World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De nekem most jól jött,egy ideje már szívtam ezzel,de végre<#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom tudom<#eplus2>#eplus2>véletlenül tenyereltem rá a 2es gombra<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.22. 16:29:29
A F.sTalicska írja, esetleg a csapat xp magyarázhatja, de még így is meredek nekem és akkor is nagyon kevés szerintem ez, legalábbis ezt most q.vára keveselltem, ráadásul ez sem az a eszetlen rohanós foglalós csata volt, hanem szépen hullámzott, visszamentem bázist is védeni satöbbi, szóval nem úgy, mint erlenberg csata módban, hogy hárman berohantak és befoglaltak, akkor megérteném a kapott xp-t.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.22. 16:12:23

Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.05.22. 16:05:57
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.22. 16:02:33

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 15:44:13
csak nem törölték őket a játékból? 😊
|Származási hely: Degec|
Amúgy első blikkre én is többet várnék de ugye valóban ha halomra lőttél pár T6ost, akkor ne várj nagy XPt 😊

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 15:20:11
AMX 13-90-el 12 csatát nyomtam le ma, ebből 11-ben küzdöttem, mint a fogatlan oroszlán, sebeztem néha elég sokat, néha kevesebbet, derítettem is elég sokat, minden csatára el lehetett mondani, hogy egész jó voltam, magamhoz képest
mind bukta volt
kivéve az utsót, amikor telefonon kerestek, nem tudtam odafigyelni a játékra, 0 sebzés,0 derítés és persze nyertünk 😊
Igazi pitiánerkedés WG módra, de most ez az új divat.
Ha nem a sírással törődtök, hanem a játékkal, akkor normális csapattal le lehet hozni bármilyen meccset. Akinek van ilyen free camera módja azt megnézhetné, hogy az IS-4-nek vajon, hogyan sikerült belefulladnia a vízbe. <#confused>#confused>
Conqueror Malinovka
mindenki tapasztalta már, hogy némely napokon bármit tesz sokkal többet cumizik, míg más napokon olyanok is bejönnek, amire csak rácsodálkozik az ember
ma cumizós napom van
T54E1 seggéről pattani Fossal?
meg csupa hasonló
jaja peeeeeeersze..
ma egyszerűen ellenem dolgozik az RNG, ugyanis az összes tankkal TD-vel bármivel csak szopok, mint a torkosboci
minden mellé, ami véletlenül nem, az lepattan, 10 lövésből 2 üt át páncélt
azt meg már leírtam, hogy engem persze mindenki eltalál, keresztülhuggyoz
majd legközelebb, ha az RNG isten velem lesz, akkor jobb lesz
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.05.22. 14:30:38
ezt én qrvára nem értem
biztosan nem talál el mindenkit minden kapáslövés, de akkor lennie kell olyan mázlistáknak, akiket szinte sosem találnak el így
az tuti, hogy engem ma még akkor is eltaláltak célzás nélkül, mikor összevissza kacsáztam amx13-90-el
látom, hogy még rám sem fordult a tank tornya, és már kapom a találatot
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.05.22. 14:17:32
Az autoloaderes IS3 remélem nem CW szutyok lesz.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.22. 14:07:31
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ilyen is régen volt ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval no para, ma általános felhasználásra bőven jó egy olcsó IPS, és a game mellett a filmek is szépek lesznek rajtuk.
Nekem P2414H-van, azt bizton állíthatom, hogy "fapfapfap" kategória. Én innen vettem az utolsó demot. 😊, kalibrációval.
Ez is jó még esetleg, bár én nem vennék DisplayPort nélküli monitort már (ha van DP-képes videókártyád).
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.22. 01:27:25
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.22. 01:09:16
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.22. 01:07:33
http://www.kephost.com/image/Fz32
Ez szerint sikerülne kellett volna és felülről nézve is úgy láttam szóval nem értem :\
Utoljára szerkesztette: Lorder, 2015.05.22. 00:15:02
2 tank jön erre az oldalra, mindenki a másikra, mondom f.sza kis csata lesz ez megint. Ahogy kell el is pusztul mindkét társam pillanatok alatt, vicces jelenet, mikor elkezdik lőni az amx50120-t, ahelyett, hogy gyorsan fedezékbe jönne előre rohan <#confused>#confused>, hogy minek? Csak ő tudhatja.
Mondom qrva nagy gáz van most, jön vagy 5-6 ellenséges tank, na mindegy, beálltam orral befelé a szikla bázis felőli széléhez, talán az egyetlen hely, ahol valamit lehet kezdeni ilyenkor és rimánkodtam a társaknak, hogy segítsenek. Na most jött ugyan segítség, de nagyon későn és lassan, alig maradt hp-m, de utána a szok(p)ásos jelenet, egy tank, ebben esetben a papír wt feltartja az egész ellenséges hullámot, mert a társaim remekül tudják az ellent lőni, hacsak megmoccannak.
Győzelem, de üröm az örömben, hogy volt 3k spotom, amit a hajamra kenhetek, mert se xp, se kredit nem jön vele annyira, mintha magam sebeztem volna és így csak 1,8k sebzésig jutottam.
Hogy ez miért van vajon, ha van fedezete akkor 1 tank is megakaszt egy nagy hullámot, pedig csak 1 ellenfélnek kéne, hogy bátorsága legyen, lehet, hogy belepusztul, de simán ki tudott volna szedni, helyette megy a sunnyogás és így is úgyis elvesztik a hp-t csak apránként és a csatát is el bukták így.
Hogy ne csak mese legyen, a csata maga, de sok minden tényleg nem történik, kuksolok a szikla mögött a csata jó részében, mert moccanni se mertem, mikor nincs hp-m és ágyúcsövek merednek rám várva, hogy kidugjak a tankból 1mm-t.
Tényleg ez a másik érthetetlen dolog a számomra, mikor alacsony hp-s tank kidugja magát az ágyúcsövek elé, mert mégis miben hisz, hogy lepattintja őket vagy miért? Számtalanszor látni, hogy nincs már hp a tankok, de ugyanúgy kiugrál vele a sarkon és pusztul el. Ilyenkor szerintem maradjon a seggén, mindegy az is, ha a csapattársak esetleg ugatnak érte, de nem szabad kitolni a tankot, mert kilövik szinte tutira.
Bár jó lenne tudni, Fostalicskaaa helyileg hol illetékes. 😊
Vagy próbálkozhatsz LG-kkel, amiknek a képével nincs semmi baj, csak a körítés egy kalap kaka.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Most mi az a +15% XP három órán át? Meg mi az az 5XP, amikor azt csak a legyénységre tudod használni Rudiban ? Ágat nem húzol vele, hisz nem tudsz a legénységnek meg mi az a párszor 5XP? Kb semmiségek ezek, csak arra jók, hogy csalódon az ember aztán emlékezzen erre, ha venni akar valakit.