World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antimat
Egyáltalán nem szükséges Bromwellbe az arany az ászhoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat

5 times per account
nincs ott hogy per nap.
szerintem csak 5x a hetvegen, nem naponta.
5x5000. Naponta.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.23. 18:28:57
Antimat
lol, most komolyan 5000 xp (nem free) a hétvégi mission?

cyka blyat

patchaou
Bélával 5200 lepattanó, már sietem hogy a pár túlélő még lepattanjon vagy kettőt, erre mind simán átütött :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"hazugsággal kimosták az agyad" <#mf1> Klasszikus sértődött konteós duma. Írogasson neked privátban a hóhér, van jobb dolgom is mint egy magadfajta hívővel vitatkozni.
pénz pénz pénz régóta űzi ezt a sportot az amcsi állam bár megdöbbentő hogy a demokraták is csatlakoztak ebbe mert általában a republikánusok módszere így pénzt teremteni már a régi bush óta sőt előtte is vietnám szóval csalódás ez az obama sajna nem egy bill clinton
joe662
New map<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

4:24 másodpercig tartott a csata, csak azt nem értem, hogy hogy a fenébe tud ennyi HP ilyen gyorsan eltűnni. Mintha 0 ellenállást tanúsítottak volna.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mondd meg nekem légyszíves, hogy a végtelen bölcsességed hol látja ebben a konteót? Bár megértem, hogy amennyi hazugsággal kimosták az agyad, nehéz lehet befogadni a csúnya valóságot. Ha lehet, akkor privátban. Nagyon kíváncsi vagyok rá.

Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.23. 16:45:20

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ebben nagyon meg eggyezik a véleményünk.
Elbaszott mudzsehidák, admiral ackbarozó félember-félállatok. De jó érzés volt csatában beszólni az ilyen barbár államot támgatónak. Emberiseg rákja ez a mocskos majomhorda. Az egész olyan mint a Csillagkapuban az ORI. Reménykedek a bukásukban.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.23. 16:05:29

angelus1991ster.blogspot.hu

nem erre gondoltam xD( lassú mozgásod lenne meg 10 másodpercenként lőhetnél csak 1-et)
helios hack csapat már régóta rontja el az fps játékokat nem is jó fps-el játszani rengeteg a hecker bár ez egy kimondottan agytalan hacker volt ilyet még egy kezdő moderátor is kitiltana 1perc alatt
Persze mindig vannak, akik hajlamosabbak csuklóból oltani, de azért sokan inkább segítünk, pláne ha még kérdez is a delikvens (kivéve Nesunál, őt én is csuklóból oltom). Arra is rendszeresen látok példát, hogy egy kezdő kirak egy screenshotot, mire több veterán is kapásból 5-6 tanácsot ad neki, hogy tudná hatékonyabban összerakni a legénysége képességeit. A fórum egyik alapvető célja a kezdők segítése, szerintem ezt elég jól be is tölti.
Akkor van baj, ha egy újonc olyan képeket lobogtatva jön fel a fórumra, amik nem ütik meg a szintet, aztán a negatív reakciókra válaszul nem segítséget kér, hanem bevágja a durcát, és elsütögeti a "win rate is luck" meg az "I play for fun" frázisokat. Az ilyeneket hamar darabokra szokták szedni az őshonos fórumozók, és nem is teljesen ok nélkül.
patchaou
Anno a 2010-es medal honor-ban volt egy gyökér, totálisan szégyentelenül aimozott, aztán amikor már mindenki neki ugatott, akkor még neki állt följebb hogy mi vagyunk a looserek, ha nem csak szerencsétlenkednénk akkor mi is lehetnénk olyan eredményesek mint ő... kb 4 perc alatt kiosztott 100 hs-t...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

OFF - Megnézhetsz egy ilyen BF kört, tele a youtube vele. Az durva, hogy már a bétában is volt h*ck. BF Hardline isten mód
patchaou
Van azért itt is egy-két arc nagyon magas lovon... na meg a normálisabbjánál is elszakad néha a cérna 😊
Aki meg csata után rád írogat azt csak sajnálni lehet.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.23. 15:30:14

