World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
EBR 105 kicsit merész volt,mert szembe jönni,full hp-ról kinyírtam.A fél életét lecsaptam ütközéssel.
EBR 90 az már nem mert szembe jönni inkább menekült.
A rendes felhasználóddal be is tudsz lépni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Külön szoftver, mint a teszt, vagy az alap játék része?
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2020.02.13. 11:06:40
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Meg ahogy elnézem,ha valaki mondjuk 2 tankot akar kivenni,akkor itt most nem nagyon lehet kihagyni,egy szakaszt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De Frontline-ra most irtó nagy tankfelhozatallal megyek,lett vagy 10 új t8-as tankom.
Annyi ágat húztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.12. 17:41:08
a phase I megvan tavalyról.... 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2020.02.12. 15:09:35
Nagy tierben nem értem minek a hp-alpha buff.
Tier5ig lenne szükség hp növelésre, felette felesleges.
Low tierben a reload time-ok túl rövidek. Nem hiszem el, hogy a WG egy egyszerű reload time "nerf"et nem tudott kitalálni tier5ig
Mindennek brutális dpm-je van 400hp/tankhoz képest.
Gold pent 20%al csökkenteni átlagban, heavy tank kupolákat, vezető nyilásokat, alsó lemezeket standard lőszer penhez igazítani...
Hihetetlen, saját játékukat nem látják át.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha jön az FL,akkor még farmolok egy 20ast,és visszaveszem a Bm miatt eladott T10tankokat<#idiota>#idiota>
Vagy nagy ritkán.
A nyeremény t5-6-7 tankokat sem használom.
SU-76i durván túl volt árazva de az meg kellett.
Tier8-tól meg rosszul vagyok 1.0 óta
Szóval 8asokat nem vettem az mm és pályák kedvezőtlensége miatt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
EBR 10k goldért vicc,olcsóbban is lehetett kani szerintem már.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.12. 09:07:03
Semmi kreditet se költöttem és szerintem sokan mások sem.
Inkább foglalkoznának azzal hogy tegyék normálisabbá a csatákat.Gyakorlatilag max 6-7 játékos játszik a csatában.a többi csak azért van berakva mert hülyén nézne ki ha az egyik oldalon 7 játékos neve szerepelne a másikon 15.
A sok amőba szilánkosra vásárolja magát prémtankkal,de a játék az nem igazán megy nekik még 100 ezer csata után se.
A hajóst is sikerült szétkúrniuk.Most meg kapkodnak mikor a régi TOP klánok hullanak szét mert sokan abbahagyják a játékot.Az ott is megtalálható idióták tömegéről meg ne is beszéljünk.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
igazából 12,6 millió kreditért lett 2 t8-as prémem, ebből a Lansen C tetszik is, a Schwarzpanzert meg majd megszokom... (A Chrysler-t meg sem próbáltam direkt megszerezni, mert nem jön be a tank + van T34 amcsi nehéznek.) A többi csalódás.
a WG terve meg annyira nem jött be, mert még mindig van 8 millió... 😄 bár kérdés, hogy minek... mert ezek a szuperteszten előreirányzott változások nem feltétlen tetszenek :/
Csesszék meg.
tier 3-as ritka szutyok... 10 milla MINIMUM kreditért... nooormális?
Obj.752, Char Futur 4, Bourrasque WotInfo-n nem is látható a profilján

obj 777, kpz 50, M4A1 FL10 viszont látszódik

Akarom mondani, költsetek csak el mindent, hogy holnap délután olcsón behúzhassam az o.777-et 😛
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.11. 20:12:54
Mivel mindenki tudná, hogy utolsó ajánlat, igy szerintem, sokan minden mindegy alapon, a halálba licitálnák egymást.
Sőt még a top licitet is kitenném, online:-DD
Mondjuk én eddig jol jártam mert a 13 dologbol 10 megvolt, a prütyik meg nem hoztak lázba, igy megmaradt az arany.
Ja de a, skint megvettem az artyra:-D
Sok hülye nem értette a T34 B miért nem táras.
Mi lesz legközelebb, azt mondod, hogy megreformálják a Game economyt azzal, hogy több HP-t adnak a tankoknak, de az arany lőszert békén hagyják, így több aranyat fogyasztasz csaták alatt és veszteséges leszel? LOL, ne hülyüljél már, ott csupa hülye ül. /sarcasm
Hajnalban be peccselik a gold wtfE-t, az userek többsége meg majd alszik reggel,mert fos volt a Bm eddig:-DDD
Most reggel remélem 9es prémium tank fog várni, vagy vmi 10-es csoda. 😄