World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért duplázza a hozzászólásokat?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.17. 16:30:13
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy azon nekem is megakadt a szemem, nem is olyan rég még minden td op volt, most kiderül h van már olyan td ami nem op? WUT?! 😄
amúgy ez a legtöbb amit wot-ban kaphatsz dicséretként ha kilövöd az ellent
Más. Mire vége grindnek megszeretem ezt a tankot. A TD-k VK Bélája, és ráadásul ennek van az egész francia ágon a legjobb ágyúja (talán 50B vetekszik vele).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Emberek, közeleg az apokalipszis! R3nton szerint nem OP az a tank amit régebben éveken keresztül szidott, hogy milyen elmebeteg OP td sz@r... Most le vagyok sokkolva...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.05.17. 14:20:15
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
iszonyat tápos tank, de az esetek nagy többségében t3-ban egyszerűen nincs elég hp amit le kéne sebezni😄
JPZ E100?
az ezres sebzései miatt azt gondolnám, elég sok full sebzésses lövésre van szükség az ászhoz ami megint könnyebbnek hangzik, mint amilyen esélyekkel ezt ki is lehet vitelezni...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Saját tapasztalat: AMX 50B, IS-4 és anno emlékszem az Object 416-al is sokára lett meg. Illetve nekem az artykkal, de az nem mérvadó, mert azokkal nem tudok játszani.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
SU-8-al 75%-os legényekkel sokáig 0 sebzésesem volt a csatákban kb 50-100 m-re ment el a teljesen becélzott tanktól a lövedék.
"Timeo Danaos et dona ferentes."

Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.17. 10:36:36
Na ezzel sem megy jobban...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Mekkora mákom volt.

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.16. 20:42:56
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Még előző patchben történt, 6-7 gold 0 sebzés.
Biztos lehet Chromeban is valahol, csak azt nem használom, még telefonon se nagyon szeretem.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Hiányoltam az olyan megjegyzéseket, hogy a 2 csapattársa észre se vette a hegyen, amikor a 2 e50 legázolta őt, hogy a korábbi videója alapján, most éppen arra gondol, hogy milyen jó csatája van a két e50-nek, hogy örül neki, hogy velük játszhatott és a többi <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ezek mehetnének a németekhez, ahol amúgy is kevés prémium nehéz tank alapanyag van, de van 2 vonal nehéztank.
Szerintem már figyelnek arra, hogy elég népszerű legyen, ergó elég jó tank legyen amit megvesz a player.
Ha a JT-t cserélik le, ami egy rakás szar akkor mindenképp jobb lesz.
Ehhez az kellene, hogy ne legyen lassú szar, mint a borsig.
ágyú soft statjai elég jók,ágyúsüllyedés elég jó.