World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
A vihar elérte a fórumot is, bevágott a villám 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Forolto
jézusom,mi történt a forummal?

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt én is megállapítottam már egy ideje. Míg a rendes előhívott képeket olykor előveszi az ember, a digit képek nagy része meg csak a helyet foglalja mert alig van rá szükség

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Eh, tavalyelőtt mi 2 évnyi "pótolhatatlan" gyerekfotót vesztettünk egy vinyóhalálnál. Most visszatekintve viszont a kutyának nem hiányoznak a képek 😊

Amióta ez a digitális fényképezőgép korszak van, a többség csak termeli az adatot, de utána ha megvan marhára nem érdekli, nem nézi vissza. Nincs értéke sztem a fényképeknek (max majd akkor ha vén szaros leszek azt meg akarom nézni hogy nézett ki a gyerek 3 éves korában...)

Ahogy egyre több van a képekből, úgy értektelenednek el.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.21. 08:59:37

patchaou
Szerintem arra gondolt, hogy pár év elteltével hiába rakod be akármilyen meghajtóba, olvashatatlan lesz. Szóval rendszeresen kell azokról is új másolat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
Az még pénzt se kér, hogy visszaadja az adatokat 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
"HDD+SSD sem megoldás. Jön egy villám és visz mindent a gépben, ezt a kettőt is."

hát, akkor be se dugd a konnektorba a géped, mert vihet mást is.. Oo
Szuper, köszi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Vagy ha részegen a dvd-olvasó helyett a mikróba teszed... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Maala
Az idő nevű hackerprogram azt is meg tudja változtatni pedig...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ezt találtam.

19ik oldalon van ez a táblázat.

Sunsetjoy
Mint az a ransomware-s vírus mostanában, hogy felnyithatatlanná teszi a fájlokat, titkosít, stb.
Ha valami fontos számodra, külső vinyó, pendrive, ami szépen csücsül a polcon. Ha valami még fontosabb, kiírod dvd-re is.
Azt titkosítsa le, ha tudja- olyanról még nem hallottam, hogy egy megírt és lezárt dvdlemezen lévő fájlokat megváltoztat😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem tudja valamelyik tankmágus véletlen, milyen dokumentumból származik ez a lőtáblázat? 90mm T15 ágyúnak tűnik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lusta vagyok DVDt irni. 😊
Amugy meg kemkedjenek. Ha nagyon akarjak a HDDmen is elolvassak az adatot szal... 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

flhőőő fehőő xD ls mi van a régi szép dvd, cd korszakkal má nem is létezik mi<#nevetes1>
de azokat kémkedik a cíjáésokk
HDD+SSD sem megoldás. Jön egy villám és visz mindent a gépben, ezt a kettőt is.
Külső adattárolás kell valamilyen megoldással, géptől távolabban, függetlenül (backup szerver, külső hdd/ssd, pendrive, DVD, Blue ray disc, szalag stb).
Solten
"Erzekeny" (potolhatatlan) adatot ne rakj ra. Vagy csinalj masolatot. Szoval a csajoddal hentergos kepeket told a felhobe. Ja ott megannyira sincs biztonsagban, valami NSA-s/KGB-s/kinai hekker fog matyizni ra.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.20. 20:20:04

Saor Alba

Csak rendszernek használom, fontosabb adatok tárolásra természetesen továbbra is ott a külső winyó + felhő. 😊 Egyébként 3 év garit kaptam rá, ha addig kibírja, nekem már megérte megvenni. Összehasonlíthatatlanul gyorsabb a gép, mint előtte volt. Az kimaradt, hogy egyáltalán nincs hangja és sokkal kevesebbet fogyaszt. Eddig töltés nélkül 1-1,5 órát bírt a noti, most pedig 1,5-2 órát (persze attól függően, hogy mit csinálok rajta).

És még PH-ról egy idézet:
Élettartammal kapcsolatosan elég sok legenda kering az éterben, ezek a legendák többnyire megalapozatlan információkból születtek, és semmi közük a valósághoz. A lényeg az, hogy nem kell kímélni az SSD-t, sokkal többet bírnak, mint azt korábban gondoltuk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy átlag felhasználó 3-4 év alatt az SSD terhelhetőségének az egyharmadáig sem jut el, inkább a vezérlő szokott tönkremenni idő előtt.

Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.20. 20:21:12

Master91
Tegyél
Master91
Miért, azt mondtam hogy örökké él?
Mentem egy f@sza kört E25-el voltak akik szerettek voltak akik nem :-)

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Asszony masfel eves ssdje bedoglott, a fotok 60%at nem tudta a diskdoctor se megmenteni. Meg az a szerencse, hogy 1 eve megtanitottam neki, hogy amit nem masol fel a google felhobe, azt barmikor elveszitheti, igy vegulis olyan nem veszett el ami nagyon fontos lett volna. Ne bizz az ssdbe se! amugy 6 eves vinyoim tokeletessen mukodnek, bar mar 3 at kikukaztam azok kozul is. szoval csak a felho!

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ha a hdd hanyja ossze magat kb ugyanakkora nulla eselyed van bmit megmenteni.
mert nem hiszem h elviszed a kurtbe h anyu fenykepei meglegyenek.
es mivel a hddben van mozo alkatresz, en inkabb az ssd-re teszek.
patchaou
Mintha a hdd nem kakilhatná össze magát..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
de fogom szeretni mikor 2-3 év múlva jönnek sírni az ssd-sek hogy össze kakilta magát a gép, és bukott minden adatot

hdd + ssd !
Ezt meg tudom erősíteni. 2 hete bedöglött a winyó az 5 éves laptopomban, ezért vettem bele egy SSD-t. Egyszerűen hihetetlen gyors lett tőle az egész. Egy rendszerindítás 10 sec, a játékot elindítom 1 percen belül a garázsban vagyok (eddig 3-4 perc kellett legalább), csatába sokszor már visszaszámolás előtt betölt (eddig sokszor akár fél percet is késtem a csatákból vagy éppen csak beértem). Az fps ugyanolyan beállítások mellett stabilan 30 felett van, de sokszor 40-50 inkább (eddig 20-30 volt a jellemző). Ja és a legfontosabb, pillanatok alatt tálcára tudom tenni a játékot és azonnal megnyit bármilyen más programot mellette (eddig ez nem nagyon ment neki). Szóval nagyon sokat tud dobni egy régi gép teljesítményén az SSD, kifejezetten ajánlom!
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.20. 19:03:38

patchaou
115 - de még próbálgatom

Csak kíváncsiságból:

FullHD-ban ki mekkora FoV-val játszik?
Hol a pankrátoros gif?<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.20. 18:21:08

angelus1991ster.blogspot.hu

Sziasztok! Indul a stream, gyertek nyerjünk együtt! Elkészült első youtube videóm is, remélem tetszik, bár nem egy nagy durranás. 😄
Youtube videó
Live STREAM
Master91
Nem hiszem el. Haverom olyan 2-3 hónapja ezzel poénkodott. És igaza lett. Ez kemény. Kapok azért is valami szart ha belépek garázsba?
Javítottam a tankon, lánctalpat fejlesztek? Akarok kapni azért is egy szalagot, fontos !
Sunsetjoy
Nálam 40-60 átlag fps, csak alapgraf, 1280x1024, majdnem minden low (látótáv nem). E6300(1,86-os 2,86-on), 4GB 800 DDR2, gef9600gt.OC-vel.

Akkoriban elég durván drop-polta le az fps-t egy effekt közben pl:robbanás. Ezért kellett egy mód ami kiszedte mert különben beszaggatott bármilyen gépen a béta.

[Gamét megcsekkoltam volna de ez egy gtx285 ami itt volt xD Ez erősebb nem jó hogy összemérjem
Viszont én még mindig tartom hogy tesómnál megy a game mert vele játszom neki csak egy intel p4-e van 3.5GHz +HD4850OC1GB
youtub-on is van videó hasonló konfiggal bár ott gyengébb vga és kevesebb vram-os kari van.
+Én se kapcsolok be minden bóvlit pl:fű pár fűcsomóért fölösleges így korrektül megy 60fps-t is full hd-ban
okosszöszi26
a fosnak a tetején az a békaszem az valami lövedékmágnes, vagy micsoda?
minden ellenséges tank célzás nélkül kapáslövésből eltalálja a közepét, hogy sebezzen!!!

