World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerintem az az igazi pró játékos aki nem használ modokat és leszarja az xvm-et is nagyívből és ha mégis megnézi vagy valaki megnézi az effijét noobméteren az 1500 fölött van na azt kell elismerni nem azt aki golddal (ammoval) felszerelve meg+ módokkal végigcsalja a játékot azt örül hogy magát is jól átverte szánalmas.
Biztos akad majd valaki, aki szívesen kezdi el ezt a játékot vagy más miatt szeretne új accot. Aztán hátha szól. <#smile>#smile>
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van a csatában autoaim fail, amikor autoaim-el támadom a type-ot és pattan, na akkor csúnyákat kezdtem gondolni, de jött oldalról a black prince, nem akartam sniper módba menni, látni akartam a terepet, rá is b.sztam majdnem.
Amit továbbra sem értek, ott van egy t29, alig van hp-ja, de rámegy az ellenfélre, ahelyett, hogy hátul sunnyogna és támogatna inkább. Mit hisznek ezek? Maximum valami csoda folytán lenne bármi esélye is a túlélésre, de akkor is megy előre és free frag az ellenfélnek, egy ágyú kiesett a csatából.
Betöltöttem az HE-t és szokásomnak megfelelően beleb.sztam az ellenfél ágyújába, csak most ráadásul egy borsig volt, aki nagyon nem örült ennek. Az ágyúját kiütöttem, esélye nem volt utána.
T28 Ace
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 22:36:10

Azért jobb, mint kézzel célozni, mert nem ugrik szét annyira a célzókör, sőt ha felszereléssel meg skillel (függőleges stabi, EGLD, venti, bia, pillanatkép, sima utazás) megtámogatod, akkor elég pontos tud lenni. Hátránya, hogy nem céloz gyenge pontot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 22:02:11

Nem biztos, hogy nincs igazam...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez is megvan még sincs karácsony
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Amugy az èves jövedelmemet rà mertem volna tenni,hogy hiba volt a vègösszeget nem kitakarni:-)
Mindegy megèrte,sokminden voltam màr,majom mèg nem <#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Van akinek semmi nem jó 😊
Most kikapcsolom a TD 12-t...
Nos ha tudni akarod ki volt az (valamilyen okból), ilyenkor mit teszel? 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A qrva manipuláló anyjukat.
Ki nem állhatom az ilyen noskill majmokat.
Ilyenkor biodíszletnek érzem magam, ha f.ssák rám az aranyat, jobb is ha nem látom, hogy az, elég csak sejtenem, már az is felhúz.
képzelem milyen szórakozás, jobb klikk tűz, mert hát van átütés
A rudy-val pl múltkor 4k körüli sebzés nem volt elég a tank ászhoz, igaz sniperkedtem vele és nem használtam aranyat (azzal 4,5k is meglett volna), mert nekem kell a kredit is, nincs állandóan prém előfizetésem, de azért mégiscsak 4k egy tier6 med tanktól és ez is szépen mutatja, hogy mennyire erős az arany használat ezeknél a tankoknál. Egy k.baszott dicker max kilőtt full hp-ról ammorack-el, különben meglett volna szerintem és jellemző, hogy eddig ez volt az egyetlen ammorack / robbanásos bekapott lövésem vele.
Érdekes mondjuk, hogy a cromwell b-re mintha lényegesen könnyebb lenne ászt szerezni a masszív aranyozás mellett is, a rudyval 1250 alap xp még csak első osztály.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 18:24:12
De még a haveromat is csak arannyal szórják, hihetetlen
Mert minden ilyen Cromwell majom csak azzal lő.
De a kedvencen az volt amelyik kapott tőlem kettő sebző lövést mert véletlen pattintottam az aranyát és a csapattársam lerammolta a maradékot róla és még ő volt felháborodva.Persze az nem felháborító hogy arannyal spammel mert az természetes.A köcsög azt gondolta hogy mert ő full prémfiókkal játszik és majd szépen felsorakozunk neki hogy fragnek.Felháborító az ilyen paytowin elképzelésű majom senkiházi.
Amiért igazából érdekes, megint egy elvi kérdés. Foglal az ember, nem jön a megmaradt utolsó arty, hanem lövi a foglalási területet. Ki mit tesz? Az ugye alap, hogy nyílt terepre áll az ember, semmiképpen sem közel tereptárgyhoz, kilőtt tankhoz. Én azt szoktam csinálni, ha lő az arty, ráállok pontosan arra a pontra, ahova becsapódott a lövedék. Eddig még soha nem lőtt arty pontosan ugyanarra a pontra, de a csapattársaim most lehülyéztek, pedig szerintem ez jó taktika.
Battle: Arctic Region
Vehicle: SU-100M1
Experience received: 3 788 (x2 for the first victory each day)
Gold received: 10
Credits received: 43 614
Battle achievements: Tank Sniper, Invader, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 17:53:29
Important: Remember that the reward XP for the mission will be given only to the vehicle which completes the 10th battle. Therefore, we advise you to pay extra attention to the battle count in the Mission tab and make sure you roll out for the final battle in the right tank.
Arra a tankra kapod amivel a 10. köröddel teljesíted
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.22. 17:34:04