A játékban és utánna szoktak írogatni.Nem a fórumra értettem.De mikor elősször regisztráltam ide és képet is töltöttem fel az volt az egyik tag reakciója hogy sürgősen haggyam abba a játékot. Akkor te adtál tanácsokat hogy tudok javítani.
A MeltyMapses célkereszt módnál nektek sem működik a táras tankok tárjelzője? Esetleg van valamilyen megoldás a problémára?

patchaou
Soha nem csaltam és igazából nem is értem mit élveznek a csalók abban, hogy egy program jó helyettük...

"Hát ebből a szemszögből igazad van de régebben nem volt ennyire nehezen játszható a játék, sokkal könnyebb volt lilává válni"

Ezt mire alapozod?

Egyébként meg mutass már egy olyan hsz-t, amiben segítés helyett rohadtul leoltottunk egy kezdőt, aki a jobbá válás végett kérdezett valamit a játékkal kapcsolatban. Aki kérdez, annak segítünk, aki nem kérdez de hülye, azt leoltjuk, mert csak kérdeznie kéne.
sorry akkor félre értettük egymást azt hittem ilyen modok-ra mondod azért nálam is van reticle mod
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.23. 15:16:16
patchaou
Régen sokkal könnyebb volt? Akkor amikor 4 tier-el feljebb dobott bármit és csak goldért vehettél prémlőszert? Oké.

Mintha a PunkBuster érne valamit😄 Javaslom ugorj fel pár még működő CoD 4 szerverre, és meglátod mennyire hasznos a PB.
barret
Figyelemre méltó az a találati arány😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Itt alapból van wh meg aimbot<#hamm> de még ezen felül is überelték a dolgokat ami azért nem semmi persze akkora mértékű nincs ez miatt mint fps játékokban de hát ott nem is ilyen lassított a csata lőhetsz tíz másodpercenként és elgyalogolhatsz 3 perc alatt az akciózónába de megnéznék egy ilyen bf meccset mert nagy poén volna.
patchaou
Ebben igazad van. Csak nem erről beszéltünk 😊 De mindegy..

Hát ebből a szemszögből igazad van de régebben nem volt ennyire nehezen játszható a játék, sokkal könnyebb volt lilává válni, ezt ti is elismertétek mikor soknapon keresztül szidtátok a fejlesztőket hogy minek nyúlnak bele a játékba(pontosság,átütés,sebzés,mappok,...stb). A kezdőknek meg még nehezebb lett, és tovább tart a felzárkózás. A segítség helyett csak rengeteg szidalmat kapnak. Tudom van akin nem lehet segíteni de azért akad akin lehet. Ha a profi 0-át sebez az az rng hibája de ha a tomátó 0-át sebez az már halálos bűn és száműzni kell.
Lényegtelen amíg nincs csaló szűrő program valami punkbuster izé addig úgyse tudod ki mivel van felszerelve.
Ugye tudod, hogy most illegális modokról beszélsz?
patchaou
Most akkor az engedélyezett vagy a "tiltott" modokról beszélünk?

Butaságokat beszélsz. Weakspot autoaim? Ha azt felraknám, nem is érintene a pontosság nerf?
Ez az igazi csalás a Battlefieldben. Fent bal oldalt tudom ki be kapcsolgatni a fegyver stabilizáló dolgokat. Az AimBot nagyon durca, már akkor is fej vagy testlövés viszel be (válaszható), ha csak az enemy égtája felé fordulsz. A téglalapok az enemy helyét jelölik függetlenül a tereptárgyaktól. Ha pirossá válik ténylegesen lőhető.1 órát nyomtam ezzel. Abszolút első voltam, játékélmény NULLA. A wotos csalást se élveztem, mikor kipróbáltam régen. Aslain packkal kemény 700 win8-at nyomtam a minap, mert rajtam múlik mit érek el. A töltés visszaszámláló adhat nagy előnyt értelmesebb játékosnak.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.23. 14:49:28
Jah ami kimaradt szerinted akkor az nem csalás ha valaki olyan modot használ ami egyből a weakspotot célozza
csak költői a kérdés. Azért attól függetlenül ismerem a módokat körültekintő vagyok. Meg ilyen nevet adni egy modpack-nak mindent elmond xD cheat pack for skill.