az előbb egy T30 lőtt rá célzás nélkül, 200m-ről és perszehogy eltalálta!
egy T30!!
félórás célkörszűküléssel+pontatlan ágyúval

|Származási hely: Degec|

Razer DeathAdder egerekhez adják tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.20. 16:41:59
Minél jobban szívatod őket, annál több meccset kell menniük a szükséges XP összeszedéséhez, tehát annál többen lesznek. Fel biztosan nem adják, a 100 ratinges E-100-ak is kiseggelték valahogy...
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.20. 16:42:55
Üdv Mindenkinek 😊
Srácok a PzIV Hydrostat-ot hogy lehet megszerezni ? 😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Pedig szerintem a középen feljövő támadó több helyen is el tud bújni úgy, hogy nem lőhető. Ha valaki rámegy a szemközti dombon kempelők szpottolódás nélkül szétszedik. Épp ez a középső rész a baj, a védekezők nem tudnak a szemközti támadók középső részéhez felmenni, csak porxi szpottal lehet valamit kezdeni, de az rizikós. Bár mintha ezt változtatnák a következő pöcsben ezen a pályán.
A másik baj meg a túlzott támadó szellem, ahogy írtad. Nem állnak meg félúton a két szél között, így a bázisról nem lehet támogatni őket.

Nos, ha támadok én is középen szoktam felsunnyogni spottolni. De nagy tömeg oda nem jön, és a sunnyogót általában pofán lehet lőni (pont a két oldalon, sziklák mögött biztonságban kempelő TDk tudják ezt megtenni, szóval a felsunnyogás nem olyan biztonságos sport). Plusz a sunnyogót még a dombokon lévő előretolt figyelők is be tudják lőni.

Lényeg ami lényeg, nekem nincs bajom azzal a pályával assault módban. Szeretek támadni is meg védekezni is benne.

Minden artyt tier 3-7-ig tier 3 -/+-as mm növeléssel kéne ellátni. Light-okét meg csökkenteni 2-esre.

Az idióta artyk esetleg, az értelmesek bemennek D2-be a szikla mögé ahol teljes biztonságban belőhetik az egész pályát. Persze látom hogy 10-ből 9 ott lebzsel a báziskör környékén, esetleg felmennek hátul a hegyre ahol aztán végképp kilométerekről látszódnak, aztán persze megy a "retard team" amikor két perc alatt megdöglenek.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.20. 13:42:46
Most jelenleg én sem panaszkodom az fps-re. De már 2015-van és ez szégyen. Baszus, a lassan 8 éve megjelent játékokban ez alap volt. WoT első verzió meg 2009-10-esek nem?

Pales27
Én nem panaszkodom, mert 6 éves laptopon fut átlag 45 fps-el. Alap graf, de nincs is minden minimumon.

patchaou
Találkoztam, de sajnos csak a modok újrarakása segített. Talán elég ha csak a célzó modot újrarakod.

Sose lesz, arra alkalmatlan a wg. Erős a gyanúm, hogy lopták a játékot és csak itt ott tudnak írogatni hozzá. Mintha egy alapjátékot moddolnának csak.

Példának : még egy mezei "moddolóként" Shogun II-be , a Napoleon TWhez készült Great War mód tankjait átudtam tenni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.20. 13:35:41

joe662
Újraraktam a modokat,mert a safe shot nem működött,erre a célkör kikerült a képernyő bal felére<#wilting> wtf??
Hogyan lehet visszarakni?<#fejvakaras> valaki találkozott már hasonlóval?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Pales27
a több magos támogatás, azoknak jelentene érdemi változást akiknek régebbi a procijuk, és egy szálon gyengébb, újabb intel prociknál (2-3 éves) nem dobna nagyot, hacsak nem tesznek mellé nagyobb vga-t. Sztem nálad se hozna sokkal több fps-t, mert akkor már vga limitbe ütközne.

Szargaming egyik legnagyobb hibája, hogy az artyt az mm a lista tetejére teszi. holott a 8. helynél feljebb nem is mehetne.

Végre, akkor nem vagyok egyedül aki így gondolja.
Hiába véded a két dombot közben középütt bemegyek és a kövek mögötti TD-k nem tudnak két irányba forogni. Ha középen feljövőre néznek, akkor a dombról szedik ki őket, fordítva meg a középütt feljövő. Az artyk azonnal spotolódnak, nincs igazán helyük. Bár ennek én alapból örülök. <#eplus2> Talán egyszer nyertem védőként, de akkor is úgy, hogy kvázi az ellen nem támadott.

patchaou
Asszem kapisgálom. De akkor is röhej... ezért ezt Én inkább WoT limitnek hívnám, mivel a proci többet is bírna XD A legtöbb AAA címnél 80-90% körül dolgozik a proci.. megcsinálhatnák a wot-ot is egész nyugodtan. Kár hogy nem érdekük.