World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez most hivatalos? Nyáron jön a prémium cseszlovák tank, és karácsonykor a szokásos nagy bővítés. 😄 Még 3 év és lesz magyar tank, ha a tendenciát nézzük. 1. cseszlovák 2 svéd/olasz, 3. svéd /olasz.
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/05/czechoslovak-tree-in-wot-faq.html

angelus1991ster.blogspot.hu

Amíg van IM és ennyi arty és aljalmanként unbalansz MM, el kell fogadni ezeket a látszólag fura dolgokat és alkalmazkodni. Belegondoltam a multkori csatában medeket követő E100 indítékába, és arra jutottam ő egy bukó csatáért nem akarta kifizetni a javítást. Ez is egy szempont. Okosabban járt el, mint én. Nem ő volt a hülye, hanem én.
Én a tesztnél az SD-t töltöttem le .és a tankok hd-ban vannak a garázsban és a csatában is😊
Lehet ez változni fog ,de az im változtatást már jobban komálom hogy nem kell szakaszban menni ,talán így meg tudom csinálni 😛

(A tesztnél azt vettem észre hogy kevesebb rendszermemóriát zabál)
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.05.16. 15:10:57
Pont néztem én is, pedig már nagyon rég néztem őt.
Nem is értem. Megnézem a csata elején az tanktípusok elosztását, ha látom, hogy nincs esély megnyerni az adott helyet nem megyek oda meghalni. Csata indulása után nézem, hogy a csapat hogy oszlik el és aszerint megyek én is. Nincs ilyen, hogy tuti hely, ahova mindig odaérve sebzek és jól jövök ki a csatából.

joe662
Nekem még mindig ez a kedvencem<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

popey8
Kösz az infót😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
ment a meghívó

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

madmanic1978

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Dobj legyél kedves, egy ingame nevet, hogy tudjak meghívót küldeni!

A mostani kliens lesz a HD, az SD-ben meg a mostani HD tankok a régi modelljeikkel jelennek meg. Illetve lehet, hogy lesz egy extra HD letölthető textúra csomag is, ami a mostaniaknál is nagyobb felbontású textúrákat tartalmaz, de opcionális. Legalábbis utoljára ezt mondták.
voivod32
IS-8-al lepattanni T43 seggéről, gondos célzás után 15 méterről?

voivod32
True story...

popey8
Most olvasom ezt az SD-HD kliens szétválasztás témát. Persze a nyomorékok nem írják ki normálisan, h mi lesz a különbség a 2 között. Ti tudtok erről vmit? SD-ben benne lesznek a nagy felbontású tanktextúrák vagy már azok se? Annyit kivettem a hírből, h a HD-ben a tanktextúrákon kívül más objektumok is nagy felbontásúak lesznek, de kellene ez a fenének, ha az SD-ben benne lennének a HD tanktextúrák. Nekem csak ennyi számít. Így is egyre kevesebb az FPS-em.

Vagy pl. ami most van fent az melyiknek fog számítani? Ha jön a pecs, akkor újra le kell majd tölteni a klienst vagy ugyanúgy lehet majd 1 fájlból frissíteni? 2 megás nettel nem szívesen töltenék le egy 6-7-8 gigás (HD?) klienst, lesz vagy fél nap mire lejön...
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.16. 13:19:17

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

És Chromon hasonlóképp kell?
Clever is beleszalad a jóba. Nem úgy van ám, hogy tövig nyomjuk pedált, hogy odaérjünk a kulcs helyre... De magamra ismertem.
Szar,kb. mint a Sturer-el 2-szer kritikalt löni 0 sebzéssel egy ELC-be.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Meg az is jó mikor hárman foglaltunk és a másik kettő valamin össze veszett és elkezték egymást lőni eszetlen módon, még engem is meg lőttek, ki is kaptunk.
okosszöszi26
T29 top ágyújával álló AMX12t tornyáról lepattanni az milyen?
persze tudom miért történt
azzal a lövéssel kinyírhattam volna, így viszont dobta neki a játék a kapsz még egy esélyt kártyát, gyorsan körbe röhögött, és szétlődözött, mert nekem nem dobta a játék a kapsz még egy esély kártyát

|Származási hely: Degec|

voivod32
Kedvencem, amikor foglalás módban , elkezdi az ellen foglalni a bázist 3 tankkal, és a sok gyökér idióta, rohan vissza oda, ahol a bázis lenni szokott NORMÁL CSATA MÓDBAN! És hiába pittyeged nekik a bázis tényleges helyét, nem értik mi van, csak forognak, mint egy fasz és keresik a zászlót, de NINCS OTT! Aztán természetesen az ellenfél vidáman befoglal, miközben mi vezetünk12: 6-ra...