Főként oroszoknál vannak komoly gyártmányú mod-ok ami eléggé megkönnyíti a játékot azért nem rossz és nem azt mondtam ne használd/játok csak ezzel/ezek után mennyire hiteles hogy valaki azt mondja magáról hogy ő a pró játékos.
Hát pont hogy nem ettől válik valaki azzá erre írtam ez szánalmas mert szánom is őket hogy nem tudják de nyilván elhiszik magukról hogy ők ettől jobbak mert a pontok ezt mutatják de ez már félelmetes mert jobban elhiszik a játékot és az illúzióját mint én.<#nevetes1>
Pedig én nem sok elvárással játszom és nem is idegesít hogy ki hogy játszik ezen nem húzom fel magam már régóta mert ez csak egy játék le van szarva minden más okoskodás úgyis úgy játszik mindenki ahogy szeretne.
patchaou
Ennyi. Szerintem a legfontosabb dolog ahhoz hogy jó legyen valaki az az, hogy a minimapot tudja értelmezni, az alapján előre lásson legalább két percet valamint kitalálja hogy honnan okozhatja a legnagyobb kárt a legkevesebb sérüléssel. Egyik mod sem ad agyat és nem gondolkozik a játékosok helyett. (sajnos)

A kezdő pont azért kezdő, hogy ezekre rájöjjön. A skines hamarabb fog rájönni? Na bumm. Fogadni mernék, hogy az itteni veteránok 95%-a nem használt kezdő korában weak spot skineket, mostanra mégis sok lila van köztük.
Mardel
Amíg sok "kezdő" van a csapatomban addig meg én vagyok hátrányban.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Egy kezdő aki nem ismeri a gyenge pontokat az hátrányban van azzal szemben aki használja ezt a módod. Még a kezdő 10ből 3 sebez addig a mód használó 10-ből 9-et. Amíg a kezdő nem tudja hogy belehet forgatni a tankot, vagy mire való a távcső stb, mit kell tenni egy tankra a legénységet hogy kell fejleszteni addig hátrányban van.
patchaou
Nem kell ide semmiféle képesség meg ügyesség. Bár ha abból indulunk ki hogy vannak akiknek a wasd és az egér használata is bonyolult akkor igazad van. Egyedül egy kis ész kell és máris jobb vagy a 80%-nál.

TuskoMobile - pont leszarom. A kihívás itt az, hogy a mellém rakott tucat agyatlan hülye bénázástól ne kapjak agyvérzést. Nem fogom megnehezíteni a dolgom azzal, hogy nem használom az engedélyezett modokat. Főleg, hogy már jóideje csak azért játszom ezzel a hulladékkal, mert a számlákra és az ételre való pénz egy része ebből folyik be. Ha valaki úgy érzi attól faszagyerek hogy nem használ modokat, hát egészségére XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.23. 14:20:31

Egy oda-vissza megoldás érdekelne következő 8-as campaign után.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.23. 13:55:42

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem enyhén szólva túlliheged a kérdést. Ami tényleg komoly előnyt ad, az a Warpack, de az illegális, és fizetni kell érte. A többi minimális mankókat szolgáltat, inkább kényelmi funkciók, mintsem komoly fegyvertények.
Muszáj ide is öntened az ostoba amerikagyűlölő konteóidat?
Hol a kihívás valamint hol az érzés hogy egy tankkal játszol szerintem aki elkezdi a játékot ismeretlenül a címre hagyatkozva az nem egy wow + nfs mutáns játékot akar.

