World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval lehet, hogy mondjuk 1-2 éven belül hogy-hogynem lehet majd venni +slotot a tankokra 7-30 napokra mondjuk kizárólag aranyért... van még lehetőség a jónép pumpolására 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
5k sebzésre gondolsz?
Ahogy Snail írta, Isu-152. Olyan ~9 lövés neki.
Jpz-E100 durván 5 lövés. Nekem a td küldetések a legkönnyebbek, mert mind a kettő meg van és nem is ratyi legénység ül benne 😄
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.15. 12:58:21
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A gondom viszont az, hogy mennék tovább és a dilemma, hogy eladjam, vagy hagyjam a garázsban. Ha lenne más alkalmasabb TD, akkor eladnám, ne foglalja a garázshelyet, meg a legénység visszaképzése is macerás egy dolog lenne, jó lenne más TD-ben is gondolkodni az 5x küldetéshez.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 12:36:26
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
vk45B az áltimét eszköz erre jelen pillanatban, vele van a legnagyobb esélyed rá hogy megcsináld a missiont, azon kívül talán még t32 jó kis hull-down-s pályán t9-k ellen.
1 pár tankkal már csináltam meg persze, 1-2 hete kb. is-4-el 10k dmg-t blokkoltam, és mellé 5k dmg-t lőttem, meg a hp-m nagyja is elveszett (ergo HT15-re is kiváló lett volna), de már e75-el is megcsináltam 4x. 1x sikerült KT-val is blokkolnom a hp-m 3x-sát t6-s tankok ellen...de akkor meg még csak stug-s küldetésnél jártam 😄
Az említett tankok a garázsomba vannak, de pl. is-7-el is esélyes vagy sütivel 😊
Apropó süti...talán még vele érdemes próbálkozni vkB-n kívül igazán, de a lényeg az h olyan ellenfeleket kell keresned akik nem tudnak átlőni, vagy csak nehezen golddal, és állni előttük, nem lőni rájuk, csak mikor már sűrűsödik a helyzet 😄 A küldetés nehezebbik része számomra a túlélés 😄
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.15. 11:51:26
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.05.15. 11:35:21
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.15. 11:29:56

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A küldetést én IS-7 el csináltam, az szépen nyeli a lövéseket, csak ne legyen a csatában arty 😊
De meg lehet csinálni IS-6, WZ-111 el ha megvannak, amikor top tier. Sőt t6+ fölött van még pár, DE tényleg a megfelelő csillagok állása kell hozzá (hülye ellenség, nincs arty, jó pálya).
2 példa:
IS7 - Mountin Pass - nincs arty, sok t8 --> hídhoz kimenni, és lövetni magad. Itt sajnos legutóbb csak 5k lepattanó volt, de egy t32 + t54e1 kombo állt szemben, és pár kb 40x meglőttek, sokat a lánc nyelt be
IS7 - El-Halluf - nincs arty, főleg t9-t10. Dühöngő résznél a saroknél lévő szikláig gyorsan el kell jutni (1 lövés biztos kapsz oldalba med-től addig). Utána orrát el tudod viszont rejteni, és jöhetnek a lövések. 6-7 tank állt szembe vele, teljesen hülye is7, Wt, és hasonlóak. Eredmény 11k lepattano
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.15. 10:32:18
Amúgy szintén +1 a Bélára.
Ugye mondták azt is, hogy a kiegészítő lánctalpak + páncélként fognak működni a HD tankokon, ez így is van az IS-3 és 4en, na de a Panzer IV ausf.H-n persze csak dekoráció az egész, arra nem jár + páncél mert nem ruszki gondolom.
WoT: Nishizumi77
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A vk csak szemből nagyon erős, maussal lehet jóval agresszívabb szögeket is felvenni.
ezek után nem igazán értem a panzer 3 K miért t5-ös pl...
E75-t 3-t láttam, bélát kb 10-t, ebből 2 volt 4x, tehát obj260-ra is elég. Mást semmit. Maus-t, E100-t láttam sokat pattintani, de ezeknek nagyon sok a saját hp-ja, azért nehéz velük, én nem láttam olyan csatát, ahol mással sikerült volna a 3x. Szóval igen, böszmeteg egy küldetés, ráadásul az van, hogy a stug, t28 még teljesíthető, de igazából a t55a szint az ami eléggé kihívás.
Ki kell fejleszteni a bélát, nincs mese, még mielőtt lecserélik, mert a kismaus nem tudni, mennyire lesz használható, meg mennyi saját hp-t adnak neki.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 09:39:39
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyáltalán hogy jutott ilyen user misszió az eszükbe? Hisz kb. 2 tank alkalmas erre....

Nem WG specifikus, lásd early access meg preorder. Egyszerűen ilyen a mai játékosréteg, megeszik mindent és fizet előre. Kap egy teasert amiben egy fia álló vagy mozgókép nincs a játékból csak szöveg,és anyi már elég.
VK4502B-vel próbálom már egy ideje, többször kerültem közel a célhoz ilyen 5300 körüli blokkolásokkal, de nagyon nehéz úgy, hogyha meglátnak azonnal kapom az aranyesőt.
Én nagyon szeretem, jól pattint és a löveg is tűrhető, mellesleg 900-1000 körüli sebzésre már lila WN8at ad, amit nem nehéz összehozni 😄
Ezt produkálom vele (287 csatából):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.15. 07:57:06
Userx2: Az E5-el nekem is van gondom, mocsok egy pattintós a frontja mindenhol. A búbjával meg el lehet szórakozni, ha van annyi esze, hogy nem áll egy helyben és a tornyát sem forgatja, szép kis céllövészet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 00:27:39
Tanulság, hogy innentől csak olyan prém tankot szabad megvenni, ami megfelel a normál tank szintjének.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.14. 23:37:48
angelus1991ster.blogspot.hu
Az a durva, hogy ebbe most belegondoltam, és simán el tudom képzelni.
T-34-85 - T-34-85M és Rudy
Cromwell - Bromwell
T-28- T-28E
IS-3 - IS-3 Autoloader