<#eljen>

voivod32
Egyetértek. Kb egy óra múlva ráérek. Agyfaszt kapok a sok 2:15-től és a totál idióta csapatoktól.

platoon valaki? eret vágok magamon a sok debiltől...

Hát legyen 13, mindenesetre ha egy 6 órás betonozást is megcsinálsz 65 forintért, akkor még mindig te vagy az én emberem <#nevetes1>
10 forint? Nem inkább 13 ft?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.16. 11:15:03

És megéri az a háromszor tíz forint?😛 Mert akkor téged foglak hívni ha le kell betonozni a teraszt.
Valahogy jah😄 kibszott 3*10 goldos szarral baszakodhatok egésznapi meló után éjjel 3 ig.

Üdv! Van pár órám gamelni, valaki küldik?

Neked problémáid vannak <#nevetes1>
Mardel
Asztalirol tanusitvany gondja van a bongeszonek.
Firefoxban a megertettem a kockazatot majd kivetelek hozzaadasa es utana elerheto az oldal.
Mundjuk ezutan nalam a linket javitani kellet mert dupla https taggel probalt atiranyitani a firefox.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Bocs lehet már volt róla szó, de tudja valaki az okát annak hogy laptopról nem tudom megnézni a fórumot de telefonról igen?
Érdekes, milyen sokan szidják ezt a tankok a kis pen miatt. Én végig alaplőszerrel használtam és majdnem biztos vagyok benne, hogy ezzel a tankkal szereztem a legtöbb ászom. Szerintem nem nehéz az ász vele, egyetlen baja van ennek a tanknak, mégpedig az, hogy rettentő kevés lőszer fér bele. Majdnem mindig előttem vele mindet. A testvére az AMX 50 120 is pont ugyanennyire jó, ott cserébe a lövések közötti hosszabb időért nagyobb pent kapunk. Mindkét tankot, hanem is OP-nak (kék és lila kezekben OP-nak), de rettentő erős tanknak érzem, csak ajánlani tudom.

toocha
Ingyenes TS3 akit érdekel:
http://www.wotinfo.hu/index.php/gyik-faq/item/2091-ingyen-ts3-szerver-mindenkinek-magyar-wot-szovetseg

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Marfy
Sikerült köszi! 😊

Hajamat* ejszakas voltam 😊
Rengeteg az idiota jatekos. Ketten vannak az ellenfelnel es foglaljak a bazisunkat. Mi harman vagyunk es foglalnunk kellene mind a harmunknak mert egyebkent bukta lenne. Mit csinal a ket hulye? Nekiall keresni a bazis kornyeken az utolso ket embert. Nem birjak felfogni hogy hogy a bazisunkat foglaljak tehat nem lehetnek itt !! Vagy mikor hatalmas tulero ellen ket tankkunk marad aki foglal es fedezek mogott es mar pont meglenne mikor a redardalt kibujik hogy o bizony meg lo egyet es ekkor lelovik rola a foglalast es bukta. Ez napi szinten elofordul es ilyenkor a nem letezo halyamat tepem.... Tamadas/vedekezes modrol mar nem is beszelve. A foglalj mert lejar az ido ne keresd az utolso felderitot heavyvel mert a budos eletben nem ered utol vagy mikor vedekezunk akkor ne tamadj te gyoker mert utolso vagy es mindjart lejar az idejuk stb stb....Ok mennek esz nelkul....
Full fogyaték volt az ellenség.Még a Bélás is idióta citromsárga volt.Te meg op tankban ülsz és tudsz játszani.Azért keményebb ellenfelek megfingattak volna.
A proto meg 361 wn8-as volt 20000 csatával kb. bot szint.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.16. 03:48:56