Ha meg használod magadat csapod be és fosztod meg az érzéstől* és hidd el lehet nélkülük is boldogulni bár az út az nem könnyű hanem nehéz és nem mindenkinek való az biztos és egy szép idézettel zárom a sorokat ide illő xD

*Nem mások ellen csalsz hanem saját magad ellen. A játékot mindenki saját magának játssza ez egy tévhit hogy valaki ellen vagy.
Saját magadnak bizonyítasz mert kutyát macskát nem érdekli random-ban. A cw meg a többi mód az más azokat ne keverjük össze.

"Néha azt érzem, hogy egy rögös, sáros úton széllel szemben haladok egy hegyoldalon felfelé, és ugyan csúszik az út, a sár is dagad a cipőm alatt, a széltől is fázom, de látom a Fényt a felhők között, tudom, hogy .............." jó úton járok .
Mehetnék a völgyben is a könnyű úton járva megkerülni a hegyet de akkor soha nem tudnám meg milyen érzés a csúcsra jutni és milyen érzés leküzdeni a nehézségeket, kihívásokat.
Pedig sokan vannak akik csak játszanak és nem olvasnak fórumot, vagy nem keresnek és nem néznek utánna van e valamilyen könnyítés. Szeretnek a maga egyszerűségében játszani. Ma már ezt nem lehet meg tenni mivel ha ki adnak egy játékot az az első hogy megnézik van e valami megkerülő mòdszer amivel kilehet játszani a társak tudását vagy tudatlanságát. Aki először jön rá a trükökkre az a nyerő. Játékosok közti különbség egy része(nagyobb) ebből adódik atöbbi a képesség ügyesség és sok szerencse műve. Próbaképpen csináltam egy új accot és a mostani ismeretek birtokában(módok,trükkök,játékstílus) 1500 körüli átlagot tartósan lehet produkálni.
még egy nagypofájú csicska majom felkóstol csak mert zwakkos kilövöm a gecibe...

Egyedül védem a bázist ketten foglalnak, felváltva lövöm a foglalókat amíg a nyomorék -aki mellesleg másodiknak pusztult- megállás nélkül ugat, meg núúboz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egyetértek. Habár lehet, hogy a tankokat már végső megoldásként használják.
Vicces, ironikus, vagy nem is tudom, milyen jelzővel lehetne leírni, hogy az USA, Izrael, a szaudiak és egyéb szövetségeseik is ezeket a (szintén amerikai fegyverekkel felszerelkezett) ISIS-hez nagyon közel álló allahakbarozó dzsihádista terroristákat támogatják a szíriai kormány ellenében. Bár aki a nyugati propaganda mögé néz, annak nem is annyira meglepő ez az egész.

Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.23. 13:30:08

Tegnap beszélgettetek az xp érdekes alakulásáról. Nos, hoztam én is egy érdekességet. Rettentő élvezetes kör végén vettem észre, hogy elég jól sikerült sebezni. Na mondom, ez az igazán jól sikerült háromszorozó kör. Erre 1000 alatti xp-t kaptam úgy, hogy többségében T10-es tankba sebeztem. Egyedül talán a közelharc volt kevés, de akkor is elég kevésnek érzem ezt.

patchaou
Az meg már az Ő bajuk. Mondjuk ezek valószínűleg a játék alapvető mechanizmusával sincsenek tisztában, így már akkor előnyben vagy velük szemben ha nem háttal ülsz a monitor elé...

Nem is értem miért kell félni az ilyen pályáktól a WG-nek. Mindenhol bokrokat szüntetnek meg csak hogy ne lehessen ilyen köröket menni. Miért ne maradhatna 3-4 ilyen pálya a renget másik mellett?

Az nem csalás csak előny azokkal szemben akik nem tudnak róla hogy léteznek módok.
Végre beadja a heti 1 malinovkát, előnyösebb oldalra tesz, be is tudok állni észrevétlenül a varázsbokorba... és a csapat természetesen agyhalott retard, TK-zó artyval, 1 lövés után döglő top tankokkal, szóval mindennel ami kell. De ez a pálya még így is annyival jobb spotolásra bármelyik másiknál, hogy az valami hihetetlen...