabb és jobb az ágyúsüllyedés iszonyat papír, és sok a modul dmg, he-vel szétszedik. Bár hozzá teszem, hogy ár-érték arányban tényleg nem rossz, és most olcsó is. De ha csak azt nézzük melyik jobb prém tank, akkor sztem FCM a nyerő
  • replicabuk
    hozzátéve hogy a cdc mozgékonyabb és 2 fokkal jobb a lövegsüllyedése..... amikor én az fcm-et vettem még nem volt cdc, de ha visszakapnám az árát vagy elcserélhetném én becserélném a cdc-re
  • replicabuk
    Én az FCM helyett a CDC-t venném mivel nem világít annyira, ahogy hallottam annyira nem gyakori vele a t10.... mostanában nekem az fcm nem muzsikál mert 240 helyett 210-200-akat sebez és hát francia ágyú szóval mintha pontatlanabb is lenne..... cdc-m nincs de sz tem jobban megéri mert ugye nem kerül annyiba, a különbözetből meg vegyél egy type 64-et
  • Lunki88
    Jó tank az FCM, de a lightok tényleg szét tudják szedni akár szemből is. Tegnap egy bulldog lőtt rommá szemből gold ammoval...
  • ROMOTO
    Olyanról nemtudok, ha lenne ilyen mindenki azzal tolná...
  • kabel15
    Olyan tankot szeretnék amivel viszonylag élvezetes is a játék, nem akarom, hogy prém tankal is a fogamat kelljen szívni. Meg olyat se, hogy jó tank ha a csillagok is úgy állnak. Tudom, hogy a prém tankok nem a tier legjobbjai, de azért ne legyen velük szívás a játék.
  • ROMOTO
    Csak az a gond vele hogy creditet nem fogsz vele farmolni, fun tanknak elmegy goldammoval lövöldözve.
  • LSSAHPAUL
    Ha prémtankot akarsz venni azért megemlítem hogy a szuperpöri-t is vedd képbe. Tegnap voltam egy körben a lemingtrain elindult én meg megentem a másik oldalra magam :D, nem véltetlenül és nem bolondultam meg. A fél csapat könyörgött hogy jöjjek vissza :) én csak annyit írtam hogy "dont worry, my tank is very hard" és úgy is volt. Végül levágtak de már későn, a lemingtrain befutott az ellenfél bázisára. Lepattanóm volt 4800, egymagam vágtam le egy Löwe-t face to face úgy hogy a löve mellett minden kibújásomnál még 3-4 tank belém lött :D, érdekes módon az ellenfél kb 6 perc csetepaté után fogta fel hogy magam vagyok és lerohantak, akkor már betudtak sebezni :) de volt kb 2,5k sebzésem is. Szal a lényeg komoly első páncél 3 db gyenge ponttal amit mozgás közben csak mákkal lehet eltaláni, tierlimetes, és jó wn8 hozó, 1500 damage ~ 2000 wn8, ja és viszonylag olcsó, tán 7500 gold vagy mennyi.
  • ROMOTO
    Ha objektív összehasonlítást szeretnél
    http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsb&server=

az FCM spílereknek nagyon megéri, technikás tank, meg kell dolgozni a creditért vele.

a Löve credit és wn8 szempontból rosszabb mint a T-34, ha nincs német, amcsi ág kifejlesztve nálad akkor orosz is-6 még mindig jó, jól tolerálja a bénázásokat, vagy az is-3a.
    (T-34 még mindig jó, nem rontottak rajta semmit, sőt, a szórásképe 3-4 skilles legényekkel és wert stab, stb-vel nem olyan gázos, Löwe-t ajánlani helyette káros)
  • kabel15
    IS3 am van. Azt nagyon szeretem. Meg most kezdenék el t43- t44 vonalon tovább menni.
    Orosz ágon tevékenykedek főleg, de már nehéztank+arty+pácélvadász 8-9tier ben nem termel annyit, hogy legyen ezüstöm megvenni a következő szintet, ezért szeretnék egy jó kis ezüstfarmoló gépet.
  • kabel15
    Megfontolom az FCM et. Bár ez is elég rég óta bentvan ahhoz hogy előbb utóbb elérje a Nerf hullám.
    De ha csak azt nézem, hogy az utóbbi időben hogy legyengültek a régi nagy tankok, már az vicc.
    Emlékszem 4 éve még a KV1 volt a Tier5 királya. Most már jó pár vetélytársa van amivel meggyűlhet a baja.
  • R3nton
    hát meg ha van most rá keret, és ezt a heavy stílust szereted, akkor az IS-3A elég jó. Nekem nincs meg, de tetszene az tuti.
  • gabor145
    Nekem is van T34-esem. Még ősidőkből származik. Az M103 cseréjekor kaptam. Ami információval tudok szolgálni neked a döntéshez az az hogy régen nagyon jó masina volt, nagyon nagyon sok kört mentem vele. Most ha lehetőséged van rá NE ismétlem NE vásárold meg. Borzalmasan elrontották a nerfek. Mozgékonysága mint egy Mausé, ágyúja nagyon RNG istenen működik. Az alpha sebzése is hiába szép, sokszor lefelé pörget az RNJesus. Én is csak porfogónak használom a garázsban, egy Rudyt vettem helyette. Ha tier 8-as prémet akarsz akkor és szereted a dinamikus játékot akkor FCM. Ha pedig meg tudsz birkózni a német tankok "hiányosságaival" akkor válaszd a Löwe-t.
  • R3nton
    hát a másik kettőt is :D
  • Plata
    De már T7 scout tank is filézi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.08. 15:41:10
  • R3nton
    jajam
  • kabel15
    FCM max tier9 be kerülhet ugye?
  • R3nton
    Hát a kettő közül már inkább T34. De FCM korlátos és med mozgékonysága van 212es átütéssel. Szerintem az egyik legjobb prém tank, ami kapható.