World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Tier 8-as prémium tank lehetne belőle, fasza 100mm SA47-es (232-es átütés) nerfeltebb ágyúval.
angelus1991ster.blogspot.hu
http://www.ritastatusreport.blogspot.nl/2015/05/rheinmetall-skorpion-on-supertest.html
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 18:21:39
LIVE STREAM

racing revolution
A poén, hogy megnéztem lassítva és basszus a saját HE lövésem ütötte ki az ágyúmat, na igen, alapszabály, tartsunk némi távolságot a splash miatt. Mondjuk nekem van fegyverkovács skill a lövészen, mert a wz-nek gyakran sérül az ágyúja.
6 kritikál sebzés volt az IS3-n, ebből 2 vagy 3 az ágyúja, már nem emlékszem pontosan hányszor lőttem el neki, de utána akkor célzóköre lehetett, mint a fél képernyő.
A kiütött motorom miatt nem tudtam flank-ra menni, de ha nincs a t28htc az oldalamban, akkor szerintem kiszedtem volna az IS3-t így is.
WZ111-HE
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 17:26:00
386-644 Damage
gondolom nem használsz modokat, és ketten lőttetek bele, fúzió sebzést láttál
Sajnos erős a gyanúm, hogy magyar volt az elkövető.
Az AT felfogott sebzésére azért kíváncsi lennék 😄
https://www.youtube.com/watch?v=yJlPOjsxjkc&feature=youtu.be
Az HE téma nagy szakértője a wz111, amikor a 122mm-es beb.sz egyet, az nagyon jó eséllyel ki is üti mondjuk az is3 ágyúját, aki jön rám nagy boldogan, aztán már nem annyira boldog. Mondjuk a gondom ott kezdődik, hogy sima lőszerrel flankolnom kell leginkább, hogy biztosan belőjem, az HE meg keveset sebez, tehát az mindenképpen kritikus modulra kell kilőjem és a hp-ját meg valahogy normál lőszerrel vagy arannyal kell lebontani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 16:11:14
Hát nemtom, én este9-hajnali 3 közt játszok és nemtudom mitől könnyebb olyankor a játék.. de olyat se láttam hogy 7-10 ember lenne csak oldalanként.
Én szeretem az ilyen F2F közelharcokat, ezek az igazán izgalmasak. Szerintem, legalábbis én amire törekszem, hogy valamilyen modul sérülést okozzak neki az elején. Ezért b.szok be egy HE-t az ágyú mellé hacsak tehetem kezdésnek, hogy sérüljön vagy akár kiüssem, utána persze vagy normál lőszer vagy arany jöhet. Meg kell próbálni mindig az ammo rack-et kiütni elsőnek, ha lassabban tölt utána az ellenfél máris hátrányban van. Ezek persze evidens dolgok, de be kell gyakorolni, hogy a dinamikus közelharcban meg is tudja csinálni az ember. M103-nal, de több más tanknál is elég könnyű kiütni a tornyot és nem tudja forgatni, na az egy durva szívatás. Ha bekap az ellenfél egy komolyabb modul sérülést a közelharc elején, nagyon komoly hátrányba került azonnal, nem is beszélve a demoralizáló hatásról.
T54E1 - ACE
lammaer: sokat én sem játszom hajnalban, erről inkább csak olvastam. Kevesebb játékost, mint 15 viszont láttam már éjszaka, hajnalban inkább azt mondanám, ez nem ritka. Mondjuk egy TD 60%-os küldetést ilyenkor érdemes megejteni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 16:05:47
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A csúcsom vele 2598 eddig és az egy epic kör volt, azzal lett meg a 4xhp TD küldetés. Nyilván full arannyal lehetne javítani rajta, de akkor még mindig az a problémám, hogy a legénység oda-vissza képzése 2x40e xp veszteség, ami q sok, ha csak az IM miatt kell tennem. Inkább kipróbálok akkor már más TD-ket, ha át kell képezzem a legénységet így is úgy is. Másik megoldás, hogy nem megyek tovább a SU-nál maradok, de lehet még további 2 hónap is, mire meglesz a t55a, szóval inkább mennék tovább. Ráadásul a su100-al sem annyira egyszerű dolog ez, rengeteg ászos kört mentem vele, de 2,6k sebzésig jutottam eddig. Szerintem az ISU-val 5k sebzés egy reális cél lehet, tier8-10-ben van elég hp, az ágyú szép kövéreket sebez és egy új tank, szívesebben képzem arra a legénységet, mint vissza a su100-ra. Arról nem is beszélve, hogy a su152 troll ágyúval szintén esélyes lehet, talán nem is kell elmennem az isu-ig.
Az mondjuk egy jó kérdés, ha jövőre még játszom és jönnek új IM-ek, akkor mit csinálok, de az annyira távlati dolog, hogy azzal én most nem foglalkozom.
Userx2: szerintem a legtöbben riggereltek az obj260-ért kicsit vagy sokat. Tisztelet a kevés kivételnek. Ha mást nem éjszaka nyomják szakaszban, amikor lehet 7-10 játékos oldalanként, ha van 3 fős szakasz, akkor az elég sokat tehet és most nem is az összeszámolásról beszélek, szimplán ilyen foglalás meg frag meg hasonló küldetések, de olvastam pl hogy több light küldetés is egyszerűbb késő éjszaka. Fene se tudja, de ezért nem fogok fenn maradni hajnali 2-3-4-ig.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 15:19:42
Stug IV még oké, T28 HTC még a könnyítések ellenére is nagy falat. De T55A és Obj 260 már iszonyat nehéz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eltudjátok képzelni, hogy a végén mekkorát anyáztam. Ezért is hanyagoltam a WoT-ot hetekig, nem hiányzik nekem, hogy ilyen hülyeségeken felmenjen a vérnyomásom, most is csak a napi 30 aranyért kezdtem el játszani, de már azt is nehéz elviselnem. Egész egyszerűen undorító.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy AMX 13 75-tel is kifejezetten szenvedős tud lenni a dolog, hiszen bár maga a tank tier7-es, de sosem lesz tier7 meccsen, ráadásul a mobilitása finoman fogalmazva gyenge (fordulás és gyorsulás szempontjából), legjobban medes jellegű sorozásra és nem spotolásra lenne használható - ha nem dobna rendszeresen tier10 meccsekbe, ahol általában az ellen oldalát sem viszi át.
A tier4-7 spottereknek a "speciális MM" miatt így sokkal pocsékabb az életük, mint akár a magasabb, akár az alacsonyabb tierű spottereké. (Alacsonyabb tierűeket nem dob be sokkal magasabb meccsre, a magasabb tierűek meg ugye max. tier10 ellennel találkozhatnak, az már nem problémás.) Szóval ez nekem nagyon nem tűnik fairnek.
Ha jól emlékszem a 4x-es küldinél az RHM-et próbáltam sokáig, jó legénység és sok lejátszott kör miatt, de nem sikerült. Amikor meguntam már, kínomban megvettem a D.Max-ot, mert őt a camo nerf nem értintette. Sikerült is vele, Swamp-on, t8-ak ellen, sikerült 10-15 lövés spotolás nélkül is leadni (arra a típusú küldire is jó a tank).
Ez megint viszont pálya és csapat függő misszió, ami randomban idegörlő 😊
Az ISU-ban van fantázia valóban, bár a másik TD ágat szeretném kihúzni, de elszaladhatok az ISU-ig.