World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is ertem ezekutan avval a tohonya mozgassal, es gyatra toronyforgassal, miert is nem nepszeru 😊
jah, es most kezdik el igergetni, h ha majd hd-lesz, akkor az oldalpancel vegre spaced armour lesz..
nem is ertem, ezekutan miert is nem nepszeru..
+hatalmas sebzés
- kiérhetőség, lassúság, rld time, pontosság, szűkülés, stb.
100 lövésből jó ha van ilyen 10-20 alkalommal hogy 1 hitel nála nagyobb tankot. Ez szerintem bőven ritka alkalom.
Szopás persze mikor fél hp-dat lecsapja, de nagyon ritka (EZ most csak az S-51-re vonatkozik, vannak valóban piszok/szemét artyk, főleg az amcsik )
Folytatva a múltkori "arti is fair and balanced" képsorozatot: a nyolcas heavy-k HP-ja rendben van hetes arti szemszögéből 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.13. 01:48:26
Meg én már alapjáraton ezt szoktam meg és még ha lenne olyan gépem ami alatt a modok nem tennék még játszhatatlanabbá a gamet akkor sem szarakodnék már vele.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
hahahah
akkor miért nem adják ki ilyen togféle misszióba?😄
de ez is jó:
IS-7 buff in 0.9.8 is based on its statistics
mi a retkes fasznak buffolni azt?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.05.13. 00:28:57
Régen egyszerre ellettem küldve a büdös picsába: ha leírtam a laggaming-szargaming és egyébgaming szidásaimat. Na meg a navajon milyen tankot. Aminek nickképét az sg.fórum sem bír 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem tudod véletlenül, hogy az IS-7-en, az FV215b-n milyen skint használ? Ez a barna camo nagyon tetszik. Gondolom ez valamilyen skin packból lehet, bár állítása szerint semmilyen modot nem használ, emiatt is le a kalappal amúgy előtte.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.12. 22:47:52
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mára ennyi a vége
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szerintem gyenge játékosok ezt nem realizálják és lightként próbálnak vele játszani, arra pedig nem jó.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A sárga részeket áthugyozza szinte mindenki tier 8-10 között, a zöldeket meg már egy 6 is. Ja hogy nem maradt nagyon más felület rajta? Ez van, lépd át aranyból ha nem tetszik. <#mf1>#mf1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Van még hely a HOAX-ban? sempike az in-game nevem küldenétek egy meghívót?
Nekem az idegeimre ment a teljes bizonytalanság, hogy talál vagy sem és ez nem arty, nem kilométerről lő oda, hanem általában közelről, ahonnan büntetni is tud az ellenfél.
Ha kegyes az RNG, akkor lehet vele jókat menni, röhögtem, mikor célzás nélkül is telibe talál, de nem ez a jellemző. Egyszóval én eladtam és inkább a bulldogot tartom meg hosszabb távra.
26 és fél ezer csatánál járok és még nem volt Orlik medálom, amit szégyelltem is, mivel nagyon szeretem a lightokat. Erre ezzel a bestiával könnyedén jött, van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz vele az utolsó.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.12. 19:32:49
Mondjuk az amx1390-et én személy szerint részben harcra is felszerelném, azaz optika + bino a maximális látótávért és EGLD, mert pocsék a célzás ideje.
Abból indulok ki mindig, hogy a látótáv az egyetlen igazi védelme a könnyű tanknak, más nem nagyon van (vannak kivételek, a t54 light tornya szépen pattint pl), de ízlések és pofonok. Azt kéne kitalálnod, hogy milyen stílusban szeretnéd használni, csak scoutolás, abból is aktív vagy passzív fajta a jobb, vagy azért néha odapörkölnél az ellenfélnek.
Amúgy ezt már tapasztaltam, mint szenvedő fél, hogy felgyújtottak és nem sokkal utána újra. Amúgy is totál RNG az egész. Egy jobb motornak mondjuk 10-12% a tűz esélye, az automata oltó hozzáad +10%-t a tűzvédelemhez. Ha én jól értem ennek a működését, akkor lesz mondjuk 9-11% esély belőle, na bumm neki.
Amx 13-90-re van értelme bino-nak a coated opticson felül? a látótáv így is van450 méter, 500 fölé lehet menni egyáltalán?
Hirtelen most nem találom azt az oldalt, ahol meg lehetett nézni egyes tankok statjait különböző setupokkal és legénységgel...
Csinálják csak, nem jelenteném fel őket, hisz kihasználják a szargaming "nyújtotta" kiskapukat és így hamarabb túljutnak ezeken.
Remélem nem változtatják vissza ami eddig a 9.8-as teszten van. T28 HTC Stug IV-es erősségű lett szerencsére.
Érted, dupla gyújtás például, bejönnek automata tűzoltóval, engedik, hogy seggbe lője őket a haver, ha egyszer gyullad, akkor azonnal eloltja és utána még könnyebben gyullad ki. Szerintem ilyen rigger a dupla gyújtós küldetést 1-3 csata alatt megcsinálja, más meg sz.pik vele nagyon hosszú ideig. Pattintás, nem is kell sorolnom, a legkeményebbek küldetéseket egy éjszaka alatt megcsinálja a kis rigger és utána a többit már valahogy összehozza.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.12. 18:48:05
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szerencsére az MT-sek már nem annyira szopatók.
De még mindig mocskos pszichopata álatt lesz az aki ezeket kitalálta. És nagy ívbn leszarom a 100 ezer krediteket. Picsáknak és garázshelyeknek van értelme, a többi körítés, amellyek számomra teljesen fölöslegessé váltak.
T55A-hoz már Wot PhD kell.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.12. 18:29:09
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...