World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Licitem sem nyert.<#idiota>#idiota>
Nem mintha reménykedtem volna benne,csak heccből licitáltam rá 3 milláért.<#vigyor>#vigyor>
Nem tudom, azt az AEG-csapatába kik voltak, de őket rendszeresen ilyen 7-0 - 1 vertük. Néha már sajnáltam őket.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Lehet hogy már tényleg vége, délben kiderül. De ha még tart, szerintem érdemes kihúzni tízesig.
Ma reggel mikor voltam fent öt órakor valamit kiírt hogy vége,vagy benéztem?
Álmos voltam szal lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.10. 11:37:51
Megszakadni sem kell, 3-5 percenként betolsz egy-egy tízes tankot, és összejön hogy észre sem veszed.
( A Skill4ltu lesz a nyerő. Áldom az eszem hogy hallgattam itt egy okos véleményre, és akkor csatlakoztam, amikor már látszott hogy melyik csapat húz el a többitől. ) <#vigyor0>#vigyor0>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha nem akarod nagyon devalválni, kikötheted hogy minimum 5k csatával bíró jelentkező viheti. ( Bár az sem garancia semmire. ) <#vigyor0>#vigyor0>
Hihetetlen micsoda lövésekre képes az ágyúja,alap lőszerrel.
Nem túl sok csatát mentem vele,mert nem sokat játszottam mostanában.
Most ha tudok egy másik MMO-ban grindelek szabad időmben.
Szeretném megvenni csütörtökön a 450 dolcsis bundle-t,oszt most WoT kicsit háttérbe szorult.
Volt hogy 80%-ban csak nyertes csatákat mentem de annyira tele van az a mód hülyékkel hogy sokszor felhúztak.
Legtöbbször fingjuk sem volt hogy mit kéne csinálni,mert szerintem még T5 tankjuk sem volt,csak be jöttek bérelt tankkal dísznek.
Tier8ba még a legjobb prémekkel sem szeretek menni.
Egyszerűen túl sok a 9,10es mecss. És azok fényévekkel jobbak az összes 8asnál.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Volt egy okos krankenvágen is, sand riveren, a vizmosásban, ment fel, oldalba lövöm, critical 0, erre, bemegy a szikla mögé, hogy tornyozna:-D
Amig ő lőtt 2 pattanót,addig kapott 1495minuszt, 2 böl szintén:-D
F2p sztem tok jo ez.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Wg ennél jobban egy ilyen egyszerű eventet el sem ronthatott volna.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Legalábbis én még nem csalódtam senkiben.
Mikor Megamax bedobta az accját ide mert ki ragelt, ő is visszakapta, mert egy kedves forumtárs elmentette.:-DD
De te tudod, te accod.
öcsém tudná, de ő meg edzésen lesz... szal mind1...
csak ne a progetto-t tegyék be mert akkor mérges leszek 😄 ha gold-osat akkor meg nevetek, mert nincs aranyam xD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.02.10. 08:17:53
3.1 millát feltettem rá,többet nem ér.<#idiota>#idiota>
Egyébként rájöttem, hogy ma... meg holnap du. 5-kor nem tudok itt lenni. 😞((
Kiváncsi leszek mikortól lesz a karácsonyi kalendárium is licites:-))
Már ki se léptem Monster Hunterből, csak ránéztem az oldalon, hogy mi lesz, és folytattam tovább a szörny ütlegelését. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
elmennek már a rákba...
9.500 arany
Már csak 6 ajánlat van hátra és eddig 1-2 ritkaságon kívül silány az egész.
Asszem az járt "jól", aki még tavaly megszerezte ezt a "csodát"
Elnéztem, az valami ázsia szerver, ahol nem tudta megszerezni annyiért.
EU-n 40k goldért már meglehetett talán.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2020.02.09. 13:18:24
De ahogy olvasom nem baj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amugy a typeG sem volt benn a, tavalyi Bm előt rakták be oda.
Ott volt a garázsomban a karácsonyi eventen.
Hóból volt.<#nyes>#nyes>