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Továbbra is utálom a Sturert.Bármilyen nyerési % csatát kapok vele lehet az 70 vagy 25 teljesen mindegy elvesztjük.Bárhogy is fognám ezt a játékra de újranézve néhány csatát nem a játék tehet róla.A játékosállomány egy része full sötét.Zöldek képesek továbbra is a Lakewill-en nehéztank-al a kanyonon át kelni,persze szarrászedték őket.A szidás persze jött hogy nem segítettünk.Hogy,átlöjjük a hegyet.Prokhorovkán és a klónján szinte senki nem megy a bokros részre mert nekik hegyet kell mászni feltétlen.
A játékosok nagy része nem ismeri a tankokat még 20-30 ezer csata után sem.Se gyenge pont ismeret se saját jármű ismerete hogy azzal hova is kellene menni.
Továbbra is hiába van már ott a tipikus TD lővonalban 3-4 roncs az idióta odamegy 5.-nek.
A W betűt ismerik csak,olyan hogy meghátrálás taktikai okból az szinte ismeretlen.
Egyszerűen számomra még hihetetlen hogy ezek élő emberek.Vagy a WG botjai is lehetnének hogy legyen kivel játszani.

Minden szargamingos méltatlan az életre. Bűnük: a WoT szarban tartása. Tiszta szívemből gyülölöm őket.

Nem tudom mi van ma, eddig ritkán adott ászt a T54e1-re, ma meg kettőt is. Ismét 6,5k sebzés + 800 spot, 4 frag. Amitől viszont majdnem b.szartam a röhögéstől, hogy rámentem két alacsony hp-s ellenfélre, egy t34-3-ra meg egy leo pta-ra. Aranyat töltöttem, mert szemből, mindenféle szögből ilyen kritikus helyzetben a sima lőszerrel nagyon nehéz dolgom lett volna és a kedves csapatom nyugodtan kempelt sand riveren a középső kis dombon és hagyták, hogy egyedül támadjak, pedig chat-ben szóltam, az Attack jelzést is leadtam, de fölöslegesen.

Szóval nem kicsit volt szar a helyzet, először pattantam ha jól emlékszem és utána elhelyeztem egy lövést a leo-ba, de neki maradt még egy kevés hp-ja, utána gyorsan kiszedtem a t34-3-t,de mondom most van a gond, mert ha sz.r az RNG és ha ellövöm a negyediket, akkor jó eséllyel pattan megint a szög miatt tornyáról és ha megint töltenem kell, a csapatom nem segít, ki fog nyírni.

Nem lőttem el az utolsót, hanem elkezdtem hátrálni, színleltem az üres tárat és a menekülést és a leo benyalta <#crazya>, kijött nagy bátran és mutatta a testét és megkapta kegyelemdöfést. Ez qrvára tetszett nekem, ezt a sz.patást. Ha nem szedem ki, akkor valószínűleg elvesztjük a csatát, mert a kemperek csak azután mozdultak, hogy nem maradt ellenfél ezen az oldalon.

Ha valakit érdekel: T54E1 Ace
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.16. 00:14:06
Persze hogy másodlagos garázshely. Hogy csesznék meg.

Ha változtattál jelszót az elmúlt 1 hónapban ,akkor próbálj meg az előző jelszavaddal belépni 😊
Huhuuuu akkor megeri csinalni. koszi
Minden ágon egységesen:

1-4: 200e+100e credit
5-10: 4 nagy javító/eü/tűzoltó + 150e
11-12: 2000 free xp + 1 garázshely
13-14: 2000 free xp, 1 + 1 prémium nap
15: nő + 250e
Marfy
Hali!

Megy most a 9.8-as teszt? Mert én nem tudok belépni, mert rossz jelszóra hivatkozik.

Vigyázz, mert még szavadon foglak! 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Könnyű célpont", hát hogyne.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A t55a kuldetesek mennyit hoznak a konyhara ?
A T-55A-hoz a 4x-est én is DickerMax-al csináltam meg, 2 kör kellett neki. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nem válaszol, csak reklámoz. Így kell ezt😄

A t57 ag tankjainak tornyat lehet konnyen megreptetni taras tankokkal.